Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی کریمی‌فیروزجائی؛ عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با تسنیم با انتقاد از تصمیم برای بازگشایی حضوری مدارس در شرایط شیوع بیماری کرونا اظهار کرد: آقای رئیس‌جمهور خودش برای حضور در جلسات مجلس به دلیل شیوع بیماری کرونا حاضر نمی‌شود یا حاضر نیست که به صورت نمادین در مدرسه‌ای برای به صدا درآوردن زنگ آغاز سال تحصیلی حضور یابد یا در موردی دیگر، وزیر آموزش و پرورش نیز اجلاس رؤسای آموزش و پرورش را به صورت مجازی برگزار می‌کند، جای سؤال دارد که چرا در این شرایط امر به بازگشایی مدارس و تشکیل کلاس‌‌ها به صورت حضوری کرده‌اند؟!

وی با تأکید بر اینکه سلامت دانش‌آموزان از هر چیزی برای ما دارای اهمیت بیشتری است، گفت: مادامی که این بسترسازی برای تأمین سلامت دانش‌آموزان از حیث پروتکل‌های بهداشتی و رعایت چارچوب‌هایی که ستاد ملی کرونا تعیین کرده، در کشور فراهم نشود، تشکیل کلاس‌‌های حضوری را به مصلحت نمی‌دانیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس تصریح کرد: آموزش و پرورش چندین ماه برای برنامه‌ریزی در راستای بازگشایی مدارس و تأمین حفظ سلامت دانش‌آموزان فرصت داشته است، این قابل قبول نیست که دو روزِ قبل این طور تصمیم فوری و بدون پشتوانه کارشناسی برای بازگشایی مدارس به صورت فوری اتخاذ کنند.

فیروزجائی اضافه کرد: تصمیم برای تشکیل کلاس‌های مدارس به‌صورت حضوری در شرایط شیوع بیماری کرونا اِهمال‌کاری و سهل‌انگاری از جانب متولیان امر است که قطعاً با برخورد مناسب مجلس مواجه خواهد شد، این تصمیم به هیچ‌وجه توجیهی ندارد زیرا باید زیرساخت‌هایی را فراهم می‌کردند البته تا حدی، گام‌هایی را برای اجرای سامانه شاد و آموزش غیرحضوری برداشتند اما کافی نیست.

وی با طرح این سؤال که آیا در شرایطی که حدود 30، 40 دانش‌آموز دوره ابتدایی یا متوسطه را می‌توان در فضایی بسته کنار هم نگه داشت، گفت: باید تصمیمات طوری باشد که دانش‌آموزان بدون استرس و نگرانی در کلاس‌ها حضور یابند و طوری باشد که استرس و نگرانی در طول سال تحصیلی از آنها رفع شود اما تصمیم اخیر موجب افزایش نگرانی‌ها شده است.

این عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس ادامه داد: مدیران مدارسی طی روزهای اخیر با بنده تماس داشتند و عنوان کردند که آموزش و پرورش حداقل مبلغ برای خرید مواد شوینده و بهداشتی برای ضدعفونی کردن فضاهای مدارس را به آنها پرداخت نکرده است؛ دولت تا این اندازه کار را رها کرده و مدیران مدارس نیز گرفتار شده‌اند و آنها را اجبار کرده‌اند که کلاس‌ها باید حضوری برگزار شود.

کریمی‌فیروزجائی متذکر شد: معتقدم اگر مدیریت در آموزش و پرورش خلق‌الساعه نبود و قوی و سازمان‌یافته بود، بهتر می‌توانستیم برنامه‌ریزی کنیم، قبلاً در قالب آموزش از راه دور و شبکه "شاد"، برنامه‌ای را به کمیسیون آموزش ارائه دادند و ما نیز خیال‌مان راحت بود که برنامه‌ریزی در آموزش و پرورش در شرایط کرونا در حال انجام شدن است اما متأسفانه تمهید مقدماتی نیز در این حوزه انجام نشد.

این  عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس خاطرنشان کرد: معتقدم یک نوع سهل‌انگاری مدیریتی در آموزش و پرورش برای مدیریت بیماری کرونا و تشکیل کلاس‌‌های درس اتفاق افتاد و متولیان امر باید پاسخگوی این سهل‌انگاری باشند.

منبع: الف

کلیدواژه: عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس آموزش و پرورش بیماری کرونا دانش آموزان تشکیل کلاس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۹۵۵۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح مدرسه ۱۴ کلاسه زنده یاد صدوقی در شهرستان پیشوا

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، حمیدرضاخان محمدی، رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور در این آیین ضمن تبریک هفته بزرگداشت مقام معلم، خطاب به دانش آموزان این مدرسه اظهار داشت: این مدرسه یک مدرسه خیر ساز است. و فرد نیک اندیش و خیرخواهی مال خود را در جهت مدرسه سازی انفاق کرده است، امیدوارم همه شما با بهره گیری از نیت پاک ایشان از این شخصیت الگو بگیرید و سرلوحه یادگیری در این مدرسه را گذشت، ایثار، فداکاری و مهربانی قرار دهید. هر کدام از شما می توانید با نگاه و بینش نیک اندیشانه و نیت پاک خود یک خیر باشید.

معاون وزیر آموزش و پرورش در ادامه بیان کرد: کار خیر مال و ثروت آنچنان نمیخواهد، بلکه پیش از وجود ثروت و تمکن مالی نیاز به فکر و دست بخشنده و روحیه بخشیدن دارد.

وی، اذعان کرد: نهضت بزرگ مدرسه سازی تا روزی که همه مدارس کشور ایمن، مستحکم و استاندارد شوند ادامه خواهد داشت تا دانش آموزان عزیز کشورمان با خیالی آسوده در مدارسی که در شان آنهاست به تحصیل ادامه دهند.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس در پایان خاطرنشان کرد: از همه مهندسان و تلاشگرانی که در امر مدرسه سازی به جامعه خدمت می کنند تشکر و قدردانی کرده و از دانش آموزان می خواهیم تا در حفظ و نگهداری فضایی که جهت یادگیری و پرورش جسم و روح شما با نیت پاک الهی بنا شده کوشا باشید و باکسب دانش و معارف تربیتی بتوانید در آینده به جامعه و کشور خود خدمت کنید. 

مدرسه زنده یاد اختر صدوقی شهرستان پیشوا با اعتبارات اداره کل نوسازی مدارس استان تهران، ومشارکت خیر نیک اندیش زنده یاد اختر صدوقی و با همت خدیجه نیزاری رئیس شورای بانوان مدرسه ساز کشور احداث شده است که در هفته بزرگداشت مقام معلم در روز ۱۶ اردیبهشت به بهره ‌برداری رسید.

این واحد آموزشی دارای ۱۴ کلاس آموزشی در زمینی به مساحت حدود 2 هزار مترمربع با زیربنای یک هزار و 500 مترمربع احداث شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • محدوده ثبت نام در هر مدرسه به صورت شعاعی خواهد بود
  • ثبت‌ نام کلاس‌اولی‌ها از فردا آغاز می‌شود
  • ثبت‌نام کلاس‌اولی‌ها از فردا آغاز می‌شود
  • ثبت‌نام کلاس‌اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • افتتاح مدرسه ۱۴ کلاسه زنده یاد صدوقی در شهرستان پیشوا
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از چهارشنبه
  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از چهارشنبه آغاز می‌شود
  • امسال ۵۰۰ کلاس درس تحویل آموزش و پرورش اصفهان می‌شود
  • کمبود ۷۰ هزار نیروی پرورشی و مشاور در مدارس
  • بهره برداری از ۱۵۷ کلاس درس در خواف