Web Analytics Made Easy - Statcounter

پس از گذشت سه روز از اعتصاب رانندگان در مرز باشماق مریوان که موجب اختلال در صادرات و واردات کالا شده بود، بالاخره با رایزنی مسئولان هر دو طرف (ایران و عراق) این اعتصاب شب گذشته پایان یافت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کُردتودی، پس از گذشت سه روز از اعتصاب رانندگان در مرز باشماق مریوان که موجب اختلال در صادرات و واردات کالا شده بود، بالاخره با رایزنی مسئولان هر دو طرف (ایران و عراق) این اعتصاب شب گذشته پایان یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در روزهای گذشته رانندگان کامیون اهل اقلیم کردستان نسبت به ورود رانندگان ایرانی اعتراض کردند. آنها دلیل این اعتراض را ضرر به امرار معاش خود اعلام کردند.

این رانندگان درخواست داشتند تا با اجرای همان مقررات قرنطینه پیشین، رانندگان ایرانی بارهای خود را در مرز باشماق به رانندگان اقلیم کرستان تحویل دهند.

 فرماندار مریوان در همین رابطه اظهار  داشت: بدلیل سنگ پراکنی و تعرض به خودروهای ایرانی حامل کالاهای صادراتی در آن سوی مرز داخل خاک اقلیم کردستان، رانندگان احساس امنیت نمی‌ کردند.

آرتیکاس اقبال افزود: این موضوع در رایزنی مسوولین دو طرف مورد رسیدگی قرار گرفت و ما به طرف عراقی اعتراض کردیم و آنها نیز پذیرفتند کارهای لازم برای تامین امنیت رانندگان ایرانی را انجام دهند.   

اقبال اضافه کرد: با عدم تردد خودروهای ایرانی، رانندگان عراقی هم مقابله به مثل کرده و از ورود به ایران برای حمل کالا خودداری می‌کردند که این امر موجب اختلال در صادرات کالا از مرز باشماق شده بود.

وی یادآور شد: پیش از شیوع کرونا خودروهای ایرانی کالاها و سوخت را تا مقصد مورد نظر در داخل خاک عراق حمل می‌کردند اما بعد از شیوع کرونا و بخاطر محدودیت های ایجاد شده کالاها در محوطه مرز و نقطه صفر جابجا می‌شد و از آن به بعد خودروهای عراقی آن را تا مقصد مورد نظر حمل می‌کردند.

اقبال تاکید کرد: بعد از اینکه مذاکرات و پیگیری‌هایی صورت گرفت تا رانندگان ایرانی کالاهای خود را در مرز تخلیه نکنند و مستقیم به مقصد ببرند این امر موجب اعتراض رانندگان عراقی و ایجاد ممانعت از ورود خودروهای ایرانی شد.

فرماندار مریوان گفت: بعد از مذاکراتی که با هیات عراقی داشتیم موافقت شد فعلا تا یک هفته دیگر کالاها را رانندگان عراقی حمل کنند تا طرف عراقی زیرساخت و شرایط را برای امنیت رانندگان ایرانی و عبور مستقیم آنها به شهرهای مقصد در عراق فراهم کند.

وی با اشاره به اینکه طرف عراقی قول داد مشکلات امنیتی برای رانندگان ایرانی پیش نیاید، افزود: وضعیت اکنون به حالت عادی بازگشته و جابجایی کالا و سوخت، صادارات و واردات کالا و ترانزیت در این مرز طبق روال عادی ادامه دارد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: رانندگان ایرانی خودروهای ایرانی مرز باشماق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۷۷۶۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت راه:تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو کاهش می‌یابد

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان این‌که تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو کاهش می‌یابد، گفت: داده‌ها در رابطه با نقاط حادثه‌خیز جاده‌های کشور دقیق نیست. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، سیدکمال هادیانفر با اشاره به وجود 3200 نقطه حادثه‌خیز در جاده‌های کشور اظهار کرد:‌ بر اساس صورتجلسه بین پلیس و راهداری887 نقطه حادثه‌خیز پر حادثه است.

وی با یادآوری این‌که اختلافی با پلیس در این زمینه نداریم، اما داده‌ها در رابطه با نقاط حادثه‌خیز دقیق نیست، افزود: از منابع داخلی وزارت راه  وشهرسازی 412 نقطه از اینها رفع شده است.

وی تصریح کرد: پیشنهاد دولت این بوده که در لایحه بودجه 3000 میلیارد تومان برای رفع نقاط حادثه‌خیز تخصیص یابد که مجلس آنرا تصویب کرده که البته گیر و گورهایی دارد.

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به این‌که 60 درصد از تصادفات رانندگی در 30 کیلومتری ابتدایی یا پایانی شهرها اتفاق می‌افتد، گفت: در برخی جاها حریم شهرهاست و برخی جاها حریم جاده‌هاست که در حال رفع آنها هستیم.

هادیانفر با بیان این‌که با تدابیر استانداران در نوروز 1403 تصادفات رانندگی در 30 کیلومتری ابتدایی یا پایانی شهرها به 56 درصد کاهش یافت، اضافه کرد: از NOGها خواسته‌ایم اگر طرحی برای کاهش تصادفات رانندگی دارند آنرا به وزارت راه و شهرسازی ارائه کنند تا بتوانیم تکلیف قانونی در این زمینه را اجرایی کنیم.

وی درباره وظیفه خودروسازان برای تولید خودروهای باکیفیت، اظهار کرد: در کمیسیون ایمنی راه‌ها این موضوع را پیگیری می‌کنیم، این‌که بگوییم فقط عامل انسانی باعث بروز تصادفات رانندگی است حرف درستی نیست. هفته گذشته جلسه‌ای با وزیر صمت داشتیم و وی از بنده موضوع ارتقای ایمنی در خودروها را مطالبه کرد!

وی ادامه داد: وزیر صنعت گفت چه کار کنیم که ایمنی در خودروها ارتقا یابد. بنده گفتم در دهه 80 چه عواملی باعث کاهش جان‌باختگان ناشی از تصادفات رانندگی شد. یکی از موارد واردات خودروهای ایمن بود و خودروسازان به سمت رقابت با خودروهای وارداتی رفتند.

وی تاکید کرد: واردات خودرو علاوه بر ارتقا ایمنی، باعث رقابت بین خودروسازان می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جابه‌جایی بیش از ۳۴ میلیون تن کالا از مبادی فارس در سال گذشته
  • برخی کشورهای اروپایی طالب خرید خودروهای ایرانی هستند
  • جابجایی بیش از ۵ میلیون تن کالا توسط ناوگان حمل و نقل
  • کاهش تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو
  • وزارت راه: تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو کاهش می‌یابد
  • وزارت راه:تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو کاهش می‌یابد
  • تامین ارز واردات کالا‌های اساسی از ۴.۲ میلیارد دلار گذشت
  • ◄ کرایه رانندگان کامیون در جیب انبارداران/ نقش انبارها در فقر کامیونداران
  • عراقی‌ ها کدام کالاهای ایرانی را می‌ خرند؟
  • رشد ۶۵ درصدی ترانزیت مبدأ در مرز باشماق