Web Analytics Made Easy - Statcounter

امتداد - معاون اول رئیس‌جمهور از افزایش سرمایه بانک توسعه تعاون به‌عنوان تصمیم مهم دولت یاد کرد.

 به گزارش پایگاه خبری امتداد ،   اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس‌جمهور در آیین افتتاح همزمان ۳۸۳ طرح تعاونی و همچنین پانزدهمین جشنواره تعاونی‌های برتر در مجتمع فرهنگی تلاش اظهار داشت: بخش تعاون از ویژگی‌های ممتازی برای تحقق اهداف اقتصادی کشور به‌ویژه ایجاد اشتغال، برقراری عدالت اجتماعی، تجمیع سرمایه‌های خرد برای انجام فعالیت‌های اقتصادی بزرگ و پایدارسازی درآمد مردم برخوردار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جهانگیری مطرح‌شدن سند تعاون و تحقق اهداف و راهبردهای این سند را اقدام ستودنی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی دانست و گفت: ضرورت‌های مهمی برای کمک به تحقق سهم واقعی بخش تعاون وجود دارد که به این الزامات پایبند هستیم و افزایش سرمایه بانک توسعه تعاون به میزان ۲۸ هزار میلیارد ریال از مهم‌ترین تصمیمات دولت در این زمینه بوده است که در تقویت توان تسهیلات دهی این بانک و حمایت از تعاونگران بسیار حیاتی به نظر می‌رسد.

وی افتتاح ۳۸۳ طرح تعاونی به ارزش ۳۰۰۵۰ میلیارد ریال را از دستاوردهای تعاونگران طی سال جاری عنوان نمود و گفت: اقدامات ارزشمند و ماندگاری در بخش تعاون در حال وقوع است و احیای ابرازهای تشویقی پیش‌بینی‌شده قانونی در شکوفایی بخش تعاون حائز اهمیت می‌باشد.

جهانگیری مجموع تدابیر و اقدامات صورت گرفته در بخش تعاون را ستودنی عنوان نمود و فراهم‌سازی بسترهای الکترونیک برای ساماندهی بخش تعاون را الگویی برای سایر بنگاه‌های اقتصادی در راستای برگزاری مجامع عمومی سالیانه بر بستر الکترونیک و به‌صورت غیرحضوری یاد کرد.

وی برگزاری مجامع سالیانه عمومی تعاونگران در بستر سامانه جامع و هوشمند تعاون را اقدامی مهم در جهت شفافیت و افزایش مشارکت اعضا عنوان نمود و گفت: بخش تعاون با این تدبیر بجا، در غیرحضوری نمودن مجامع عمومی در ایام بحرانی شیوع کرونا پیشگام بوده است.

شایان‌ذکر است در آیین افتتاح ۳۸۳ طرح به‌صورت همزمان، استانداران سراسر کشور نیز به‌صورت ویدئوکنفرانسی با این مراسم در ارتباط بودند و استانداران اصفهان، خوزستان، قم، قزوین و گیلان نیز در خصوص فعالیت‌های تعاونی‌ها در سطح استان توضیحاتی ارائه دادند و طرح‌های مهم استانی را افتتاح نمودند.

گفتنی است در این مراسم وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، تعدادی از معاونین وزارتخانه، حجت اله مهدیان مدیرعامل بانک توسعه تعاون، سید باقر فتاحی و عباس نجفی اعضای هیات مدیره بانک، مسئولین ارشد و فعالین بخش تعاون و مدیران عامل شرکت‌های تعاونی برتر نیز حضور داشتند.

منبع: امتداد نیوز

کلیدواژه: بانک توسعه تعاون بخش تعاون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۴۵۱۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصارف مهم مالیات در کشور به چه صورت است؟

به گزارش تابناک اقتصادی؛ مالیات‌ها نقش مهمی در پیشبرد توسعه اقتصادی، فراهم کردن منابع ضروری برای عملیات دولتی، پروژه‌های زیربنایی و طرح‌های رفاه عمومی ایفا می‌کنند. مالیات به عنوان منبع اصلی درآمد دولت، در تامین مالی منابع بودجه، حمایت از پروژه‌های استراتژیک دولت و تضمین دسترسی عادلانه به زیرساخت‌های ضروری برای شهروندان ایرانی نقش اساسی دارند.

با توجه به اینکه بیش از ۶۰ درصد از درآمد‌های بودجه کشور از منابع پایدار با محوریت مالیات به دست می‌آید، مالیات نه تنها برای تأمین مالی وزارتخانه‌های دولتی ضروری است، بلکه برای رفع کسری بودجه، تسویه بدهی‌ها و ارتقای رشد اقتصادی نیز ضروری است.

تامین مالی بودجه ایران از طریق مالیات برای تسهیل منابع پایدار، رفع کمبود‌های بودجه و هدایت سرمایه گذاری در کشور حیاتی است. با کاهش اتکا به صادرات نفت و استفاده از منابع صندوق توسعه ملی، مالیات‌ها نقش کلیدی در ارتقای ثبات اقتصادی، حمایت از سرمایه گذاری پایدار و تحریک رشد در بخش‌های مختلف ایفا می‌کنند. از طریق سیاست‌های استراتژیک مالیاتی و جمع‌آوری کارآمد درآمد، دولت می‌تواند پایداری مالی را افزایش دهد، فرصت‌هایی برای توسعه اقتصادی ایجاد کند و محیطی مساعد برای سرمایه‌گذاری و ایجاد شغل ایجاد کند.

علاوه بر مالیات سهم دولت، سازمان امور مالیاتی مالیات‌هایی را که تأثیر مستقیم بر توسعه و زیرساخت‌های منطقه‌ای دارد، جمع آوری می‌کند. یکی از نمونه‌های قابل توجه سهم شهرداری از مالیات بر ارزش افزوده است که به توسعه شهری و پروژه‌های زیرساختی منطقه‌ای در سراسر کشور کمک می‌کند.

سهم ۴ درصدی مالیات بر ارزش افزوده اختصاص یافته به شهرداری‌ها بالغ بر ۱۳۰ هزار میلیارد تومان در سال ۱۴۰۲ تخصیص یافته است که در جهت سرمایه گذاری در شهر‌ها و ارتقای زیرساخت‌های منطقه‌ای در نظر گرفته شده است. این تخصیص اعتبار مزایای محسوسی دارد که از جمله می‌توان به تکمیل کمربندی شهر قزوین با ۸۰۰ میلیارد تومان اعتبار از محل درآمد‌های مالیات بر ارزش افزوده اشاره کرد که نشان از تاثیر مثبت مالیات بر توسعه شهری و ارتقای زیرساخت‌ها دارد.

علاوه بر این، مالیات‌ها با حمایت از خدمات ضروری، ترویج سرمایه گذاری و تقویت رشد فراگیر به عنوان محرک توسعه اقتصادی عمل می‌کنند. با تخصیص درآمد‌های مالیاتی به حوزه‌های حیاتی مانند مراقبت‌های بهداشتی، آموزش و پرورش و زیرساخت‌ها، دولت رفاه عمومی را بهبود بخشیده است، استاندارد‌های زندگی را بالاتر برده است و فرصت‌هایی برای پیشرفت اجتماعی-اقتصادی ایجاد کرده است. سیاست‌های مالیاتی که توسعه پایدار، تخصیص عادلانه منابع و مدیریت کارآمد درآمد را در اولویت قرار می‌دهند، نقش مهمی در تضمین رفاه بلندمدت و ثبات اقتصادی برای کشور دارند.

در پایان، مالیات محور اصلی توسعه اقتصادی کشور است. مالیات با تأمین بودجه موردنیاز دولت، تامین مالی پروژه‌های زیربنایی و طرح‌های رفاه عمومی، نقش اساسی در پیشبرد توسعه اقتصادی ایران ایفا می‌کند. با استفاده از درآمد‌های مالیاتی برای سهم دولت جهت رفع کسری بودجه، سهم شهرداری‌ها جهت حمایت از توسعه منطقه‌ای و سهم بهداشت در جهت زیرساخت‌ها و یارانه‌های حوزه بهداشت دولت می‌تواند رشد اقتصادی را بهبود ببخشد، رفاه اجتماعی را با توسعه همگون منطقه‌ای افزایش دهد و فرصت‌هایی برای توسعه پایدار متوازن ایجاد کند. از طریق سیاست‌های مالیاتی استراتژیک، جمع‌آوری کارآمد درآمد و تخصیص شفاف منابع، ایران می‌تواند از قدرت مالیات‌ها برای ایجاد اقتصاد مقاومتی، تقویت خدمات عمومی و ترویج رشد فراگیر برای همه شهروندان استفاده کند.

 

دیگر خبرها

  • مصارف مهم مالیات در کشور به چه صورت است؟
  • بانک دی در مسیر کاهش شناوری سهم و افزایش سرمایه نقدی 
  • صادرات تولیدات تعاونی‌های دانش‌بنیان به کربلا و مسکو
  • ۲۰۰ میلیارد ریال تسهیلات تعاونی‌ در سبزوار پرداخت شد
  • تعاونی‌های قم ۲۰ درصد طرح نهضت ملی را می‌سازند
  • جذب حدود ۹ میلیارد ریال حمایت مالی و تشویقی از تعاونی‌های آذربایجان‌غربی
  • تعاونی‌های تولید؛ مصداق مشارکت مردم در اقتصاد
  • رویکرد ایدئولوژیک دولت رییسی، ریشه ادامه چالش‌های اقتصادی
  • احیای تعاونی‌های صید و صیادی در سیستان و بلوچستان
  • افزایش تولید گاز / خوراک پتروشیمی ها تامین شد؟