Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-04-29@14:24:19 GMT

انواع چای برای بهبود بیماری آسم

تاریخ انتشار: ۱۹ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۲۳۸۶۴۷

صراط: آسم یک اختلال مزمن است که بر دیواره داخلی مسیر‌های هوایی انسان تاثیر گذاشته و موجب ملتهب و باریک شدن آن‌ها می‌شود که به بروز علائمی مانند تنگی نفس، خس خس سینه، سرفه، و احساس تنگی سینه منجر می‌شود.

اگرچه درمان‌های رایج بسیاری برای آسم وجود دارند، برخی چای‌های گیاهان دارویی نیز ممکن است به تسکین علائم آن کمک کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


چای زنجبیل

چای زنجبیل با جوشاندن ریشه گیاه زنجبیل در آب آماده می‌شود. این ادویه قدرتمند سرشار از مواد مغذی و ترکیبات زیست‌فعال است. زنجبیل با فواید مختلفی از جمله کاهش التهاب، تسکین حالت تهوع، و کاهش سطوح قند خون پیوند خورده است.

افزون بر این، پژوهش‌ها نشان می‌دهند که زنجبیل ممکن است به تسکین علائم آسم کمک کند.

مطالعات آزمایشگاهی با استفاده از سلول‌های انسانی نشان داده اند که ترکیبات موجود در زنجبیل مانند جینجرول و شوگاول ممکن است علائم آسم را با کاهش التهاب در مسیر‌های هوایی تسکین دهند.

برای آماده کردن چای زنجبیل می‌توانید مقدار کمی زنجبیل را پوست گرفته و رنده کنید و آن را در یک فنجان (۲۴۰ میلی لیتر) آب جوش اضافه کنید. با توجه به این که دوست دارید عطر و طعم چای زنجبیل شما چقدر قوی باشد، اجازه دهید برای ۱۰ تا ۲۰ دقیقه دم بکشد و در نهایت چای را از صافی عبور داده و بنوشید.

برای بهبود عطر و طعم چای زنجبیل می‌توانید اندکی لیمو، عسل یا دارچین به آن اضافه کنید.
چای سبز

چای سبز یک نوشیدنی محبوب در جهان است که از برگ‌های گیاه کاملیا سیننسیس تهیه می‌شود.

این چای سرشار از مواد مغذی، ترکیبات گیاهی و آنتی اکسیدان‌ها است که با کاهش وزن، و همچنین کاهش خطر دیابت نوع ۲، بیماری قلبی و برخی انواع سرطان پیوند خورده اند.

افزون بر این، پژوهش‌ها نشان می‌دهند که چای سبز ممکن است به تسکین علائم آسم کمک کند.

مطالعات با حضور سوژه‌های حیوانی نشان داده اند که آنتی اکسیدان‌های چای سبز ممکن است به کاهش التهاب در ریه‌ها - یک ویژگی رایج آسم - کمک کنند.

افزون بر این، مطالعه‌ای با حضور بیش از یک هزار نفر نشان داد آن‌هایی که حداقل دو فنجان هشت اونسی (۲۴۰ میلی لیتر) چای سبز در روز مصرف می‌کردند، نسبت به افرادی که این نوشیدنی را مصرف نمی‌کردند، به طور قابل توجهی از عملکرد ریه بهتری برخوردار بودند.

در نهایت، چای سبز حاوی کافئین است که ممکن است به آرامش مسیر‌های هوایی کمک کرده و تسکین موقتی علائم آسم را موجب شود.
چای سیاه

همانند چای سبز، چای سیاه از برگ گیاه کاملیا سیننسیس تهیه می‌شود. با این وجود، چای سیاه برای اکسیداسیون در برابر هوا قرار می‌گیرد که موجب تغییر رنگ برگ‌ها به قهوه‌ای تیره شده و عطر و طعم آن را تقویت می‌کند.

چای سیاه نیز حاوی کافئین است که ممکن است به آرامش مسیر‌های هوایی کمک کرده و عملکرد ریه‌ها را بهبود ببخشد. این ممکن است تسکین موقتی علائم آسم را موجب شود.

از دیگر فواید چای سیاه می‌توان به کاهش خطر بیماری قلبی و دیابت نوع ۲ اشاره کرد.
چای اکالیپتوس

چای اکالیپتوس همان گونه که مشخص است از برگ‌های درخت اکالیپتوس تهیه می‌شود که سرشار از آنتی اکسیدان‌ها و ترکیبات گیاهی قوی مانند اکالیپتول است.

اکالیپتول ممکن است به بهبود علائم آسم کمک کند.

پژوهش‌ها نشان داده اند که این ترکیب ممکن است التهاب را کاهش داده، تولید مخاط را کاهش داده، و برونشیل ها، مسیر‌های هوایی درون ریه ها، را بسط دهد.

شما می‌توانید چای اکالیپتوس را با استفاده از برگ‌های خشک شده این گیاه آماده کنید. برگ‌های اکالیپتوس را در یک فنجان (۲۴۰ میلی لیتر) آب جوش ریخته و اجازه دهید ۱۰ دقیقه دم بکشد. سپس، چای را از صافی عبور داده و بنوشید.
چای شیرین بیان

چای شیرین بیان از ریشه گیاه شیرین بیان تهیه می‌شود و از عطر و طعمی شیرین و اندکی تلخ برخوردار است.

در پزشکی سنتی از ریشه شیرین بیان برای درمان بیماری‌های مختلف از جمله آسم استفاده می‌شود.

مطالعات با حضور سوژه‌های حیوانی نشان داده اند که عصاره شیرین بیان حاوی گلیسیریزین به تسکین علائم آسم کمک می‌کند، به ویژه اگر در ترکیب با درمان‌های رایج آسم مانند سالبوتامول (آلبوترول) استفاده شود.

اگرچه مطالعات با حضور سوژه‌های انسانی نیز نتایجی مشابه را نشان داده اند، اما به انجام پژوهش‌های بلند مدت بیشتر در این زمینه نیاز است.

به خاطر داشته باشید که مصرف مقدار زیاد ریشه شیرین بیان ممکن است به بروز عوارض جانبی خطرناک منجر شود. بهتر است مصرف چای شیرین بیان به یک فنجان (۲۴۰ میلی لیتر) در روز محدود شود و در صورت ابتلا به هر نوع بیماری، پیش از مصرف شیرین بیان با پزشک خود مشورت کنید.
چای گل ماهور

چای گل ماهور یک نوشیدنی غنی و خوش رایحه است که از برگ‌های گیاه گل ماهور (نام علمی:Verbasscum Thapus) که بومی اروپا، آسیا و آفریقا است، تهیه می‌شود.

هزاران سال است که این گیاه در پزشکی سنتی به عنوان درمانی برای بیماری‌های تنفسی مانند برونشیت، انباشت مخاط و آسم استفاده می‌شود.

مطالعات با حضور سوژه‌های حیوانی نشان داده اند که گل ماهور ممکن است با کاهش التهاب که به آرامش عضلات در دستگاه تنفسی کمک می‌کند در بهبود علائم آسم مانند سرفه، خس خس سینه و تنگی نفس نقش داشته باشد. با این وجود، به پژوهش‌های بیشتر در این زمینه نیاز است.

برای آماده کردن چای گل ماهور مقدار کمی از برگ‌های این گیاه را به یک فنجان (۲۴۰ میلی لیتر) آب جوش اضافه کرده و اجازه دهید ۱۵ تا ۳۰ دقیقه دم بکشد. سپس، چای را از یک صافی عبور داده تا برگ‌ها جدا شده و از تحریک گلو پیشگیری شود.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: نشان داده اند مسیر های هوایی تسکین علائم علائم آسم کمک کاهش التهاب تهیه می شود چای زنجبیل چای سیاه گل ماهور یک فنجان پژوهش ها چای سبز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۳۸۶۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امکان تشخیص ام‌اس زودرس با آزمایش خون

داده‌های یک مطالعه جدید نشان می‌دهد نشانگر اولیه «مولتیپل اسکلروزیس» یا «ام‌ اس» می‌تواند به پزشکان کمک کند تا بفهمند چه کسی در نهایت طعمه این بیماری «دژنراتیو عصبی» می‌شود.

به گزارش ایسنا، متخصصان در تاریخ ۱۹ آوریل در مجله Nature Medicine گزارش دادند در یک مورد از هر ۱۰ مورد ابتلا به ام اس، بدن سال ها قبل از شروع علائم، شروع به تولید مجموعه مشخصی از آنتی بادی ها در خون می‌کند.

متخصصان دریافتند این الگوی آنتی بادی ۱۰۰ درصد تشخیص ام اس را پیش بینی می کند. هر بیمار حامل این مجموعه از آنتی بادی ها به ام اس مبتلا شد.

آنها امیدوارند این آنتی بادی ها روزی مبنای یک آزمایش خون ساده برای غربالگری ام اس باشند.

دکتر «مایکل ویلسون»، متخصص ارشد مغز و اعصاب از دانشگاه کالیفرنیا، سانفرانسیسکو (UCSF) گفت: در چند دهه اخیر، حرکت در زمینه درمان ام‌ اس جدی‌تر و قوی‌تر صورت گرفته است.

ام اس زمانی رخ می دهد که سیستم ایمنی بدن به سیستم عصبی مرکزی حمله می‌کند و به غلاف محافظ اطراف رشته‌های عصبی به نام میلین آسیب می‌رساند. این امر سیگنال‌های ورودی و خروجی مغز را مختل می‌کند و باعث بروز علائم مختلفی می‌شود که حواس را مختل کرده و بر توانایی حرکت تأثیر می‌گذارد.

برای این مطالعه، متخصصان نمونه های خون گرفته شده از ۲۵۰ بیمار مبتلا به ام اس را که قبل و بعد از تشخیص آنها جمع آوری شده بود، غربالگری و آنها را با نمونه خون افراد سالم مقایسه کردند.

متخصصان تصور می‌کردند با مشاهده اولین علائم بیماری در بیماران ام‌ اس، شاهد جهش در آنتی‌بادی‌ها خواهند بود.

در عوض، آنها دریافتند که ۱۰ درصد از بیماران ام اس سال ها قبل از تشخیص، سطوح بالایی از آنتی بادی های اتوآنتی بادی - آنتی بادی هایی که می توانند به خود بدن حمله کنند – داشتند.

به گزارش نشریه تخصصی «مدیکال اکسپرس»، هنوز مشخص نیست که چه چیزی باعث ام اس در ۹۰ درصد دیگر بیماران می شود، اما متخصصان بر این باورند که آنها اکنون یک علامت هشدار اولیه قطعی مبنی بر بروز این بیماری، دارند.

علائم ام‌ اس می تواند حاد یا مزمن باشد و از فردی به فرد دیگر متفاوت است. مهم این است که از علائم مختلف این بیماری آگاه بود. علائم بیماری ام‌ اس ممکن است شامل موارد زیر باشد:

- مشکلات حرکتی مانند احساس خستگی یا ضعف هنگام راه رفتن، صحبت کردن یا بلعیدن

- گزگز یا بی حسی در اندام ها

- اختلال عملکرد مثانه و روده

- اختلال شناختی

- تغییرات خلقی یا افسردگی

- لرزش یا اسپاسم

- سرگیجه

- اختلال بینایی

در موارد شدید، افراد مبتلا به ام‌اس ممکن است دچار نابینایی و/یا فلج شوند.

در حال حاضر هیچ درمان شناخته شده‌ای برای ام‌اس وجود ندارد. بنابراین، مدیریت علائم، فاکتوری ضروری برای داشتن یک زندگی سالم همراه با این بیماری است. پزشک ممکن است بسته به شدت علائم بیماری درمان‌های استروئیدی، تزریق خون یا فیزیوتراپی را انتخاب کند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • آب آلبالو چه کمکی به دیابتی‌ها می‌کند؟
  • ۴ نشانه که خبر از نابودی کبد می‌دهد
  • عادت‌هایی که خواب راحت را از شما می‌گیرند
  • آزمایش خون ممکن است ام‌اس زودرس را تشخیص دهد
  • تسریع و تسهیل انواع تست کمک‌فنر‌ها با تولید مولتی‌تستر ایرانی ممکن شد
  • ام‌ اس زودرس قابل تشخیص است؟
  • امکان تشخیص ام‌اس زودرس با آزمایش خون
  • غربالگری نوزاد چیست؟ بهترین زمان آزمایش غربالگری
  • جزییاتی از بیماری ترانه علیدوستی و علت آن
  • علل پرش و اسپاسم عضلانی