Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-04@10:13:37 GMT

فیلم نولان پیشتاز پرفروش‌های جهان باقی‌ ماند

تاریخ انتشار: ۲۵ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۲۹۷۷۴۸

فیلم نولان پیشتاز پرفروش‌های جهان باقی‌ ماند

«Tenet» فیلم جدید کریستوفر نولان بریتانیایی برای دومین هفته متوالی در صدر پرفروش‌ترین فیلم‌های امریکای شمالی و البته کل جهان نشست.


جذابیت کارهای قبلی نولان و داستان مبهم اما کنجکاوی برانگیز Tenet و البته تعداد اندک فیلم‌های جدیدی که در این هفته اکران شدند، از عواملی بود که «تنت» را همچون هفته گذشته در بالاترین نقطه جدول قرار داد و براین نکته هم باید تأکید کرد که «tenet» چون اولین فیلم بزرگ و پرهزینه‌ای است که پس‌ از هفت ماه تعطیلی سینما در سطح جهان به نمایش درمی‌آید و پیش‌درآمدی بر اکران مجدد فیلم‌ها محسوب می‌شود، هنردوستان را به تعقیب و تماشای خود واداشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


«تنت» در اقیانوسیه و سینماهای دوباره رونق گرفته اروپای غربی هم پیشتازی کرد و در آلمان نسبت به هفته نخست اکرانش بیش از 24 درصد تنزل در فروش نداشت ولی در فرانسه و بریتانیا متحمل تنزل‌هایی 57 و 59 درصدی شد و با وجود این در صدر جدول آثار پرفروش این کشورها هم باقی ماند.
جدیدترین کشوری که در روزهای اخیر به روی فیلم جاسوسی – جنایی و معماگونه «تنت» آغوش گشود، هنگ‌کنگ در شرق آسیا است که معمولاً محل مناسبی برای فروش کلان آثار هالیوودی بوده است. اضافه بر اینها بازگشایی فزاینده سالن‌های سینما در امریکا و کانادا و بویژه در ایالت بسیار پرنفوس و سرشار از تماشاخانه کالیفرنیا سبب شد این فیلم در هفته جاری در قریب به 2950 تالار به نمایش درآید و برامکان و میزان فروش خود بیفزاید.
تنها فیلم جدیدی که این هفته اکران وسیع شد و به‌رغم گرفتن نمره تأیید‌آمیز 81 درصد از سایت ارزشگذاری روتن توماتوز مثل سایر فیلم‌های روز زورش به «تنت» نرسید، کاری از شرکت سونی پیکچرز به‌نام «گالری قلب‌های شکسته» است.
این فیلم کمدی- رومانتیک که کاری از داکری مونتگری است، این هفته در 2205 سالن در سطح امریکای شمالی به‌ نمایش درآمد و با اینکه تم شیرین و خوشبینانه آن در تعارض با مضمون سنگین و تلخ اکثر فیلم‌های به‌نمایش درآمده در عصر بازگشایی سالن‌ها پس از تخفیف نسبی دشواری‌های کرونا است، اما برای رسیدن به تنت و غلبه بر آن کم آورد و به رتبه دوم در جدول پرفروش‌های امریکا اکتفا کرد و در چند کشور اروپایی و آسیایی هم جزو سه فیلم صدر جدول جای گرفت.
از منظر بین‌الملل و در رقابت با «Tenet» این فیلم «مولان» است که حرف اول را می‌زند. «مولان» همزمان با اکران امریکایی‌اش و صدرنشین شدن در بازارهای 13 کشور طی دو هفته اخیر در چین نیز که بازار مناسبی برای آثار پرهزینه هالیوودی است، به‌نمایش درآمده و بدیهی است که آمار حاصله‌اش در آنجا در سطحی بالا باشد.  فروش زیاد مولان که یک فیلم رزمی و در عین حال فانتزی و مبتنی بر افسانه‌های کهن شرق آسیایی است و بافت و ساختار و عوامل تولیدش همگی رنگ و بوی چینی دارند، در سه کشور دیگر جنوب شرق آسیا شامل تایلند، سنگاپور و تایوان هم در سطحی بالا بوده است.
والت دیسنی چند سالی است که فیلم‌های کارتونی موفق‌اش را با بازیگران زنده از نو تولید و عرضه می‌کند و به‌نظر می‌رسد «مولان» با چنان‌ پس زمینه‌ای از آمار به ثبت رسیده توسط بازسازی‌های «شیرشاه» (با درآمد 120 میلیون دلاری) و «کتاب جنگل» (150 میلیونی) فراتر برود یا به آنها بسیار نزدیک شود و عبورش از مرزهای دلاری بازسازی «زیبا و هیولا» (5/85 میلیون دلار) و علاءالدین (8/53 میلیون دلار) قطعی به‌نظر می‌رسد.
البته چینی بودن موضوع «مولان» لزوماً یک حسن بزرگ و وسیله افزایش فروش در چین به حساب نمی‌آید، زیرا چینی‌ها چند سالی است که خودشان بلاک باسترهایی از همین قبیل و با هزینه‌های سنگین تولید می‌کنند و از فروش‌‌های بالای اینگونه آثار بهره‌مند می‌شوند.

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۹۷۷۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد خیره‌کننده ایران در بازار تسلیحات پیشرفته جهانی

«شورای آتلانتیک» نوشت: ایران در مسیر جایگزینی روسیه به عنوان صادرکننده پیشتاز تسلیحات قرار دارد، به همین دلیل ایالات متحده نیازمند یک استراتژی مشخص برای مقابله با این روند است.

به گزارش مشرق، اندیشکده «شورای آتلانتیک» در گزارشی آورده است ایران به خوبی در راه تبدیل شدن به یک صادرکننده درحال پیشرفت تسلیحات در سطح جهان قرار دارد؛ تهران در سال‌های گذشته، فروش و انتقال پهپادهای خود را به نقاط مختلف جهان از آمریکای جنوبی تا آفریقا به سرعت افزایش داده است و به صورت ویژه کشورهای بیشتری به خرید این قابلیت‌ها از ایران علاقه مند شده اند.

«دنی سیترینوویچ» نویسنده این گزارش معتقد است که منافع اقتصادی ایران در این حوزه مشخص است زیرا تخمین زده می‌شود که هزینه هر پهپاد پرطرفدار شاهد ۱۳۶ بین ۲۰ هزار تا ۴۰ هزار دلار باشد. این موضوع در کنار گزارش‌هایی مبنی بر فروش بیش از ۲ هزار پهپاد ایرانی فقط به روسیه، نشان می‌دهد که تهران میلیون‌ها دلار از این معاملات به دست آورده است.

این تحلیلگر آمریکایی تاکید دارد: با این حال، دستاورد ایران از چنین تحرکاتی، بیشتر از منافع مالی آن است، چرا که این معاملات موقعیت سیاسی جمهوری اسلامی را در کشورها عمیق‌تر می‌کند و وابستگی به تهران و تولیدات آن را ایجاد می‌نماید.

کارشناس این اتاق فکر آمریکایی سپس به مقایسه تولیدات ایران با نمونه‌های مشابه پرداخته و آورده است: در این زمینه، ایران در مقایسه با کشورهایی مانند انگلستان یا آمریکا که توانایی‌های مشابهی را به سراسر جهان صادر می‌کنند، از مزایای قابل توجهی برخوردار است. پهپادها و سایر قابلیت‌های نظامی ایران، مانند موشک‌های کوتاه‌برد فاتح ۱۱۰، ارزان‌تر از رقبای غربی آن هستند. ضمن آنکه هیچ محدودیت سیاسی یا قانونی که مانع فروش این تسلیحات در سراسر جهان شود، برای ایران وجود ندارد. به نظر می‌رسد تهران هم هراسی ندارد که این محصولات به دست طرف‌های خارجی خطرناک بیفتد.

نویسنده با اشاره به کارایی تسلیحات ایرانی تاکید دارد: از همه مهمتر این است که محصولات ایران در میدان جنگ خود را ثابت کرده اند و این موضوع در استفاده روسیه از آنها در جنگ اوکراین یا توسط گروه‌های نزدیک به ایران همچون حزب الله لبنان، انصارالله یمن یا شبه نظامیان شیعه در عراق مشخص شده است.

کارشناس شورای آتلانتیک معتقد است: این شرایط به ایران اجازه فروش قابل توجه تسلیحات به بسیاری از کشورهای جهان به‌ویژه دولت هایی که غرب در زمینه تسلیحات برای آن‌ها محدودیت‌هایی را ایجاد کرده است، فراهم می‌آورد.

در بخش دیگری از گزارش با اشاره به جایگاه پیشین روسیه در بازار تسلیحات جهان، ادعا شده است که روسیه پس از حمله به اوکراین، به دلیل مجموعه‌ای از تحریم‌ها در بازار تسلیحات و تجهیزات نظامی دچار مشکلاتی شد. پس از این تحول ایران در نظر کشورهایی که پیش از این به تجهیزات نظامی روسیه وابسته بودند، به گزینه ای جذاب‌تر تبدیل شد. ضمن آنکه، سرمایه‌گذاری مشترک ایران و روسیه می‌تواند فروش تسلیحات متعارف آنها را افزایش دهد.

نویسنده این گزارش با اشاره به تحولات در دریای سرخ به کاخ سفید توصیه کرده است: دولت آمریکا باید جدی بودن شرایط را درک کند. نادیده گرفتن این روند می‌تواند به وضعیت غیرقابل برگشتی منجر شود که ممکن است ایران را به صادرکننده پیشروی تسلیحات در جهان تبدیل کند.

از دیگر پیشنهادهای این اتاق فکر به دولت بایدن آن است که تحریم‌های اقتصادی و سیاسی را علیه هر کشوری که به دنبال کسب توانایی‌های نظامی ایران است یا سرمایه‌گذاری‌های نظامی مشترک را با تهران انجام می‌دهد، اعمال کند زیرا این اقدام می‌تواند به عنوان یک عامل بازدارنده باشد. همچنین تسهیل کمک نظامی به کشورهای معامله کننده با ایران، از بین بردن جذابیت تسلیحات ایرانی و بی اعتبار کردن توانایی‌های نظامی ایران از دیگر ترفندها علیه تهران بیان شده است.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • رشد خیره‌کننده ایران در بازار تسلیحات پیشرفته جهانی
  • از آغاز پیش‌فروش بلیت یک نمایش تا «مدرسه در دست بچه‌ها»
  • بازار خودرو به کمای عمیق رفت/ آخرین قیمت پژو، سمند، تارا، شاهین و کوئیک + جدول
  • مارک‌های  پرفروش‌ چرخ خیاطی خانگی در ایران را بشناسید
  • نرخ بهره بین بانکی به ۲۳.۵ درصد رسید + جدول
  • قیمت خودرو امروز ۱۳ اردیبهشت + جدول
  • «توهین» میلیاردر‌های به تماشاگران
  • جهش گسترده قیمت‌ها در بازار خودرو/ آخرین قیمت پژ، دنا، سمند، شاهین، تارا و کوییک + جدول
  • جدول لیگ برتر | همه چیز به کام استقلال؛ قعر در دست خوزستانی‌ها!
  • جدول لیگ برتر فوتبال در پایان هفته ۲۵