Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-28@23:43:44 GMT

راه‌اندازی 8500 شغل برکت در کرمان طی امسال

تاریخ انتشار: ۲۳ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۲۷۷۵۵۵

راه‌اندازی 8500 شغل برکت در کرمان طی امسال

به گزارش خبرگزاری فارس از کرمان، رضا راضی‌زاده با اعلام این خبر اظهار داشت: بنیاد برکت امسال راه‌اندازی یک هزار و 730 طرح اشتغال‌زایی اجتماع‌محور را در مناطق محروم استان کرمان در دستور کار دارد که با تحقق آن، تعداد طرح‌های عملیاتی شده در سه سالی که از حضور و فعالیت بنیاد در این استان می‌گذرد به 2 هزار و 800 طرح می‌رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون توسعه کارآفرینی اجتماع‌محور بنیاد برکت عنوان کرد: راه‌اندازی این تعداد طرح اشتغال‌زایی، ایجاد 8 هزار و 50۰ شغل خرد و خانگی را در استان به‌دنبال داشته است.

 به گفته راضی‌زاده، شش شهرستان راور، نرماشیر، ریگان، عنبرآباد، فهرج و کوهبنان و ۶۶ روستای استان کرمان زیر پوشش فعالیت‌های اشتغال‌زایی اجتماع‌محور بنیاد برکت قرار گرفته‌اند.

وی با اشاره به افتتاح اولین طرح‌های اجتماع‌محور بنیاد برکت در استان کرمان تصریح کرد: اولین طرح اشتغال‌زایی اجتماع‌محور بنیاد برکت در سال ۹۷ و در شهرستان راور به بهره‌برداری رسید. در آن سال، بنیاد به عنوان معین اقتصادی راور انتخاب شده بود و در همان سال اول فعالیت خود، ۸۰۰ طرح منجر به ایجاد 2 هزار و 400 شغل را در این شهرستان به بهره‌برداری رساندو  در سال ۹۸ نیز ۳۰۰ طرح و ۹۰۰ شغل در شهرستان راور راه‌اندازی شد.

معاون توسعه کارآفرینی اجتماع‌محور بنیاد برکت در تشریح اقدامات این بنیاد در حوزه اشتغال‌زایی اجتماع‌محور در استان کرمان برای سال ۹۹ نیز گفت: امسال شهرستان‌های زیر پوشش فعالیت‌های اشتغال‌زایی بنیاد برکت به شش شهر افزایش پیدا کرده و راه‌اندازی یک هزار و 730 طرح در دستور کار است که از این تعداد، ۵۰۰ طرح تا به امروز به بهره‌برداری رسیده و مابقی نیز تا پایان سال به شکل کامل عملیاتی خواهد شد.

راضی‌زاده سهم شهرستان‌های راور، نرماشیر، ریگان، عنبرآباد، فهرج و کوهبنان از طرح‌های اشتغال‌زایی اجتماع‌محور بنیاد برکت در سال ۹۹ را به ترتیب ۵۵۰، ۲۴۰، ۲۲۰، ۱۵۰، ۲۲۰ و ۳۵۰ طرح اعلام کرد.

معاون توسعه کارآفرینی اجتماع‌محور بنیاد برکت درباره رسته‌های شغل‌های ایجاد شده در مناطق محروم استان کرمان توضیح داد: رسته‌های شغلی با توجه به مزیت‌ها و پتانسیل‌های هر منطقه انتخاب می‌شوند. برای مثال، اشتغال‌زایی در شهرستان راور متمرکز بر فرش دستبافت است.

وی ادامه داد: بیشتر مشاغل ایجادشده و در دست راه‌اندازی برکت در استان کرمان در رسته‌های پرورش دام سبک، تولید فرش دستبافت، تولیدی پوشاک و پرورش شتر است.

به گفته راضی‌زاده، بیش از ۶۷ درصد تسهیلات اشتغال‌زایی بنیاد برکت به زنان کارآفرین استان کرمان اختصاص پیدا کرده است.

معاون توسعه کارآفرینی اجتماع‌محور بنیاد برکت در پایان تصریح کرد: ۱۸ مجری و تسهیل‌گر بنیاد در مناطق محروم کرمان به خصوص در جنوب و غرب این استان مشغول فعالیت و خدمات‌رسانی به کارآفرینان هستند.

وی متذکر شد: بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) تا به امروز ۲ هزار و ۸۲ طرح در حوزه‌های توانمندسازی اقتصادی، امور زیربنایی، فرهنگی، سلامت و سایر خدمات را با حجم سرمایه‌گذاری ۳ هزار و ۵۲۹ میلیارد ریال در مناطق محروم استان کرمان به بهره‌برداری رسانده یا در دست اقدام دارد. ‌

انتهای پیام/3388/ب

منبع: فارس

کلیدواژه: بنیاد برکت اشتغال استان کرمان روستا اجتماع محور بنیاد برکت اشتغال زایی اجتماع محور بهره برداری مناطق محروم شهرستان راور استان کرمان راه اندازی راضی زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۷۷۵۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سه هزار و ۳۵۴ پروانه راه‌اندازی گلخانه خانگی در سیستان و بلوچستان صادر شد

سعید نارویی ایجاد اشتغال برای روستائیان را از مهمترین اهداف راه اندازی گلخانه های خانگی در سیستان وبلوچستان عنوان کرد و افزود: با توجه به مشارکت مردم استان در اجرای برنامه‌های توسعه‌ای بخش کشاورزی و در راستای ارتقای تولید، ساخت و توسعه گلخانه‌های خانگی در دستورکار سازمان جهادکشاورزی قرار گرفته است.

وی ادامه داد: در این راستا از سال گذشته تاکنون پنج هزار و ۳۲۹ پرونده گلخانه خانگی یا کوچک مقیاس از طریق سامانه سماک در سیستان و بلوچستان مورد بررسی قرار گرفت که منجر به صدور سه هزار و ۳۵۴ مورد پروانه تاسیس شد.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: از این تعداد حدود ۲ هزار گلخانه‌ خانگی در سطح ۵۷ هکتار موفق به کسب پروانه بهره برداری شده و به چرخه تولید پیوسته‌اند.
وی بیان کرد: کشت در محیط های بسته یا گلخانه بدلیل مصرف آب کم و تولید بالا در واحد سطح امروزه مورد توجه بوده و نقش بسزایی در اشتغال روستائیان دارد.
نارویی خاطر نشان کرد: گلخانه های خانگی یا کوچک مقیاس در سطح ۹۰ تا ۲۹۹ مترمربع ساخته می شوند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • تشکیل کمیته تخصصی «سبز و آبی» در راستای اهمیت امنیت غذایی در کشور
  • آموزش محور اصلی بازاریابی و تجاری‌سازی در صنایع دستی
  • تشکیل زنجیره سبز برای تصمیم‌گیری در بخش کشاورزی
  • حمایت از طرح‌های اشتغال‌زایی روستایی در همدان
  • اعطای ۱۲ هزار و ۴۸۱ وام و تسهیلات اشتغال‌زایی در آذربایجان‌غربی
  • مهم‌ترین نکته جشنواره امام رضا(ع) امسال، حضور میدانی است/ جشنواره فیلم رضوان به برکت جشنواره امام رضا(ع) برگزار می‌شود
  • سه هزار و ۳۵۴ پروانه راه‌اندازی گلخانه خانگی در سیستان و بلوچستان صادر شد
  • هدایت نقدینگی به‌سمت صنایع پایین‌دست نفت، اشتغال‌زایی و سودآوری به‌ همراه دارد
  • مرغداری ۲۰ هزار قطعه‌ای در نمین به بهره برداری رسید
  • اجرای بیش از ۲ هزار طرح اشتغالزایی بنیاد برکت در خراسان جنوبی