Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه علم و فناوری ایسکانیوز، توسط ارجاع به مقاله یکی از شاخص‌های ارزیابی سطح کیفی مقالات و نشان دهنده کیفیت و بار علمی آن مقاله است و مقدار این شاخص نسبت سهم مقالات پر ارجاع و کم ارجاع یک محقق، موسسه یا کشور را نشان می‌دهد. به عنوان مثال مقدار بالای این شاخص برای یک کشور به این معنا است که در طیف توزیع مقالات این کشور، تعداد مقالات کم ارجاع کمتر و مقالات پرارجاع یا با تعداد ارجاعات متوسط بیشتر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کشورهای اروپای غربی مخصوصا کشورهایی نظیر دانمارک، هلند، سوئیس و سوئد، با وجود انتشارات نسبتا کم، همواره از متوسط ارجاع به مقاله بالایی برخوردار هستند، اما در دهه اخیر کشورهای آسیایی و اقیانوسیه مخصوصا در حوزه فناوری نانو در صدر این شاخص قرار گرفته‌اند.

بر اساس آخرین آمارها سنگاپور در بازه پنج ساله (۲۰۱۵ تا ۲۰۱۹) نزدیک به ۱۲ هزار مقاله نانو منتشر کرد که هر مقاله به طور متوسط در همین بازه زمانی به طور متوسط ۲۲.۶ ارجاع گرفته است و این عدد برای ایالات متحده ۱۶.۶ و برای چین به عنوان بزرگترین منتشرکننده علوم نانو در جهان ۱۴.۵ است.

پس از سنگاپور، استرالیا دارای بالاترین متوسط ارجاع به مقالات نانو است و در رده دوم قرار دارد. عربستان، سوئیس و هلند در جایگاه‌های بعدی قرار دارند.

مطابق شکل بالا که توزیع ۴۰ کشور برتر را بر اساس تعداد مقالات نانو و متوسط ارجاع به مقاله در ۵ سال اخیر نشان می‌دهد، به غیر از چین، کره جنوبی، آلمان و انگلستان نیز در این شاخص در رده متوسط قرار می‌گیرند. درحالی که موقعیت هند به عنوان سومین کشور منتشرکننده مقالات نانوی جهان در این جدول نشان دهنده این امر است که سهم مقالات نانو کم‌ ارجاع این کشور به طور نسبی بیشتر است.روسیه، مکزیک و اکراین نیز در پایین جدول قرار دارند.

بر اساس اعلام ستاد نانو، گرچه این شاخص به تنهایی نشان‌دهنده کیفیت مقالات یک کشور نیست، ولی چون از نظر تعداد مقالات نرمال شده است می‌تواند برای مقایسه نسبی کیفیت انتشارات علمی کشورها مورد استفاده قرار گیرد.

انتهای پیام/

169 / 336 مقاله فناوری نانو علوم نانو کیفیت انتشارات علمی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: مقاله فناوری نانو علوم نانو کیفیت انتشارات علمی مقالات نانو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۸۹۰۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوای تهران قابل قبول است

به گزارش خبرنگار مهر، بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، شاخص کیفیت هوا در حال حاضر بر روی عدد ۷۱ قرار گرفته و کیفیت هوای تهران در شرایط قابل قبول قرار دارد.

همچنین این شاخص در ۲۴ ساعت گذشته میانگین بر روی عدد ۷۶ قرار گرفته بود و وضعیت هوا در شرایط قابل قبول بوده است.

تهران از ابتدای سال ۵ روز هوای پاک و ۳۷ روز هوای قابل قبول داشته است.

این در حالی است که تهران در مدت مشابه سال پیش ۶ روز هوای پاک، ۳۵ روز هوای قابل قبول، ۱ روز هوای ناسالم برای گروه‌های حساس جامعه داشته است.

کد خبر 6093695

دیگر خبرها

  • کیفیت هوای مشهد «قابل قبول» است
  • پایان همایش ملی هویت اصلی زنان در آئینه قرآن و حدیث با معرفی مقالات برتر در گرگان
  • ارتقای ۱۱۳۱ پله‌ای رتبه جهانی دانشگاه بیرجند
  • اختراع ایرانی برای پایش فساد میگو با فناوری نانو
  • کیفیت هوای تهران در شرایط قابل قبول قرار دارد
  • کیفیت هوای تهران قابل قبول است
  • هوای تهران قابل قبول است
  • فراخوان مقالات دوفصلنامه «فقه و فقاهت» منتشر شد
  • اردبیل و اهواز ابتدا و انتهای مدار کیفیت هوای کشور
  • فراخوان مقالات دوفصلنامه فقه و فقاهت منتشر شد