Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز دوشنبه روابط عمومی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، حجت الاسلام حمید شهریاری در نشست شورای معاونان این مجمع با اشاره به اقدام مجله شارلی ابدو گفت: قصد و غرض کشورهای غربی، آزادی نیست بلکه پشت صحنه ای دارد که به فراموشی سپردن حرکتی است که توسط برخی سران کشورهای عربی جهت عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مشاهده می کنیم اقداماتی که قبلا به صورت پنهان انجام می شد، امروز به صورت علنی انجام می شود و به راحتی اعلام می کنند درصدد عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی هستند و با یکدیگر دیدار می کنند. این یک ننگ برای جهان اسلام است و هر وقت اسلام شکست خورده، از ناحیه این گونه آدم ها بوده است.

شهریاری تأکید کرد: برای اینکه مسئله عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی در حاشیه قرار گیرد هرچند وقت یکبار چنین حادثه ای راه می اندازند و رسانه ها را به آن مشغول می کنند تا مسئله عادی سازی به فراموشی سپرده شود.

وی افزود: این مساله یک توطئه ترکیبی از سوی رژیم صهیونیستی و استکبار جهانی است برای اینکه افکار عمومی مسلمانان را درگیر مشکلات متعدد کنند. وقتی انسان مشکلاتش متعدد شود قطعا تمرکزش متکثر می شود و دشمن صهیونیستی در صدد است افکار مسلمانان را از پرداختن به مساله اصلی باز دارد.

دبیرکل مجمع تقریب مذاهب اسلامی ادامه داد: مهمترین مسئله امروز این است که رژیم صهیونیستی حقوق یک ملت را نادیده گرفته و با تصرف غاصبانه سرزمین فلسطینی ها و ایجاد محدودیت در حقوق مسلم آنها در حال ظلم به یک ملت هستند.

وی افزود: آنها ولایت الهی را نادیده گرفته و با ترکیب دو رذالت، یکی توهین به مقدسات اسلامی و دیگری غصب و غارت و قتل عام ملت فلسطین سعی دارند تمرکز توجه مسلمین را از بین ببرند تا در سایه آن مقاصد شوم خود را دنبال کنند ولی غافلند که در سنت الهی ظلم پایدار نیست و ظالمان به زودی به جزای خود خواهند رسید.

این توهین ها نشانگر تنزل شخصیت در فضای دنیای غرب است

شهریاری با اشاره به روایات متعددی از بزرگان اهل سنت و تشیع پیرامون زشتی اهانت به ساحت مقدس رسول اکرم (ص)، اظهار داشت: اقدام مجله شارلی ابدو، یا اقدامات موهن علیه قرآن کریم در سوئد مصداق توهین و استهزاء است. این بی شرمی ها و توهین ها، نشان از تنزل شخصیت در فضای غرب دارد که لیبرالیسم را معیار اصلی قرار داده اند و فکر می کنند که آزادی مد نظر آنها بالاترین ارزش انسانی است در حالیکه در اسلام آزادی مقید به حدود الهی است.

دبیرکل مجمع تقریب مذاهب اسلامی افزود: انسان آزاد نیست که هرچیزی بگوید یا هرکاری انجام دهد، انسان آزاد است تا در محدوده حدود الهی که خداوند برای رفتار، گفتار و حتی پندار انسان تعیین کرده است، عمل کند.

وی با تأکید بر اینکه ما نباید از حدود الهی تجاوز کنیم، گفت: این نشان می دهد رعایت حدود الهی ارزشی بالاتر از آزادی دارد. بنابراین آزادی ای ارزش است که در حدود الهی تعریف شود.

شهریاری افزود: به قول خود غربی ها، چندفرهنگی و تکثر یکی از ارزش های جامعه بین الملل است و به نظر می رسد ارزش های جامعه غربی افول و تنزل خود را در چنین مواقعی نشان می دهد. جامعه ای که قائل به احترام متقابل و تکثر فرهنگی است چرا خودشان ملتزم به آن نیستند؟ چرا اجازه می دهند ارزش هایی که خودشان به آن قائل هستند پایمال شود و با این کار احساسات و عواطف نزدیک به دو میلیارد مسلمان در سراسر جهان جهان را تحریک می کنند.

برچسب‌ها مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی فرانسه پیامبر اکرم قرآن کریم حمید شهریاری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی فرانسه پیامبر اکرم قرآن کریم حمید شهریاری مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی فرانسه پیامبر اکرم قرآن کریم حمید شهریاری عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی تقریب مذاهب اسلامی حدود الهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۰۹۸۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید کلمبیا به اسرائیل برای برقراری آتش‌بس در غزه

رئیس‌جمهور کلمبیا از کابینه بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی خواست تا پیشنهاد مصر برای آتش‌بس در غزه را بپذیرد.

به گزارش مشرق، «گوستاوو پترو» رئیس‌جمهور کلمبیا در صفحه شخصی در شبکه اجتماعی ایکس (توییتر سابق) نوشت: ما امیدواریم ابتکار آتش‌بس پیشنهادی مصر توسط کابینه نتانیاهو جدی گرفته شود. اسرا به طور کامل آزاد و اسرائیل به طور کامل از غزه خارج شود.

رئیس‌جمهور کلمبیا همچنین گفت کشورش آماده ارائه کلیه خدمات مراقبتی به کودکان فلسطینی مجروح در جریان بمباران‌های رژیم صهیونیستی است. پترو همچنین حمایت خود را از دیوان بین‌المللی دادگستری در مورد پرونده نسل‌کشی علیه تل‌آویو ابراز کرد.

به گزارش آناتولی، پترو گفت دیوان بین‌المللی دادگستری با قدرت‌های جهانی مواجه است و «به نظر می‌رسد این یکی از مهم‌ترین درگیری‌های بین بربریت و بشریت باشد.»

پیشتر دولت کلمبیا رسما قطع روابط دیپلماتیک را به رژیم صهیونیستی اطلاع داد و اعلام کرد هماهنگی برای عزیمت دیپلمات‌هایش به کلمبیا را آغاز خواهد کرد.

از ۷ اکتبر ۲۰۲۳، رژیم صهیونیستی جنگ ویرانگری را در نوار غزه به راه انداخته است که منجر به تلفات ده‌ها هزار غیرنظامی، که بیشتر آنها کودک و زن هستند، شده است.

به گزارش روزنامه نیویورک‌تایمز، انزوای بین‌المللی رژیم صهیونیستی با آغاز حمله نظامی ویرانگر آن در غزه افزایش یافته است. برخی از کشورها سطح روابط خود را کاهش داده‌اند، در حالی که برخی دیگر روابط را به طور کامل قطع کرده‌اند. شرکای نزدیک مانند ایالات متحده، بریتانیا و آلمان، در حالی که همچنان قویا از تل‌آویو حمایت می‌کنند، آشکارا از رفتار آن و ارسال ناکافی کمک‌های بشردوستانه به غزه انتقاد می‌کنند. ترکیه هم اعلام کرد تا زمانی که «آتش‌بس دائمی» در غزه برقرار نشود، تجارت با رژیم صهیونیستی را از سر نخواهد گرفت.

روز چهارشنبه، پس از بولیوی و بلیز، کلمبیا جدیدترین کشور در آمریکای مرکزی یا جنوبی بود که روابط خود با رژیم صهیونیستی را قطع کرد. کلمبیا و شیلی و هندوراس سفیران خود را از اراضی اشغالی فراخوانده‌اند. کشورهای عربی مانند اردن و بحرین که تل‌آویو با آنها در زمینه امنیت همکاری نزدیک دارد هم در اوایل جنگ در میان اعتراض عمومی نسبت به افزایش تلفات، سفیران خود را به خانه آوردند.

تغییر لحن در واکنش به جنگ غزه، بازتاب هزینه هنگفتی است که فلسطینیان پرداخت می‌کنند. به گفته مقامات بهداشتی محلی، طی هفت ماه گذشته بیش از ۳۴۰۰۰ فلسطینی در غزه به شهادت رسیدند.

منبع: ایسنا

دیگر خبرها

  • آیا عادی سازی روابط ریاض و تل آویو قریب الوقوع است؟
  • حمایت مغربی‌ها از تجمعات ضد صهیونیستی در دانشگاه‌های غربی
  • چرا ترکیه روابط تجاری با رژیم صهیونیستی را تعلیق کرد؟
  • تاکید کلمبیا به اسرائیل برای برقراری آتش‌بس در غزه
  • سرطان اسرائیل در روز‌های پایانی
  • عادی سازی روابط با اسرائیل، شرط امضای توافقنامه دفاعی آمریکا و عربستان
  • سرطان اسرائیل در روزهای پایانی
  • بیانیه وزارت خارجه مصر درباره دیدار شکری و امیرعبداللهیان: دو طرف در راستای تلاش برای عادی‌سازی روابط بین ۲ کشور توافق کردند
  • تجلیل از تصمیم ترکیه در قطع روابط اقتصادی و تجاری با رژیم صهیونیستی
  • «قطع روابط» و «تحریم عملی» نقش مهمی در توقف جنایات رژیم صهیونیستی دارد