Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@11:45:41 GMT

ماه مهر واقعی در فضای مجازی

تاریخ انتشار: ۱۹ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۲۲۹۸۴۳

ماه مهر واقعی در فضای مجازی

بعبارتی ، امسال با شیوع کرونا اولویت در نیازهای دانش اموزان نیز فرق دارد؛ اگر زمان تهیه کیف و کفش و لوازم التحریر در الویت بود امروز اما با وجود کرونا اساسی ترین نیاز دانش آموزان بخصوص در مناطق محروم و خانواده هایی که توان اقتصادی ندارند، تهیه گوشی یا تبلت هایی آموزشی است تا بتوان شرایطی برابر  از نظر آموزشی برای همگان فراهم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کرونا با دگرگونی در سبک زندگی در این مدت هفت ماهی که از حضور آن در کشور می گذرد نه تنها جان و سلامتی مردم را به خطرانداخته است یکی از پیامدهای فاحش آن تغییر در سبک آموزش است.

هر چند آن فضای سرشار از حال هوای مهر و مهربانی و هیاهوی پرهیجان کودکانه مدرسه ها با نیمکت های خالی از دانش آموز تداعی کننده فضایی سرد است اما به همان نسبت این شور و نشاط واقعی به فضای مجازی کوچانده شده است و در آستانه ماه مهربانی ها و جشن عاطفه ها با یادآوری دانش اموزانی که ازفضای آموزشی وابسته به تکنولوژی های نوبن بی بهره هستند با تهیه اقلام مورد نیازشان ، می توان گامی در خوشحالی و بهره مندی آنها برداشت.

بر اساس یک رسم زیبا؛ از قبل از مهر ماه جشن عاطفه های برگزار می شود که امسال بنا بر نیاز سنجی دانش اموزان است می توان گفت جمع آوری کمک هایی به منظور تهیه گوشی هوشمند و تبلت برای دانش آموزان نیازمند می تواند راهکار و راهگشای موثری در رفع برخی مشکلات دانش آموزان نیازمند باشد.

  جشن عاطفه ها در آستانه پاییز  با هدف کمک به ادامه تحصیل دانش‌آموزان نیازمند و گسترش فرهنگ انفاق، احسان و دستگیری از نیازمندان در سراسر کشور برای جمع‌آوری کمک‌ها و هدایای مردمی و سپس توزیع آنها در بین دانش‌آموزان نیازمند اجرا می‌شود. امسال با شیوع بیماری کرونا و تاثیر شدید بر سلامت و اقتصاد جهان این برنامه معنوی بیش از گذشته ضروری بنظر می رسد و ایران همدل در کنار دانش آموزان بی بضاعت خواهد ایستاد تا نقاشی نوعدوستی را به رنگ مهر بر صحفه جاری علم آموزی ترسیم نماید.

کرونا و تغییر سبک نوعدوستی ها 

پیامدهای ویروس نامرئی کرونا ساختار اجتماعی جوامع را به شدت تحت تاثیر قرار داده است بطوریکه علاوه بر تهدید در عرصه های سلامت،اقتصاد،فرهنگ وسیاست حوزه آموزش را دگرگون کرده شور حال مدارس،همکلاسی سلام،میز و نیمکت،زنگ تفریح،تکلیف مدرسه و رفتارهای آموزشی حالا جای خود را به شبکه الکترونیک و فضای مجازی داده بطوریکه مدرسه و خانه یکی شده است.

دانش آموزان بی بضاعت به علت نداشتن وسایل ارتباط جمعی مانند؛گوشی هوشمند،لب تاپ،کامپیوتر و سایر ملزومات از قافله علم آموزی مجازی باز مانده اند.همان دانش آموزانی که همه ساله در تامین لوازم التحریر،کتاب،پوشاک،کیف وکفش درمانده بودند با نیاز های جدید آموزشی مواجه و نیازمند کمک هستند.

ضرورت توسعه زیرساخت آموزش

ضرورت توسعه زیرساخت‌ها برای ارائه آموزش مجازی به  دانش‌آموزان در شرایط همه‌گیری کرونا اجتناب ناپذیر است. طبق آخرین اعلام آموزش و پرورش، قرار بر این است که در استان‌های با وضعیت قرمز، آموزش و تحصیل دانش‌آموزان به صورت مجازی انجام شود که برای موفقیت در این امر، ارتقای زیرساخت‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری ضروری است.

تعدادی از دانش‌آموزان کشور در مناطق محروم یا نقاط دورافتاده سکونت دارند و سال تحصیلی گذشته با تعطیلی مدارس و راه‌اندازی سامانه شاد در آموزش و پرورش،  از چرخه تحصیل فاصله گرفتند که این مساله باید در سال جدید تحصیلی مرتفع شود. 

سه میلیون دانش‌آموز به آموزش مجازی دسترسی ندارند

بنا بر گفته محسن حاجی میرزایی، وزیر آموزش و پرورش ، در سال تحصیلی گذشته پس از شیوع کرونا، از بیش از ۱۴ میلیون دانش‌آموز سراسر کشور حدود ۱۰ میلیون نفر در این سامانه عضو شدند و بیش از سه میلیون دانش‌آموز به دلایلی همچون نداشتن گوشی هوشمند یا تبلت یا عدم دسترسی به اینترنت، امکان استفاده از این سامانه را پیدا نکردند و در خطر ترک تحصیل قرار گرفتند.

وی با تاکید بر استفاده از ظرفیت خیران برای توسعه آموزش مجازی در کشور گفت: خیران مدرسه‌ساز می‌توانند با تمرکز بر خرید تبلت برای دانش‌آموزان، مدارس را به خانه نیازمندان ببرند.

اتصال ۸۵ درصد مدارس بروجرد به شبکه شاد

بنا بر گفته مدیرآموزش و پرورش بروجرد ، با اقدامات اتجام شده هم اکنون ۸۵ درصد از مدارس این شهرستان در ۲ نوبت به شبکه شاد متصل هستند.با برنامه‌ریزی‌های مناسب وزارت آموزش و پرورش و با بهره‌گیری از همه ظرفیت‌های ارتباط‌گیری، دانش‌آموزان می توانند با بازگشایی مدارس در فضای مجازی تدریس کنند. 

محمد مهر افزون گفت: هم اکنون  ۵۸ درصد مدیران ۴۸ درصد جمعیت ۵۵ هزار نفری دانش آموزای در شبکه شاد عضو هستند.با تلاش های شرکت مخابرات و اداره فناوری اطلاعات آموزش و پرورش مناطق استان لرستان فاز اول فعال سازی و تخصیص تجهیزات طرح اینترنت هوشمند مدارس روستایی به مرحله اجرا رسید که طی اجرای این طرح در شهرستان بروجرد حدود یک سوم مدارس روستایی معرفی شده، از امکانات اینترنت هوشمند مدارس بهره مند می شود.

وی افزود: در این مرحله از میان ۱۲۷ مدرسه  روستایی حوزه شهرستان، ۴۲ مورد واجد شرایط و دارای زیرساخت های لازم تشخیص داده شدند و طرح اینترنت هوشمند برای آنها فعال شد. 

مدیر آموزش و پرورش بروجرد یادآور شد: وزارت آموزش و پرورش توزیع سیم‌کارت شاد برای داشتن اینترنت ایمن در میان دانش آموزان را در دستور کار قرار داده که این مهم نیز به زودی دربروجرد نیز اجرا خواهد شد.

جشن عاطفه ها فرصتی برای کمک به دانش آموزان

جاسم محمدی فارسانی مدیر کل کمیته امداد با اشاره به کمک های این نهاد از دانش آموزان تحت پوشش گفت: در آستانه سال تحصیلی جدید با همکاری مردم نوعدوست همه  دانش آموزان را در کلاس های مجازی مشغول به تحصیل خواهیم کرد.

وی با تاکید بر اینکه خدمات فرهنگی و آموزشی به یک هزارو ۵۶۳ دانش آموز تحت حمایت شهرستان بروجرد ارائه می شود افزود:تلاش خواهیم کرد هیچ دانش آموزی از مددجویان این نهاد به علت نداشتن امکانات از تحصیل محروم نشود.

مدیر کل کمیته امداد لرستان با اشاره به انجام هماهنگی با آموزش و پرورش برای برگزاری جشن عاطفه ها گفت:در شرایط کرونا و اوضاع اقتصادی ضعیف برخی خانوارها در تامین ملزومات مدارس ، مساعدت خیران و نیکوکاران در برگزاری این برنامه معنوی می تواند بسیار کمک کننده باشد.

جشن عاطفه ها برنامه ای معنوی است که به همت کمیته امداد همه ساله در آستانه سال تحصیلی با هماهنگی آموزش و پرورش با هدف کمک به دانش آموزانی است که به هر دلیل توانایی تامین اقلام مدرسه را ندارند  برگزار می شود . امسال با توجه به شیوع کرونا و برگزاری کلاس آنلاین هزینه سنگین تری به سبد اقتصاد خانوارهای بی بضاعت وارد شده  است که در برخی موارد امکان تامین آن وجود ندارد.

اگر چه دولت و برخی نهاد های انقلابی پا پیش نهادند و قرار است ۵۰ هزار تبلت بین دانش آموزان سراسر کشور توزیع شود اما خیران و نیکوکاران،بنگاه های اقتصادی با مسئولیت اجتماعی در یک همایش ملی،با کمک به دانش آموزان نیازمند ، می توانند  موجبات رشد و شکوفایی استعدادهای این دانش آموزان را فراهم کنند.

برچسب‌ها بروجرد ویروس کرونا مشارکت های مردمی لرستان آموزش مجازی کمیته امداد امام خمینی (ره)

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بروجرد ویروس کرونا مشارکت های مردمی لرستان آموزش مجازی کمیته امداد امام خمینی ره بروجرد ویروس کرونا مشارکت های مردمی لرستان آموزش مجازی کمیته امداد امام خمینی ره دانش آموزان نیازمند آموزش و پرورش جشن عاطفه ها دانش آموز آموزش مجازی کمیته امداد فضای مجازی سال تحصیلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۲۹۸۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهریه دانش‌آموزان چهار دهک اول در مدارس سمپاد رایگان است

رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان گفت: تاکید ما به مدیران مدارس این است که هیچ هزینه‌ای از دانش‌آموزان چهار دهک اول دریافت نکنند، تلاش می‌شود هرچه سریع‌تر این هزینه را به مدارس برسانیم، اما اگر مدرسه‌ای هزینه‌ای دریافت می‌کند اطلاع داده شود تا بررسی لازم صورت گیرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان، الهام یاوری در نشست دومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی سمپاد با بیان اینکه این نمایشگاه در سال‌های دور در سمپاد برگزار شده، اما ۱۰ سال به وقفه افتاده و اکنون دوباره برگزار شده است، اظهار کرد: دانش‌آموزان خوب سمپاد اعم از دانش‌آموزان مدارس سمپاد و دیگر مدارس که دارای رتبه هستند در این نمایشگاه حضور دارند.

وی افزود: هدف اول نمایشگاه این است که همه این دانش‌آموزان توانمندی‌ها و دستاوردهای خود را به نمایش بگذارند و ظرفیت‌های نهفته خود را آشکار و صاحبان صنایع و کسانی که توانایی کمک دارند این استعدادها را یاری کنند، در این نمایشگاه شبکه ارتباطی خوبی بین دانش‌آموزان سمپاد ایجاد می‌شود و دانش آموزان فرصتی پیدا می‌کنند که با دانش‌آموزان مناطق دیگر ارتباط بگیرند و شبکه‌ای از ارتباط و همکاری دوستانه شکل بگیرد.

رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان دلیل دیگر برگزاری این نمایشگاه را در راستای شعار «هر نیاز کشور یک سمپادی آماده اثرگذاری» اعلام و تصریح کرد: دانش‌آموزان در این نمایشگاه کاربرد کارهای خود را برای رفع نیازهای کشور بهتر درک می‌کنند.

یاوری با بیان اینکه در این نمایشگاه ۱۱۸ طرح از گروه دختران و ۱۱۹ طرح در گروه پسران حضور دارند، اضافه کرد: بیش از ۲۰۰ نفر از مسئولان دولتی به این نمایشگاه دعوت شده‌اند و اگر کسی هم امکان حضور نداشت، دفترچه‌ای از تمام دستاوردها تهیه شده است تا در اختیار نهادهای مختلف برای تجاری‌سازی طرح‌ها قرار گیرد.

وی با بیان اینکه به طور کلی ۱۵۶ دانش‌آموز دختر و ۱۸۵ دانش‌آموز پسر در نمایشگاه مشارکت دارند، افزود: در قالب اردوهای راهیان پیشرفت، دانش‌آموزان ما پیشرفت‌ها را می‌بینند و امیدآفرینی بسیار جدی در آنها ایجاد خواهد کرد.

رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه به‌رغم رایگان بودن شهریه دانش‌آموزان چهار دهک اول در مدارس سمپاد، بعضی مدارس به دلیل پرداخت نشدن هزینه این دانش‌آموزان از سوی آموزش و پرورش خواستار پرداخت شهریه از سوی والدین دانش‌آموزان هستند، گفت: تاکید ما به مدیران مدارس این است که هیچ هزینه‌ای از این دانش‌آموزان دریافت نکنند، تلاش می‌شود هرچه سریع‌تر این هزینه را به مدارس برسانیم، اما اگر مدرسه‌ای هزینه‌ای دریافت می‌کند اطلاع داده شود تا بررسی لازم صورت گیرد.

یاوری درباره راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری ادامه داد: سال گذشته یک مدرسه دیگر بعد از استان فارس، در آذربایجان غربی ویژه عشایر دختر و پسر راه‌اندازی شد که تمام برنامه‌ها را به صورت ویژه برای آنها برگزار می‌کنیم و امیدواریم این الگوی موفق را در سایر کشور توسعه دهیم؛ جمعیت عشایری استان باید به ۳ هزار نفر برسد تا این مدرسه راه‌اندازی شود.

وی با بیان اینکه مسئولیت سمپاد تا پایان دوره تربیت عمومی است و بعد از فارغ‌التحصیلی اگر شرایط نخبگی را داشته باشند به بنیاد ملی نخبگان معرفی می‌شوند، گفت: ما باید کاری کنیم که دانش‌آموزان چالش‌های کشور را بشناسند و هم اینکه توانایی لازم برای حل این چالش‌ها را در خود پرورش دهند.

کد خبر 750857

دیگر خبرها

  • ۲۰ چمن ورزشی ویژه دانش آموزان در زنجان افتتاح شد
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ برنامه‌ریزی برای اوقات فراغت دانش‌آموزان
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس 
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از چهارشنبه
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ فضای مدرسه در زمان اوقات فراغت در اختیار گروه‌های مردمی قرار می‌گیرد
  • شبکه‌ای از دانش‌آموزان سمپاد در نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی شکل می‌گیرد
  • شهریه دانش‌آموزان چهار دهک اول در مدارس سمپاد رایگان است
  • برخورد قانونی با معلم بلاگر‌ها در مدارس
  • برخورد قانونی با معلم بلاگرها در مدارس دولتی و غیردولتی
  • مدرسه باید واقعیت جامعه باشد/ ۵۰۰ تا ۷۰۰ هزار معلم مخالف مدرک دانشگاهی خود آموزش می‌دهند