Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا ، جشنواره اشکواره حسینی از سال ۹۷ به عنوان یک جشنواره استانی در شهرستان آمل شروع به کار کرد و در دومین دوره برگزاریش در سال ۹۸ از ۲۲ استان کشور آثار دریافت کرد. سومین دوره این جشنواره هم چندی قبل فراخوان داد و قرار است داوری آثار ارسالی از ۱۶ تا ۲۶ مهر ماه برگزاری و نفرات برتر معرفی شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عباس زارع روز شنبه در نشست رسانه ای همایش فرهنگی اشکواره حسینی در آمل گفت : ترویج فرهنگ حسینی با توجه به هجمه هایی که علیه دین و مذهب در جامعه در حال رخ دادن است ، ضروری است و برگزاری چنین جشنواره هایی می تواند اطلاعات مفید به مخاطب بدهد.

وی افزود : برگزار کنندگان جشنواره نباید تنها به جمع آوری آثار و انتخاب و معرفی آثار برتر اکتفا کنند ، بلکه به نظرم رسالت اصلی چنین جشنواره هایی تازه پس از برگزاری آن شروع می شود و آن هم بازنشر آثار برتر است .

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران گفت : باید تدابیری اندیشیده شود تا آثار دریافتی در دبیرخانه جشنواره های فرهنگی مانند اشکواره حسینی در اختیار عموم مردم قرار گیرد تا از طریق مطالعه آنها تاثیرات لازم بر زندگی و اعتقادات مردم دیده شود.

وی همچنین خواستار ورود بخش خصوصی برای حمایت از حوزه فرهنگی از جمله برگزاری جشنواره های فرهنگی و مذهبی شد و افزود : با توجه به مشکلات پیش آمده اقتصادی و حوزه آسیب های اجتماعی ، تقویت بخش فرهنگی به عنوان منبع تامین کننده امید به جامعه کاملا ضروری است ، ولی محدودیت های اعتبارات فرهنگی سبب شده است تا متولیان دولتی نتوانند اقدامات موثر و بایسته ای در این زمینه داشته باشند.

زارع با تاکید بر این که دولت حتی در چنین شرایطی نسبت به حمایت حوزه فرهنگی دغدغه مند و پیگیر است ، گفت : ورود بخش خصوصی به برنامه های فرهنگی یک راهکار عملی برای زنده نگاه داشتن حوزه فرهنگی و غنی کردن برگزاری جشنواره های فرهنگی مانند جشنواره اشکواره حسینی است.

وی افزود : حضور بخش خصوصی به مردمی شدن حوزه فرهنگی کمک کرده و مدیریت و برنامه ریزی آن را از فرآیند دولتی خارج و چهره اجتماعی به آن می دهد. 

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران همچنین از جشنواره اشکواره حسینی به عنوان یکی از بهترین برنامه های حوزه فرهنگی و دینی یاد کرد و گفت : این اشکواره در کل کشور شناخته شده است و آثارهای ارسالی از  همه نقاط  کشور دارد.

وی علت کشوری شدن جشنواره اشکواره حسینی را در حرکت مردمی آن دانست و افزود : همواره فعالیت های خودجوش مردمی  از استقبال بهتری برخوردار خواهد شد و خوشبختانه شاهد این استقبال در اشکواره حسینی هم بودیم.
 

برچسب‌ها وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران ماه محرم و کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران ماه محرم و کرونا وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران ماه محرم و کرونا جشنواره اشکواره حسینی حوزه فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۹۳۱۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی گروه‌های راه یافته به مرحله استانی جشنواره هنر‌های نمایشی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، دبیرخانه جشنواره استانی هنر‌های نمایشی کانون پرورش فکری مازندران، راه یافتگان گروه‌های نمایشی به مرحله استانی جشنواره را معرفی کرد.

مرحله استانی نوزدهمین جشنواره هنر‌های نمایشی کودکان و نوجوانان در سطح استان مازندران با شعار "این صحنه خانه‌ماست" در بخش‌های نمایش (صحنه، عروسکی، زنده- عروسکی)، نمایش خلاق (نمایش کتابخانه‌ای، بازی نمایش) و نمایشنامه‌نویسی، ۲۰ اردیبهشت برای شرکت‌کنندگان ۱۲ تا ۲۲ سال و بزرگسالان برگزار می‌شود.

داوری مرحله استانی این جشنواره را: سید رضا عمرانی نسب، مهیار هزار جریبی و فاطمه بزرگی از هنرمندان حوزه نمایش این استان بر عهده دارند.

بر اساس نظر هیات داوران، گروه‌های نمایشی: دختر بوته گوجه فرنگی به کارگردانی: ناهید دادخواه از ساری – نمایش من دیگه خوابم نمیاد به کارگردانی: محسن عظیمی پویا از مرکز فرهنگی هنری شماره ۲ چالوس- نمایش چه حکمتی است در این مردن به کارگردانی: محمد جواد ملک محمودی از گلوگاه- نمایش جادوی سیاه به کارگردانی: سمانه غزاییان از مرکز فرهنگی هنری بهشهر و نمایش آبگیری برای زندگی به کارگردانی: رضا اسماعیل زاده از مرکز فرهنگی هنری رامسر به مرحله استانی راه یافتند.

دیگر خبرها

  • برگزاری ۱۴ دوره جشنواره شعر رضوی در استان خوزستان
  • برگزاری نخستین جشنواره "فیلم رضوان" نوآوری این دوره از جشنواره امام رضا (ع) است
  • جشنواره چند رسانه‌ای وزارت میراث فرهنگی در کرمان برگزار می‌شود
  • سفر مدیرکل دفتر موسیقی برای تعیین تکلیف کنسرت‌های موسیقی
  • سفر به ۲ کشور منطقه در روزهای آینده / درباره «اقبال لاهوری» فیلم با کیفیت می‌سازیم
  • سفر به ۲ کشور منطقه در روزهای آینده / فیلم با کیفیت درباره «اقبال لاهوری» می‌سازیم
  • نهضت پلاتوسازی در دستور کار است/ برگزاری المپیاد هنر
  •  برگزاری ششمین جشنواره انتخاب کتاب سال آذربایجان‌غربی
  • معرفی گروه‌های راه یافته به مرحله استانی جشنواره هنر‌های نمایشی
  • ششمین جشنواره انتخاب کتاب سال آذربایجان ‌غربی برگزار می‌شود