Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصاد آنلاین – مهسا نجاتی؛ به گزارش فوربس، بر اساس یک رتبه‌بندی که اخیرا منتشر شده، در حال حاضر امن‌ترین کشور برای کووید-19، آلمان است. به دنبال آن، نیوزیلند و کره‌جنوبی قرار دارند. سوئیس که در صدر این لیست قرار داشت، به رتبه چهارم سقوط کرده است. ژاپن در جایگاه پنجم، و استرالیا و چین در رتبه‌های ششم و هفتم قرار دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آمریکا در حال حاضر با قرار گرفتن در رتبه 55، هنوز از مجارستان، ویتنام، چین، مالزی و بلغارستان عقب است.

خطرناک‌ترین کشورها برای کووید-19 کدامند؟

به گفته گروه Deep Knowledge، سرزمین سومالی، سودان جنوبی، افغانستان و مالی، خطرناک‌ترین کشورها شناخته شده‌اند.

گفتنی است که گروه Deep Knowledge، اولین رتبه‌بندی امن‌ترین کشورهای جهان از نظر کووید-19 را در ماه ژوئن منتشر کرد. اکنون این اندیشکده داده‌ها و روش‌ خود را به روزرسانی کرده و دوباره گزارشی را در خصوص امن‌ترین کشورها و مناطق منتشر کرده است.

این رتبه‌بندی آن چیزی نیست که اکثر مردم انتظار دارند: این تنها به شمار مبتلایان در حال حاضر یا مرگ و میر ناشی از کووید-19 مربوط نمی‌شود.

بلکه در خصوص مجموعه‌ای ارزیابی پیچیده از عوامل مختلف پزشکی، اقتصادی و سیاسی است. با در نظر گرفتن مجموع آنها، امتیاز یک کشور افزایش یا کاهش می‌یابد.

اگر شاخص قبلی نشانه‌ای باشد، جایی که کشوری در این لیست قرار می‌گیرد می‌تواند بحث‌ برانگیز باشد. نیوزیلند و سایر کشورهای حوزه دریای کارائیب و جنوب شرقی آسیا، عملکرد بسیار خوبی داشته‌اند.

بر اساس این گزارش، نکته این نیست که هنوز به شدت بر اثر کرونا به سختی آسیب دیده است یا خیر – گرچه قطعا مهم است- بلکه وجود اراده سیاسی و پذیرش اجتماعی قرنطینه و اقدامات قرنطینه نیز حائز اهمیت است.

اینکه آیا دولت‌های ملی و محلی به خوبی همکاری می‌کنند یا خیر. اینکه کشوری از نظارت و تشخیص سیستم پزشکی قوی برخوردار باشد و چقدر یک کشور در برابر نابسامانی اقتصادی ناشی از کووید-19 آسیب‌پذیر است، به علاوه میزان مجهز بودن یک کشور برای مدیریت شرایط اضطراری.

این گروه اذعان داشت: "مطالعه موردی ویژه کووید-19 توسط گروه Deep Knowledge، برای طبقه‌بندی، تجزیه و تحلیل و رتبه‌بندی ثبات اقتصادی، اجتماعی و بهداشتی به دست آمده از هر 250کشور و منطقه موجود در تجزیه و تحلیل خود و همچنین نقاط قوت، ضعف و فرصت‌ها،  و تهدیدها یا خطراتی که آنها در نبرد با بحران جهانی بهداشتی و اقتصادی ناشی از کووید-19 نشان می‌دهند، طراحی شده است."

این گروه اذعان داشت که آنها بیش از 140 پارامتر را بررسی کرده و بیش از 35هزار نقاط داده، که هر دو از گزارش ماه ژوئن به میزان چشمگیری افزایش یافته‌اند را در نظر گرفته است.

پربیننده ترین برگ برنده‌ای که ترامپ در چنته دارد/ رییس جمهوری آمریکا چگونه جای پای خود را محکم می‌کند؟ کراوات خاص وزیر خارجه سوئیس در دیدار با روحانی +عکس ترامپ آرایشگاه رفتن نانسی پلوسی را سوژه کرد +عکس توئیت وزیر خارجه سوئیس پس از دیدار با ظریف کدام مدیران آمریکایی بیشترین دستمزد را می‌گیرند؟

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: آلمان مرگ و میر قرنطینه ویروس کرونا کووید ۱۹ شمار مبتلایان کشورهای امن امنیت کووید 19 عوامل اقتصادی قیمت طلا قیمت لوازم خانگی سهام عدالت امن ترین کشور ترین کشورها رتبه بندی کووید 19

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۲۸۵۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی آخرین وضعیت مناسبات اقتصادی ایران و همسایگان شمالی در وزارت امور خارجه

به گزارش حوزه سیاست و اقتصاد خبرگزاری تقریب، مهدی صفری معاون دیپلماسی اقتصادی وزیر امور خارجه که ریاست جلسه را برعهده داشت، ضمن تبیین اهمیت توسعه مناسبات با کشورهای یادشده، بر لزوم همکاری کلیه دستگاه های ذیربط و بخش خصوصی جهت بهره گیری حداکثری از ظرفیت توسعه مراودات تجاری - اقتصادی با این کشورها به ویژه در زمینه صدور خدمات فنی و مهندسی، ترانزیت، صادرات محصولات دانش بنیان، انرژی، صنعت، معدن و همچنین تبادل استاد و دانشجو تاکید کرد.

آخرین وضعیت طرح ها و پروژه های همکاری اقتصادی ایران با این کشورها، موانع و راهکارهای رفع آنها و تسهیل روند نهایی سازی و اجرای پروژه ها نیز در ادامه این نشست مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

در این نشست معاونان و مدیران دستگاه های اجرایی عضو ستاد و نمایندگان بخش خصوصی حضور داشتند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا: ۲۶۵۰۰ خودرو در انبارهای غیررسمی پیدا کردیم / مسئولان از خودروهای شوتی حمایت می‌کنند
  • کنسرت‌های اردیبهشتی کدامند؟
  • بررسی آخرین وضعیت مناسبات اقتصادی ایران و همسایگان شمالی در وزارت امور خارجه
  • برگزاری سومین جلسه ستاد هماهنگی روابط اقتصادی خارجی در وزارت امور خارجه
  • افزایش حضور دانشگاه‌های ایران در رتبه بندی آسیایی تایمز ۲۰۲۴
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • کسب رتبه پانزدهم دانشگاه امام خمینی (ره) در میان دانشگاه های کشور
  • دانشگاه اراک در میان برترین‌های آسیا قرار گرفت
  • دانشگاه تبریز در رتبه‌بندی آسیایی تایمز در جایگاه ۱۲۱ دانشگاه‌های آسیا قرار گرفت
  • سبقت تاریخی فوتبال ایتالیا از اسپانیا