Web Analytics Made Easy - Statcounter

 گروهی از متخصصان سوئدی و مسئول این مطالعه معتقدند که این پادتنِ خنثی کننده یا «نانوبادی»، قابلیت آن را دارد که به عنوان یک درمان ضد ویروسی توسعه داده شده و برای مبارزه با این بیماری همه‌گیر که تاکنون باعث مرگ بیش از ۸۰۰ هزار نفر در سراسر جهان شده، مورد استفاده قرار گیرد.

آزمایشات روی این نانوبادی‌های موثر(قطعاتی از پادتن که به طور طبیعی در شترها تولید می‌شود و می‌تواند با بدن انسان سازگار شود) از ماه فوریه آغاز شد و در آن زمان  محققان مؤسسه کارولینسکا در استکهلم به یک آلپاکای ۱۲ساله به نام «تایسون»، پروتئین اسپایک (سنبله) ویروس کرونا را تزریق کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بعد از۶۰ روز، نمونه‌های خون آلپاکا نشان داد که یک واکنش ایمنی قدرتمند در برابر پروتئین اسپایک صورت گرفته است.

در ماه ژوئن این گروه گزارش داد که آنها این نانوبادی‌ها را (که همانند پادتن‌های انسانی به همان قسمت ویروس متصل می‌شود) از خون تایسون جدا کرده‌اند و توانسته‌اند در آزمایشات بعدی مانع از بروز عفونت شوند.

متخصصان اکنون این مطالعه را به اتمام رسانده و یافته‌هایی را گزارش داده‌اند که امیدوارند منجر به تحقیقات پیش-بالینی حیوانات شود و در مبارزه نهایی با ویروس کرونا و ایجاد مصونیت در انسان مورد استفاده قرار گیرد.

این گروه می‌گوید که این نانوبادی‌ها در مقایسه با پادتن‌های معمول که گزینه درمان‌های خاص است، مزایای متعددی دارند. برای مثال اندازه آنها کمتر از یک دهم پادتن‌های معمولی است و در مقایسه معمولا با هزینه کمتری تولید می‌شوند.

متخصصان سوئدی تنها گروهی نیستند که این قابلیت نانوبادی‌ها در آلپاکاها را مورد بررسی قرار می‌دهند. متخصصان دانشکده پزشکی دانشگاه کنتاکی هم در حال بررسی نانوبادی‌های تولید شده توسط سه آلپاکا به نام‌های «پسر بزرگ»، «چشم آبی» و «امپراطور» هستند.

به گزارش ایندیپندنت، جزئیات این آزمایشات در مجله «نیچر کامیونیکیشن» (Nature Communications) به چاپ رسیده است.

۴۷۴۷

کد خبر 1430329

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: ویروس کرونا سوئد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۲۵۲۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سد ورود بخش خصوصی به صنعت نفت و گاز شکسته شد/ آغاز ۵۰ پروژه به ارزش ۲۵ میلیارد دلار

به گزارش خبرنگار اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا، جواد اوجی وزیر نفت در مراسم امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعات طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی با تبریک روز کارگر گفت: خدا را شاکرم که امروز این اتفاق خوب رقم خورده است. به لطف پروردگار و توسل به ائمه اطهار و اقدامات جهادی کارکنان وزارت نفت پروژه‌های بسیاری به بهره برداری رسید که از توان آنها رشد تولید و صادرات را به دست آوردیم.

وی تأکید کرد: هر دو دستگاه که متولی ارائه آمار رشد اقتصادی بودند هر سه ماه آمار رشد اقتصادی در تمام بخش‌های اقتصاد را گزارش دادند و فصلی داشتیم که رشد صنعت نفت و گاز به بیش از ۲۵ درصد در این آمار رسید. این شرایط تا جایی پیش رفت که حدود نیمی از رشد اقتصادی ۶ درصدی سال گذشته کشور مربوط به بخش صنعت نفت و گاز بود.

اوجی گفت: محدودیت سرمایه گذاری بخش خصوصی در صنایع بالادستی برداشته شد و هلدینگ‌ها نیز به خصوص در بحث جمع آوری گاز‌های مشعل توانایی خود را نشان داده اند. تجارب من در بخش خصوصی مرا به این درک رساند که باید سد مقابل ورود بخش خصوصی به صنایع بالادستی شکسته شود. امروز این فضا باز است و وزارت نفت از هر شرکتی برای توسعه کشور و جهش تولید استقبال می‌کند. امسال بیش از ۵۰ پروژه با ارزش بیش از ۲۵ میلیارد دلار را آغاز می‌کنیم.

وزیر نفت تصریح کرد: وزارت نفت برای تحقق شعار سال برنامه دارد و به امید خدا بیش از ۷۰ پروژه به بهره برداری می‌رسد. تولید نفت ما امسال جهش خواهد داشت و همچنین توان پالایش نفت ما نیز شاهد افزایش خوبی خواهد بود. با جلوگیری از خام فروشی درآمد و ارزش افزوده مال ۲.۵ برابر افزایش خواهد یافت.

وی گفت: در بحث پتروشیمی‌ها سال گذشته ما به پتروشیمی‌ها ۸ درصد گاز بیشتری دادیم و رکورد تولید ۷۵ میلیون تنی توسط پتروشیمی رقم خورد و امیدواریم که امسال این رکورد نیز شکسته شود.  

اوجی تاکید کرد: ناترازی انرژی ناشی از بی توجهی به امر سرمایه گذاری در تولید بوده و صرفه جویی بوده است. به تمام نیروگاه‌ها و صنایعی که در بهینه سازی مصرف انرژی کوشا نیستند اخطار می‌دهیم. نمی‌شود که تولید به دنبال مصرف بدود؛ این نفت و گاز سرمایه مردم است؛ به همین جهت ما باید در بهینه سازی مصرف کوشا باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کشف تکنیکی جدید برای تغییر گروه خونی اهدایی
  • ورود بیش از ۵۰ درصد متانولی‌ها به حوزه بنزین
  • حل نشدن مشکل نرخ تامین مالی برای فعال‌سازی بنگاه‌ها مانع از تحقق جهش تولید است
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • مهارت و تکنیک‌های لوکاس برگوال، بازیکن 17 ساله سوئدی / فیلم
  • تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور
  • سد ورود بخش خصوصی به صنعت نفت و گاز شکسته شد/ آغاز ۵۰ پروژه به ارزش ۲۵ میلیارد دلار
  • سد ورود بخش خصوصی به صنعت نفت و گاز شکسته شد
  • ورود مارگارین به تولید محصولات پرتقاضا و پرمصرف