Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس انجمن دفاتر خدمات مسافرتی استان تهران سیاست‌های دولت را در جهت حمایت از گردشگری و بخش‌های وابسته‌ کافی ندانست و گفت: من تا به حال حمایت جدی دولتی از این بخش ندیدم به جز وام مربوط به پرسنل، بیمه بیکاری و تسهیلاتی که قرار بود به بخشهای گردشگری بدهند اما دریافت این تسهیلات به قدری سخت است که همکاران ما در تهران به تعداد انگشتان یک دست هم نتوانستند از این تسهیلات استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش قدس‌آنلاین، امیرپویان رفیعی شاد در ادامه اظهار کرد: مساله مهم این است که به شرطی این تسهیلات به دفاتر خدمات مسافرتی اختصاص می‌یابد که پرسنلشان را تعدیل نکنند. اما نگفتند تا چه زمانی. این شرط برای اسفند و فروردین ماه بود در حالی که شهریور هم دارد به پایان می‌یابد و هنوز این قانون به قوت خود باقی است و هنوز کرونا تمام نشده است.

البته یکسری اقدامات هم از معاونت گردشگری ابلاغ شد که مکان دفاتر می‌تواند تغییراتی داشته باشد اما مشکل کاربری ملک باید با کمک شهرداری و شورای شهر حل شود و تنها یک بخشنامه از وزارت گردشگری کافی نیست.

این فعال حوزه گردشگری همچنین اظهار کرد: متاسفانه از اسفند ماه وضعیت دفاتر خدمات مسافرتی، به دلیل شیوع کرونا به همین شکل بوده، اگرچه قبل از آن هم اتفاقاتی رخ داده بود که مشکلات جدی برای صنعت گردشگری به وجود آورد اما کرونا تیر خلاص را به این صنعت نیمه جان وارد کرد.

وی ادامه داد: بسیاری از دفاتر، هزینه‌های گزافی مانند اجاره محل دفتر و حقوق پرسنل را پرداخت می‌کنند در حالی که مرزها بسته است، سفارتخانه‌ها ویزای توریستی صادر نمی‌کنند، مرزهای ورودی به کشور وضعیت سختی دارند و حتی ویزای ایران به سختی صادر می‌شود؛ مضاف بر این تمهیدات و تبلیغاتی که باید در خصوص سفرهای امن از لحاظ بهداشتی باید داشته باشیم. از سوی دیگر اپیدمی کرونا هر روز دارد بیشتر و شرایط سخت‌تر می‌شود و لذا دورنمای آینده هم خوشبینانه نیست و نمی‌دانیم کی تمام می‌شود. از طرفی وارد شش ماهه دوم سال که فصل کم کار صنعت گردشگری است.

جایی برای گردشگری در سبد هزینه‌ها نمانده است

رفیعی شاد، با بیان اینکه با وضعیت فعلی اقتصادی و معیشتی مردم نیز هزینه‌های سربار زندگی بیشتر شده و دیگر جایی برای گردشگری در سبد هزینه‌ها نمی‌ماند، افزود: تسهیلات بدون تمهیدات کارساز نیست و گردشگری به عنوان یک صنعت فرابخشی، ذی‌نفعان زیادی مانند سازمان تامین اجتماعی وزارت اقتصاد و دارایی و وزارت نیرو دارد و در هنگام مشکلات نیز این ذی‌نفعان باید در کنار بخش گردشگری از آنها حمایت کنند تا بتواند به حیات خود ادامه دهد.

رئیس انجمن دفاتر خدمات مسافرتی استان تهران در ادامه تصریح کرد: اگر می‌خواهیم از تک قطبی بودن اقتصاد خارج شویم و به دنبال راهکاری برای برون‌رفت از این شرایط و درآمدزایی کشور و اشتغال بیشتر می‌دهیم باید به آن عمل کنیم و با این مصاحبه‌ها از سوی من یا مسئولان چیزی تغییر نمی‌کند.

رفیعی شاد در ادامه گفت: به عنوان یک فعال حوزه گردشگری هشدار می‌دهم کرونا نه تنها در حوزه دفاتر خدمات مسافرتی، بلکه در واحدهای اقامتی و سفره‌خانه‌های سنتی نیز دچار آسیب شدند. صنعت گردشگری صنعت آسیب‌پذیری است.

وی در پاسخ به این سوال که همگان می‌دانند وضع دولت خوب نیست، شما به عنوان یک فعال حوزه گردشگری چه پیشنهادی دارید، نیز تصریح کرد: قبول، دولت گرفتار است ولی می‌تواند یکسری بخشودگی‌ها برای این صنعت قائل شود. از بیمه و مالیات گرفته تا حتی حامل‌های انرژی. البته گفتند که مالیات اخذ نشود اما این چه لطفی دارد وقتی فعالیتی صورت نگرفته که مالیات اخذ شود بلکه دولت باید از سنوات گذشته هم مالیات نگیرد. تعداد زیادی از دفاتر ما مجبور شدند دفتر را ببندند و چند نفر نیرو هم خانه‌نشین ‌شوند. این در حالی است که در همین تهران بیش از ۲۰۰۰ دفتر خدمات مسافرتی وجود دارد که هر کدام حداقل ۶ تا ۸ نفر نیرو دارند اگر خانواده اینها را در نظر بگیریم نشان می‌دهد این حوزه از نظر ایجاد اشتغال برای دولت چقدر مهم است و به همین دلیل باید از این صنعت حمایت کند.

وی به همکاران خود نیز در شرایط پساکرونایی توصیه کرد: ما امیدواریم به زودی این بیماری ریشه‌کن شود و تجربه نشان داده همیشه بعد از این سختی‌ها شرایط همواری پیش آمده و انتظار دارم ناامید نشوند و بازاریابی‌شان را قطع نکنند؛ البته در کنار آن هزینه‌هایشان را تا جایی امکان، کم کنند.

رفیعی ادامه داد: البته منظور تعدیل نیرو نیست، همه همکاران ما سعی کردند نیروهای خود را حفظ کنند و در این راه حتی خانه‌ و خودرویشان را فروختند تا سفره‌ای که پهن بوده به ناگهان نشود اما این کار خیلی طولانی مدت نخواهد بود.

وی افزود: با این حال شرکتهای زیادی بسیاری از پرسنلشان را تعدیل کردند. حتی خیلی‌ها مرخصی موقت گرفتند. هر هفته تعداد زیادی درخواست خود تعطیلی یا تعدیل موقت یا مرخصی در کمیسیون‌های فنی به دستمان می‌رسد یا حتی انحلال شرکت و لغو مجوز. البته فعلا درخواستهای تعطیلی موقت بیشتر است.

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: حمایت از صنعت گردشگری توریسم کرونا کرونا و صنعت توریسم کرونا و گردشگری دفاتر خدمات مسافرتی هزینه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۸۷۴۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبر خوش وزیر نیرو/ صنعت نیروگاهی ایران خودکفا شد

وزیر نیرو گفت: صنعت نیروگاهی کشور امروز با رونمایی و راه‌اندازی سامانه ژنراتورهای گازی، در کل صنعت نیروگاهی خودکفا شده و آخرین حلقه نیروگاه‌سازی کشور نیز با توان متخصصان داخلی تکمیل شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج، علی‌اکبر محرابیان در بازدید از کارخانه‌های گروه مپنا در جمع خبرنگاران ضمن تبریک روز کارگر به عموم کارگران کشور اظهار کرد: صنعت نیروگاهی کشور امروز با رونمایی و راه‌اندازی سامانه ژنراتورهای گازی، در کل صنعت نیروگاهی خودکفا شده و آخرین حلقه نیروگاه‌سازی کشور نیز با توان متخصصان داخلی تکمیل شد.

وی در ادامه سخنان خود به عملکرد دولت سیزدهم در بخش نیروگاهی کشور اشاره و بیان کرد: طی عملکرد دولت سیزدهم با کمک بخش‌های مختلف بیش از 8500  مگاوات به ظرفیت تولید برق کشور‌ افزوده شد‌‌ و این مهم نقش بسزایی در رفع ناترازی برق کشور داشته است.

وزیر نیرو با اشاره به لزوم حمایت مالی از واحدهای نیروگاهی کشور به منظور افزایش راندمان و توسعه ظرفیت گفت:  با وجود اهمیت بالای حمایت مالی از طرح‌های توسعه ظرفیت نیروگاهی کشور، صندوق توسعه ملی به تعهدات خود در این حوزه به خوبی عمل‌ نکرده است.

وی در همین رابطه اضافه کرد: موضوع رفع ناترازی نیاز به سرمایه‌گذاری دارد که این اتفاق علاوه بر افزایش رفاه عمومی همچنین به افزایش بازدهی در حوزه انرژی منجر شده و به اقتصاد کشور نیز کمک شایانی خواهد کرد.

وزیر نیرو در ادامه سخنان خود به برنامه‌های وزارت نیرو برای عبور موفق از اوج بار 1403 اشاره کرد و گفت: طی سه سال اخیر برنامه‌های مشخصی برای مدیریت بار مصرف برق فصل گرم در دستور کار قرار گرفت که در سال 1401 برای این موضوع 100 اقدام، در سال 1402 تعداد 140 اقدام و برای فصل گرم سال جاری نیز 180 اقدام طراحی و‌اجرا شد.

محرابیان با تشریح بخش‌های مختلف برنامه‌های وزارت نیرو برای مدیریت مصرف برق در سال جاری گفت: بخشی از اقدامات وزارت نیرو‌ در این راستا به توسعه شبکه‌های انتقال، توزیع، افزایش پست‌ها و نظایر آن مرتبط است و بخشی نیز به افزایش ظرفیت و راندمان نیروگاهی کشور چه در بخش حرارتی و چه در بخش برقابی باز می گردد.

وی‌ با تاکید بر ضرورت مشارکت همه بخش‌های مصرف‌کننده برق برای عبور موفق از اوج بار سال جاری گفت: با توجه به تجارب دو سال گذشته در حوزه مدیریت مصرف برق، برنامه‌ریزی ویژه‌ای برای افزایش مشارکت بخش‌های مختلف در نظر گرفته شده که از جمله آن می‌توان به اختصاص پاداش‌های ویژه به مشترکان بخش خانگی اشاره کرد.

محرابیان در همین رابطه اظهار کرد: بیش از 80 میلیون پاداش اعم از هدایایی چون لوازم برقی کم مصرف مورد نیاز خانه و خانواده، صدها خودرو، بسته‌های اینترنتی و... برای مشترکان کم مصرف در تابستان سال جاری در نظر گرفته شده که به افشار محتلف مانند کودکان، نوجوانان، بانوان و... که در مسابقات مربوطه شرکت کرده و در مدیریت مصرف برق سال جاری نقش آفرینی کنند، اهدا می‌شود.

وزیر نیرو در پاسخ به پرسشی درباره نحوه مدیریت مصرف برق صنایع نیز اظهار کرد: سال گذشته برای اولین بار میزان مصرف کلی برق صنایع از میزان مصرف برق بخش خانگی در ایام فصل گرم سال فراتر رفت.

محرابیان در ادامه با تاکید بر اهتمام وزارت نیرو برای تامین برق کافی برای صنایع در دوره اوج بار مصرف امسال ادامه داد: بر اساس تفاهمنامه‌ای که با وزارت صمت و بر اساس قانون منعقد شده است، صنایع بزرگ ملزم به ایجاد نیروگاه به منظور تامین بخشی از برق مورد نیاز خود هستند.

وی با بیان این که انرژی مورد نیار صنایع امسال نیز در ساعات مختلف تامین می‌شود،گفت: هم‌اکنون 5 واحد نیروگاهی صنایع در استان‌های مختلف کشور به بهره‌برداری رسیده است ‌صنایعی که اقدام به احداث نیروگاه‌های خود تامین کرده‌اند، در اولویت اجرای برنامه‌های مدیریت مصرف برق قرار نمی‌گیرند.

وزیر نیرو در پاسخ به پرسش دیگری درباره میزان واردات و صادرات برق کشور گفت: تبادل برق با کشورهای همسایه یکی از سیاست‌های اصلی وزارت نیرو است که به صورت کلی در طول یک سال ما 80 درصد صادرات و 20 درصد واردات دا‌ریم.

وزیر نیرو در این بازدید همچنین گفت: گروه تولیدی مپنا یکی از افتخارات صنعت کشور است که نقش مهمی در اجرای فعالیت های نیروگاهی چه در داخل و چه در خارج از کشور دارد.

محرابیان با تاکید بر اینکه گروه مپنا به طور کامل مورد حمایت دولت قرار دارد، ادامه داد: این گروه صنعتی توانسته است در طول سال‌های گذشته با به روزرسانی دانش مهندسی و تکنولوژی، همسو با دانش روز جهان حرکت کند و نقش  اثرگذاری در پاسخ به نیاز کشور در حوزه انرژی ایفا کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خبر خوش وزیر نیرو/ صنعت نیروگاهی ایران خودکفا شد
  • برخورد قاطع با تور‌های گردشگری غیرمجاز در کردستان
  • طرح جنگل‌داری چندمنظوره با رویکرد حفاظتی و توسعه توریسم بررسی شد
  • قرن بیست و یکم قرن گردشگری
  • دولت قانون ساماندهی اجاره بها را تا قبل از شروع فصل جا به جایی مستاجران اجرایی کند
  • جایزه ملی تعالی گردشگری برگزار می‌شود
  • سومین دوره جایزه ملی تعالی گردشگری برگزار می‌شود
  • برنامه تأمین ارز دولت و بانک مرکزی شفاف است ولی کافی نیست
  • میمند شهر ملی شیشه گری
  • اسلام اهمیت زیادی به امر شورا و مشورت قائل شده است