Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز دوشنبه سازمان بسیج دانشجویی، محمدجواد نیک روش در نشست اختتامیه نیمه اول دوره غیرمتمرکز طرح ولایت را این طرح را تربیتی بنیادین معرفی کرد و اظهارداشت: طرح ولایت صرفا یک طرح آموزشی نیست، یک طرح تربیتی بنیادین است که زمینه حضور دانشجویان به مثابه افسران جوان جنگ نرم را فراهم می کند.

وی به جایگاه ویژه حضرت آیت الله مصباح یزدی در طرح ولایت اشاره کرد و افزود: طرح ولایت مدرسه ای است که بزرگی آن به سبب بزرگی استاد این مدرسه است و عظمت حضور این استاد  نه صرفا به جهت جایگاه علمی او است، بلکه به سبب منزلت ویژه ای است که وی در تشکیلات ولایی دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس سازمان بسیج دانشجویی تصریح رد: زانو زدن افسران جوان جنگ نرم در چنین مدرسه ای یقینا مقدس و موثر است، چنان که خروجی های این دوره در ربع قرن اخیر برجسته و ویژه است.

نیک روش همچنین طرح ولایت را یک طرح بنیادین در جنگ نرم خواند و اظهار کرد: امسال با وجود پیش بینی برای برگزاری با کیفیت طرح ولایت به علت شیوع کرونا در کشور و حفظ سلامتی دانش پژوهان امکان برگزاری دوره بصورت متمرکز و شبانه روزی فراهم نبود و کلاس ها در قالب دیگری و بصورت نیمه متمرکز برای علاقه مندان پیش بینی شد.

وی ادامه داد: رهبر معظم انقلاب در ارتباط تصویری اخیرشان با دانشجویان، به موضوع جایگاه تحریف در نقشه دشمن برای به زانو در آوردن عناصر پیشران انقلاب اسلامی اشاره کردند،   امروز ضرورت بیشتری وجود دارد تا پرشورتر و با شکوه تر این طرح برگزار شود.

رییس سازمان بسیج دانشجویی حضور پرشور افسران جنگ نرم را در گام دوم رضروری تر از گام اول دانست و گفت: در گام دوم نیاز به افسران جوان بیشتراز گام اول است چون در گام اول دشمن امید داشت تا از رهیافت جنگ سخت با مسیر انقلاب اسلامی مقابله کند اما بعد از ناکامی در عرصه های مختلف جنگ سخت و نیمه سخت مانند جنگ تحمیلی روز به روز به جنگ نرم اهتمام بیشتری دارد بنابراین نیاز است تا افسران جنگ نرم نیز بیش تر آماده مقابله با دشمن باشند.

نیک روش تصریح کرد: سازمان بسیج دانشجویی آمادگی کامل خود را اعلام می کند که چه در دوران کرونا و با اقتضائات ستاد ملی مقابله با کرونا و چه پس از آن با یک قوت مضاعف، با در نظر گرفتن همه ظرفیت ها زمینه  تربیت افسران جنگ نرم را در شرایط مختلف فراهم کند

وی افزود: امیدواریم زمینه بهره مندی سایر دانشجویان در عرصه بین الملل نیز که مشتاق تقویت مبانی خود و پایداری در برابر دشمن هستند از طرح ولایت فراهم شود.

حضور فراگیران بسیار مستعد و توانمند در طرح ولایت

همچنین حجت الاسلام و المسلمین مهدی ابوطالبی مسوول مرکز آموزش اندیشه های بنیادین موسسه امام خمینی(ره) در این مراسم به برگزاری این دوره آموزشی مطابق با دستورالعمل ستاد ملی کرونا اشاره کرد و گفت: در نیمه اول سه کتاب مرور شد و به بحث های «معرفت شناسی»، «انسان شناسی» و «خداشناسی» پرداخته شد. در این سرفصل ها ابتدا مباحث استدلال ها و شناخت های متقن عقلی و یقینیات اطمینان آور در معرفت شناسی را داشتیم. پس از آن در سرفصل های خداشناسی و انسان شناسی، آشنایی با عالم هستی، خداوند متعال و براهین اثبات وجود خدا، انسان و شرایط و ویژگی های انسان و سعادت حقیقی انسان در سه کتاب نخست مطرح شد.

وی به نیمه دوم سرفصل های آموزشی دوره اشاره کرد و افزود: نیمه دوم شامل سه سرفصل «فلسفه اخلاق»، «فلسفه حقوق» و «فلسفه سیاست» است. فلسفه اخلاق  به بحث های بنیادین اخلاق و ارزش ها و ضد ارزش های از نگاه اسلام، معیار خوب و بد و نظام ارزشی اسلامی می پردازد. سپس بر مبنای این نظام ارزشی نظام حقوقی ساخته می شود که در قالب قانون و حق در جامعه مستقر می شود و مجموعه حقوق و مقرراتی را برای یک زندگی جمعی به دست می دهد.   حجت الاسلام و المسلمین ابوطالبی یادآور شد: طبعا این حقوق و مقررات هم باید در قالب یک نظام حکومتی عرضه و اجرا شود که در این جا به فلسفه سیاست می رسیم. اساسا مدل حکومتی مطلوب چیست و نظام سیاسی ما به چه سمت و سویی برسد و در پایان هم کارآمدی نظام جمهوری اسلامی مورد بحث و بررسی قرار می گیرد.

برچسب‌ها محمدجواد نیک روش سازمان بسیج دانشجویی کشور دانشجو

منبع: ایرنا

کلیدواژه: محمدجواد نیک روش سازمان بسیج دانشجویی کشور دانشجو محمدجواد نیک روش سازمان بسیج دانشجویی کشور دانشجو سازمان بسیج دانشجویی افسران جوان طرح ولایت نیک روش جنگ نرم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۰۸۶۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چالش‌ تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از کرمانشاه، امیرحسین جعفری نژاد دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه در گفتگو با ایسکانیوز، با اشاره به نقش فعالیت تشکل‌ها و جریان دانشجویی در دانشگاه‌ها، گفت: کار تشکیلاتی همانند ایمان، ثروت و جایگاه اجتماعی منبع قدرت است به عنوان مثال شما "حزب ‌الله لبنان" را در نظر بگیرید می‌بینید ‌که علاوه بر داشتن ایمان و انجام کار تشکیلاتی در کارهای تجاری هم فعالیت کرده و اقدام تولید ثروت می‌کنند و در نهایت با همه این اقدامات در برابر استکبار جهانی و ظلم با قدرت می‌ایستند.

دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه با بیان اینکه از دیدگاه وی در کارهای تشکیلاتی با سه دسته از افراد روبرو هستیم، ادامه داد: دسته اول از این افراد با ورود به کار تشکیلاتی آن را نابود می‌کنند؛ گروه دوم در زمین خوب و مناسب بازی می‌کنند که به این افراد تشکیلات باز می‌گویند؛ و در نهایت دسته سوم از آن‌ها افرادی هستند که زمین بازی را ترسیم و طراحی می‌کنند که اصطلاحا به آنها تشکیلات ساز گفته می‌شود.

وی در خصوص مقایسه وضعیت فعالیت تشکل‌های دانشجویی در زمان کنونی و گذشته، تصریح کرد: فعالیت جنبش‌های دانشجویی کنونی را به هیچ عنوان شبیه عملکرد آنان در گذشته نمی‌توان دانست به عنوان مثال جریان‌های دانشجویی در دهه ۶۰ درگیر جهاد و دفاع از وطن بوده، اما امروزه با توجه به شکل‌گیری جنگ فرهنگی که دشمن از طریق آن قصد نفوذ به آحاد جامعه به‌ویژه نسل جوانان و در صدر آن دانشجویان را به عنوان قشر پویا و فعال را دارد می‌توان گفت به طور کلی ماموریت‌های تشکل‌های دانشجویی از جنگ رودر رو به جنگ نرم تغییر پیدا کرده است.

جعفری نژاد در خصوص مهم‌ترین چالش‌های پیش‌روی تشکل‌های دانشجویی، گفت: متاسفانه در دولت اسبق شکافی بین دانشجویان و مسئولین شکل گرفت که باعث شد قشر دانشجو به این باور برسند که صدایشان به هیچ جا نمی‌رسد و نقش مناسبی در انجام امورات ندارند که البته از زمان استقرار دولت مردمی دوازدهم تا حد خوبی این شکاف ترمیم شده که جای قدردانی دارد.

دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه آرمان خواهی را یکی از مهم‌ترین وظایف تشکل‌های دانشجویی عنوان کرد و افزود: یکی از وظایف مهم و مسئولیت‌های تشکل‌های دانشجویی را می‌توان از جمله معروف و پرتکرار شهید بهشتی که می‌گویند "دانشجو موذن جامعه است." استنباط کرد؛ یعنی رسالت فعالان دانشجویی این است که به تشخیصی از وضعیت جامعه برسند و متناسب با آن مسئله را به دیگران نشان دهند بنابراین نقش تشکل‌ها آرمان‌خواهی و حراست از حرکت کشور به سوی آرمان‌ هاست.

وی در پایان با اشاره به وجود برخی از مسائل و چالش‌ها بر سر راه تشکل‌های دانشجویی یکی از این مشکلات را دخالت مسئولین غیرمرتبط در امورات فرهنگی عنوان کرد و افزود: علاوه بر این، یکی دیگر از مهم‌ترین مشکلاتی که تشکل‌های دانشجویی با آن دست و پنجه نرم می‌کنند عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان می‌باشد که کاملا بر خلاف فرمایشات مقام معظم رهبری(مدظله العالی) می‌باشد در حالی این امر همیشه مورد تاکید و توجه ایشان بوده به نحوی که در بیانیه "گام دوم انقلاب" بیش از ۴۰ بار از کلمه "جوان" استفاده نموده‌اند.

خبرنگار: امید فلاحی

انتهای خبر/

کد خبر: 1227329 برچسب‌ها کرمانشاه دانشگاه آزاد اسلامی تشکل‌های دانشجویی

دیگر خبرها

  • معلمان محور و مدار توسعه و تحول در کشور هستند
  • بیانیه شورایعالی انقلاب فرهنگی در حمایت از دانشجویان آمریکا
  • توسعه مدیریت در نظام سلامت مبتنی بر جوان‌گرایی
  • چالش‌ تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است
  • توزیع بسته کمک آموزشی به ۵ هزار دانش آموز در تخار
  • نماینده آیت الله العظمی سیستانی خواستار تربیت شخصیت قرآنی دانش آموزان و دانشجویان شد
  • لزوم ایجاد فضا‌های آموزشی و تربیتی در آموزش و پرورش
  • هراس افسران صهیونیست از پاسخ تنبیهی ایران (فیلم)
  • دشمنان شکست خورده در حال تدارک استراتژی جدید برای ضربه زدن به نظام هستند
  • عطش سه گانه قهرمانی ویه‌را با پرسپولیس