Web Analytics Made Easy - Statcounter

یونس محمودی عصر دوشنبه در دیدار با رئیس سازمان کشور با تاکید بر اینکه چای یکی از محصولات راهبردی کشور است، اظهار داشت: اگر چایکاران، کارخانجات و سازمان چای هر کدام به وظایف خود به درستی عمل کنند، می توانیم به ارتقا، بهره وری و عرضه کیفی چای در بازارهای جهانی برسیم.

وی با تاکید بر اینکه مسئولان باید در حد امکان و توان خود برای حمایت از چایکاران تلاش کنند، گفت: می توانیم با استفاده از فرصت، ظرفیت و پتانسیل ها این موضوع را جا بیاندازیم که همگان از چای ایرانی مصرف کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار لاهیجان ادامه داد: چای ارگانیک ایرانی می تواند با چای فرآوری شده و غیر بهداشتی کشورهای دیگر رقابت کند.

محمودی، آموزش چایکاران را عاملی مهم برای ارتقا صنعت چای دانست و خاطر نشان کرد: آموزش، محور توسعه است و کشاورزان آموزش دیده می توانند با ترکیبی از سنت و مدرنیته به تولید محصول کیفی بپردازند.

وی افزود: همه محصولات استراتژیک لاهیجان مانند چای، برنج، کلوچه و غیره با استانداردسازی جهانی، قابل رقابت با نمونه های خارجی خواهد بود.

لاهیجان ۴ هزار هکتار باغ چای دارد و ۹ هزار خانوار در این شهرستان به کاشت، داشت و برداشت چای مشغول هستند.

برچسب‌ها رشت حبیب جهان ساز گیلان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: رشت گیلان رشت گیلان اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۹۶۵۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خرید تضمینی گندم ۳۰ درصد افزایش یافت

عطااللّه هاشمی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: بنابر آخرین آمار از ابتدای فصل برداشت ۷۵۰ هزارتن گندم با ارزش حدود ۱۴ همت از کشاورزان خریداری شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۳۰ درصد افزایش داشته است.

به گفته او، علی رغم گذشت بیش از یک ماه از فصل برداشت، ریالی از مطالبات گندمکاران پرداخت نشده است و کشاورزان کماکان چشم انتظار دریافت پول هستند.

هاشمی ادامه داد: براساس قانون ۲۴ ساعت پس از تحویل گندم به مراکز خرید، مطالبات کشاورزان باید پرداخت شود که متاسفانه این امر مورد بی توجهی قرار گرفته است.

رئیس بنیاد ملی گندمکاران با بیان اینکه دولتمردان نسبت به تخصیص جایزه گندم بی تفاوت هستند، افزود: علی رغم پیگیری های مکرر، خبری از تخصیص جایزه و اصلاح قیمت گندم نیست که استمرار این روند، خرید تضمینی را دچار چالش می کند.

او گفت: براساس برآوردهای صورت گرفته تولید گندم بالای ۱۴ میلیون تن و حداقل خرید ۱۲ میلیون تن خواهد بود که در صورت بی تفاوتی به جایزه گندم و پرداخت مطالبات، محصول تولیدی صرف خوراک دام و طیور می شود و به نوعی هدر می رود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • خبر خوش برای استقلال در آستانه بازی با تراکتور
  • ۱۵ درصد از مطالبات بازیکنان استقلال پرداخت شد
  • پرداخت ۱۵ درصد از مطالبات بازیکنان استقلال
  • پتروشیمی‌ها پول خوراک را به‌موقع پرداخت کنند
  • ریالی از مطالبات گندمکاران پرداخت نشده است
  • خرید تضمینی گندم ۳۰ درصد افزایش یافت
  • دستور برای جلوگیری کسر امتیاز از نفت!
  • حمایت از کارگران رونق تولید و بهره‌روری را ارتقا می‌دهد
  • رونق رشته مینی‌گلف در خراسان جنوبی
  • حرکت چرخه تولید موجب رونق اقتصادی می‌شود