Web Analytics Made Easy - Statcounter

کمیسیون‌های تخصصی مجلس شورای اسلامی هفته آینده در روزهای یکشنبه تا چهارشنبه جلسه خواهند داشت.

جلسه کارگروه منتخب کمیسیون آیین نامه داخلی مجلس، برای بررسی طرح اصلاح و الحاق موادی به قانون نظارت مجلس بر رفتار نمایندگان با حضور کارشناسان و مدعوین روز دوشنبه برگزار می‌شود و اصلاح موادی از قانون آیین نامه داخلی مجلس در دستور کار روزهای سه شنبه و چهارشنبه این کمیسیون قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نشست عمومی کمیسیون اصل نودم قانون اساسی مجلس شورای اسلامی روز سه‌شنبه با رییس کل دیوان محاسبات کشور برگزار می شود.

وزیر تعاون روز دوشنبه در کمیسیون جهش تولید حضور می‌یابد

کمیسیون جهش و رونق تولید و نظارت بر اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی در روز یکشنبه بررسی طرح مستثنی شدن بانک رفاه کارگران از سقف مجاز تملک سهام بانک‌های تجاری غیردولتی برگشتی از شورای نگهبان را با حضور وزارتخانه‌های تعاون کار و رفاه اجتماعی، امور اقتصادی و دارایی، سازمان تامین اجتماعی، بانک مرکزی، مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی بررسی می‌کند.

همچنین گزارش وزیر امور اقتصادی و دارایی در خصوص اجرای قانون سیاست‌های کلی اصل (۴۴) قانون اساسی و قوانین ذیل آن باحضور وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی، رییس سازمان خصوصی سازی، دیوان محاسبات، مرکزپژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، اتاق‌های ایران و تعاون در دستور کار روز دوشنبه این کمیسیون قرار دارد.

کمیسیون آموزش میزبان وزیر آموزش و پرورش

دعوت از وزیر آموزش و پرورش و رییس سازمان بهزیستی جهت پیگیری فرمایشات اخیر مقام معظم رهبری در خصوص اجرایی شدن سند تحول بنیادین آموزش و پرورش؛ رفع دغدغه معظم له در مورد سند(۲۰۳۰) و رسیدگی به وضعیت مهدهای کودک و تقویت دانشگاه فرهنگیان در دستور کار روز سه شنبه کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس قرار دارد.

بررسی موضوع «تعیین تکلیف استخدامی نیروهای وزارت آموزش و پرورش» با حضور مسوولان مربوطه و بررسی موضوع «تمدید برگزاری کنکور نظام قدیم» با حضور رییس سازمان سنجش و آموزش کشور در دستور کار روز یکشنبه این کمیسیون است.

کمیسیون اجتماعی میزبان وزیر امور اقتصادی و دارایی

دعوت از وزیر اقتصاد و دارایی به منظور استماع گزارش عملکرد در دستور کار روز سه شنبه کمیسیون اجتماعی قرار دارد. همچنین رییس دیوان محاسبات کشور نیز در جلسه روز سه شنبه درباره قانون آیین نامه استخدامی دیوان محاسبات گزارش می‌دهد.

جلسه کارگروه بازار سرمایه جهت بررسی پیشنهادهای مربوط به بهبود وضعیت بازار سرمایه در دستور کار روز دوشنبه کمیسیون اقتصادی قرار دارد.

وزیر ارتباطات در کمیسیون امنیت حضور می یابد

کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس روز یکشنبه تهدیدات امنیتی فضای سایبری در کشور با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات بررسی می کند.

همچنین وزیر کشور روز سه شنبه برای بررسی آخرین اخبار و تحولات کشور  و همچنین پاسخ به سوال حبیب الله دهمرده نماینده مردم زابل، زهک و هیرمند  در کمیسیون امنیت ملی مجلس حضور می‌یابد.

رسیدگی به سوال نمایندگان از ۳ وزیر در کمیسیون برنامه و بودجه

 کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی روز دوشنبه رسیدگی به سوال محمدحسن آصفری نماینده اراک از وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی درخصوص علت عدم پرداخت یارانه معیشت به برخی خانواده‌ها؛ رسیدگی به سوال سیدجلیل میرمحمدی نماینده تفت و میبد از وزیر امور اقتصادی و دارائی درخصوص علت عدم پرداخت یارانه به برخی افراد واجد شرایط(دو فقره) و رسیدگی به سوال رحمت الله نوروزی نماینده علی آباد کتول از وزیر نیرو درخصوص علت عدم توزیع عادلانه اعتبارات را در دستور کار دارد.

حضور سعید نمکی در کمیسیون بهداشت و درمان

کمیسیون بهداشت و درمان روز سه شنبه آخرین وضعیت تخصیص اعتبارات بودجه ۱۳۹۹ و یک میلیارد یورو تخصیصی برای مقابله و مدیریت عوارض ناشی از شیوع ویروس کرونا به بخش سلامت با حضور مسوولین وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، خزانه داری کل کشور، دیوان محاسبات، سازمان برنامه و بودجه و مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی  را بررسی می کند.

ادامه بررسی علل حادثه پیش آمده و آخرین اقدامات صورت گرفته توسط دستگاه‌های اجرائی در مرکز تصویر برداری سینا اطهر با حضور معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، مشاور شهردار تهران در امور مجلس و مدیر عامل آتش نشانی تهران، معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و امور اجتماعی، بازپرس شعبه ۱۱ ویژه قتل دادسرای امور جنائی تهران در دستور کار روز دوشنبه  این کمیسیون قرار دارد.

کمیسیون صنایع و معادن میزبان وزیر تعاون

استماع گزارش وزیرتعاون، کار و رفاه اجتماعی از عملکرد کاری در دستور کار روز سه شنبه کمیسیون صنایع و معادن قرار دارد.

کمیسیون عمران میزبان وزیر نفت

بررسی طرح دوفوریتی جهش تولید و رونق مسکن در روز یکشنبه و دعوت از بیژن نامدار زنگنه وزیر نفت و ارائه گزارش در خصوص عملکرد طرح‌های توسعه ای وزارت نفت و عملکرد بند (و) تبصره (۱) قانون بودجه سال ۱۳۹۹ کل کشور در دستور کار روز سه شنبه کمیسیون عمران قرار دارد.

کمیسیون کشاورزی میزبان وزرای نیرو و جهاد کشاورزی

دعوت از وزیر جهاد کشاورزی به منظور پاسخگویی به سوالات مسلم صالحی نماینده اقلید،  علی بابائی کارنامی نماینده ساری و میان دورود، رضا آریان پور نماینده مینو دشت، گالیکش و کلاله و مراوه تپه، سید محمد مولوی نماینده آبادان (۳ فقره سئوال)، محمد صفری ملک میان نماینده رودسر و املش، حسن محمد یاری نماینده طوالش، رضوانشهر و ماسال، سید جلیل میر محمدی نماینده تفت و میبد و کمال حسین پور نماینده پیرانشهر و سردشت در دستور کار روز سه شنبه کمیسیون کشاورزی است

همچنین دعوت از وزیر نیرو به منظور پاسخگویی به سوالات حسن لطفی نماینده رزن و درگزین، رسول فرخی میکال نماینده لاهیجان و سیاهکل، اسماعیل حسین زهی نماینده خاش، میرجاوه و بخشهای نصرت آباد و کورین، فرهاد طهماسبی نماینده نیریز، استهبان و بختگان، غلامعلی کوهساری نماینده رامیان و آزادشهر، رحمت اله نوروزی نماینده علی آباد، منصور علی زارعی کیایی نماینده ساری و میان دورود و  جلیل مختار نماینده آبادان (۲ فقره سوال) در دستور کار این کمیسیون است.

برچسب‌ها بیژن نامدار زنگنه وزارت نفت ارتباطات و فناوری اطلاعات ارتباطات وزارت تعاون، کار ورفاه اجتماعی دانشگاه فرهنگیان حسن لطفی وزارت آموزش و پرورش دیوان محاسبات کشور سعید نمکی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بیژن نامدار زنگنه وزارت نفت ارتباطات و فناوری اطلاعات ارتباطات وزارت تعاون کار ورفاه اجتماعی دانشگاه فرهنگیان حسن لطفی وزارت آموزش و پرورش دیوان محاسبات کشور سعید نمکی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی بیژن نامدار زنگنه وزارت نفت ارتباطات و فناوری اطلاعات ارتباطات وزارت تعاون کار ورفاه اجتماعی دانشگاه فرهنگیان حسن لطفی وزارت آموزش و پرورش دیوان محاسبات کشور سعید نمکی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی اخبار کنکور دستور کار روز سه شنبه کمیسیون کار و رفاه اجتماعی مجلس شورای اسلامی رسیدگی به سوال امور اقتصادی دیوان محاسبات آموزش و پرورش دعوت از وزیر میزبان وزیر روز دوشنبه روز یکشنبه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۴۳۸۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستور وزیر صمت برای بررسی ارز خواری مونتاژکاران خودرو | درخواست علی آبادی از شرکت های خودروساز چه بود؟

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از تسنیم، روز گذشته علی آبادی، وزیر صمت، درباره بیشتر بودن ارز تخصیصی به مونتاژ کاران خودرو نسبت به قطعه سازان گفت: من هم این را شنیده ام اما گزارش دقیقی در این زمینه دریافت نکرده ام. با این حال تیم کارشناسی مامور شده اند که این موضوع را بررسی کنند.

وی افزود: تلاش ما این است که بهره وری را در ظرفیت های کشور افزایش دهیم و در استفاده از منابع ارزی هم همین گونه است، بر همین اساس از شرکت ها خواسته ایم که پیش برنامه ای ارائه دهند و بگویند که ارز را برای چه کاری نیاز دارند، این ممکن است به کدورت برخی تولیدکنندگان انجامیده باشد و احساس کنند روند تخصیص ارز کند شده باشد. اما به نظر من این کار برای اینکه از منابع ارزی استفاده بهتری ببریم لازم و طبیعی است که روند تخصیص ارز را دچار کندی کرده باشد.

قرائت گزارش تفحص از خودروسازان | دو خودروساز بیش از ۱۸۰ شرکت دارند رانت ارزی مونتاژ کاران زیر نظر رسانه ها

گفتنی است، اخیراً گمرک ایران لیست ۱۰۰ واردکنندۀ نخست به‌لحاظ ارزش دلاری در سال ۱۴۰۲ را منتشر کرد، نکتۀ قابل‌توجهی که در این لیست و بین شرکت‌هایی که بیشترین میزان ارز را در سال گذشته دریافت کرده‌اند به چشم می‌خورد، نقش پررنگ شرکت‌های خودروساز مونتاژی است.

رانت‌های چینی در بازار خودرو

همان‌طور که در پیوست شماره ۲ گمرک مشخص است، اکثر خودروسازان مونتاژی، در لیست بیشترین دریافت‌کنندگان ارز در سال ۱۴۰۲ قرار دارند، به‌عنوان مثال در سال ۱۴۰۲ صنایع خودروسازی مدیران حدود ۱ میلیارد دلار، کرمان موتور حدود ۷۵۰ میلیون دلار، کوروش موتور آریا حدود ۶۳۵ میلیون دلار و بهمن موتور حدود ۴۰۰ میلیون دلار ارز دریافت کرده‌اند.

لازم به ذکر است این موضوع از دید رسانه ها دور نماند و با توجه به وضعیت ملتهب بازار خودرو و عدم برقراری ثبات در این بازار، این سئوال توسط رسانه ها مطرح شد که لزوم تخصیص این میزان ارز به شرکت های مونتاژکار در شرایطی که شاهد تاثیر گذاری کم آن ها در بازار خودرو هستیم، چیست؟

کد خبر 848601 برچسب‌ها واردات خودرو ارز - بازار داخلی خبر مهم وزارت صنعت، تجارت و معدن

دیگر خبرها

  • منع نمایندگان هیات مدیره شرکت‌های دولتی از داوطلبی مجلس
  • «شفافیت» یکی از مهمترین موضوعات مورد نیاز در مجلس آینده است
  • نگاه مجلس دوازدهم خارج از باندها و جناح‌های سیاسی است
  • اولویت مجلس آینده «اقتصاد» و «فرهنگ» خواهد بود
  • حقوق کارگران و بازنشستگان با تورم همخوانی ندارد
  • دستور وزیر صمت برای بررسی ارز خواری مونتاژکاران
  • دستور وزیر صمت برای بررسی ارز خواری مونتاژکاران خودرو | درخواست علی آبادی از شرکت های خودروساز چه بود؟
  • دستور وزیر صمت برای بررسی ارزخواری مونتاژکاران خودرو
  • دستور وزیر صمت برای بررسی ارز خواری مونتاژکاران خودرو
  • خانه های هلال کشور توسعه می یابند