Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-05-07@17:19:56 GMT

افزایش 20 درصدی شهریه دانشجویان شهریه‌پرداز

تاریخ انتشار: ۱۷ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۲۱۱۲۹۴

افزایش 20 درصدی شهریه دانشجویان شهریه‌پرداز

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز از روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، سید احمد معتمدی رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: ترم تحصیلی جدید این دانشگاه به صورت ترکیبی از آموزش مجازی و حضوری برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه طی یک سال گذشته هیچگاه دانشگاه تعطیل نبود، گفت: از ابتدای شهریورماه کلاس دروس عملی دایر شد و دانشجویان کارشناسی و تحصیلات تکمیلی که پروژه داشتند نیز طی ماه های گذشته توانستند در دانشگاه حضور یابند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معتمدی افزود: کلاس دروس عملی باید به اتمام برسد تا بتوانیم ترم جدید را آغاز کنیم تا شاهد تراکم حضور دانشجویان در دانشگاه نباشیم. از ۲۹ شهریورماه به صورت رسمی ترم تحصیلی ۹۹-۱۴۰۰ برای دانشجویان قدیم آغاز می‌شود و اسامی دانشجویان جدیدالورود نیز پس از این تاریخ به دانشگاه‌ها اعلام خواهد شد.

برگزاری ترم تحصیلی جدید به صورت ترکیبی

معتمدی با اشاره به این که کلاس‌های درسی دانشگاه به صورت ترکیبی حضوری و مجازی خواهد بود البته برنامه‌ریزی بیشتر براساس مجازی خواهد بود، گفت: اگر در طول یک ترم دانشجو اصلا حضور نداشته و با استاد ارتباط نداشته باشد صحیح نیست چراکه این روند مشکلات زیادی را ایجاد خواهد کرد.

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر خاطرنشان کرد: براساس برنامه‌ریزی صورت گرفته قرار است دانشجویان کارشناسی دو هفته به صورت حضوری و دانشجویان تحصیلات تکمیلی ۴ هفته به صورت حضوری تحصیل خود را ادامه دهند. زمان حضور دانشجویان کارشناسی و تحصیلات تکمیلی در دانشگاه به نحوی برنامه‌ریزی شده است که با یکدیگر تداخل نداشته باشند.

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با بیان این که براساس این برنامه ریزی دانشجویان می توانند ارتباط نزدیک تری با اساتید داشته باشند، عنوان کرد: به نحوی برنامه‌ریزی صورت گرفته که زمان حضور دانشجویان تحصیلات تکمیلی در دانشگاه بیشتر باشد چرا که این دانشجویان پروژه‌های عملی بیشتری را پیگیری می‌کنند.

وی اظهار کرد: درب‌های دانشگاه به روی تمام دانشجویان باز است و اگر دانشجویی کارخاصی داشته باشد می تواند در هرصورتی به دانشگاه وارد شود. زمان بندی دقیق حضور دانشجویان کارشناسی و تحصیلاتی تکمیلی از سوی معاونت آموزشی به زودی اعلام خواهد شد. این طرح به نحوی برنامه ریزی شده است که شرایط دانشجویان ساکن در دیگر شهرها نیز مدنظر قرار گرفته شود.

ورود دانشجویان جدید الورود از ابتدای آبان ماه

معتمدی با بیان اینکه دانشجویان جدیدالورود از ابتدای آبان ماه وارد دانشگاه می‌شوند، افزود: فرآیند ثبت نام و آشنایی دانشجویان با دانشکده‌ها و محیط دانشگاه طی چند روز انجام می‌شود و پس از آن آموزش به صورت مجازی دنبال خواهد شد.

وی گفت: دانشجویان جدید الورود یک هفته قبل از امتحانات نیز برای رفع اشکال به صورت حضوری به دانشگاه می آیند و امتحانات نیز به صورت حضوری برگزار خواهد شد. باتوجه به اینکه دروس دانشجویان جدیدالورود به صورت مجازی آموزش داده می شود تعداد واحدهای ارائه شده به این دانشجویان نیز کمتر خواهد بود.

معتمدی عنوان کرد: تمامی برنامه ریزی های صورت گرفته باتوجه به شرایط فعلی صورت گرفته و اگر طی ماه‌های آینده شرایط سخت‌تر شود مجددا براساس تصمیمات ستاد کرونا فعالیت خواهیم کرد.

وی با بیان اینکه سنجش نمی تواند مجازی باشد، گفت: ترم گذشته سنجش دانشجویان به صورت ارزیابی بود اما باتوجه به اینکه برخی از دانشجویان نیازمند معدل هستند بنابراین برنامه داریم که امتحانات را ترم جدید به صورت حضوری برگزار کنیم تا بتوانیم به دانشجویان نمره دهیم.

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر ادامه داد: زمان برگزاری امتحانات از یک هفته به دو هفته افزایش یافته تا تراکم دانشجویان در محیط دانشگاه کاهش یابد. امتحانات دانشجویان کارشناسی و تحصیلات تکمیلی نیز در زمان‌های متفاوت برگزار خواهد شد تا شاهد تراکم جمعیت دانشجویان در زمان برگزاری امتحانات نباشیم.

نحوه دفاع پایان‌نامه‌ها در شرایط کرونایی

وی اظهار کرد: دفاع از پایان نامه ها نیز به صورت حضوری بوده و در ترم جاری نیز همین روال دنبال خواهد شد اما اگر استادی به دلیل مشکل بیماری نتواند در جلسه حضور یابد بستری فراهم می‌شود که وی به صورت مجازی در جلسه دفاع حاضر شود. حضور استاد راهنما و دانشجو در زمان دفاع از پایان نامه الزامی است. مانند ترم گذشته مدعوین نمی توانند در جلسه دفاع حاضر شوند.

وی درخصوص فعالیت آزمایشگاه‌های دانشگاه نیز گفت: آزمایشگاه‌های دانشگاه باز بوده‌اند و دانشجویان براساس برنامه‌ریزی صورت گرفته از سوی اساتید در این مکان‌ها حضور می‌یابند البته به نحوی برنامه‌ریزی شده است که شاهد تراکم جمعیت دانشجویان در آزمایشگاه‌ها نباشیم.

نحوه اسکان دانشجویان در خوابگاه ها در شرایط کرونایی

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر اظهار کرد: سعی شده که خوابگاه‌ها به صورت تک نفره و در مواردی که اتاق بسیار بزرگ است به صورت دو نفره باشد. در صورتی که اتاق‌های خوابگاهی به صورت تک نفره اسکان داده شوند ظرفیت خوابگاهی دانشگاه هزار و ۲۰۰ دانشجو خواهد بود و اگر در برخی اتاق‌ها دو نفر اسکان داده شوند ظرفیت خوابگاهی دانشگاه حدود هزار و ۵۰۰ تا ۶۰۰ نفر خواهد بود.

وی تاکید کرد: البته سعی دانشگاه براین است که اتاق‌های خوابگاه به صورت اسکان تک نفره طراحی شود. اگر بخواهیم براساس پروتکل‌های وزارت علوم عمل کنیم دانشجویان بیشتری را می‌توانیم در خوابگاه‌ها اسکان دهیم اما ما دراین خصوص سخت‌گیرانه عمل کردیم و قصد داریم که اسکان دانشجویان در اتاق های خوابگاهی تک نفره باشد.

دکتر معتمدی افزود: سلف های مکمل نیز فعالیت می کنند البته سوبسید های بیشتری به دانشجویان اختصاص داده خواهد شد و اگر در زمان هایی تعداد بیشتری از دانشجویان در دانشگاه حضور یابند سلف های دانشگاه نیز فعالیت خواهند کرد.

اساتید باید ۲۰ ساعت در دانشگاه حضور یابند

وی با بیان اینکه دورکاری کارمندان و اساتید دانشگاه براساس مصوبات ستاد کرونا است، گفت: اساتید باید ۴۰ ساعت در دانشگاه حضور داشته باشند اما در شرایط فعلی و به دلیل بیماری کرونا قرار است که اساتید ۲۰ ساعت در دانشگاه حاضر باشند و مابقی ساعات موظفی آنها در قالب دورکاری پیگیری شود.

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر اظهار داشت: اگر اساتید در دانشگاه حضور نداشته باشند به دانشگاه لطمه وارد می شود. البته اساتید، کارمند و دانشجویی که کرونا داشته باشند و یا یکی از اعضای خانواده آنها کرونا داشته باشند از این قاعده مستثنی خواهند بود. همچنین اساتیدی که دارای بیماری زمینه ای هستند نیز از این قاعده مستثنی هستند.

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر تاکید کرد: معاونت توسعه دانشگاه درحال انجام پروژه‌ای است که بتواند زمینه دور کاری کارمندان را نیز فراهم کند به نحوی که دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه برای انجام فعالیت‌های اداری صرفا مجبور به حضور در محیط دانشگاه نباشند و از طریق یک سیستم الکترونیکی بتوانند درخواست‌های خود را پیگیری کنند.

معتمدی با بیان این که شرایط دورکاری اساتید فراهم است، گفت: اما هنوز شرایط دورکاری کارمندان دانشگاه به طورکامل فراهم نشده که با راه اندازی سیستم الکترونیکی این روند عملی خواهد شد. زیرساخت‌های لازم برای آموزش مجازی دانشگاه در ترم گذشته تقویت شد و در ترم جدید نیز مشکلات شناسایی و برطرف شده است.

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر خاطرنشان کرد: شیوع بیماری کرونا و مجازی شدن فعالیت دانشگاه‌ها موجب شده تا این روند در رتبه‌بندی و کیفیت آموزش تاثیر داشته باشد اما اساتید دانشگاه درتلاش هستند تا کیفیت آموزشی و پژوهشی دانشگاه ارتقا یابد. دانشگاه های معتبر دنیا نیز نگران فعالیت‌های علمی خود هستند و براساس رصدی که صورت گرفته بسیاری از این مراکز نیز فعالیت ترکیبی را اجرا می‌‌کنند.

وی تاکید کرد: نحوه حضور دانشجویان در دانشگاه به نحوی برنامه ریزی شده است که از ۲۵ درصد بیشتر نباشد.

تسهیلات دانشگاه برای دانشجویان شهریه پرداز

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با بیان اینکه شهریه دانشجویان شهریه پرداز این دانشگاه در سال جاری ۲۰ درصد افزایش یافت، گفت: این درحالی است که براساس تورم موجود باید شهریه دانشجویان ۵۰ درصد افزایش می‌یافت.

دکتر معتمدی خاطرنشان کرد: تصور اشتباهی در میان دانشجویان، استاد و مسئولان کشور و سازمان مدیریت برنامه ریزی به وجود آمده که هزینه دانشجویی به دلیل شرایط فعلی کاهش یافته اما این موضوع صحیح نیست چراکه تنها هزینه تغذیه دانشگاه ها با کاهش مواجه بوده است.

وی ادامه داد: هزینه پرسنلی دانشگاه برقرار است و براساس مصوبه دولت حقوق کارمندان و اساتید ۴۰ درصد افزایش یافت که این میزان افزایش از محل صرفه جویی ها باید تامین شود. در سال گذشته این دانشگاه بیش از۲۰ میلیارد کسری داشت که با افزایش حقوق کارمندان و اساتید در سال جاری نیز با مشکل مالی مواجه خواهیم شد.

معتمدی اظهار کرد: این درحالی است که بودجه دانشگاه در سال جاری تنها ۱۵ درصد رشد داشته است بنابراین در سال جاری برای تامین اعتبارات پرسنلی دانشگاه با مشکلات زیادی مواجه خواهد شد. به طور مثال باتوجه به اینکه کارمندان کمتری در دانشگاه حضور دارند اما تاسیسات دانشگاه روشن است و تمامی این تاسیسات برای دانشگاه هزینه دارد.

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: براین اساس شهریه دانشجویان شهریه پرداز کاهش نخواهد داشت اما تسهیلاتی برای دانشجویان درنظر گرفته خواهد شد. در پردیس کیش و پردیس های اقماری به دلیل اینکه کلاس‌ها به صورت مجازی برگزار می‌شود هزینه اسکان و رفت و آمد اساتید کاهش یافت بنابراین به دانشجویان این پردیس‌ها تخفیف‌هایی در شهریه داده شد.

انتهای پیام/

367 / 320 دانشگاه امیرکبیر سید احمد معتمدی کرونا

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه امیرکبیر کرونا دانشجویان کارشناسی و تحصیلات رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر دانشجویان شهریه پرداز شهریه دانشجویان دانشگاه حضور حضور دانشجویان دانشجویان جدید تحصیلات تکمیلی صورت مجازی صورت حضوری داشته باشند سال جاری دانشگاه ها خواهد شد اتاق ها تک نفره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۱۱۲۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقبال دانشجویان و جای خالی مسئولین در اولین روز جشنواره «تیتر ۱۳» + فیلم

روز اول سیزدهمین جشنواره رسانه و نشریات دانشجویی «تیتر ۱۳» که با همکاری وزارت علوم و وزارت بهداشت به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد در حال برگزاری است سپری شد و اما نکته قابل توجه حضور کم‌رنگ مسئولین در این جشنواره بود که به چشم می‌خورد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، ساغر کتابی، جشنواره تیتر سیزدهم صبح امروز (یکشنبه، ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) با حضور برخی از مسئولان و معاونت‌های فرهنگی و دانشجویانی که از دانشگاه‌های مختلف به شهر مشهد مقدس آمده بودند، در دانشگاه فردوسی افتتاح شد.

بنا به گفته متین منتظمی، دبیر این جشنواره، ۱۲۰ اثر برتر در ۴۲ دسته در این دوره حضور دارند.
در جشنواره امسال آثار ارسالی در حوزه مجازی نیز مورد پذیرش و داوری قرار گرفتند و نگاه ویژه‌ای به بحث رسانه شده است. 

نکته جالب توجه روز اول اما عدم حضور مسئولین عالی وزارت علوم از جمله معاونت فرهنگی و اجتماعی یا رئیس دانشگاه میزبان جشنواره بود.

دانشجویانی که از سراسر کشور در این دوره از نشریات تیتر شرکت کرده‌اند انتظار دارند تا با دیدار بدون واسطه با مسئولین بتوانند دغدغه‌های حوزه نشریات را با آنها در میان بگذارند.

این جشنواره تا روز سه شنبه ۱۸ اردیبهشت ماه در محل دانشگاه فردوسی برپا بوده و دانشگاه‌های سراسر کشور در آن غرفه مخصوص به خود را دارند. دانشجویان آثار و انتشارات خود را در دید مخاطبان قرار داده‌اند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • رویداد صدرا بستر افزایش همکاری بین دانشگاه و صنعت است
  • حضور تشکل‌ها با عقاید مختلف در دانشگاه نشان از دموکراسی دارد
  • کاهش شهریه برخی از مدارس غیر دولتی/ شهریه مدارس هیئت‌امنایی چقدر است؟
  • درگیری فیزیکی در حاشیه مناظره انتخاباتی!
  • درگیری طرفداران در مناظره انتخاباتی نامزدها در خرم‌آباد
  • استقبال دانشجویان و جای خالی مسئولین در اولین روز جشنواره «تیتر ۱۳» + فیلم
  • پذیرش۵۳ درصدی استاد محوری دانشجویان دکترای دانشگاه ها
  • رویداد صدرا به ایستگاه اندیمشک رسید
  • کاهش‌ شهریه برخی مدارس غیردولتی | امسال افزایش شهریه درصدی نیست بلکه... | هزینه فوق برنامه چند درصد شهریه است؟
  • جذب ۵۰ عضو هیات علمی در دانشگاه شاهد / برخورد با استادی که شکایت دانشجویی داشت