Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-06@22:09:30 GMT

استاندار: با اجرای ۷۱ طرح در همدان جهش تولید ایجاد شد

تاریخ انتشار: ۱۳ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۱۷۳۴۶۸

استاندار: با اجرای ۷۱ طرح در همدان جهش تولید ایجاد شد

 سیدسعید شاهرخی روز پنجشنبه در نشست مشترک شورای برنامه ریزی و توسعه و ستاد مقاومتی استان همدان با حضور نوبخت معاون رییس جمهوری اظهار داشت: ۲ هزار میلیارد تومان از بودجه مورد نیاز این طرح‌ها توسط دولت و مابقی از سوی بخش خصوصی تامین می‌شود.

وی بیان کرد: تلاش مجموعه دستگاه‌های اجرایی استان تلاش مضاعف در سال جاری است و به طور قطع با اجرا و تکمیل این طرح‌ها، جهش قابل توجهی را در تولید خواهیم داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


استاندار همدان با اشاره به نقش آفرینی مهم و ماندگار دولت در توسعه حوزه بهداشت و درمان همدان در چند سال اخیر گفت: با حمایت‌های دولت تحول اساسی در نظام سلامت در سطح این استان ایجاد شد.

وی بیان کرد: علاوه بر تجهیز و ارتقا سطح امکانات بهداشتی و درمانی در سطح استان، ساخت ۳۵۰ خانه بهداشت از اقدام‌های ماندگار با حمایت دولت تدبیر و امید در سطح روستاهای همدان بود.

شاهرخی خاطرنشان کرد: این خانه‌های بهداشت روستایی کمک شایانی در مقابله با ویروس کرونا داشت.

وی با تقدیر از کادر درمانی و بهداشتی در دوره شیوع کرونا افزود: مقابله با کرونا به خوبی در استان همدان مدیریت شد و هیچ گونه تنش در این حوزه نداشته‌ایم.

استاندار همدان با تاکید بر توجه جدی به معیشت و اشتغال در سطح این استان گفت: در این حوزه برنامه محور حرکت کرده‌ایم و سندراهبردی و عملیاتی در قالب دوره سه ساله را همسو با سیاست‌های دولت مورد توجه قرار داده‌ایم.

وی خاطر نشان کرد: تا پایان دوره دولت تدبیر و امید و برنامه ششم توسعه این سند راهبردی سه ساله به طور کامل اجرایی می‌شود و براین اساس نقشه راه را برای دستگاه‌های اجرایی ترسیم کرده‌ایم تا در هر فصل و هر سال وظایف خود را در چارچوب این سند اجرایی کنند.

شاهرخی، سرمایه گذاری ۱۵ هزار میلیارد تومانی بخش خصوصی و ایجاد ۶۰ هزار شغل تا پایان سال آینده را از مهمترین اهداف این سند راهبردی در سطح استان همدان دانست و گفت: پیشرفت بسیار خوبی در تحقق هدفگذاری صورت گرفته در قالب این سند راهبردی داشته‌ایم.

وی با تاکید بر توجه جدی به حوزه تولید در سطح شهرستان‌های مختلف استان همدان گفت: افزایش کشت‌های گلخانه‌ای رزن و سایر شهرستان‌ها، توسعه حوزه کشاورزی، تبدیل صد درصدی سیستم آبیاری مکانیزه، تبدیل برداشت سنتی انگور ملایر به کشت علمی و نوین، توسعه بخش تولید دارویی و رونق گردشگری شهرستان، توسعه زیرساخت‌های حمل و نقل ریلی و جاده‌ای شهرستان نهاوند و توسعه سدسازی در سطح استان جزو طرح‌های مهم در دست اجرا است.

استاندار همدان بهسازی محور غار گردشگری علیصدر، تکمیل و شروع به کار دو طرح بزرگ پتروشیمی، ایجاد شهرک صنعتی فناوری‌های نو، ایجاد چهار سایت بین المللی گردشگری، اتصال ریل‌های جنوب و شمال استان، بهسازی محور تویسرکان به سمت کنگاور و گنج نامه و سامن به بروجرد را از دیگر طرح‌های اجرایی در سطح استان عنوان کرد.

شاهرخی خواستار حل مشکل آب شهر همدان شد و از دولت خواست نسبت به رفع این مساله چاره اندیشی لازم صورت بگیرد.

وی رونق سدسازی در سطح استان همدان را حرکتی عظیم دانست و گفت: سد نعمت آباد آماده بهره برداری است و سدر خرمرود نیز با سرمایه گذاری ۳۰۰ میلیاردتومانی بخش خصوصی با سرعت لازم در حال ساخت است.

استاندار همدان با بیان اینکه هم اکنون ۵۷۵ طرح مختلف دولتی با واگذاری به بخش خصوصی در سطح استان در حال ساخت و تکمیل است، افزود: ۲۴ درصد رقم واگذاری طرح‌های دولتی کشور به بخش خصوصی مربوط به همدان است.

شاهرخی واگذاری ۳۰ درصد از مسوولیت‌های دولتی به بانوان و جوانان در سطح استان را مهم دانست و گفت: این بسترسازی را از سال گذشته اجرایی کردیم و دستاورد مهمی را به دنبال داشته است.

وی ادامه داد: یک هزار عضو هیات اندیشه ورزان را در کنار مدیران اجرایی شهرستان‌ها فعال کرده‌ایم و استفاده خوبی از این ظرفیت ایجاد شده داریم.

در این جلسه تفاهم نامه اجرای ۷۱ طرح در قالب جهش تولید بین نوبخت معاون رییس جمهوری و سیدسعید شاهرخی استاندار همدان منعقد شد.

برچسب‌ها همدان دولت تدبیر و امید جهش تولید استانداری همدان سید سعید شاهرخی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: همدان دولت تدبیر و امید جهش تولید استانداری همدان همدان دولت تدبیر و امید جهش تولید استانداری همدان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۷۳۴۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات اجرایی پروژه کمربندی قلعه‌نو آغاز شد

معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی استان تهران با اشاره به معارضان پروژه کمربندی قلعه‌نو و موافقت نکردن مالکان گفت: تملک اراضی از طریق مراحل قضایی در حال انجام است و اجرای پروژه را آغاز کردیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، امیر حسین آزاددوار در رابطه با اجرای طرح کمربندی قلعه‌نو اظهار کرد: از حدود دو سال پیش طرح احداث کمربندی برای رفع ترافیک قلعه‌نو مطرح شد و قرار بود فقط مطالعه فنی و اجرای پروژه بر عهده اداره کل راه و شهرسازی باشد و تملک مسیر و اخذ استعلامات و مجوزها وظیفه ما نبود.

وی افزود: به ما اعلام شد که مشکلی بابت تملک وجود ندارد و بر همین اساس، فروردین ۱۴۰۲، این پروژه را کلنگ زنی کردیم اما متوجه شدیم مالکان زمین‌ها موافق نیستند و اگر می‌دانستیم معارضین رفع نشده است، کلنگ زنی نمی‌کردیم.

معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی استان تهران ادامه داد: در آئین کلنگ‌زنی نیز مدیرکل وقت راه و شهرسازی گفته بود؛ اگر مشکلی بابت تملک نباشد اجرای طرح را یک ساله انجام می‌دهیم. اما مالکان مخالف بودند و به همین دلیل پروژه اجرا نشد.

آزاددوار تاکید کرد: طی یک سال گذشته بیش از ۲۰ جلسه با حضور متولیان امر برای رفع این مشکل برگزار شد و در نهایت قرار شد که بحث تملک را هم اداره کل راه و شهرسازی انجام دهد لذا از طریق حوزه حقوقی ورود کردیم.

وی با بیان اینکه مالکان را شناسایی کردیم، تصریح کرد: مالکان توافق نمی‌کردند و ناچار شدیم مسیر قضائی را طی کنیم که با همکاری دادستان مراحل قضائی انجام شد و اکنون در حال واریز مبالغ مالکان هستیم که تاکنون دو قطعه زمین آزاد شده و مجوز ماده ۲۳، استعلامات، مطالعات فنی و اقتصادی، مجوزهای حوزه پدافند غیرعامل و تاییدیه‌های محیط زیست گرفته شده و عملیات اجرایی پروژه را شروع کردیم.

معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی استان تهران عنوان کرد: مسیرهای قضائی چون طولانی است احتمالاً سرعت انجام کار کُند باشد و کار به طور مرحله به مرحله در حال انجام است. اگر مشکل معارضین را نداشتیم طرح یک ساله انجام می‌شد اما با توجه به طی مسیر قضائی ممکن است حدود یک سال و نیم طول بکشد.

آزاددوار با اشاره به اینکه اعتبار مصوبه سفر ریاست جمهوری برای این طرح ۱۰۰ میلیارد تومان بود، اضافه کرد: برای اجرا و تملک کل پروژه اعتبار اولیه ۶۰۰ میلیارد تومان برآورد شده است اما هزینه‌ها بیشتر از این نیز خواهد شد و باید این اعتبارات از ظرفیت‌های ملی و استانی تأمین شود.

وی با اشاره به وضعیت ترافیک در قلعه‌نو، اضافه کرد: برای احداث کمربندی در این شهر باید خیلی زودتر اقدام می‌شد ولی به هر حال اجرای طرح شروع شد و با تکمیل آن، ترافیک در این منطقه رفع خواهد شد.

معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی استان تهران گفت: طول مسیر در حدود ۲ کیلومتر است که یک سری رمپ‌ها و برگشتی‌ها نیز به آن اضافه می‌شود و یک تقاطع در عشق آباد چالطرخان احداث خواهد شد که با احتساب این موارد طول اجرایی پروژه در حدود ۴ کیلومتر است.

به گزارش ایمنا، تردد روزانه هزاران خودرو در محور ری – ورامین که تنها راه مواصلاتی مردم شهرستان‌های ورامین، قرچک و پیشوا به پایتخت است، باعث ایجاد ترافیک در شهر قلعه‌نو می‌شود. بیست‌ونهم فروردین ۱۴۰۲، پروژه کمربندی قلعه‌نو کلنگ‌زنی شد و اکنون پس از یک سال، اجرای این طرح آغاز شده است.

شهر قلعه‌نو در شهرستان ری و در محور ری – ورامین قرار دارد.

کد خبر 751066

دیگر خبرها

  • چینی‌ها برای ۱۲ هزار نفر در کرمان اشتغال ایجاد کردند
  • مهلت یک‌هفته‌ای استاندار برای ایجاد کارگروه ویژه اشتغال در لرستان
  • عملیات اجرایی پروژه کمربندی قلعه‌نو آغاز شد
  • قدردانی استاندار همدان از عملکرد بانک مسکن در تامین مالی ساخت پروژه های نهضت ملی مسکن
  • بهسازی آسفالت آرامستان بهشت معصومه (س) قم
  • رویداد «ایده بازار» در دانشگاه برگزار شود
  • تمرکز دولت بر اتمام پروژه‌های نیمه تمام سیستان و بلوچستان
  • ایجاد اشتغال پایدار از مسیر اتصال دانشگاه و صنعت می‌گذرد
  • صداقت با مردم می‌تواند اعتماد به دولت را افزایش دهد
  • حمایت مردم همدان از اجرای طرح نور