Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/هرمزگان رئیس انجمن ملی خرمای ایران گفت: ممنوعیت صادرات خرما ضرر و زیان بسیار بزرگی را برای صنعت خرمای کشور به بار آورد و ما بسیاری از بازارهای هدفمان را از دست دادیم که امیدوارم این مسئله دیگر تکرار نشود.

محسن رشید فرخی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: خوشبختانه محصول خرما با توجه به تورم موجود و نسبت به سایر اقلام افزایش قیمت زیادی در مقایسه با سال گذشته نداشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: خرما محصولی ملی است و همچون خودرو، ارز و نهادهای کشاورزی در قیمت‌گذاری خرما نیز باید رعایت انصاف لحاظ شود هرچند که این محصول باید قابل‌خرید برای مصرف‌کننده نیز باشد.
رئیس انجمن ملی خرمای ایران تصریح کرد: مشکلات ما در حوزه صادرات به دو بخش تحریم‌های خارجی و خود تحریمی تقسیم می‌شوند، به نظر می‌رسد گاهی خودتحریمی از تحریم‌های خارجی بیشتر است. ممنوعیت صادرات خرما ضرر و زیان بسیار بزرگی را برای صنعت خرمای کشور به بار آورد و ما بسیاری از بازارهای هدفمان را از دست دادیم که امیدوارم این مسئله دیگر تکرار نشود و البته دولت نیز قول مساعد داده که در سال پیش رو در جهت رفع موانع صادرات قدم‌های خوبی بردارد.
رشید فرخی ادامه داد: درزمینهٔ تحریم‌ها بیشترین مشکلات ما شامل برگشت ارز و حمل‌ونقل است، با بالا رفتن قیمت ارز و افزایش تحریم‌ها مشکلات ما درزمینهٔ حمل‌ونقل افزایش یافته و همین مسئله قدرت رقابت ما را در بازارهای جهانی کم کرده است. در این خصوص ابتدا با کشتیرانی جمهوری اسلامی برای رفع موانع صادرات مذاکراتی انجام داده‌ایم درزمینهٔ برگشت ارز نیز، کشور دچار تحریم است و صادرکننده‌ها به‌عنوان سربازان خط مقدم این جبهه در حال جنگ هستند تا شاهد برداشتن تحریم‌های ظالمانه باشیم.
وی خاطرنشان کرد: از تمام صادرکننده‌های کشور که علی‌رغم مشکلات موجود با غیرت کار کردند تا این کشتی به گل ننشیند و به مسیر خود ادامه دهد تشکر و قدردانی می‌کنم.
رئیس انجمن ملی خرمای ایران در پایان گفت: امسال حدود یک‌میلیون و ۲۰۰ هزار تن تولید خرما داشته‌ایم که عدد بسیار خوبی است و پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال افزایش تولید خوبی نسبت به سال گذشته داشته باشیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۰۶۶۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقاومت برخی کشورهای اروپایی برای ممنوعیت واردات ال‌ان‌جی از روسیه

در حالی که اتحادیه اروپا برای ممنوعیت واردات ال‌ان‌جی روسیه آماده می‌شود اما تحریم‌های پیشنهادی احتمالا با مقاومت شماری از کشورهای عضو اتحادیه اروپا، به‌ویژه کشورهایی که به شدت به انرژی روسیه وابسته هستند، مواجه خواهد شد.

به گزارش ایسنا، در اقدامی که می‌تواند چشم‌انداز انرژی اروپا را تغییر دهد، کمیسیون اروپا آماده است تحریم‌های جدیدی را علیه واردات گاز طبیعی مایع (ال‌ان‌جی) روسیه پیشنهاد کند. اقدامات پیشنهادی شامل ممنوعیت صادرات مجدد در داخل اتحادیه اروپا و تحریم سه پروژه ال‌ان‌جی روسیه است. تصمیم کمیسیون اروپا در بحبوحه نگرانی‌های فزاینده نسبت به وابستگی اروپا به انرژی روسیه، به‌ خصوص در پی نبرد جاری در اوکراین اتخاذ می‌شود.

اتحادیه اروپا در اوایل سال میلادی جاری، ممنوعیت واردات نفت روسیه از طریق دریا را اعمال کرد، اما تاکنون از انجام اقدامات مشابه علیه واردات ال‌ان‌جی خودداری کرده بود. با این حال، با افزایش واردات ال‌ان‌جی روسیه از آغاز جنگ اوکراین که حدود ۱۵ درصد از عرضه گاز اتحادیه اروپا را تشکیل می‌دهد، فشار بر بروکسل برای اقدام در این زمینه، افزایش یافته است.

هدف از ممنوعیت پیشنهادی حمل در داخل اتحادیه اروپا، جلوگیری از انتقال محموله های ال‌ان‌جی روسیه به مقاصد دیگر است. در حال حاضر بلژیک، فرانسه و اسپانیا، بزرگترین واردکنندگان ال‌ان‌جی روسیه هستند که بسیاری از این واردات مجددا به کشورهای دیگر از جمله چین صادر می‌شود. اتحادیه اروپا امیدوار است با اعمال محدودیت‌هایی بر حمل، اطمینان حاصل کند که ال‌ان‌جی روسیه به بازارهای خارج از اروپا راه پیدا نمی‌کند.

علاوه بر ممنوعیت انتقال ال‌ان‌جی روسیه، کمیسیون اروپا همچنین سرگرم بررسی تحریم‌هایی علیه سه پروژه روسیه آرکتیک ال‌ان‌جی ۲، اوسک لوگا و مورمانسک است. در حالی که جزئیات این تحریم‌ها، هنوز مورد بحث قرار نگرفته است، انتظار می رود پروژه هایی را هدف قرار دهند که هنوز عملیاتی نشده اند و تلاشهای روسیه برای گسترش صادرات ال‌ان‌جی  را پیچیده تر می‌کند.

اقدام کمیسیون اروپا، منعکس کننده نگرانی فزاینده در اتحادیه اروپا از وابستگی این بلوک به انرژی روسیه است. در شرایطی که تنشها بین روسیه و غرب هیچ نشانه ای از کاهش نشان نمی دهد، سیاست گذاران اروپایی به طور فزاینده، به دنبال راههایی برای کاهش وابستگی اروپا به منابع انرژی روسیه هستند. اتحادیه اروپا امیدوار است با هدف قرار دادن واردات ال‌ان‌جی روسیه، پیامی روشن به مسکو ارسال کند که اقداماتش در اوکراین بدون مجازات نخواهد ماند.

بر اساس گزارش اویل پرایس، با این حال، تحریم‌های پیشنهادی احتمالا با مقاومت شماری از کشورهای عضو اتحادیه اروپا، به‌ویژه کشورهایی که به شدت به انرژی روسیه وابسته هستند، مواجه خواهد شد. اما با افزایش فشار بر بروکسل برای اقدام، احتمال زیادی دارد که چشم انداز انرژی اروپا در ماههای آینده، دچار تغییرات قابل توجهی شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سیاست‌گذاری هوشمندانه حوزه انرژی، توسعه درآمدهای ارزی کشور در شرایط تحریم را میسر کرد
  • مرغ؛ از «تولید و تامین بازار داخل» تا «ارزآوری و صادرات»
  • تحریم‌ ایران به نتیجه نخواهد رسید/ قدرت تولید و صادرات کمتر از قدرت نظامی نیست
  • زنجیره ارزش راهبردی خرمای خوزستان از نقاط قوت نمایشگاه ایران اکسپو
  • صادرات دام راهکاری برای ایجاد رونق صنعت دامپروری
  • جنگ جهانی نفت؛ بایدن در تنگنای تحریم‌ها، قیمت‌ها و انتخابات
  • پوتین: پاسخ متقارن به تحریم‌های غرب به نفع روسیه نیست
  • افزایش تولید خرما با گرده افشانی نخیلات در فسا
  • مقاومت برخی کشورهای اروپایی برای ممنوعیت واردات ال‌ان‌جی از روسیه
  • صادرات خدمات فنی و مهندسی با هدف خنثی‌سازی تحریم‌ها افزایش یافت