Web Analytics Made Easy - Statcounter

نبی الله محمدی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بر اساس آنچه در قانون اساسی و متن سوگندنامه نمایندگان مجلس آمده، رسالت نماینده مجلس تلاش برای استقلال کشور در حوزه‌های مختلف، تامین آزادی مردم و مصالح آنان در زمینه‌های متعدد است.

وی ادامه داد: از این جهت هدف من از ورود به این عرصه، تلاش در جهت تقویت کشور، تقویت رفاه و در ابعاد مختلف خدمتگزاری به مردم و نظام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمدی با بیان اینکه برای استقرار نظام جمهوری اسلامی مشقت های زیادی کشیده شده است، اظهار داشت: حفظ این نظام هم مشقت های زیادی می خواهد و با نقش آفرینی در سیاست گذاری و نظارت از جایگاه نمایندگی مجلس می توان در این حوزه موثر واقع شد.

وی با بیان اینکه در اصول ۷۱ تا ۹۰ قانون اساسی به وظایف نمایندگان مجلس اشاره شده که عمده‌ترین آن‌ها بحث تقنین و سیاست‌گذاری و نظارت است، گفت: برخی اختیارات قید در قانون اساسی برای نمایندگان مجلس از جمله سوال از وزیران و رییس جمهوری، تذکر و استیضاح هم به نوعی ابزار کار نماینده برای اجرای وظایفش محسوب می‌شود.

محمدی در بخش دیگری از سخنان خود ضمن اشاره به برنامه های خود، گفت: برنامه های تدوین شده برای حل مسائل و مشکلاتی است که وجود آنها در جامعه قابل کتمان نیست. 

نامزد انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه زنجان و طارم گفت: البته مسائل و مشکلات، آن اندازه که دشمنان نظام مطرح می‌کنند، نیست ولی مشکلات هست و وجود آنها موجب اذیت و سبب آلام مردم شده است.

محمدی با بیان اینکه در حوزه سیاست گذاری برای حل مشکلات، نخستین گام احساس و درک مشکلات است، اظهار داشت: برنامه های من برای پیگیری حل مسائل از طریق تقنین و نظارت بر اساس اسناد بالادستی همچون سیاست های کلی نظام، بیانیه گام دوم انقلاب و مباحث اقتصاد مقاومتی استوار است.

وی توزیع عادلانه درآمدها، همسو سازی یارانه ها و حقوق اقشار مختلف با نرخ تورم را از جمله ضرورت ها برشمرد و ادامه داد: کسری بودجه باید از راه‌های سالم و درست انجام شود تا منجر به بالا رفتن حجم نقدینگی و به تبع آن گرانی و تورم نشود.

محمدی توسعه صنایع تبدیلی در بخش کشاورزی، جذب سرمایه گذاران، توسعه معادن و صنایع معدنی، لزوم تناسب مالیات با خدمات دولتی، اصلاح نظام بودجه ریزی، حمایت از نهاد خانواده، توسعه اشتغال و رونق تولید و رفع مشکلات گمرکی در صادرات کالاها را از دیگر دغدغه ها و برنامه های خود عنوان کرد و افزود: زنجان به عنوان پایتخت شور و شعور حسینی، سهمش از اعتبارات فرهنگی از بودجه به اندازه ظرفیت و عنوانی که دارد، نیست و در این زمینه باید پیگیری های لازم انجام شود.

وی پیگیری برای تکمیل سد مشمپا و تخصیص آب مورد نیاز از این سد برای مزارع منطقه را از دیگر دغدغه ها و برنامه های خود عنوان کرد و افزود: پیگیری برای افزایش اعتبارات برای توسعه آبیاری نوین، تلاش برای حل مشکلات حوزه کشاورزی و کشاورزان از دیگر محورهای برنامه های تدوین شده است.

محمدی به ضرورت توسعه زیرساخت ها در حوزه راه های ارتباطی اشاره کرد و گفت: طرح های مختلفی در مسیرهای متعدد در شهرستان های زنجان و طارم برای توسعه راه ها در مراحل مطالعه و یا اجرا قرار دارند که به سرانجام رساندن آن‌ها به عنوان یک اولویت در دستور کار خواهد بود.

وی پیگیری برای رفع مشکل آب شرب در برخی مناطق، پیگیری برای پیشبرد پروژه احداث کمربندی شمالی شهر زنجان، تقویت مناسب سازی شهری، پیگیری برای تکمیل طرح های حوزه ورزش و حمایت از بخش تعاون را از دیگر برنامه های خود برشمرد و افزود: در حوزه جوانان نیز می توان با فراهم کردن زمینه های برخورداری جوانان از تسهیلات مسکن و ازدواج، بخشی از مشکلات را حل کرد.

نامزد انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه زنجان و طارم بهبود خدمات بهداشت عمومی و توجه به مساله جبران خدمات کادر درمان و کارکنان دیگر دستگاه های اجرایی را از دیگر دغدغه های خود عنوان کرد و گفت: از شهروندان این انتظار است که مطالبه گری و پیگیری های خود را به طور مستمر از طریق نماینده دنبال کنند تا به نتیجه مطلوب برسند.

محمدی ضمن دعوت از اقشار مختلف مختلف مردم برای حضور پرشور در انتخابات، خاطرنشان کرد: شهروندان با رعایت پروتکلهای بهداشتی در پای صندوق های رای حاضر شوند و نامزد مورد نظر خود را بر اساس با تحقیق های لازم و با در نظر داشتن معیارهای انتخاب اصلح انجام دهند.

دور دوم یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی روز جمعه ۲۱ شهریور همزمان در ۹ استان برای ۱۱ حوزه انتخابیه شامل ۲۴ شهرستان برگزار می‌شود.

در انتخابات این دوره از مجلس در حوزه‌ انتخابیه زنجان و طارم انتخاب یکی از نمایندگان به دور دوم کشیده شده است.

 در حوزه انتخابیه زنجان و طارم نبی‌الله محمدی و مهدی باقری با هم رقابت می‌کنند.

برچسب‌ها مجلس شورای اسلامی طارم اقتصاد مقاومتی زنجان پروندهٔ خبری انتخابات دور دوم مجلس یازدهم

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی طارم اقتصاد مقاومتی زنجان مجلس شورای اسلامی طارم اقتصاد مقاومتی زنجان انتخابیه زنجان و طارم مجلس شورای اسلامی برنامه های خود حوزه انتخابیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۳۳۳۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چالش‌های موجود در ارائه خدمات به زنان سرپرست خانوار

به گزارش گروه پژوهش خبرگزاری علم و فناوری آنا، حل مسائل اجتماعی همواره یکی از اصلی‌ترین دغدغه‌های جامعه‌شناسان و علم جامعه‌شناسی چه از لحاظ نظری و چه از لحاظ تجربی و عملیاتی بوده است.

صالح‌الدین قادری (دانشیار جامعه‌شناسی دانشگاه خوارزمی) در مقاله‌ای با عنوان «کنترل و مدیریت آسیب‌های اجتماعی زنان سرپرست خانوار» به این موضوع اشاره کرده است که چیزی که باعث می‌شود سرپرستی زنان خانوار به عنوان یک مساله اجتماعی شناخته شود، موانع و مشکلاتی است که  بر سر راه سرپرستی زنان به وجود می‌آید و باعث می‌شود تا زنان سرپرست خانوار به عنوان قشری آسیب‌پذیر شناخته شوند.

* جیمز کرون و جامعه‌شناسی مسائل اجتماعی

قادری در این مقاله به این موضوع اشاره می‌کند که جیمز کرون درکتاب جامعه‌شناسی مسائل اجتماعی با توجه به این مهم که چگونه مسائل اجتماعی را حل کنیم؟ چند پرسش اساسی را در این حوزه مطرح می‌کند:

او در ادامه می‌نویسد این سوالات عبارت‌اند از: با وجود پیچیدگی در زمینە حل مسائل اجتماعی ما چگونه به این کار اقدام کنیم؟ آیا باید هرچه را به صورت فردی صحیح می‌دانیم انجام دهیم؟ یا شاید گروهی از جامعه‌شناسان گرد هم آیند و تصمیم بگیرند که چه باید کرد؟ یا اینکه باید هم چنان موضع بی‌طرفانە خود را حفظ و از گرفتن موضع شخصی اجتناب کنیم و فقط آن چه را در زمینۀ حل مسائل اجتماعی می‌دانیم، اظهار کنیم؟ 

ماکس وبر معتقد است ما فقط وظیفه داریم واقعیت را بگوییم و آن چه را رُخ داده گزارش کنیم

* رویکرد ماکس‌وبر در حل مسائل اجتماعی

به زعم قادری یک رویکرد به تأسی از ماکس وبر معتقد است ما فقط وظیفه داریم واقعیت را بگوییم و آن چه را رُخ داده گزارش کنیم، توصیفی عمیق و فربه از مسأله ارائه کنیم، به تحلیل عوامل علّی، زمین‌های و مداخله‌گر مؤثر بر پدیده بپردازیم، و پیامد‌های احتمالی خواسته و ناخواستە آن را مشخص کنیم و براساس آنها توصیه‌هایی برای بهبود وضعیت انجام دهیم.

قادری در ادامه رویکرد دومی را مطرح می‌کند که در آن این پرسش مطرح می‌شود که ما به صورت عملیاتی و مشخص چه کار باید بکینم؟ و چه طرحی را با توجه امکانات، ظرفیت‌ها و قابلیت‌های موجود در اندازیم؟ چگونه آن را اجرایی و عملیاتی کنیم؟ و چه مکانیسمی برای پایش، کنترل و نظارت و ارزشیابی آن بگذاریم؟ این رویکرد دوم پرسش‌های اینچنینی را مرتبط نمی‌دانند و درباره آن می‌گویند، کار ما نیست و به ما ارتباطی ندارد. کارفرمایان براساس نیاز‌های خود دانش تخصصی ما را در مورد مسائل به شکلی که توان و ظرفیت و امکانات عملیاتی‌کردن را دارند به کار گیرند.

این پژوهشگر در ادامه می‌نویسد به طور کلی می‌توان گفت این جامعه‌شناسان ورود جامعه‌شناسان به حوزه حل مسائل اجتماعی را جایز نمی‌دانند و دلیل اصلی آنها این است که با ورود جامعه‌شناسان به حل مسائل اجتماعی، سایرین بر بی‌طرفی آنان شک می‌کنند و این باعث خدشه‌دارشدن اعتبار جامعه‌شناسی می‌شود. به نظر این گروه، قضاوت درباره اینکه چه کار باید بکنیم برعهده دیگران است.

* رویکرد کارل ماکس‌ در حل مسائل اجتماعی

به گفته این پژوهشگر در این بین کارل مارکس، گرایش دوگانه‌ای دارند. یعنی هم می‌خواهد به این بپردازد که وضعیت اجتماعی چگونه هست و هم اینکه چگونه باید باشد؟ براساس این جمله از مارکس که فیلسوفان فقط جهان را تفسیر می‌کنند، اما نکتۀ مهم این است که بگوییم چگونه تغییرش دهیم از گروه اول می‌پرسند که هدف شما از اینکه این همه اطلاعات گردآوری، تشریح و تحلیل و تفسیر کنید و عوامل به‌وجودآورنده پدیده‌ها را مشخص کنید چیست؟

کارل ماکس معتقد است که فیلسوفان فقط جهان را تفسیر می‌کنند، اما نکتۀ مهم این است که بگوییم چگونه تغییرش دهیم

قادری با نگاهی به نظریات متکفران مختلف جامعه شناسی می‌نویسد: این گروه به گام بعدی که تغییر وضعیت موجود است بی‌توجه نیستند. در واقع پرسش این گروه این است که ما که فهم خوبی از پدیده پیدا می‌کنیم و علل و عوامل را می‌شناسیم و پیامد‌ها را می‌دانیم، چرا خودمان وارد میدان حل مسائل نشویم؟ چون ما در این حوزه از همه متخصص‌تر هستیم.

در نهایت اینکه مقالۀ حاضر با تأکید بر رویکرد دوم درصدد ورود به حل مسائل اجتماعی است؛ بنابراین براساس این رویکرد به ارائۀ رویکرد‌های جدید مبتنی بر کمک گرفتن از فنآوری اطلاعات و ارتباطات و تکنولوژی‌های مرتبط با حوزه رویداد‌های استارتآپی است. جامعۀ هدف این مقاله زنان سرپرست خانوار نیازمند به عنوان یک آسیب اجتماعی گروه هدفی هستند که در راستای کاهش آسیب‌پذیری آنها یک طرح ارائه می‌شود.

* چالش‌های موجود در ارائۀ خدمات به زنان سرپرست خانوار

در تحلیل آخر نتایج این پژوهش نشان می‌دهد که مهمترین چالش‌های موجود در ارائۀ خدمات به زنان سرپرست خانوار در راستای کاهش آسیب‌پذیری این گروه اجتماعی عبارت‌اند از: ۱) ارائۀ خدمات به این زنان از سوی مراکز دولتی، عمومی و خصوصی به صورت مستمر انجام می‌گیرد، ۲) ساالنه هزینه‌های هنگفتی در این حوزه صرف می‌شود، ۳) فعالیت‌های جزیره‌ای گسترده‌ای از سوی مراکز و نهاد‌های خدمات‌رسانی، دولتی، عمومی وخصوصی ارائه می‌شود، ۴) هیچ مکانیسمی که بتواند این خدمات را به شکل هم‌افزایانه و دارای شمول ارائه دهد وجود ندارد، ۵) هیچ نهاد قابل دسترس، آسان و دارای داده‌های به‌روز به‌عنوان مرجع در این حوزه وجود ندارد، ۶) برخی از مددجویان به دلیل فقدان مکانیسم‌های رصد و پایش و آشفتگی موجود در این حوزه تمرکز خود را از توانمندسازی و اشتغال و کار به گردش میان خدمات‌دهندگان و دریافت خدمات معیشتی تغییر داده و عده‌ای هم به دلیل فقدان چنین مهارتی از خدمات محروم هستند، ۷) میدان ارائۀ خدمات به زنان بر ارائۀ بسته‌های معیشتی تمرکز دارد و کمترین توجه را به کارآفرینی و توانمندسازی دارد، ۸) دانش به‌روز و راهکار‌های عملیاتی و اجرایی که هر روز توسط دیگرانی که با این مسائل درگیر هستند به اشتراک گذاشته نمی‌شود و اقدمات به صورت تجربۀ شخصی و براساس تصمیم‌گیر‌های محفلی پیش می‌رود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وحیدی: اجرای طرح انسداد مرزها در حال پیگیری است
  • لزوم همکاری نهادهای دولتی و بخش خصوصی برای توسعه گردشگری اردبیل
  • مشکل تورم با افزایش تولید از بن بست خارج می‌شود
  • وضعیت چاپ و نشر علوم دریایی مطلوب است
  • مخالفت مجلسی‌ها با کلیات طرح افزایش تعداد نمایندگان به ۳۳۰ نفر
  • مخالفت نمایندگان با کلیات طرح اصلاح جداول حوزه های انتخابیه
  • نماینده مردم زنجان : دولت جدیت لازم برای استفاده از افراد توانمند را نداشت/ مجلس در انتسابات تاثیر منفی گذاشت/ چالش‌هایمان بیشتر خواهد شد
  • تعدد مراکز نظارتی در وزارت علوم مطلوب نیست
  • چالش‌های موجود در ارائه خدمات به زنان سرپرست خانوار
  • طرح ۵۵۰ هزار هکتاری کشاورزی باید در اولویت مجلس پیش رو باشد