Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-06@10:49:21 GMT

هفته آینده سه ماه کارانه کادر درمان پرداخت می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۱ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۲۵۵۹۷۸

هفته آینده سه ماه کارانه کادر درمان پرداخت می‌شود

به گزارش روز جمعه ایرنا به نقل از وزارت بهداشت، سید کامل تقوی نژاد در نشست بررسی مشکلات کارکنان وزارت بهداشت که با حضور معاون پرستاری و جمعی از کارکنان نظام سلامت، رییس و اعضای سازمان نظام پرستاری در سالن امام جواد (ع) وزارت بهداشت برگزار شد، افزود: با دانشگاه‌های علوم پزشکی تفاهم نامه‌ای به امضا رسیده و تاکنون ۵ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان در اختیار آنها قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یک سال پیش عقب ماندگی مبلغ کارانه همکاران ما در استان‌ها، ۲۲ تا ۲۴ ماه بود، اما امروز خوشبختانه به کمتر از ۱۰ ماه رسیده است و امروز دو هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان تخصیص داده می‌شود که اوایل هفته آینده، حداقل سه ماه کارانه همکاران را پرداخت می‌کنیم.

وی ادامه داد: معوقات مطالبات دانشگاه‌ها از سازمان تامین اجتماعی ۱۴ ماه بود و امروز به صفر رسیده و اگر دانشگاه‌های علوم پزشکی، صورت حساب تیر ماه را به تامین اجتماعی ارسال کرده باشند، علی الحساب دریافت کرده‌اند.

پرداخت فوق العاده ویژه به نیروهای بهداشتی و درمانی

معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی وزارت بهداشت گفت: فوق العاده ویژه در ماه‌های آینده و تا قبل از پایان سال شامل حال نیروهای بهداشتی و درمانی می‌شود و به آنها پرداخت خواهد شد.

بهبود وضعیت معیشت کارکنان نظام سلامت

معاون وزیر بهداشت بیان کرد: نظام سلامت همواره مورد اعتماد مردم بوده، اما در شرایط مقابله با کرونا، عملکرد درخشانی داشته و بیش از گذشته مورد اعتماد و اطمینان مردم قرار گرفته که این سرمایه اجتماعی بزرگترین موفقیت برای خدمتگزاران نظام سلامت است. دکتر نمکی از اولین روزهای حضورش در این وزارتخانه علاوه بر رسیدگی به امور مختلف، برای بهبود کیفیت ارائه خدمات، همواره در خصوص بهبود وضعیت معیشت کارکنان وزارت بهداشت، دغدغه و نگرانی داشتند و خوشبختانه با اشراف ایشان بر مسائل مالی، بودجه و نظام برنامه ریزی کشور و اعتمادی که دولت و مجلس به وی داشته، گام‌های موثری برداشته شده است.

وی افزود: در مورد بهبود وضعیت کارکنان وزارت بهداشت با توجه به مقدورات کشور، اقدامات خوبی انجام شده است. نسبت به سال‌های گذشته، وضعیت کارکنان این وزارتخانه رشد یافته است. در مورد وضعیت نیروی انسانی آنچه انجام شده، لزوما در حد ایده آل و مطلوب نبوده و در شان، شخصیت و میزان کارکرد آنها نیست، اما در حد مقدورات کشور، تلاش‌های مناسبی در این زمینه انجام شده است.

معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی وزارت بهداشت اظهار کرد: روز شنبه به همراه وزیر بهداشت و  روز سه شنبه نیز مجددا جلسه‌ای با دکتر نوبخت رییس سازمان برنامه و بودجه داشتیم. دکتر نوبخت به عنوان متولی نظام برنامه ریزی و بودجه‌ای کشور وضعیت منابع در کشور را مطرح کرد و اینکه برخی دولت‌ها به دنبال تحت فشار قرار دادن ملت و دولت ایران هستند و هدف از گسترش تحریم‌ها و ایجاد محدودیت‌های بیشتر، افزایش فشار بر مردم و تشدید نارضایتی‌ها است.

تصور باطل دشمنان ایران

وی بیان کرد: تصور باطل کسانی که از روز اول انقلاب اسلامی بر علیه ملت و دولت ایران توطئه کرده‌اند این بوده که با فشار بر مردم و اعمال و تشدید تحریم‌ها باعث ایجاد فاصله بین مردم و حاکمیت و نظام جمهوری اسلامی شوند، اما به خطا رفته‌اند. روزهایی که آنها پیش بینی می‌کردند در خیابان‌های تهران، آشوب و بلوا به پا شود و حتی انتقادات به جایی که ممکن است وجود داشته باشد به انحراف کشیده شود، محقق نشد و خداوند مهری از نظام در دل مردم انداخت و پیوندی حاصل شد که این پیوند ناگسستنی است، اما در مقابل می‌بینیم که در خیابان‌های آمریکا، نظام استکبار با مردم خودش و معترضین، برخوردهای ناروا و شدیدی دارد.

تقوی نژاد با اشاره به درآمدهای دولت گفت: مجموع درآمدهای دولت از محل فروش نفت، مالیات و سایر است. تحریم‌های فروش نفت مشخص است و آنهایی که در حال حاضر ورود دارو به ایران را با محدودیت روبه‌رو می کنند، اجازه نمی‌دهند که پول حاصل از فروش نفت را به کشور بازگردانیم و در بخش‌های مورد نیاز هزینه کنیم و این بی رحمانه‌ترین کاری است که با ملت ایران می‌شود.

نظام بهداشتی و درمانی در اولویت دولت است

وی اظهار کرد: به عنوان فردی که دغدغه همکاران نظام سلامت را دارم باید بگویم که پاسخ دولت به درخواست وزیر بهداشت این است که نظام بهداشتی و درمانی از نظر پرداختی، مقررات اداری و ضوابطی که برای بهبود وضعیت کارکنان وجود دارد در اولویت است و این شرایط به ما کمک کرده تا بخشی از مشکلات حوزه سلامت حل شود.

معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی وزارت بهداشت افزود: سالانه بخشی از منابع وزارت بهداشت تحت عنوان منابع هدفمندی یارانه‌ها برای اجرای بسته‌های طرح تحول نظام سلامت تامین می‌شد، اما از اول سال تاکنون ریالی از این محل تحقق پیدا نکرده و دولت در این زمینه نهایت تلاش خود را به کار گرفته، اما برخی از اقشار در جامعه مانند افرادی که شغل خود را از دست داده‌اند نیز باید مورد حمایت قرار می‌گرفتند.

۱۰ هزار نفر در وزارت بهداشت استخدام شدند

تقوی نژاد گفت: تا سال آینده و پایان این دولت، بیش از هزار و ۹۲۱ پروژه در حوزه سلامت که شامل ۱۱۹ بیمارستان جدید است و برای این پروژه‌ها حداقل به ۴۴ هزار نیرو نیاز داریم به بهره برداری خواهد رسید. از آبان سال گذشته تاکنون ۱۰ هزار نیرو در وزارت بهداشت استخدام شدند که قرار بود نتایج آزمون در اسفند ماه اعلام شود، اما با توجه به شیوع کرونا در کشور، به دانشگاه‌های علوم پزشکی ابلاغ کردیم که بدون طی تشریفات اداری، پذیرفته شدگان به سرعت به کار گرفته شوند و مراحل اداری برای آنها در فرصت‌های بعدی انجام شود و تا حدود دو ماه پیش، بیش از ۹۳ درصد از آنها جذب و مشغول به کار شده‌اند.

۲۶ درصد از درآمدهای اختصاصی دانشگاه‌ها مربوط به مسائل پرسنلی است

وی بیان کرد: غیر از مجوز ۱۰ هزار نفر، دو هزار و ۲۸۴ مجوز از سال‌های گذشته باقی مانده بود که به دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور احصا شد و تشریفات جذب این تعداد نیز در حال طی شدن است. در حال حاضر ۵۱ درصد از اعتبارات دانشگاه‌ها از محل درآمدهای اختصاصی است و ۲۶ درصد از درآمدهای اختصاصی، مربوط به مسائل پرسنلی است.

مجوز استخدام ۷ هزار نفر صادر شده است

معاون وزیر بهداشت گفت: استخدام سه هزار نفر از افرادی که در آزمون سال گذشته شرکت کرده بودند و نمره‌های آنها بعد از افراد پذیرفته شده بود، در دستور کار قرار گرفته و لیست این افراد استخراج و برای به کارگیری برای دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور ارسال شده است. مجوز استخدام ۷ هزار نفر دیگر نیز صادر شده که در خصوص نحوه توزیع آن در دانشگاه‌ها و اعلام جزییات آن اطلاع رسانی خواهد شد.

کاهش درآمدهای دانشگاه‌ها از ۱۲۰۰ به کمتر از ۳۰۰ میلیارد

معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی وزارت بهداشت اظهار کرد: درآمد دانشگاه‌های علوم پزشکی در دی ماه سال گذشته حدود هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان بوده، اما مجموع درآمد آنها در اسفند، فروردین و اردیبهشت به کمتر از ۳۰۰ میلیارد تومان کاهش یافته و با پیشنهاد وزیر بهداشت به رییس جمهور و عنایت و موافقت مقام معظم رهبری مقرر شد که یک میلیارد دلار از محل صندوق توسعه ملی برای حل مشکلات دانشگاه های علوم پزشکی پرداخت شود که تاکنون فقط ۳۰ درصد از این منابع برای ۱۳ سرفصل تامین دارو، واکسن، وسایل حفاظت فردی، تجهیز بیمارستان‌ها، تجهیز مراکز بهداشتی، پاداش، ترمیم درآمد دانشگاه ها تخصیص پیدا کرده است.

دستورالعمل شهدای خدمت

وی بیان کرد: تاکنون جلسه‌های زیادی در مورد تهیه دستورالعمل شهدای خدمت کادر بهداشتی و درمانی با مشارکت دستگاه‌های مختلف برگزار شده و در جلسه‌ای که روز یکشنبه با مسئولان سازمان امور استخدامی داشتیم، نواقص برطرف شد و به زودی دستورالعمل آن ابلاغ می‌شود.

درخشش نیروهای بهداشتی و درمانی

معاون وزیر بهداشت اظهار کرد: در شرایط ویژه کنونی، نیروهای بهداشتی و درمانی و خدمتگزاران حوزه سلامت در مبارزه با کرونا خوش درخشیده‌اند و به تعبیر مقام معظم رهبری، موجب افتخار برای کشور شده‌اند. بزرگترین و مهمترین مدالی که بر سینه همکاران ما در حوزه سلامت آویخته شده، تقدیرهای مکرر مقام معظم رهبری است و ایشان از تلاش مدافعان سلامت رضایتمندی دارند.

تقوی نژاد افزود: دولت در حد توان و مقدورات خودش با تمام وجود برای حمایت از حوزه سلامت پای کار است. همچنین در تجهیز فضاهای نقاهتگاهی در مدت بسیار کوتاهی، نیروهای مسلح و مشارکت های خیّرین ۴۰ هزار تخت را آماده کردند و مدیران نظام سلامت با اطمینان خاطر، کارهای مربوط به مدیریت کرونا را پیش بردند و شاهد همکاری سایر دستگاه‌ها و وزارتخانه‌ها و چندین دستور مهم از سوی رییس جمهور برای حمایت از مدافعان سلامت، بودیم.

با تامین اجتماعی مشکلی نداریم

معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی وزارت بهداشت اظهار کرد: خوشبختانه هماهنگی بین دستگاه‌های مختلف به خوبی وجود دارد. به عنوان نمونه سال گذشته حدود ۱۴ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان از مطالبات وزارت بهداشت از سازمان تامین اجتماعی را دریافت کردیم که بی سابقه بود و در حال حاضر هم هیچ مشکل و اختلافی با این سازمان نداریم و از سال گذشته هر مطالبه‌ای که دریافت می‌کردیم، دکتر نمکی بر دو نکته تاکید ویژه داشت یکی پرداخت مطالبات نیروها و دیگری پرداخت بهای دارو و تجهیزات پزشکی است.

معوقات کارانه را به صفر می‌رسانیم

وی بیان کرد: هدف و تلاش ما به همراه سازمان برنامه و بودجه این است که ظرف دو سه ماه آینده، معوقات پرداخت کارانه کارکنان را تقریبا به صفر برسانیم و در چند روز آینده معوقات سه ماه کارانه پرداخت می شود و این حق همکاران ما است. همچنین تفکیک کارانه از اضافه کار، یک مطالبه به حق و مورد تاکید وزیر بهداشت است و ما وظیفه خودمان می دانیم که این مساله را محقق کنیم.

اصلاح نظام پرداخت در دستور کار قرار دارد

تقوی نژاد گفت: اصلاح نظام پرداخت در دستور کار ما قرار دارد و پرداخت در یک چهارچوب ساده به صورت آزمایشی در چهار دانشگاه علوم پزشکی کشور اجرا می‌شود، اما نیازمند بررسی های بیشتر است و قطعا طرح قاصدک را کنار خواهیم گذاشت.

برچسب‌ها کرونا صندوق توسعه ملی ویروس کرونا سید کامل تقوی نژاد سازمان برنامه و بودجه وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی پروندهٔ خبری وعده‌هایی که تحقق یافت کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا صندوق توسعه ملی ویروس کرونا سازمان برنامه و بودجه وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی کرونا صندوق توسعه ملی ویروس کرونا سازمان برنامه و بودجه وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی اخبار کنکور منابع و برنامه ریزی وزارت بهداشت نیروهای بهداشتی و درمانی دانشگاه های علوم پزشکی معاون توسعه مدیریت میلیارد تومان تامین اجتماعی بهداشت اظهار وزیر بهداشت بهبود وضعیت نظام سلامت حوزه سلامت دانشگاه ها تقوی نژاد سال گذشته هزار نفر سه ماه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۵۵۹۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۵ هزار تخت بیمارستانی جدید تا پایان امسال راه‌اندازی می‌شود

بهرام عین‌الهی در «ملاقات چهره به چهره نمایندگان اقشار مردمی با وزیر بهداشت» که امروز، یکشنبه (۱۶ اردیبهشت) در نهاد ریاست‌جمهوری برگزار شد، اظهار کرد: اقدامات متعددی توسط دولت مردمی سیزدهم در حوزه سلامت انجام شده و این انتظار وجود دارد که رسانه‌ها به ویژه صداوسیما به تبیین دستاوردها بپردازند.

راه‌اندازی ۱۵۰۰۰ تخت بیمارستانی جدید تا پایان امسال

وی بیان اینکه ظرفیت تخت‌های بیمارستانی در دولت سیزدهم افزایش یافته، گفت: ۱۶ هزار تخت به ظرفیت تخت‌های بیمارستانی کشور اضافه شد که معادل ۲۰ درصد تخت‌های بیمارستانی کشور است. وزارت بهداشت در نظر دارد که ۱۵ هزار تخت دیگر تا پایان سال جاری به ظرفیت تخت‌های بیمارستانی اضافه کند.

وزیر بهداشت با بیان اینکه تعداد خانه‌های بهداشت تا پایان سال جاری به ۴۴۰۰ مورد می‌رسد، افزود: ۱۷۰۰ مورد به ظرفیت خانه‌های بهداشتی کشور اضافه کردیم و در نظر داریم که با افزایش ۲۷۰۰ مورد دیگر تا پایان سال جاری، تعداد خانه‌های بهداشت را به ۴۴۰۰ مورد برسانیم.

وی ادامه داد: دستگاه‌های مانند ام‌آرآی در شبکه درمانی کشور توزیع شده است. همچنین ۱۰ هزار پزشک و دندانپزشک در شبکه درمانی در حال خدمت‌رسانی هستند. بررسی‌ها بیانگر این است حدود ۲۸۰۰ متخصص در کشور به ارائه خدمات می‌پردازند.

وزیر بهداشت درباره تعداد مراکز آموزشی گفت: ۱۵۰ مرکز آموزشی در کشور وجود دارد و ۱۲۰ مرکز نیز در حال ساخت هستند.

وضعیت افزایش ظرفیت رشته‌های پزشکی

عین‌الهی با اشاره به افزایش ظرفیت رشته‌های پزشکی گفت: دولت سیزدهم نسبت به افزایش ظرفیت رشته‌های تخصصی اقدام کرده است؛ به نحوی که ظرفیت دوره دستیاری تخصصی و دوره دستیاری فوق تخصصی به ترتیب ۶۵ و ۵۰ درصد افزایش یافته است. همچنین ظرفیت دوره فلوشیپ نیز ۲۵ درصد افزایش یافته است. ظرفیت رشته پزشکی عمومی نیز در دولت سیزدهم معادل ۱۲هزار مورد است.

وزیر بهداشت با اشاره به وضعیت نسخه‌نویسی الکترونیک در کشور نیز گفت: پیش از دولت سیزدهم، نسخه الکترونیک فقط به صورت ۱۰ درصد در کشور اجرا می‌شد اما این میزان در دولت کنونی به مرز ۹۰ درصد رسیده است.

برقراری درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال

عین‌الهی با بیان اینکه درمان کودکان کمتر از ۷ سال در مراکز درمانی دولتی و وابسته به دانشگاه‌های علوم‌پزشکی به صورت رایگان است، اظهار کرد: اگرچه در شرایط تحریم قرار داریم اما درمان کودکان کمتر از ۷ سال را رایگان کرده‌ایم. سلامت در کودکان از اهمیت فراوانی برخوردار است؛ به عنوان مثال اگر مشکلی مانند تنبلی چشم در کودکان در زمان مناسب تشخیص داده نشود تا پایان عمر دچار تنبلی چشم می‌شود. ما با اجرای این طرح در زمینه خیرخواهی برای مردم گام برداشته‌ایم.

اهمیت افزایش بودجه صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب‌العلاج

وی با اشاره به ایجاد صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج گفت: هنگامی که این صندوق تاسیس شد ۵ همت (هزار میلیارد تومان) برای این صندوق در نظر گرفتند و بودجه تخصیص یافته به این صندوق در سال گذشته به مرز ۷ همت رسید. امیدواریم که بودجه این صندوق با توجه به گسترش حمایت‌ها، بیشتر شود.

وزیر بهداشت ادامه داد: ۵ دهک پایین جامعه به صورت رایگان تحت پوشش بیمه سلامت قرارگرفته‌اند. همچنین ۵۷ مرکز درمان نازایی در کشور به صورت رایگان به مردم خدمات ارائه می‌دهند.

وی با بیان اینکه ۱۴۰۰ شرکت دانش‌بینان در کشور فعالیت می‌کنند، گفت: تعداد شرکت‌های دانش بنیان در دولت سیزدهم ۱۴۰۰ مورد رسیده است در حالی که این تعداد در گذشته معادل ۷۰۰ مورد بود. این شرکت‌ها حدود ۴۰ درصد از تجهیزات پزشکی را تولید می‌کنند.

وی با بیان اینکه برنامه سلامت خانواده و نظام ارجاع جزو ابداعات جمهوری اسلامی ایران به حساب می‌آید، افزود: ما در نظر داریم که هر ایرانی با یک کد ملی تحت نظر یک حامی سلامت قرار گیرد. برنامه نظام ارجاع و سلامت خانواده را با حضور ۲۰ کشور جهان رونمایی کردیم. اگر خواهان داشتن جامعه سالم هستیم باید خانواده سالم داشته باشیم.

وزیر بهداشت با اشاره به برگزاری پویش سلامت در سال گذشته گفت: ۴۶ میلیون نفر در پویش سلامت وزارت بهداشت شرکت کردند که یک رقم فوق‌العاده به حساب می‌آید. آمار و ارقام پویش سلامت بیانگر این است که ۸۸۰ هزار نفر از شرکت‌کنندگان در این پویش به بیماری دیابت و ۴۶۰ هزار نفر به فشار خون مبتلا بودند اما از بیماری خود مطلع نبودند. همچنین ۸ میلیون نفر نیز مشکوک به دیابت و ۴ میلیون مشکوک به فشار خون بودند اما از این مورد اطلاعی نداشتند.

وی ادامه داد: در نظر داریم ۲ پویش دیگر برگزار کنیم. پویش ملی سرطان و پویش ملی سلامت کودکان جزو پویش‌های آتی وزارت بهداشت به حساب می‌آید. ما با پویش سرطان در نظر داریم از سرطان‌هایی مانند سرطان پستان در زنان و برخی سرطان‌ها در مردان پیشگیری کنیم. بررسی‌ها بیانگر این است برخی والدین نیز از بیماری فرزندان خود خبر ندارند.

وزیر بهداشت در پاسخ به درخواست رئیس هیات‌مدیره بیماری‌های نادر ایران در خصوص حمایت از بیماری‌های نادر و نقش انجمن‌ها در این زمینه گفت: ۲۲هزار عضو هیات‌علمی در ۷۰ دانشگاه و دانشکده علوم‌پزشکی مشغول به فعالیت هستند. اساتیدی که عضو کمیته علمی هستند در خصوص مسائل مختلف به ارائه نظرات تخصصی می‌پردازند؛ به طور مثال، این گروه‌های تخصصی می‌گویند که بهترین دارو برای درمان یک بیماری چیست؛ همانطور که در دوران پاندمی کرونا عمل کردند.

اقدام یک شرکت دانش‌بنیان برای تولید داروی بیماران SMA

وی با بیان اینکه برخی از بیماری‌های نادر درمان ندارند، اظهار کرد: به طور مثال بیماران SMA دچار نقص ژنتیکی هستند؛ به نحوی که عضلات این گروه از بیماران تحلیل رفته است.

وزیر بهداشت با اشاره به نقش تصمیات کمیته‌های تخصصی گفت: کمیته‌های علمی و تخصصی درباره بیماران خاص و صعب‌العلاج تصمیم‌گیری می‌کنند و انجمن‌ها فقط نقش حمایتی دارند.

عین‌الهی با بیان اینکه بیماران SMA در کانون توجه دولت سیزدهم قرار گرفته‌اند، افزود: هیچ هزینه‌ای برای این بیماران در دولت گذشته در نظر گرفته نمی‌شد اما با دستور رئیس‌جمهور در جهت حمایت از بیماران SMA گام برداشتیم. یک مطالعه پژوهشی در خصوص بیماران در دست انجام داریم که فاز اول آن را برای کودکان کمتر از ۱۰ سال اجرا کردیم.

وی درباره نتایج فاز اول تحقیقاتی بیماران SMA گفت: ۲۳۰ نفر تحت مطالعه قرار گرفتند. یک شرکت دانش‌بنیان در مسیر تولید داروی این بیماران گام برداشته است.

وزیر بهداشت درباره درمان بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج گفت: تکلیف و شرایط بیماران کمتر از ۷ سال به طور کامل مشخص است؛ چرا که درمان این گروه سنی به صورت رایگان است. شورای عالی بیمه که با حضور سازمان‌های بیمه‌گر برگزار می‌شود درباره چگونگی تحت پوشش قرار دادن بیماری‌ها تصمیم‌گیری می‌کند و در اختیار وزارتخانه نیست.

عین‌الهی درباره افزایش درمان‌های تحت پوشش بیمه نیز گفت: حدود ۳۳۰ قلم دارو که پیش از این تحت پوشش بیمه نبودند در دولت سیزدهم تحت پوشش بیمه‌ای قرار گرفته‌اند.

وی درباره ضرورت غربالگری برای جلوگیری از ابتلا به بیماری‌های نادر گفت: مراکز ژنتیک که بسیار پیشرفته هستند در جهت غربالگری بیماری‌های نادر گام برمی‌دارند تا پیش از تولد یک فرد از احتمال ابتلا به بیماری نادر مطلع شوند. به طور مثال، در این زمینه یک مرکز بسیار پیشرفته در کنار بیمارستان طالقانی قرار دارد.

منبع: پانا

دیگر خبرها

  • پرداخت بیش از ۲۰ هزار میلیارد ریال از مطالبات کادر درمان فارس
  • ۱۵ هزار تخت بیمارستانی جدید تا پایان امسال راه‌اندازی می‌شود
  • ایران در سایه تهدید بحران سالخوردگی
  • فاجعه پنهان نظام پزشکی؛ کادر درمان از بیمارستان‌های دولتی به بخش خصوصی مهاجرت می‌کنند
  • این گروه از کارکنان دولت فوق‌العاده خاص دریافت می‌کنند/ اعلام جزییات
  • خبر خوب رئیس سازمان برنامه و بودجه به کادر درمان کشور
  • اختصاص ۱۰ همت برای کادر درمان در بودجه ۱۴۰۳
  • اختصاص ۱۰ همت برای پرداخت فوق‌العاده خاص کادر درمان
  • بی‌توجهی به مشکلات معیشتی کادر درمان سلامت را به مخاطره می‌اندازد/ دولت توان افزایش حقوق پرستاران را ندارد
  • اختصاص ۱۰ هزار میلیارد تومان برای پرداخت به کادر درمان