Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/مازندران مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران گفت: استحاله فرهنگی و اعتقادی جوانان و نوجوانان مهم ترین برنامه دشمنان برای اجرایی شدن این سند ننگین( ۲۰۳۰ ) است.

به گزارش روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی مازندران، حجت الاسلام ناصر شکریان امیری با اشاره به بیانات مهم رهبر معظم انقلاب در سخنرانی ویدئو کنفرانسی اجلاسیه سالیانه روسا و مدیران آموزش و پرورش، گفت: رسالت خطیر امروز موسسات قرآنی، ترویج سبک زندگی قرآنی و اسلامی است و باید با تقویت و حفظ این موسسات قرآنی در برابر این سند ننگین (۲۰۳۰) مقابله کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: استحاله فرهنگی و اعتقادی جوانان و نوجوانان مهم ترین برنامه دشمنان برای اجرایی شدن این سند ننگین( ۲۰۳۰ )است و می خواهند با اینگونه نفوذها و برنامه ریزی ها نسخه فرهنگ منحط غربی را برای جوامع اسلامی تجویز و از آن در راستای حفظ منافع و اهداف خود در آینده بهره برداری کنند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران در ادامه سخنان خود با انتقاد از اجرای ننگین سند ۲۰۳۰ در برخی مدارس و مراکز آموزشی و تحصیلی ، تصریح کرد: دغدغه ها و نگرانی رهبری معظم انقلاب در خصوص اجرای سند ۲۰۳۰ هشدار به مسئولان حوزه تعلیم و تربیت بود و باید تمامی این نگرانی ها در حوزه تعلیم و تربیت رفع و اجرایی شود.

عضو شورای فرهنگ عمومی مازندران اجرایی شدن این سند ننگین را در نظام مقدس جمهوری اسلامی زیبنده این ملت بزرگ و کشور اسلامی ندانست و هشدار داد : ملت بزرگ ایران اسلامی ، علما و روحانیون و نخبگان جامعه قطعا نخواهند گذاشت این سند ننگین و نسخه های تفکرات غربی در جامعه اسلامی اجرایی شود .

وی با اشاره به غیر قانونی دانستن این سند ننگین ۲۰۳۰ در کشور ، خاطرنشان کرد: موسسات قرآنی امروز رسالت بسیار مهمی را بر عهده دارند و آن هم تعلیم و تربیت قرآنی در جامعه اسلامی است.

شکریان امیری تصریح کرد: با توجه به نفوذ اینگونه سندهای خیانت بار باید در تقابل با آن نسبت به حفظ و تقویت این گونه موسسات در کشور برنامه ریزی کرد و نسبت به تربیت قرآنی، ترویج سبک زندگی قرآنی و اسلامی اهتمام بیشتری داشت .

وی افزود: مسئولین مربوطه باید اجرای سند بنیادین آموزش و پرورش را به صورت جدی در دستور کار قرار دهند و نسبت به برخی مراکز آموزشی به ویژه مهدکودک ها نظارت بیشتری داشته باشند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران در ادامه با اشاره به فعالیت خالصانه و مجاهدانه ۱۰۰۰ موسسه قرآنی در تمامی شهرهای استان، خاطرنشان کرد: این موسسات مردمی قرآنی با هدف ترویج و نشر معارف ناب قرآن کریم در حال فعالیت هستند و گام مهمی در ترویج سبک زندگی قرآنی،ایرانی و اسلامی دارند و حفظ و تقویت این موسسات یک امر اجتناب ناپذیر است.

وی توسعه فعالیت های آموزشی در حوزه قرآن را رسالت امروز سازمان تبلیغات اسلامی دانست و یادآور شد: یکی از مهم ترین ، منسجم ترین و تاثیرگذارترین رسالت مهم سازمان تبلیغات اسلامی ایجاد، ساماندهی و تقویت تشکل های مردمی قرآنی و توسعه آموزش های مردمی قرآنی و دینی است و فعالان قرآنی باید برای رفع دغدغه ها و نگرانی رهبری معظم انقلاب مجاهدانه تلاش کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی سند ۲۰۳۰ سازمان تبلیغات اسلامی مازندران تبلیغات اسلامی مازندران سند ننگین اجرایی شدن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۷۲۳۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر آموزش‌وپرورش: مرگ سند ۲۰۳۰ در این دولت رقم خورد، اما...

وزیر آموزش و پرورش گفت: دولت سیزدهم مرگ سند۲۰۳۰ را رسماً رقم زد، هنوز هم بودند کسانی که در بدنه دولت به سند۲۰۳۰ اعتقاد داشتند چرا که این سند به عنوان یک رویکرد در دولت پیشین وجود و در وزارت آموزش و پرورش دفتر داشت و حتی ردیف بودجه برای آن تخصیص داده شده بود.

رضا مراد صحرایی وزیر آموزش و پرورش امشب ۱۲ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در برنامه صف اول شبکه خبر ضمن تبریک روز معلم گفت: در مدارس ما محیط زبان آموزی شکل نمی‌گیرد و تفاوت موسسه با مدرسه هم همین است که در موسسه‌ها محیط زبان آموزی شکل می‌گیرد و بچه‌ها می‌توانند با هم حرف بزنند، اما زمانی که ۲ ساعت در هفته زبان یاد می‌گیرند که قطره چکانی است.

وزیر آموزش و پرورش افزود: دولت سیزدهم دو اتفاق را رقم زد نخست اینکه مرگ سند ۲۰۳۰ را رسماً اجرا کرد چرا که هنوز هم بودند کسانی که در بدنه دولت به سند ۲۰۳۰ اعتقاد داشتند.

وی ادامه داد: سند ۲۰۳۰ به عنوان یک رویکرد در دولت پیشین وجود و در وزارت آموزش و پرورش دفتر داشت و حتی ردیف بودجه برای آن تخصیص داده شده بود، در حالی که برای سند تحول بنیادین بودجه نداشتیم.

وی ادامه داد: واقعیت این است که همین امروز هم من نمی‌توانم با جرات بگویم که سند ۲۰۳۰ به طور کامل از بین رفته است چرا که ممکن است در وزارت آموزش و پرورش کسانی باشند که به این سند اعتقاد داشته باشند.

مراد صحرایی بیان کرد: ۲۰۳۰ یک سند تحول آموزشی بود که از بیرون کشور به ما دیکته شده بود و تقریباً تمامی بند‌های این سند نگران کننده بود که البته حرف‌های خوبی هم در این سند بود، اما دو حرف در ۲۰۳۰ مد نظر بود اینکه چرا زمانی که خودمان سند تحول داریم از بیرون کمک بگیریم و نکته دیگر این بود که برخی از موارد آن با فرهنگ ما سازگاری نداشت به عنوان مثال ما می‌گوییم عدالت جنسیتی و آن‌ها برابری جنسیتی می‌گویند.

وزیر آموزش و پرورش تاکید کرد: تمرکز جوهره استراتژیست و این دولت بر سند تحول بنیادین متمرکز شد.

وی افزود: مسئله بعدی این است که این دولت بهار سند تحول را رقم زد که به گواه افرادی که این سند را می‌شناسند بی‌سابقه است این سند یک منظومه کامل است و دنبال وقوع حیات طیبه است و یک پیکره یکپارچه منسجم دارد و نظریه تعلیم و تربیتی ماست و هر روز باید اجرا شود.

مراد صحرایی گفت: سند به این مهمی باید نقشه راه داشته باشد تا تمامی آن در کشور اجرا شود و همچنین رهبر معظم انقلاب تاکید کردند که این سند نقشه نیاز دارد تا دقیق بگوید ما به کجا می‌رویم و همچنین قابل اندازه گیری باشد.

وزیر آموزش و پرورش افزود: زمانی که کل سند به طور کامل اجرا شود می‌توانیم شاهد نتایج آن باشیم و خوشبختانه این نقشه در دولت سیزدهم نوشته شد.

وی تاکید کرد: پیشتر در سال‌های ۹۳ و ۹۷ هم این نقشه‌ها در آموزش و پرورش نوشته شده بودند، اما متاسفانه این نقشه‌ها از داخل اتاق وزیر و وزارتخانه بیرون نرفته بودند و دلایل آن هم دو دسته بودند یک سری از دلایل درونی و یک سری از دلایل بیرونی.

مراد صحرایی ادامه داد: دلیل درونی این بود که به نقطه تمرکز تبدیل نشده بود، چرا که یک رقیب «سند ۲۰۳۰» در کنار آن بود و نمی‌گذاشت این برنامه دیده شود.

وزیر آموزش و پرورش افزود: در اجرای این سند یک ائتلاف ملی برای اعتلای تعلیم و تربیت نیاز است اساساً آموزش و پرورش محور اجرای سند است نه مجری تمام آن.

دیگر خبرها

  • وزیر آموزش‌وپرورش: مرگ سند ۲۰۳۰ در این دولت رقم خورد، اما...
  • در زندگی قرآنی، گمراهی راه ندارد
  • توطئه برهنگی برنامه نفوذ دشمن برای استحاله و براندازی است
  • گزارش عملیات اجرایی سیاست پولی
  • تدوین برنامه‌های اجرایی شعار امسال در کار‌های عمرانی مازندران
  • مراکز فرهنگی کشور معطل خرابی مهر وزارت ارشاد!
  • از مفاخر قرآنی استان گیلان تقدیر شد
  • لزوم نظارت، حمایت و هدایت، پس از صدور مجوز مؤسسات فرهنگی
  • ضرورت توجه به جریان رسانه‌ای در مناطق مختلف اردبیل
  • کارخانه های آرد مازندران نوسازی و بهسازی می شود