Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دیگر رسانه‌های خبرگزاری فارس، فریدون عباسی، نماینده مردم کازرون و رئیس کمیسیون انرژی مجلس در برنامه پایش شبکه یک سیما حاضر و به گفتگو پرداخته است که مهمترین بخش‌های آن در ادامه آمده است.

- برخی وزرا پس از اخذ رأی اعتماد بر مبنای سیاست‌های کلی و حتی شخصی عمل می‌کنند و انسجام فکری در میان وزرای اقتصادی وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

- در خصوص پتروپالایشگاه‌ها وزیر نفت در مدت زمان کوتاهی پاسخ داد ولی پاسخ وزیر به نحوی نبود که پتروپالایشگاه‌ها ساخته خواهد شد و همه چیز منوط به صندوق توسعه ملی شد.

- زمانی که افرادی که در دستگاه اجرایی نشستند نظریه مقاومت را قبول ندارند و چشم به انتخابات‌ امریکا، برجام و یا اینستکس دوخته باشند، موفق نخواهیم شد به سمت تولید که موجب اشتغال خواهد شد نخواهیم رفت.

- تنها ۴۰ پالایشگاه در سراسر دنیا مشتری نفت ایران هستند که در ۱۲ کشور و پنج منطقه دنیا قرار دارد و شناسایی این ۴۰ پالایشگاه و تغییر فرآیند آن و تحریم نفت ایران کار سختی نیست.

- از طرفی تجارت نفت خام با کشتی‌های بزرگ ۱ تا ۳ میلیون بشکه‌ای انجام می‌شود و قطعاً شناسایی و رهگیری این کشتی‌ها که از نقطه‌ای مشخص در خلیج فارس به پنج نقطه دنیا اعزام می‌شوند کار سختی نیست.

- حتی اگر انتقال نفت با راه های متفاوت امکان پذیر باشد برگشت پول حاصل از فروش نفت خود موضوع جدایی است با توجه به مبالغ بالای این معامله‌ها، جابجایی این مبالغ در سیستم بانکی با توجه به وضعیت تحریمی فعلی کاری بسیار دشوار و حتی غیر ممکن است.

- اما این تمام ماجرا نیست و راه‌های زیادی برای دور زدن تحریم‌ها و بی اثر کردن و آنها وجود دارد که یکی از آنها ساخت پالایشگاه ها و پتروپالایشگاه ها در داخل کشور است که نفت کشور به این مراکز فروخته شود و با تولید دهها محصول متنوع بازار فروش آن سراسر دنیا باشد و همچنین مواد اولیه تولید محصولاتی که امسال در کشور با افزایش قیمت مواجه شد همچون لاستیک پوشک و بطری آب معدنی تامین شود.

- فرآوری و پالایش نفت در داخل کشور چهار مزیت عمده به همراه دارد؛ ایجاد ارزش افزوده بیشتر نسبت به نفت خام، ایجاد اشتغال، ایجاد ۱۰ محصول و امکان ارسال و صادرات به شیوه های مختلف و همچنین انتقال پول آنها به روش های مختلف با توجه به کم بودن مبالغ آن دست خواهیم یافت.

- با نگاهی به افزایش قیمت‌ها در بازارهای مختلف همچون بازار مسکن طلا دلار مواد غذایی حامل های انرژی باید پرسید که آیا به همین نسبت نیز درآمد مردم افزایش یافته است که قطعاً پاسخ آن منفی خواهد بود و خود بنده نیز با توجه به حقوق گیر بودن طی سال ها و مراحل مختلف با توجه به کاهش ارزش پول ملی فقیرتر شدم

- به طور کل باید به سمت نظامی جامع حرکت کنیم و در خصوص حامل‌های انرژی یارانه‌ای را به جامعه و مردم اختصاص دهیم و قیمت‌ها را واقعی کنیم.

- بایستی برای بهبود وضعیت، انجام برخی امور، همچون بازار خودرو، را به دست نظامی‌ها بسپاریم برخی با ادعای روشنفکری گمان می‌کنند که نظامی ها همچون دوره قاجاریه گزنه هستند و نمی‌دانند که نظامیان ما در حال طی کردن مرزهای دانش هستند.

- حرف من این نیست که فرمانده نظامی مدیر عامل شرکت خودروسازی شود بحث اینجاست که باید الگو برداری شود و امروز انسجام مدیریت و حاکمیت تفکر علمی وجود ندارد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: حامل های انرژی تحریم ها وضعیت اقتصادی پالایشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۹۲۹۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین زیردریایی نظامی ساخت چین تحویل پاکستان شد

چین اولین زیردریایی نظامی مجهز به فناوری روز جهان را که قرارداد ساخت آن ۹ سال پیش با پاکستان امضا شده بود، تحویل اسلام‌آباد داد.

به گزارش مشرق، یک فروند از ۸ زیردریایی که قرار است توسط چین آماده شود، طی سفر فرمانده نیروی دریایی پاکستان به چین، تحویل اسلام‌آباد داده شد.

ارتش پاکستان دریافت اولین سفارش زیردریایی نظامی خود از چین را گشایش راهی جدید در همکاری‌های قوی دو کشور عنوان کرد.

براساس قراردادی که دو کشور در جریان سفر رئیس جمهور چین به پاکستان در سال ۲۰۱۵ امضا کردند، ۴ فروند زیردریایی نظامی در چین و ۴ فروند دیگر آن نیز در کارخانه کشتی سازی پاکستان در بندر کراچی آماده خواهد شد.

برپایه این قرارداد دفاعی که با هدف انتقال تکنولوژی به امضا رسیده است، دو طرف در خصوص ساخت هشت زیردریایی «کلاس هنگور» به توافق رسیدند.

زیردریایی کلاس هنگور قادر به انجام ماموریت های مختلف بر اساس دستور العمل های عملیاتی است. این زیردریایی بسیار پیشرفته و غیرقابل رهگیری، مجهزترین سلاح ها و حسگرها را داراست.

منبع: مهر

دیگر خبرها

  • رشد اقتصادی کشور در گرو بهبود شرایط زندگی کارگر است
  • تیتر خاص رسانه عربی درباره ایران/ تحلیل وضعیت اقتصادی پس از «آغاز عصر تحول»
  • تیتر خاص رسانه عربی در مورد ایران/ تحلیل وضعیت اقتصادی پس از «آغاز عصر تحول»
  • سیاست‌گذاری هوشمندانه حوزه انرژی، توسعه درآمدهای ارزی کشور در شرایط تحریم را میسر کرد
  • اولین زیردریایی نظامی ساخت چین تحویل پاکستان شد
  • تبدیل شدن به شریک تجاری جدید نفتی با عرضه نفت به پالایشگاه های کوچک و سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی
  • تبدیل شدن به شریک تجاری جدید نفتی با تکیه بر عرضه نفت به پالایشگاه های کوچک و سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی
  • تحریم‌ ایران به نتیجه نخواهد رسید/ قدرت تولید و صادرات کمتر از قدرت نظامی نیست
  • قدرت تولید و صادرات کمتر از قدرت نظامی نیست
  • آمریکا عامل همه جنگ‌ها در دنیا است