Web Analytics Made Easy - Statcounter

«محمد کبیری» روز شنبه در نشست با اصحاب رسانه در پاسخ به ایرنا درباره برنامه‌های توسعه اشتغال تعاونی‌ها گفت: از بهمن ماه سال ۱۳۹۷ تاکنون در مجموع ۶ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری شده و ۶۷ هزار اشتغال در مجموع طرح‌هایی که افتتاح و بهره‌برداری شده، ایجاد شده است.

وی افزود: البته طرح‌های ویژه‌ای نیز برای تثبیت و توسعه اشتغال در بخش تعاون با همکاری معاونت توسعه کارآفرینی و اشتغال داریم که با توسعه بازار تعاونی‌ها و تکمیل زنجیره‌های تولید به تعاونی‌های کوچک تولیدی کمک می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون وزیر توضیح داد: برای نمونه در طرح بنگاه پیشران، تعاونی‌های کوچک را به تعاونی‌های بزرگ متصل می‌کنیم چرا که این تعاونی‌ها به بازار مسلط هستند همچنین نیازهای تعاونی‌های کوچک را نیز می‌شناسند.

وی ادامه داد: تعاونی‌های کوچک تحت نظارت تعاونی‌های بزرگ تولیدات خود را استاندارد سازی و برندسازی می‌کنند و به نوعی فروش محصولات تضمین می‌شود و در نتیجه انطباق میل مصرف‌کنندگان نهایی با تولید تعاونی‌ها حمایت از تعاونی‌ها  هدفمند و اشتغال تثبیت می‌شود.

کبیری تاکید کرد: رویکرد ما در تثبیت و توسعه اشتغال بخش تعاون، توسعه بازار است  و برای این منظور هم خط اعتباری با نرخ ۱۸ درصد و نرخ ترجیهی برای فروشگاه‌های آنلاین و زنجیره‌ای که محصولات تعاونی‌ها را در سکوهای فروش قرار دهند در نظر گرفتیم و امیدواریم از این طریق بخشی از آسیبی که بیماری کرونا بر فضای کسب و کار تعاونی‌ها گذاشته جبران کنیم و از اشتغال موجود در بخش تعاون حمایت کنیم.

وی اظهارداشت: در توسعه اشتغال نیز برنامه‌ ویژه‌ای با رویکرد تکمیل و توسعه زنجیره تعاونی‌ها که در اختیار صندوق توسعه ملی قرار دادیم و به زودی خبر آن را در اختیار اصحاب رسانه قراردهیم.

معاون وزیر افزود: به صورت ویژه‌ از رسته‌های بهره‌ور در بخش تعاون و براساس جغرافیای کسب و کار در سراسر کشور شناسایی شدند و حمایت می‌شوند.

همچین در ادامه مدیرعامل بانک توسعه تعاون گفت: از بهمن ۹۶ طرح اشتغال پایدار روستایی و عشایری در کشور اجرا شد و چهار بانک و موسسه عامل بانک کشاورزی، پست بانک، توسعه تعاون صندوق کارآفرینی امید برای تامین بخشی از منابع تسهیلات معرفی شدند.

«حجت الله مهدیان» افزود: تسهیلاتی که در قالب این طرح باید پرداخت شود بیش از ۲۰ هزار میلیارد تومان است که ۱۰ هزار میلیارد تومان از این منابع سهم صندوق توسعه ملی و ۱۰ هزار میلیارد تومان منابع سیستم بانکی است.

وی ادامه داد: سهم بانک توسعه تعاون نیز ۲۰ درصد از این منابع (یعنی چهار هزار میلیارد تومان) است. در دو سال و نیم گذشته از تکلیف چهار هزار میلیارد تومانی، نزدیک ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات پرداخت شده است.

به گفته این مدیر بانکی در نتیجه پرداخت ۲۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات، ۴۷ هزار شغل ایجاد شده و ۱۵۰۰ میلیارد تومان دیگر باقیمانده تسهیلات است که تا پایان دولت تدبیر و امید پرداخت می‌شود و ۳۰ هزار شغل جدید ایجاد خواهد کرد.

برچسب‌ها محمد کبیری تعاونی اشتغال زایی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تعاونی اشتغال زایی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی تعاونی اشتغال زایی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی هزار میلیارد تومان تعاونی های کوچک توسعه اشتغال بخش تعاون تعاونی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۹۰۳۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگران؛ صف اولی‌های جبهه تولید

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان فارس گفت: در طول فعالیت دولت مردمی سیزدهم در این استان حدود ۲۰۰ هزار فرصت جدید شغلی ایجاد شده است.

به گزارش مشرق، وحید خداپرست در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه شیراز، وضعیت استان فارس در حوزه اشتغال را مناسب ارزیابی کرد و افزود: از سال ۱۴۰۰ تاکنون میزان اشتغال در فارس رشد و وضعیت خوبی را تجربه کرده به نحوی که در دولت مردمی سیزدهم قریب به ۲۰۰ هزار شغل در این استان ایجاد و در سامانه رصد اشتغال کشور ثبت شده است.

وی ادامه داد: تنها در سال ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ بیش از ۱۶۰ هزار شغل در سطح استان فارس ایجاد و در سامانه رصد اشتغال کشور ثبت شده است.

رئیس شورای هماهنگی دستگاه‌های اجرایی تابعه وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی در استان فارس اظهار کرد: فارس در سال ۱۴۰۱ در صحت سنجی وضعیت اشتغال کشور رتبه نخست را کسب کرد و در کل شاخص های اشتغال زمره استان های برتر بودیم که پس از بررسی ها در سال ۱۴۰۲ هم همین رویه انتظار است.

وی با بیان اینکه فارس در بین استان‌های هم تراز با پیش بینی ایجاد اشتغال بیش از ۵۰ هزار نفر در سال در جایگاه نخست قرار داشته، گفت: اولویت، سیاست و راهبرد اشتغال سال ۱۴۰۳ استان فارس براساس هدایت فارغ تحصیلان دانشگاهی به سوی بازار کار تنظیم شده که نیاز است همه دستگاه های اجرایی استان در این مسیر همکاری لازم را داشته باشند.

خداپرست با بیان اینکه در ۲ سال گذشته فارس به کاهش نرخ بیکاری به عدد هفت و نیم درصد دست یافته که آمار خوبی است، افزود: براساس آمار فصلی مرکز آمار ایران پیش بینی می‌شود که طی سال گذشته فارس به رکورد نرخ بیکاری کمتر از هفت و نیم درصد دست یافته که طی ۲ دهه گذشته بی‌سابقه بوده است.

وی تحقق هدف کاهش نرخ بیکاری این استان را مسأله ای دانست که حاصل تلاش‌ها و راهبری استاندار فارس و سایر دستگاه های اجرایی این استان بوده است.

مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان فارس در ادامه اعلام کرد: فارس در حوزه روابط کار در سال ۱۴۰۱ برای اولین بار رتبه نخست کشور را به دست آورد و این مهم با همراهی کارگران، کارفرمایان و دولت به دست آمده و گام مهم دیگر در این تعاملات ، کاهش خطرات ناشی از کار در فارس بوده تا با ایجاد محیطی امن و ایمن سلامت کارگران تامین شود.

وی برگزاری تفاهم نامه ها و برگزاری دوره های آموزشی را در راستای تحقق هدف کاهش حوادث ناشی از کار موثر دانست و اعلام کرد که این رویه با قدرت بیشتر در سال ۱۴۰۳ نیز ادامه دارد.

خداپرست در بخش دیگر سخنان خود عنوان کرد: دغدغه حل مشکل بیمه کارگران ساختمانی با جدیت توسط مسولان فارس در سطح ملی در حال پیگیری است تا این مشکل حوزه کارگری حل شود که این هدف به همکاری دولت و مجلس نیازمند است.

وی معیشت، سلامت و مسکن کارگران را از اولویت‌های اصلی حوزه کارگری دانست که به جد دنبال خواهد شد.

مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان فارس افزود: جامعه کارگری در صف اول جبهه تولید در حال تلاش است و وظیفه مسولان است که مشکلات این جامعه را کاهش دهند.

وی در ادامه اعلام کرد: سه کارگر فارس امسال در سی و پنجمین جشنواره امتنان از کارگران ،گروه های کار و واحدهای نمونه کشور برای نخستین بار موفق به کسب مقام برتر شدند.

خداپرست با بیان اینکه جشنواره امتنان هر ساله برگزار و نخبگان کارگری به جامعه معرفی می شوند در پایان گفت: انتخاب سه نماینده برتر از فارس در مرحله کشوری این جشنواره نشان از ظرفیت و توان جامعه کارگری این استان دارد.

در حاشیه برگزاری آیین نماز جمعه هفتم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در شیراز میز خدمت ادارات زیر مجموعه وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی در استان فارس برای خدمت به نمازگزاران و جامعه کارگری، کارفرمایی و تعاونگران فارس برپا و مطالبات این قشر توسط مدیران بخش‌های مختلف این اداره‌کل شنیده و پاسخ داده شد.

دیگر خبرها

  • مازندران پایین‌ترین نرخ بیکاری در کشور را دارد
  • تعاون راهکاری علمی، عملی و عقلی برای مشارکت مردم در تولید
  • ایجاد بیش از ۱۵۰۰ فرصت شغلی توسط تعاونی‌های استان کرمانشاه
  • تعاونی های تولیدی، محور اقدامات بخش تعاون هستند
  • مرغداری ۲۰ هزار قطعه‌ای در نمین به بهره برداری رسید
  • کارگران؛ صف اولی‌های جبهه تولید
  • لزوم ارائه برنامه از سمت شرکت‌های تعاونی روستایی برای تحقق شعار سال
  • خرید ۱۷ هزار تن کلزا از کشاورزان ایلامی
  • صادرات بیش از ۵ میلیون دلار کالا از تعاونی‌های شهرستان کاشان
  • نقش مهم تعاونی ها در جهش تولید