Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از ایسنا، دکتر میثم یوسفی متخصص بیماری‌های عفونی درباره احتمال ابتلای دوباره افراد به کوویدـ۱۹ گفت: ویروس کرونا ویروس عجیب و غریبی است که میزان همه‌گیری و تنوع علائم این بیماری برای جامعه پزشکی عجیب است و تاکنون جامعه پزشکی با چنین موردی برخورد نداشته است.

وی درباره احتمال ابتلای مجدد بیماران بهبودیافته از کرونا توضیح داد: افرادی که یک بار به این بیماری مبتلا شده‌اند و حتی در بدن آنها آنتی‌بادی نیز تولید شده باز هم در معرض خطر ابتلای مجدد به این بیماری در یک بازه زمانی کوتاه قرار دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمان با بیان این‌که در سایر بیماری‌های تنفسی ما با این مشکل روبه‌رو نیستیم، افزود: به طور مثال در مورد بیماری آنفلوآنزا معمولا زمانی که یک بار در سال افراد به این ویروس مبتلا می‌شوند دیگر به جز در موارد نادر فرد در آن سال به آنفلوآنزا مبتلا نخواهد شد به همین دلیل واکسن در این افراد موثر بوده و با تولید آنتی‌بادی مانع ابتلا به آنفلوآنزا خواهد شد، اما در مورد ویروس کرونا متاسفانه این موضوع دیده نشده است و همین امر نیز سبب شده تولید واکسن کرونا زمان‌بر و با اما و اگرهایی روبه‌رو شود.

یوسفی با بیان این‌که در حال حاضر تخمین زده می‌شود که ۱۵ تا ۲۰ درصد بیماران بهبودیافته از کرونا درخطر ابتلای مجدد قرار دارند، گفت: از هر ۵ نفر بهبودیافته از کرونا، یک نفر مجددا به این ویروس مبتلا می‌شود که ممکن است در بار دوم این افراد علائم شدیدتری از نوبت اول داشته باشند و حتی به بستری و سایر مشکلات دیگر برای افراد منجر شود.

به گفته وی، یکی از مشکلاتی که بر سر راه تولید واکسن کرونا وجود داشته و راه تولید این واکسن را سخت کرده است همین موضوع تولید آنتی‌بادی موثر در بدن است که هنوز اجماعی در این زمینه وجود ندارد و مشخص نیست که ایمنی واکسن کرونا در چه حدی است.

این متخصص بیماری‌های عفونی افزود: وقتی فردی به ویروسی مبتلا می‌شود، در بدنش آنتی‌بادی به مراتب قوی‌تری از آنتی‌بادی واکسن ایجاد می‌شود که فرد را در برابر آن ویروس تا یک بازه زمانی نسبتا طولانی ایمن می‌کند، اما همین ابتلاهای مجدد افراد به کوویدـ۱۹ نشان می‌دهد که نمی‌توان به عملکرد واکسن کرونا خیلی امید داشت.

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمان با تاکید بر این‌که آنتی‌بادی واکسن کرونا به احتمال زیاد خیلی پایدار نباشد، گفت: وقتی میکروب، باکتری یا ویروسی وارد بدن انسان می‌شود، بدن به گونه‌ای عمل می‌کند که آن عامل ناشناخته را در اختیار سلول‌های ایمنی قرار داده و سلول‌های ایمنی نیز به نوعی (به صورت فیزیکی یا با تولید آنتی‌بادی) در صدد حذف آن عامل خواهند بود و در نتیجه این آنتی‌بادی‌ها در مدت‌زمان معینی در بدن باقی خواهند ماند و بدن را در برابر آن عامل مقاوم خواهد کرد که متاسفانه ویروس کرونا در عمل نشان داده است که آنتی که علیه‌اش در بدن ساخته می‌شود آنتی‌بادی پایداری نیست.

کد خبر 547694 برچسب‌ها سلامت كرونا در ايران واکسن

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: سلامت كرونا در ايران واکسن ابتلای مجدد واکسن کرونا آنتی بادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۳۳۵۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا

برخی همچنان بر این باور هستند که واکسن‌های ویروس کرونا، عوارض جبران ناپذیری را به همراه داشته است. 

فرانسوا ژاویه فومو تاموزو، فوتبالیست سابق اهل فرانسه و کنگو، علیه شرکت‌های فایزر و بیون‌تک به دادگاه شکایت کرده است. او معتقد است این شرکت‌ها که سازنده واکسن کووید-۱۹ هستند، بر حرفه او تأثیر گذاشته‌اند.

طرفداری | به گزارش اکیپ، فومو تاموزو در حالی که حالا در سن ۲۹ سالگی بازنشسته شده است، علیه شرکت‌های داروسازی فایزر و بیون‌تک به دادگاه شکایت کرده است. او می‌خواهد مشخص شود که آیا واکسن کووید-۱۹ نقش مهمی در مصدومیت‌های او داشته که به شدت بر حرفه وی تأثیر گذاشته است. فومو تاموزو که پیش از خداحافظی از فوتبال در تیم‌های اوسر، یو اس کویوی-روئن، ماریتیمو و استاد لاوال بازی می‌کرد، همچنین از فدراسیون فوتبال فرانسه به دلیل تحت فشار گذاشتن بازیکنان زیر نظر خود برای واکسینه شدن، شکایت کرده است.

به گفته‌ این بازیکن، از زمان واکسیناسیون، مصدومیت‌های پی در پی باعث آسیب به دوران حرفه‌ای او شده است: درد زانو (گونالژی)، تاندونوپاتی و پارگی تاندون آشیل، او را ماه‌ها از زمین دور نگه داشته‌ است. این مصدومیت‌ها اکنون بر زندگی روزمره او نیز تأثیر می‌گذارد:

راه رفتن طولانی مدت به سختی قابل تحمل است، از طرف دیگر دویدن هم برایم غیرممکن است. به محض اینکه می‌خواهم به خودم فشار بیاورم، مثلاً از پله‌ها بالا بروم یا چیزی از قفسه بردارم یا حتی پایین بیایم، درد شدیدی احساس می‌کنم.

دادگاهی برای تعیین ارتباط احتمالی بین واکسن و مصدومیت‌های فومو تاموزو در نظر گرفته شده است. دادگاه پاریس در تاریخ ۲ جولای جلسه‌ای برای این پرونده برگزار خواهد کرد تا در مورد لزوم تشکیل هیئت کارشناسان که وظیفه آن‌ها تعیین ارتباط (یا عدم ارتباط) بین دوزهای واکسن و مصدومیت‌های این بازیکن ۲۹ ساله است، تصمیم‌گیری کند.

 

از دست ندهید ????????????????????????

درخواست دروسی: سردار را در رم حفظ کنید اختلاف علنی رئیس فدراسیون با مجری تلویزیون اعتراض هوادار بارسلونا: ژاوی، مرد سر حرفش می‌ماند! رد پای آرتتا؛ اورتون بعد از 14 سال لیورپول را در خانه شکست داد!

دیگر خبرها

  • ۴ نشانه که خبر از نابودی کبد می‌دهد
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • آزمایش خون ممکن است ام‌اس زودرس را تشخیص دهد
  • ام‌ اس زودرس قابل تشخیص است؟
  • امکان تشخیص ام‌اس زودرس با آزمایش خون
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد