Web Analytics Made Easy - Statcounter

«ابراهیم دارایی» روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: باتوجه به وجود منابع آبی و اراضی تحت پوشش، پتانسیل این شهرستان در راستای توسعه ساماندهی آبیاری تحت فشار بیش از ۸۰ هزار هکتار است.

وی اظهار داشت: از ابتدای سال ۹۹ عملیات اجرایی سیستم های آبیاری تحت فشار در سطح ۷۰۰ هکتار از اراضی حوزه شهرستان کرمانشاه در قالب ۸۹ طرح آغاز شده که تاکنون اجرای ۵۵ طرح در سطح ۴۴۰ هکتار به پایان رسیده و تحویل بهره برداران شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او گفت: مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان کرمانشاه قصد دارد در یک برنامه واقعی زمانبندی پنج ساله همه اراضی آبی باقیمانده حوزه شهرستان را در صورت تامین اعتبار متناسب با هزینه اجرا، مجهز به سیستم‌های نوین آبیاری کند.

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان کرمانشاه در ادامه گفت: با عنایت به آنکه بخش زیادی مصرف آب در بخش کشاورزی اتفاق می افتد، لذا  این مدیریت برنامه های متعددی را در چند سال اخیر جهت استفاده بهینه از آب در دستور کار خود قرار داده که از جمله آنها می توان به انجام عملیات تجهیز و نوسازی اراضی، احیا و مرمت قنوات، پوشش انهار سنتی در قالب احداث کانال های آبیاری و خطوط انتقال آب، احداث استخرهای ذخیره آب و اجرای سامانه های آبیاری تحت فشار اشاره کرد.

دارایی، صرفه جویی در مصرف آب و انرژی، افزایش بهره وری، سهولت در انجام عملیات آبیاری، امکان آبیاری مناسب اراضی شیب دار و جلوگیری از فرسایش خاک، کاهش علف های هرز، اشتغالزایی، افزایش سطح زیر کشت و افزایش یکنواختی توزیع آب را از جمله مزایای استفاده از روش های نوین آبیاری (تحت فشار ) عنوان کرد.

وی در خصوص حمایت های سازمان جهادکشاورزی از کشاورزانی که قصد اجرایی سامانه های تحت فشار را دارند، گفت: اکنون برای اجرای هر هکتار سیستم آبیاری بارانی مبلغ ۱۰۵ میلیون ریال و آبیاری موضعی (قطره ای) ۱۷۵ میلیون ریال کمک بلاعوض در اختیار بهره برداران قرار می گیرد.

شهرستان کرمانشاه ۳۱۱ هزار هکتار اراضی زراعی دارد که ۶۶ هزار و ۴۵۲ هکتار آن آبی است. 

استان کرمانشاه ۹۹۵ هزار هکتار زمین کشاورزی دارد و سالانه چهار میلیون و ۲۰۰ هزار تن انواع محصولات کشاورزی، باغی و دامی در این استان تولید می‌شود.

برچسب‌ها جهش تولید آبیاری اراضی کشاورزی کرمانشاه پروندهٔ خبری کارنامه دولت تدبیر در سینه ستبر ایران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: جهش تولید آبیاری اراضی کشاورزی کرمانشاه جهش تولید آبیاری اراضی کشاورزی کرمانشاه شهرستان کرمانشاه آبیاری تحت فشار هزار هکتار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۷۰۵۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲ شهرک مولد کشاورزی در بوشهر ساخته می‌شود

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر؛ احمد محمدی زاده اظهار داشت: ایجاد زیرساخت‌های لازم در این شهر مولد در دستور قرار گرفته است.

وی گفت: شهرک مولد اول نهایی شده و حدفاصل دلوار و بوشهر قرار دارد.

استاندار بوشهر بیان کرد: این شهر در ساحل خلیج فارس در منطقه دلوار قرار دارد و این مجموعه در مساحت ۸۵۰ هکتار اجرایی شده است.

محمدی‌زاده با تأکید بر تسریع در اجرا این طرح و واگذاری اراضی آن به جامعه هدف گفت: اراضی شهر مولد دلیران تنگستان از اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری به امور اراضی و سپس به شرکت شهرک‌های کشاورزی استان بوشهر منتقل می‌شود.

وی اضافه کرد: در مجموع در ۲ شهر مولد کشاورزی استان بوشهر ۲ هزار و ۵۰ هکتار زمین مصوب و اجرایی شده است.

استاندار بوشهر با بیان اینکه ۸۵۰ هکتار اراضی ساحلی استان مربوط به شهر مولد اول و هزار و ۲۰۰ هکتار دیگر به شهر مولد دوم اختصاص دارد گفت: شهر مولد کشاورزی دلیران تنگستان با مشارکت قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) اجرایی شده است.

محمدی‌زاده ادامه داد: در شهر‌های مولد، زندگی و کار در کنار هم ویژه خانواده‌ها طراحی شده که نقش مهمی در ایجاد اشتغال پایدار جوانان بومی استان دارد.

دیگر خبرها

  • ۵۰۰ هکتار از مزارع کشاورزی لرستان با فاضلاب آبیاری می‌شود!
  • رفع تصرف ۱۱۶ هکتار از اراضی دولتی در استان اردبیل
  • کشاورزی و سیستم‌های آبیاری ایران باستان
  • رفع تداخل ۲۱۹۷ هکتار از اراضی کشاورزی استان قزوین
  • ۱۱۶ هکتار از اراضی ملی استان اردبیل رفع تصرف شد
  • ۲۹ هکتار از اراضی کشاورزی بخش قلعه‌نو آزادسازی شد
  • امحای ۹۰ هکتار از مزارع آبیاری شده با فاضلاب در شیراز آغاز شد
  • آزادسازی سه هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان تبریز
  • ۶۰ هزار هکتار شالیزار مازندران تجهیز و نوسازی شد
  • ۲ شهرک مولد کشاورزی در بوشهر ساخته می‌شود