Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک زوج تهیه‌کننده که دغدغه‌شان کسب و کار جوانان است، با ساخت برنامه‌ای رادیویی از کسب و کار جوانان، استارت‌آپ‌ها و شرکت‌های دانش بنیان می‌گویند.

به گزارش ایسنا، «جوان آپ» یک برنامه‌ی رادیویی با محوریت شرکت‌های دانش بنیان است که این روزها از آنتن شبکه رادیویی جوان پخش می‌شود. این برنامه صدای جوانانی است که قدم‌های مثبتی را در جهت ارزآوری و بی‌نیاز کردن کشور از صادرات نفت برداشته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جوان‌هایی سرشار از انرژی و پویایی که با تکیه بر آنها، بسیاری از مشکلات فناورانه صنعت را می‌توان حل کرد.

شرکت دانش بنیان، به شرکتی گفته می‌شود که به منظور هم افزایی علم و ثروت، توسعه اقتصاد دانش محور، تحقق اهداف علمی و اقتصادی (شامل گسترش و کاربرد اختراع و نوآوری) و تجاری سازی نتایج‌ تحقیق و توسعه (شامل طراحی و تولید کالا و خدمات) در حوزه فناوری‌های برتر و با ارزش افزوده فراوان به ویژه در تولید نرم‌افزارهای مربوط تشکیل می‌شود.

شایان بهلولی و عاطفه شیوافر زوج جوانی هستند که تهیه‌کنندگی  برنامه رادیویی «جوان آپ» را برعهده دارند.

شایان بهلولی که مدتهاست در فضای کسب‌وکارهای دنیای دیجیتال کشور در حال فعالیت است،‌ درباره این برنامه گفت: در این برنامه به صورت تخصصی اما با بیانی جذاب و شنیدنی از کسب ‌وکارها و نحوه فعالیت شرکت‌های دانش بنیان در اکوسیستم نوآوری کشور صحبت می‌کنیم. هدف اصلی این است تا با گپ و گفت با بازیگران مهم فناوری کشور، صدای جوانان این مرز و بوم را که در حوزه کسب‌وکار در حال فعالیت هستند و برای رونق اقتصاد ایران تلاش می‌کنند، به گوش مردم برسانیم. تا امروز ما در این برنامه میزبان افراد فعال در شرکت‌های دانش‌بنیان، شرکت‌های مستقر در مراکز رشد و پارک‌های علم‌وفناوری و نیز شرکت‌های فناور، مدیران استارتاپ‌ها، مدیران شرکت‌های خلاق و دانش بنیان و مدیران عامل صندوق‌های دانشگاهی و استانی بوده‌ایم.

شایان بهلولی - تهیه‌کننده برنامه -

او درباره ایده اولیه این برنامه که هر روز ساعت ۱۵:۴۵ از رادیوجوان پخش می‌شود، ادامه داد: ما در برنامه «جوان آپ» با نگاهی متفاوت به دنیای استارتاپ‌ها شروع به کار کردیم، تجربه‌ای که ما در برنامه‌ی دیگری از رادیوجوان با عنوان «اَپ و گپ» داشتیم ما را بر این داشت تا تلاش کنیم یک برنامه‌ی نوآورانه روی آنتن ببریم. من به عنوان یکی از تهیه‌کنندگان این برنامه، همواره دغدغه ساخت یک برنامه کسب ‌وکار محور و دانش بنیان را داشتم تا بتوانم آن را به روی آنتن شبکه جوان ببرم.

تهیه‌کننده‌ «جوان آپ» درباره انعکاس تجربه‌های متفاوت فعالان کسب‌وکار که ماموریت و هدف اصلی برنامه است، خاطرنشان کرد: یکی از کمک‌های این برنامه، ارائه‌ی نقشه‌ی مسیر شرکت‌های دانش بنیانِ توسعه یافته از ابتدای شکل‌گیری تا موقعیت فعلی که در آن قرار دارند، به مخاطب علاقمند این حوزه است تا با استفاده از تجربه‌های این اکوسیستم بتواند راحت‌تر قدم بردارد و زودتر به هدف برسد. کمک دیگر، بیان راه‌های توانمندسازی و حمایت از جوان‌ها برای رشد و توسعه‌ی کسب و کار ایشان است.

بهلولی، تهیه‌کننده این برنامه درباره بخش‌های متعدد «جوان آپ» گفت: این برنامه گفت‌وگو محور به موضوعات متعددی از جمله بازاریابی، تفکر طراحی و توسعه کسب‌وکار ها می‌پردازد؛ همچنین مهمان‌هایی در این حوزه‌ها داریم که پس از حضور در برنامه، صرفا مشکلات خود را مطرح می‌کنند و کارشناسان برنامه به این نتیجه و خروجی می‌رسند که مهمان‌مان چه نقشی را در حوزه کسب‌وکار برای کشور ایجاد می‌کند و چه برنامه‌ای دارند.

او افزود: یکی از مهم‌ترین نکته‌های دنیای کسب‌وکارها این است که هر کدام از کارآفرینانی که به برنامه می‌آیند قصه‌ی خودشان که برگرفته از فرازها و فرودهای یک مسیر طولانی‌ست را روایت می‌کنند؛ شنیدن قصه‌های شکست و توسعه کسب‌وکارها سبب می‌شود تا مخاطبان بتوانند یک نقشه ذهنی را طراحی و از تجربه‌های این افراد استفاده کنند. این موضوع به ایشان کمک می‌کند تا امکان در نظر گرفتن یک استراتژی برای کسب و کار خودشان را داشته باشند. این قصه‌ها روایت‌گر مسیر و تجربه‌ای‌ست که افراد آن‌ را طی کرده‌اند و این تجربیات در اختیار جوانان کشور قرار می‌گیرد تا بتوانند با بهره‌گیری از آن در مسیر درست قدم بردارند. 

بهلولی در ادامه صحبت‌هایش خاطرنشان کرد: من استادی در حوزه‌ی کسب و کار دارم که جمله‌ی مهمی را به من یاد داد که «ما اصلا استارت آپ‌ شکست‌خورده نداریم؛ استارت‌آپی که مسیرش را عوض کند و دوباره از نو شروع کند دیگر شکست خورده نیست!»

عاطفه شیوافر دیگر تهیه‌کننده برنامه «جوان آپ» که از برندگان جشنواره کار و تولید رادیو اقتصاد در مرداد ۹۹ نیز هست با تاکید بر ظرفیت گسترده استارت‌آپ‌ها گفت: نکته ای که موجب شده است این برنامه در این مدت کوتاه مورد اقبال قرار بگیرد این است که ما تلاش کرده‌ایم تا طیف گسترده‌ای از عوامل این اکوسیستم در برنامه حضور داشته باشند؛ از جمله می‌توان به استارت آپ‌های نوپا، استارت آپ‌های در حال رشد تا شرکت‌های دانش بنیانی که هنوز به مرحله تجاری‌سازی نرسیده‌اند اشاره کرد. حدود ۵۰ قسمت از این برنامه روی آنتن رادیوجوان رفته است اما این زیست بوم فناوری، ظرفیت بسیار گسترده‌ای دارد و می‌توان از هرکدام از این برنامه‌های ۱۵ دقیقه‌ای باز هم تولید محتوا کرد. ایده‌ای که ما برای آینده «جوان آپ» در نظر داریم این است که درصورت امکان از قسمت‌های برنامه، پادکست‌هایی را برای علاقه‌مندان و فعالان این حوزه ساخته و در فضای مجازی منتشر کنیم.

تهیه‌کننده برنامه «جوان آپ» درباره ارتباط  شنوندگان با این برنامه بیان کرد: تا به اینجا مخاطب‌های زیادی درصفحه برنامه در شبکه‌های اجتماعی، درخواست حضور در «جوان آپ» برای روایت داستان کسب‌وکارشان را داشته‌اند. امیدواریم که بتوانیم این بخش از برنامه را پررنگ کنیم چراکه اگر صدای جوانان کشور باشیم آنان نیز دوست دارند مشارکت کنند؛ بنابراین تعامل ما با آنان بسیار مطلوب‌تر شکل خواهد گرفت.

او در پایان با اشاره به نقش پررنگ دست اندرکاران این برنامه عنوان کرد: در برنامه‌های دانش محور پژوهش، تحقیق و تجربه از اهمیت بالایی برخوردار هستند. تلاش ما بر این بوده است که با تیمی همکاری کنیم که در این حوزه تجربه‌دار باشند. کیوان نقره‌کار که در آموزش حوزه کسب ‌وکار فعال است و آقای دکتر باباخان کارشناس این حوزه، از اعضای تیم «جوان آپ» هستند و اجرای برنامه را بر عهده دارند.

برنامه «جوان آپ» کاری از گروه دانش رادیوجوان، هر روز ساعت ۱۵:۴۵ به تهیه‌کنندگی شایان بهلولی و عاطفه شیوافر و اجرای کیوان نقره‌کار از این ایستگاه رادیویی، برای شنوندگان علاقمند به حوزه‌های دانش بنیان و کسب‌وکار پخش می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: رادیو جوان شرکت های دانش بنیان استارت آپ ها کسب وکارها تهیه کننده کسب و کار کسب وکار جوان آپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۷۹۳۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگردان مشهور ایرانی: تلویزیون نمی‌بینم!

آفتاب‌‌نیوز :

داریوش کاردان، پیشکسوت رادیو و تلویزیون گفت: ماجرا این است که مگر امروز کسی رادیو گوش می‌دهد؟ با توجه به سطح برنامه‌هایی که در حال ساخته شدن است، مگر مانند گذشته مخاطبی باقی مانده است؟ چون آمار صداوسیما نشان می‌دهد برای سازمانی که ۲۴ هزارمیلیارد تومان بودجه‌اش برای سال بعد است کم مخاطب‌ترین برنامه ۲ درصد مخاطب داشته و پر مخاطب‌ترین برنامه ۱۷درصد بیننده داشته و ۲۴ درصد هم برای جام ملت‌های آسیا را تماشا کردند. شما می‌گویید نیمرو ارائه می‌دهد، اما به نظر می‌رسد در همان ارائه نیمرو هم نتوانسته موفق باشد.

ممکن است درست باشد، اما من نمی‌توانم این را بگویم. این که آمار شما از کجا آمده را نمی‌دانم و اصلا از آمار هم خبری ندارم، اما من ترجیح می‌دهم که تلویزیون نبینم و به جای آن یک فیلم سینمای خارجی یا داخلی ببینم که چند نفر از آن تعریف کرده‌اند و رادیو هم گوش نمی‌دهم.

منبع: سایت برترینها

دیگر خبرها

  • بهینه‌سازی مسیرها برای شرکت‌های فعال ارسال مرسولات پستی در جایگاه نخست «ره‌آورد فناورانه»
  • حضور دانش‌بنیان‌های ایرانی در اوگاندا برای توسعه ICT
  • نسبت ما با فضای مجازی چگونه است؟ / تلاش «شبکه» برای ایجاد پرسش
  • رجوع و روایت آتش بلاگری و سلبریتی شدن در روابط زن و شوهری
  • رادیو انعکاس‌دهنده صدای مردم است
  • روایت زندگی قهرمانان در دستان دانش آموزان
  • روایت زندگی قهرمانان در دستان دانش اموزان
  • کاش تلویزیون، این مدلی نبود
  • تحقق مشارکت مردم در رشد تولید با توسعه اقتصاد دانش بنیان
  • کارگردان مشهور ایرانی: تلویزیون نمی‌بینم!