Web Analytics Made Easy - Statcounter

نایب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: سند 2030 به صورت رسمی تاکنون اجرایی نشده، اما به صورت غیررسمی چون وارد بدنه آموزشی کشور شده، برخی از دستگاه‌ها و مدیران مراکز آموزشی از آن استقبال کرده‌ و متأسفانه از آن تبعیت می‌کنند که این بسیار خطرناک است.

بیژن نوباوه‌وطن در گفتگو با خبرنگار حوزه مجلس گروه سیاسی خبرگزاری آنا، با اشاره به هشدار رهبر معظم انقلاب در خصوص اجرای سند ٢٠٣٠ در برخی از مدارس، گفت: این سند پیش از اینکه یک سند آیین نامه‌ای یا مصوبه‌ای باشد یک سند فکری و آموزشی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه این سند در بسیاری از مواقع در فضاهای مجازی به عنوان روش‌های مختلف تربیتی آموزش داده می‌شود، افزود: متأسفانه در بسیاری از مواقع در مدارس ما حتی شاید ناآگاهانه این سند مورد اقبال قرار گرفته و کار می‌شود.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه بعد از تذکر رهبری استفاده از سند 2030 در مدارس علنی  شد، اضافه کرد: این سند به صورت رسمی تاکنون اجرایی نشده اما چون به صورت غیررسمی  وارد بدنه آموزشی کشور شده برخی از دستگاه‌ها و مدیران مراکز آموزشی از آن استقبال کرده‌ و متأسفانه از آن تبعیت می‌کنند که این بسیار خطرناک است.

وی با بیان اینکه اجرای سند ٢٠٣٠ در مدارس خلاف قانون است، ادامه داد: با اجرایی شدن این سند در مراکز آموزشی افراد در سبک زندگی و نوع تربیت، ناآگاهانه پیاده نظام دشمن می‌شوند.

نوباوه با تأکید بر اینکه با عملیاتی شدن سند ٢٠٣٠ جامعه به سمت سیاست‌های غرب حرکت خواهد کرد، گفت: عکس‌العمل خوبی برای مقابله با اجرای این سند شکل گرفته و انتظار ما این است وزارت آموزش و پرورش به‌عنوان دستگاه مسئول، مراکز آموزشی متخلف در این زمینه را شناسایی کنند.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم با بیان اینکه آموزش و پرورش باید پاسخگو نحوه تربیت دانش‌آموزان باشد، افزود: متأسفانه هنوز سازوکار قوی برای کنترل و نظارت وجود ندارد که این یک هشدار به آموزش و پرورش است.

 نوباوه‌وطن با تأکید بر اینکه مجلس شورای اسلامی در بحث نظارتی خود به موضوع چرایی اجرای سند ٢٠٣٠ ورود خواهد کرد، گفت: باید فشار  بر آموزش و پرورش آورده شود تا آن‌ها جلوی اجرای این سند را بگیرند.

به گزارش آنا، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در دیدار تصویری با مدیران آموزش و پرورش با اشاره به اصرار غربی‌ها برای نفوذ در آموزش‌وپرورش کشورها با انگیزه تحمیل سبک زندگی غربی، از سند ۲۰۳۰ و یا نفوذ در آموزش‌وپرورش برخی کشورهای منطقه به‌عنوان نمونه یاد کردند و گفتند: امروز فلسفه اجتماعی غرب در خود غرب شکست خورده و مظاهر فسادانگیز آن از هالیوود تا پنتاگون کاملاً نمایان است.

رهبر انقلاب اسلامی با تأکید بر حساسیت در مقابل نفوذ دشمن افزودند: دشمن قصد دارد کاری را که به‌وسیله نظامی از انجام آن ناتوان است، با نفوذ و از راه‌هایی مانند سند ۲۰۳۰ و ساختن انسان‌هایی تربیت کند که مثل او فکر و اهداف عملیاتی او را پیاده کنند تا زمینه غارت ملت‌ها فراهم شود.

انتهای پیام/4151/پ

منبع: آنا

کلیدواژه: مجلس مدارس سند 2030 آموزش و پرورش مراکز آموزشی سند ٢٠٣٠

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۲۸۹۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با اشاره به تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس، گفت: در تلاشیم تا مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای را تقویت کرده و از این طریق در جهت عدالت آموزشی گام برداریم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، سلمان محمدی امروز _یکشنبه، نهم اردیبهشت_ در دیدار اعضای ستاد بزرگداشت مقام معلم در استان با حجت‌الاسلام حبیب‌الله غفوری نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه، از تلاش برای اجرای مطلوب سند تحول بنیادین آموزش و پرورش به عنوان یکی از دغدغه‌های اصلی دستگاه تعلیم و تربیت در استان نام برد و اظهار کرد: پس از گلایه مقام معظم رهبری از اجرایی‌نشدن سند تحول بنیادین آموزش و پرورش در مدارس، نقشه راه این سند تهیه شده و الگوی مدرسه در تراز سند تحول بنیادین آموزش و پرورش مشخص شده است.

وی افزود: از مهر امسال ۵۰ درصد مدارس دولتی و ۵۰ درصد مدارس غیردولتی استان بر مبنای الگوی مدرسه در تراز سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، کار تعلیم و تربیت دانش‌آموزان استان را آغاز خواهند کرد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با بیان اینکه کیفیت‌بخشی به مدارس دولتی یکی از مهم‌ترین اولویت‌های مجموعه آموزش و پرورش در استان خواهد بود، گفت: در تلاشیم تا با کیفیت بخشی به مدارس برای تعلیم و تربیت بهتر دانش‌آموزان تلاش کرده و در عین توجه به جنبه‌های تربیتی، در راستای بالا بردن معدل دانش‌آموزان هم برنامه‌ریزی داشته باشیم.

وی سپس با اشاره به تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس، گفت: در تلاشیم تا مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای را تقویت کرده و از این طریق در جهت عدالت آموزشی گام برداریم.

محمدی با بیان اینکه باید دانش‌آموزانی تربیت کنیم که در عین داشتن امید و نشاط مجهز به خردورزی باشند، افزود: امسال اهتمام بیشتری برای تعلیم و تربیت دانش‌آموزان در تراز انقلاب اسلامی داریم.

وی اشاره‌ای هم به استخدامی‌های آموزش و پرورش در استان کرمانشاه داشت و گفت: سال گذشته قریب ۱۵۰۰ نفر پذیرفته شدند و امسال ۱۶۰۰ معلم از طریق آزمون استخدامی پذیرش خواهند شد که البته بگونه‌ای برنامه‌ریزی کرده‌ایم که در فرآیند گزینش افرادی جذب شوند که شأن معلمی را داشته باشند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با بیان اینکه استان کرمانشاه ۳۷۰ هزار دانش‌آموز دارد، گفت: ۲۶ هزار فرهنگی متولی امر تعلیم و تربیت دانش‌آموزان استان هستند.

کد خبر 748930

دیگر خبرها

  • افزایش ۵۰ درصدی مراکز آموزشی جوار کارگاهی در کشور
  • هوشمندسازی ۴۰۰ کلاس درس در بردسکن
  • معلمان معمار آینده نظام هستند
  • توسعه زیرساخت های آموزشی در استان سمنان/ افتتاح ۱۴ چمن مصنوعی
  • دوره آموزشی مدیران دبیرستان‌های شبانه‌روزی غرب کشور در سنندج
  • تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس
  • علت افت تحصیلی دانش‌آموزان در آزمون‌های نهایی چیست؟ + تاریخ برگزاری امتحانات
  • جذب بیش از ۱۰۰۰ دانشجو معلم در گیلان
  • سنجش ۲۴هزار نوآموز در کردستان
  • آزمون‌های نهایی مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است