Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار بورس گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، پور ابراهیمی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس و شورای عالی بورس در نشست هم اندیشی  ایمیدرو و سازمان بورس گفت: بازار سرمایه الان نیازمند حمایت است به علت آنکه اهمیت این بازار نسبت به گذشته بیشتر شده است .

او افزود: اکنون فرصت خوبی است که ما از این طریق بتوانیم تامین مالی کنیم که یکی از آن‌ها انتشار اوراق است به گونه ای که هرچه شرکتی امتیاز بیشتر باشد می‌تواند بدون ضامن از سازمان اوراق دریافت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این عضو شورای عالی بورس اظهار کرد: هم اکنون شرکت فولاد توانسته حدود ۱۰ هزار میلیارد تومان از سازمان بورس بدون نیاز به ضامن دریافت کند .

عضو شورای عالی بورس تصریح کرد :برآورد ما این است که حدود هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان در کشور نقدینگی ایجاد می شود و ما مطمئن هستیم که اگر نتوانیم این مسئله را کنترل کنیم قطع به یقین سبب ایجاد یک بحران خواهد شد.

او افزود: اگر روند قیمت گذاری بر اساس واقعیت های اقتصادی منطقه ای و بین المللی و داخلی نباشد قطع به یقین فرصت ها را از دست خواهیم داد .

 او بیان کرد: ما انتظارمان این است که طرح های پروژه ای تکمیل شود .ما الان شرکت هایی که  عرضه می‌کنیم به اسم عرضه اولیه هستند در حالی که این گونه نیست به طور مثال در این خصوص می توانیم به شستا اشاره کنیم.

عضو کمیسیون مجلس تصریح کرد: ایمیدرو باید هر برنامه ای را که برای شش ماه آینده دارد هرچه سریع تر ارائه دهد.


در ادامه جلسه قالیباف اصل رئیس بورس و اوراق بهادار تهران گفت : شرکت هایی که در بازار سرمایه سهام دارند باید فقط یک بازار گردان داشته باشند . تشکیل صندوق بازار گردان کار بسیار خوبی است.

او در ادامه اشاره کرد: اولین شرکتی که از بازار گردانان استفاده کرد ایمیدرو بود.

 او افزود: شرکت ها باید سهام شناوریشان ۲۵ درصد باشد غیر از این را دیگر نمی پذیریم ممکن است که شرکتی اول نصف این میزان  را در بورس عرضه کند ما بقی آن باید در صندوق بازار گردانی سرمایه گذاری شود.

 رئیس سازمان بورس بیان کرد:۵۰ درصد سهام های بزرگ هم اکنون ۸۰ درصد بورس را تشکیل می دهند اگر ما روی این ها بازار گردان داشته باشیم قطع به یقین بر بقیه سهام ها فشار نمی آید. در ادامه باید به این نکته اشاره کرد که علت اصلی نوسانات بازار سرمایه  را می توان نبود بازار گردانان دانست.

او افزود : وقتی سمت فروش سنگین می شود دیگر نمی توان بازار را به تعادل رساند.

 قالیباف اصل بیان کرد: اصل دیگر اوراق اختیار فروش است که می تواند کمک زیادی به بازار کند. سهام خزانه نیز تا الان استفاده نشده اما در حال حاضر فولاد مبارکه و یک شرکت در خواست داده اند که از این صندوق استفاده کنند.

برنامه‌های پیشنهادی ایمیدرو به منظور تقویت بازار سرمایه

بر اساس این گزارش در نشست هم‌اندیشی ایمیدرو، شرکت‌های معدنی و صنایع معدنی و رییس سازمان بورس  برنامه‌های پیشنهادی ایمیدرو به منظور تقویت بازار سرمایه مطرح شد که به شرح زیر است.

تشکیل صندوق بازار گردان به ارزش ۳۰ هزار میلیارد تومان به صورت پلکانی: ترکیب سهام به نسبت ارزش بازار (فولاد مبارکه ۲۹ درصد، ملی مس ۲۷ درصد، گل‌گهر ۱۲ درصد و چادرملو ۷ درصد)

اجرای مصوبه بورس در مورد ۱۰ درصد سهام خزانه در مورد کلیه شرکت‌های گروه (حداکثر تا تاریخ ۱۵ مهر ۹۹)

اجرای مصوبه بورس در مورد اختیار فروش تبعی و بیمه سهام (حداکثر تا تاریخ ۱۵ مهر ۹۹)

افزایش اعتبارات بازارگردان‌های مستقل شرکت‌ها: ملی مس ۵۰۰ میلیارد تومان و فولاد مبارکه ۵۰۰ میلیارد تومان

تسریع در افزایش سرمایه ۳۴ هزار میلیارد تومانی شرکت‌ها و تحقق برنامه حداکثر تا ۱۵ آبان ۹۹: ملی مس ۱۰ هزار میلیارد تومان، شرکت فولاد مبارکه ۹۵۰۰، گل‌گهر ۵۲۰۰ میلیارد تومان

در صورت لزوم تجدید ارزیابی دارایی‌ها (صرفا برای زمین و زیربناها و نه برای ماشین آلات)

هماهنگی بیشتر با شرکت‌های حقوقی فروشنده سهام به منظور جلوگیری از بروز هیجان در بازار و مدیریت عرضه سهم

هماهنگی بازگردان‌های شرکت‌های تابعه ایمیدرو با صندوق ثبات بازار

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بورس ایمیدرو هزار میلیارد تومان صندوق بازار گردان بازار سرمایه فولاد مبارکه سازمان بورس شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۸۳۰۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۳ درصد درآمد بودجه از سودِ سهام روی دوش بانک مرکزی

بر اساس بودجه در سال ۱۴۰۳ بانک مرکزی سودده ترین شرکت دولتی است و سهم ۲۳ درصدی از درامدهای بودجه از محل سود سهم شرکتهای دولتی را به خود اختصاص خواهد داد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، نگاهی به فهرست شرکتهای دولتی بر اساس سود سهام در بودجه سال 1403 نشان میدهد بانک مرکزی سهم 23 درصدی از سود سهام شرکتهای دولتی را به خود اختصاص داده و سود ده ترین شرکت دولتی میباشد.

در رتبه دوم شرکت ملی نفت قرار گرفته که 18 درصد از واریزی مربوط به سود سهام شرکتهای دولتی را به خود اختصاص داده است.

ایمیدرو 13 درصد از سود سهم شرکتهای دولتی و ملی گاز ایران نیز 6 درصد از این پرداختها را به خود اختصاص داده اند. پالایش نفت ابادان  و تهیه و تولید مواد معدنی نیز در رده های بعدی قرار گرفته اند. سازمان دریانوردی و شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی نیز هر کدام سهم یک درصدی در این خصوص را روی دوش دارند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بازار بورس ۱۲ اردیبهشت؛ شاخص کل ۳۹۰۱ واحد افت کرد
  • رای دادگاه تجدیدنظر به محکومیت کقزوی!
  • نظارت ها بر شرکت های بورسی برای واریز به موقع سود سهام عدالت چگونه است؟
  • جاماندگی بورس از بازار‌ها
  • عبور از دژاووی بورسی
  • واگذاری استقلال و پرسپولیس رسمی شد(عکس)
  • پیش بینی بورس چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ / سهامداران منتظر تحول یکباره بازار نباشند!
  • واگذاری شازند کاملاً شفاف و در فرآیندی قانونی بوده است
  • ۲۳ درصد درآمد بودجه از سودِ سهام روی دوش بانک مرکزی
  • قرارگاه تولید مسکن ارزان‌قیمت در برنامه صندوق ذخیره فرهنگیان است