Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-04-28@23:00:12 GMT

تولید قاشق هوشمند برای بیماران مغز و اعصاب

تاریخ انتشار: ۲۱ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۲۵۲۸۹۳

تولید قاشق هوشمند برای بیماران مغز و اعصاب

سیده فاطمه حسینی مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان در گفت‌وگو با خبرنگار گروه علم و فناوری ایسکانیوز، با اشاره به اینکه این شرکت در زمینه طراحی و تولید تجهیزات توانبخشی فعالیت می‌کند، اظهار کرد: این تجهیزات بیشتر برای بیماران مغز و اعصاب تولید می‌شود.

وی تصریح کرد: در حال حاضر محصولی که تولید و به مرحله تجازی‌سازی رسیده قاشق یار هوشمند است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این قاشق برای کسانی که لرزش دست دارند و نمی‌توانند برخی کارهای روزمره خود مانند غذا خوردن را بصورت مستقل به‌درستی انجام دهند با تکنولوژی روز دنیا طراحی و تولید شده است.

حسینی افزود: این قاشق با استفاده از سنسورهای دقیق و تکنولوژی کنترل هوشمند پرسرعت، به افراد مبتلا به لرزش دست این امکان را می دهد تا به راحتی و بدون کمک دیگران غذا بخورند؛ این قاشق هوشمند با تشخیص خودکار لرزش‌های ناخواسته دست، به سرعت آنها را جبران سازی می‌کند و نمی گذارد لرزش‌های دست به سر قاشق منتقل شوند. مشابه این محصول در دنیا در آمریکا توسط گوگل و یک شرکت چین تولید شده است.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان گفت: بیشتر تولیدات براساس نیاز مشتریان انجام می‌شود. می‌توان گفت تقاضا بیشتر از میزان توان تولیدی است. برنامه داریم که با بالا بردن حجم تولید پاسخگوی مشتریان این فناوری باشیم.

وی افزود: این قاشق هوشمند دارای طراحی ارگونومیک با کاربری آسان است، سبک و قابل حمل و دارای سری قابل شستشو و قابلیت سه روز دوام باتری در هر بار شارژ دارد.

حسینی یادآور شد: هم اکنون این شرکت دانش‌بنیان متشکل از اعضای هیأت علمی، پژوهشگران و مهندسان با تجربه، موفق شده است تا این محصول را با عملکرد رقابتی و قیمتی بسیار کمتر از مشابه خارجی تولید کند. این شرکت در ادامه مسیر قصد دارد تا با توسعه تجهیزات و فناوری‌های پیشرفته و نوین توان بخشی، گامی مؤثر در راه آسایش هرچه بیشتر بیماران بردارد.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان گفت: برنامه افزایش حجم تولید در کنار تولید محصولات جدید برای این افراد گسترش بازارهای صادراتی را در دستور کار خود قرار دادیم.

وی خاطرنشان کرد: لرزش یکی از شایع‌ترین علائمی است که در بسیاری از افراد مبتلا به اختلالات مغز و اعصاب، مشاهده می‌شود. متأسفانه بنابر گزارش‌ها حدود 3 میلیون نفر در کشور از بیماری‌هایی نظیر پارکینسون، لرزش اساسی ( ET)، سکته مغزی و ضربه مغزی رنج می‌برند. این بیماری‌ها می‌توانند سبب بروز لرزش در دست‌های فرد شوند، بسیاری از سالمندان نیز به تدریج با افزایش سن به این عارضه دچار می‌شوند. بنابراین این قاشق هوشمند می‌توانند به این بیمارهای کمک کند تا کارشان را به راحتی انجام دهند.

گفتنی است این شرکت دانش‌بنیان از سال 1395 توسط جمعی از اساتید و دانشجویان کارشناسی ارشد دانشگاه فردوسی مشهد با هدف طراحی ابزارهای هوشمند برای کمک به زندگی بهتر بیماران مبتلا به بیماری های مغز و اعصاب آغاز به فعالیت کرد. پس از دو سال تحقیق و پژوهش این تیم موفق شد تا به تکنولوژی های مورد نیاز خود دست یابد و آنها را بومی سازی کند. در سال 1397 شرکت فناوری‌های هوشمند توانبخشی به ثبت رسید و پس از تولید اولین نمونه محصول موفق به اخذ تاییدیه دانش بنیان شده است.

انتهای پیام/

169 / 336 دانش بنیان استارتاپ تکنولوژی توانبخشی فناوری هوشمند تولید محصول

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانش بنیان استارتاپ تکنولوژی توانبخشی فناوری هوشمند تولید محصول شرکت دانش بنیان قاشق هوشمند مغز و اعصاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۵۲۸۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونمایی از هفت محصول دانش بنیان کشاورزی در دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی خراسان رضوی

 


مجتبی خیام نکویی  در مراسم رونمایی از طرحهای شرکت‌های دانش بنیان و فناور  گفت: برای اینکه بخش کشاورزی به مفهوم واقعی کلمه تحول پیدا کند و به امنیت غذایی پایدار دست پیدا کنیم، مهمترین مولفه حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان است. ما ایجاد حدود ۱۰۰ شرکت دانش‌بنیان را در هر یک از دهکده‌های فناوری و نوآوری پیش‌بینی کردیم که شاید فعال‌ترین دهکده ما از نظر تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان و فعالیت‌ها در خراسان رضوی باشد.

او با اشاره به رونمایی تعدادی از دستاوردهای شرکت‌های دانش‌بنیان افزود: این دستاوردها می‌تواند تحول چشمگیری در کل کشور اعم از ساخت تجهیزات، دستگاه‌های ماشین‌آلات کشاورزی، تولید کود و سم و سایر فراورده‌ها ایجاد کند. آنچه برای ما مهم بود و امروز پایلوت آن را به شکل وسیع مشاهده کردیم، تولید نان کامل است که استان خراسان رضوی ظرفیت دارد پایلوت این موضوع را در مدت زمان کوتاهی فراگیر کند و ما تا پایان سال آینده شاهد این موضوع باشیم.

معاون وزیر جهاد کشاورزی ادامه داد: با این کار قسمت اعظم نانوایی‌های خراسان رضوی نان کامل تولید می‌کنند. اگر در تولید نان کامل با همکاری بخش خصوصی، شرکت‌های دانش‌بنیان، اتحادیه نانوایان و همه تشکل‌ها موفق شدیم این موضوع را به فرهنگ غالب تبدیل کنیم، مهمترین گام اساسی را در ارتقاء سلامت مردم برداشتیم.

نکویی بیان کرد: اگر نان کامل در سبد غذایی مردم ما قرار بگیرد، می‌تواند ۳۰ تا ۴۰ درصد بیماری‌ها را از بین ببرد، بنابراین اهتمام سازمان تات(سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی) این است که همه نوع حمایتی را انجام دهد تا این اتفاق در کل کشور انجام شود. خوشبختانه استان خراسان رضوی در این موضوع از همه استان‌ها جلوتر است.

او تصریح کرد: ما نیازمند یک بسته سیاستی هستیم تا تولیدکنندگان نان این ظرفیت را داشته باشند که وقتی نان‌ را در اختیار مردم قرار می‌دهند از نظر اقتصادی برای آن‌ها به صرفه باشد. از همه افرادی که می‌توانند در تولید نان کامل به ما کمک کنند، درخواست کمک می‌کنیم و آن‌ها را در پارک علم و فناوری و دهکده‌های فناوری مورد حمایت ویژه قرار می‌دهیم.

معاون وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه ما حدود ۶۲۱ شرکت دانش‌بنیان را در مجموعه بخش کشاورزی داریم، تاکید کرد: این تعداد نسبت به ۱۰ هزار شرکت دانش‌بنیان کل ۷ درصد بوده، در حالی که انتظار ما ۲۰ درصد است. برای ایجاد انگیزه نیازمند حمایت‌های ویژه نسبت به بقیه حوزه‌ها هستیم. ما برای تجاری‌سازی یافته‌های تحقیقاتی و انتقال رایگان ۴۰۰ فناوری که در مجموعه سازمان تحقیقات و آموزش و ترویج قرار دارند، به شکل رایگان زمین در اختیارشان قرار می‌دهیم.

نکویی اظهار کرد: با صندوق نوآوری و شکوفایی و معاونت علمی و فناوری ‌توافق کردیم که بتوانیم امسال به شکل ویژه‌تر در حوزه امنیت غذایی از شرکت‌های دانش بنیان حمایت کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • سازمان اوقاف از جهش اقتصادی و مؤسسات دانش‌بنیان حمایت می‌کند
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • شرکت‌های دانش‌بنیان صنایع معدنی گرد هم می‌آیند
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر توسط یک شرکت دانش‌بنیان
  • افزایش اشتغالزایی و رونق تولید از آثار و برکات وقف محسوب می‌شود
  • قدردانی وزیر ارتباطات از شرکت‌های دانش بنیان ارائه‌دهنده تجزیه‌گر مرسولات
  • جهش تولید با ورود شرکت‌های دانش‌بنیان ‌محقق می‌شود
  • موتور ایرانی برای خودروی ایرانی
  • رونمایی از هفت محصول دانش بنیان کشاورزی در دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی خراسان رضوی
  • نقش آفرینی جوانان نخبه در توسعه جهش تولید/جلوی مونتاژ‌ها را بگیرید