Web Analytics Made Easy - Statcounter

ترفندهای دفاعی در پیش گرفته شده از سوی کشورهایی که روابط خود را با رژیم صهیونیستی عادی کردند، قابل پیش‌بینی بودند اما در مرکز این مساله سیاسی، رهبران فلسطین هنوز به طور کلی ارتباط خود را با نهادهای عربی و به شکل خاص با شورای همکاری خلیج فارس قطع نکرده‌اند.

به گزارش ایسنا، به نقل از سایت شبکه خبری المیادین، پس از آنکه امارات روند عادی‌سازی با رژیم صهیونیستی را آغاز کرد و بعد از علنی شدن موضعگیری کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس در حمایت از عادی‌سازی، این شورا از رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین خواست بابت تردیدی که در جریان دیدار دبیران کل نسبت به حمایت این کشورها از مساله فلسطین نشان داده، عذرخواهی کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گویا فلسطین اجازه محکومیت عادی‌سازی و یا حتی صحبت درباره آن را ندارد! و گویا قربانی این ماجرا باید از قاتل عذرخواهی کند! کشورهایی که با طرف اشغالگر دست داده و همکاری‌های نظامی، اطلاعاتی و امنیتی خود را با آن به راه انداختند، مدعی وفاداری نسبت به مساله فلسطین هستند اما چگونه؟

ترفندهای دفاعی در پیش گرفته شده از سوی کشورهایی که روابط خود را با رژیم صهیونیستی عادی کردند، قابل پیش‌بینی بودند اما در قلب این مساله سیاسی، رهبران فلسطین هنوز به طور کلی ارتباط خود را با نهادهای عربی و به شکل خاص با شورای همکاری خلیج فارس قطع نکرده‌اند.

رهبران فلسطینی با این رویکرد که این سرنوشت فلسطین است، همچنان یک گام به جلو رفته و دو گام به عقب می‌آیند، به همین دلیل شاهد احتیاط شدید و اغراق‌آمیز مسؤولان رسمی فلسطین در رسانه‌ها و حتی بیانیه‌های رسمی هستیم.

در بیانیه ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین بر احترام به تمامی نمادها تاکید شد، همه چیز در این بیانیه در راستای تلاش برای راضی نگه‌داشتن طرف‌های عربی و قطع نشدن روابط با آنها است هرچند که باور این بیانیه این است که تصمیم‌گیرنده اول و آخر "اسرائیل" خواهد بود.

بر اساس این باور، اگر حاکمیت‌هایی که روابط خود را عادی کرده‌اند، از فلسطینی‌ها راضی شوند، هرگز سودی برای آنها نخواهد داشت و اگر هم از آنها خشمگین شوند، ضرری متوجه آنها نخواهد شد مگر زمانی که صحبت از مجازات‌های جمعی از طریق آمریکا و اسرائیل مطرح شود.

این یعنی هر کشوری که از رهبری فلسطین و یا از یک نهاد فلسطینی خشمگین شود، اقلیت فلسطینی موجود در آن کشور را مجازات می‌کند، در حالی که کشورهای غربی چنین نمی‌کنند، به عنوان مثال کانادا اقلیت فلسطینی را مجازات نمی‌کند حتی استرالیا و آمریکا هم چنین کاری نمی‌کنند.

رویه عادی در این کشورهای عربی که جای تاسف بسیار دارد، این است، زمانی که یکی از حاکمیت‌ها از یک نهاد فلسطینی خشمگین می‌شود همه را مجازات می‌کند.

این شیوه فلسطین نیز احتمالا در باز کردن اشتهای کشورهای حوزه خلیج فارس برای حمله به فلسطینی‌ها با این ادعا که از حق فلسطین حمایت می‌کنند، نقش موثری دارد.

امارات زمانی که مساله عادی‌سازی را در چارچوب مطرح کردن مساله فلسطین گنجاند، برای حمله آماده شده بود، این را ما از برخی مکاتبات و اظهارنظرها می‌توانیم دریابیم، آنها می‌گفتند این ما (یعنی امارات) هستیم که از مساله فلسطین حمایت می‌کنیم در حالی که گروه‌های فلسطین آن را نابود می‌کنند.

اما پاسخ مردم در رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی به آنها این است که مردم فلسطین عذرخواهی از هیچ کسی را نمی‌پذیرد.  

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: فلسطين عادی سازی روابط اسرائیل امارات مساله فلسطین خلیج فارس عادی سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۳۶۲۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بلینکن بزودی در عربستان؛ تداوم تلاش آمریکا برای رویای عادی سازی روابط اسرائیل با ریاض

همزمان با تشدید جنگ اسرائیل در غزه و ناکامی در اجرای قطعنامه آتش بس و مذاکرات سیاسی برای دستیابی به توافق میان اسرائیل و حماس، آنتونی بلینکن وزیر خارجه امریکا پس از سفر به چین به عربستان سعودی می رود.

به گزارش ایرنا، رسانه آمریکایی اکسیوس روز سه شنبه به وقت محلی به نقل از دو مقام آمریکایی و یک مقام عرب گزارش داد که آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا پس از سفرش به چین، این هفته قصد دارد به عربستان سعودی سفر کند.

به گفته این منابع، انتظار می رود بلینکن در نشست ویژه مجمع جهانی اقتصاد که ۲۸ تا ۲۹ آوریل (۹ و ۱۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳)  در ریاض برگزار می شود، شرکت کند.

بلینکن همچنین با محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان سعودی و دیگر رهبران منطقه ای دیدار خواهد کرد.

دولت بایدن به کار به سمت یک توافق بالقوه که می تواند راه را برای عادی سازی روابط عربستان با اسرائیل هموار کند، ادامه می دهد، اما اکثر مقامات آمریکایی آن را یک رویا تلقی می کنند.

مقامات آمریکایی می گویند بلینکن همچنین در نظر دارد با سفر به سرزمین های اشغالی,  با بنیامین نتانیاهو  نخست وزیر اسرائیل  و دیگر مقامات ارشد این رژیم دیدار کند.

بلینکن هفته گذشته در دیدار با رهبران یهودی-آمریکایی گفت که امیدوار است در اواخر آوریل یا اوایل ماه می در اسرائیل باشد. جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی کاخ سفید، سفر برنامه ریزی شده خود به عربستان سعودی را سه هفته پیش به دلیل آسیب به قفسه سینه و شکسته شدن یک دنده اش، به تعویق انداخت.

انتظار می رفت سالیوان با ولیعهد عربستان دیدار کند تا پیش نویس معاهده دفاعی آمریکا و عربستان سعودی و تفاهمات مربوط به حمایت واشنگتن از برنامه هسته ای غیرنظامی عربستان را مورد بحث قرار دهد.

مقامات آمریکایی  امیدوارند این توافقنامه ها بتواند راه را برای عادی سازی روابط با اسرائیل هموار کند و به توافقی دوجانبه با سعودی ها برسند و به طور بالقوه آن را به نتانیاهو ارائه کنند، که یکی از شرایط توافق، تعهد به راهکار دو کشوری باشد.

در این صورت، نتانیاهو با یک انتخاب روبرو می شود: اگر موافقت کند، می تواند یک توافق صلح  با عربستان سعودی را به دست آورد. اگر او نه بگوید، ممکن است به عنوان یک مرد  مخالف جلوه کند و حمایت باقی مانده از سوی آمریکا را  از دست بدهد.

با ادامه جنگ اسرائیل و حماس و چند ماه مانده به انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، مقامات کاخ سفید و وزارت امور خارجه آمریکا اذعان می کنند که شانس بسیار کمی برای دستیابی به توافقنامه عادی سازی روابط میان عربستان و اسرائیل وجود دارد.

موانع پیش روی این توافق شامل جنگ در غزه، وابستگی نتانیاهو به شرکای ائتلاف راست افراطی خود و سیاست داخلی آمریکا است. سعودی‌ها به صراحت اعلام کرده‌اند که برای پیشبرد عادی‌سازی روابط با اسرائیل، جنگ غزه باید پایان یابد و دولت اسرائیل باید به یک مسیر غیر قابل بازگشت به سمت راه کاردو کشور متعهد شود.

به نظر نمی رسد نتانیاهو به سمت پایان دادن به جنگ حرکت کند و او نه تنها با راهکار  دو کشوری مخالف است، بلکه صرفاً ایده اجازه دادن به تشکیلات خودگردان فلسطین در اداره غزه پس از جنگ را رد می کند.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: بلینکن : سعودی ها همچنان مایل به عادی سازی روابط با اسرائیل هستند بلینکن باز هم راهیِ اسرائیل می شود

دیگر خبرها

  • محکومیت رژیم صهیونیستی در جمعه خشم
  • انصارالله یمن سرکوب معترضان در دانشگاه‌های آمریکا را محکوم کرد
  • «طوفان الاقصی» توطئه عادی سازی روابط با اسراییل را شکست داد
  • هر جوان فلسطینی به قدر یک لشکر تاثیر دارد
  • جنبش دانشجویی ۷ اکتبر
  • فریادهای خاموش: روایت‌های ناگفته از حمله به نورشمس | گزارش تصویری
  • آمریکا: عادی‌سازی روابط مشروط به تغییر رفتار طالبان است
  • رویکرد اردن نسبت به مساله فلسطین
  • رویکرد اردن به مساله فلسطین/ از همدلی مردم تا هم‌سویی دولت با غرب
  • بلینکن بزودی در عربستان؛ تداوم تلاش آمریکا برای رویای عادی سازی روابط اسرائیل با ریاض