Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- رئیس شورای ملی زیتون گفت: دولت در حال تبدیل کردن تولیدکنندگان زیتون به دلال است چراکه هیچ گونه تسهیلات دولتی برای ارائه مجوز به واحدهای فرآوری زیتون در سطح کشور انجام نمی‌گیرد. - اخبار استانها -

مهدی عباسی در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در زنجان با اشاره به اینکه طرحی مبنی بر خرید تضمینی زیتون در کشور ارائه شده اما هنوز وارد فاز اجرایی نگشته است اظهار داشت: اجرایی شدن طرح خرید تضمینی زیتون در کشور بسیار سخت است چرا که بخش دولتی به صنایع فرآوری تبدیلی زیتون که دارای مجوز هستند تسهیلات تزریق می‌کند اما بخش فاقد مجوز را درنظر نمی‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: دریافت تسهیلات نیازمند مستنداتی از جمله مجوز بهره‌برداری است که این موضوع برای بانک بسیار اهمیت دارد اما بیش از 80 درصد واحدهای فرآوری زیتون در سطح کشور فاقد مجوز بهره‌برداری است.

رئیس شورای ملی زیتون با بیان اینکه تنها 20 درصد واحدهای  فرآوری در سطح کشور دارای مجوز است و اگر بخواهد در قالب این طرح وارد شود، هرگز طرح خرید تضمینی زیتون اجرا نخواهد شد گفت: این مسئله به وضوح مشخص است زیرا که 80 درصد واحدها فاقد مجوز بوده و در اکثریت قرار دارند و همین امر مانع از اجرای طرح خرید تضمینی زیتون در سطح کشور می‌شود.

این مسئول با اشاره به اینکه طرح خرید تضمینی زیتون طرح بسیار مناسبی است اما اجرای آن نیازمند شروطی است عنوان کرد: مسئولان در سطح کشور باید در روند صدور مجوز بهره‌برداری برای واحدهای فرآوری زیتون تسهیل‌گری انجام دهند اما این موضوع همیشه در حاشیه قرار داشته و توجهی به آن نمی‌شود.

مرغ از بازار ایلام پر کشید؛ عدم پاسخگویی مسئولان استانداری/ جهاد کشاورزی: مرغداران مقصرند!خدمات جهاد کشاورزی در استان کرمان تنها به دام‌های پلاک‌گذاری‌شده ارائه می‌شوددستور استاندار فارس به محیط زیست و جهاد کشاورزی؛ هیچ محصولی ‌نباید با فاضلاب آبیاری شود‌گیلان| تلاش برای خودکفایی در تولید روغن زیتون؛ آزمایشگاه ارزیابی کیفیت روغن زیتون راه‌اندازی شد

عباسی با بیان اینکه دولت در حال تبدیل کردن تولیدکنندگان زیتون به دلال است تاکید کرد: به واحدهای فرآوری مجوز بهره‌برداری صادر نمی‌شود و این مسئله در قالب دلال وارد موضوع می‌شود به عبارتی دیگر به واحدهای فرآوری اجازه بهره‌برداری داده نمی‌شود و نام دلال بر روی آن قرار داده می‌شود. بنابراین باید به این واحدها مجوز و هویت داد و بعد از آن تقاضای کار از آن‌ها داشت.

وی با اشاره به اینکه زیتون خام از کشور صادرات ندارد گفت: در زمینه صادرات زیتون و روغن زیتون به کشوری همچون بنگلادش برنامه‌ریزی شده و تفاهم‌نامه هایی نیز با این کشور انجام بسته شده است با این حال اتاق بازرگانی استان زنجان از طریق شورای ملی زیتون و انجمن زیتون کشور در حال پیگیری موضوع صادرات زیتون است.

انتهای پیام/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مجوز بهره برداری واحدهای فرآوری سطح کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۹۹۴۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تداوم کاهش تورم شاخص بهای تولیدکننده در فروردین‌ماه ۱۴۰۳

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی بانک مرکزی، با توجه به نامگذاری سال ۱۴۰۳ با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم»، سیاست بانک مرکزی در سال جاری هدف‌گذاری برنامه‌ریزی شده برای تداوم کاهش تورم و نرخ رشد نقدینگی به همراه هدایت هدفمند اعتبارات بانکی به سمت تولید است. در همین راستا بررسی‌ها نشان می‌دهد سیاست‌ها و اقدامات اتخاذ شده توسط مجموعه اقتصادی دولت و بانک مرکزی در ابتدای سال جدید در راستای بهبود متغیرهای کلان اقتصادی و به خصوص مهار تورم موفقیت‌آمیز بوده است. به طوری که بررسی تحولات شاخص بهای تولیدکننده بیانگر ادامه روند کاهشی این شاخص در فروردین سال ۱۴۰۳ می‌باشد. بر اساس آخرین آمار، تورم دوازده‌ماهه شاخص بهای تولیدکننده از ۳۷.۳ درصد در فروردین ماه سال ۱۴۰۲ به ۳۱.۲ درصد در فروردین‌ماه ۱۴۰۳ کاهش یافته که موید کاهش ۶.۱ واحد درصدی نرخ تورم شاخص بهای تولیدکننده در این مقطع است.

در همین راستا تورم نقطه به نقطه شاخص بهای تولیدکننده نیز در ادامه روند کاهشی خود از سال گذشته، با ۱۶.۹ واحد درصد کاهش از ۴۰.۷ درصد در فروردین ۱۴۰۲ به ۲۳.۸ درصد در فروردین‌ماه سال جاری رسیده است. بررسی تحولات شاخص بهای تولیدکننده به تفکیک گروه‌های اصلی «کالا» و «خدمت» در فروردین ماه سال ۱۴۰۳ حاکی از کاهش تورم نقطه به نقطه هر دو گروه اختصاصی «کالا» و «خدمت» به ترتیب از ۴۱.۰ و ۴۰.۰ درصد در فروردین سال ۱۴۰۲ به ۲۰.۶ و ۳۱.۴ درصد در فروردین سال ۱۴۰۳ است.
تورم ماهانه شاخص بهای تولیدکننده در فروردین‌ماه ۱۴۰۳ به ۱.۳ درصد رسید. بررسی تورم ماهانه به تفکیک گروه‌های اختصاصی «کالا» و «خدمت» نیز حاکی از تحقق تورم ۲.۱ درصدی گروه کالا (ضریب اهمیت ۶۵.۷ درصد) با سهم از تورم ۱.۴ واحد درصد و تورم ۰.۴- درصدی خدمات (ضریب اهمیت ۳۴.۳ درصد) با سهم از تورم ۰.۱- واحد درصد می‌باشد.


شاخص بهای تولیدکننده - فروردین ۱۴۰۳

‌ کد خبر 6090650 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • تداوم کاهش تورم شاخص بهای تولیدکننده در فروردین‌ماه ۱۴۰۳
  • این سالاد پروتئینی خوشمزه با سس پستو را از دست ندهید
  • آغاز عملیات خرید تضمینی گندم در ۵ استان کشور
  • استان فارس تولیدکننده ۳۰ درصد هسته‌های اولیه بذر غلات کشور
  • افزایش ۳۰ درصدی خرید تضمینی برگ سبز چای در سال جاری
  • قیمت خرید تضمینی گندم را اصلاح کنید
  • جمع‌آوری «نامزد گلوله‌ها» سال گذشته از نمایشگاه کتاب به شدت غیرفرهنگی بود!
  • بروکراسی فلج‌کننده اداری مانع ورود تولیدکنندگان به اقتصاد می‌شود
  • خدمات فنی و مهندسی متخصصان ایرانی ماندگار است
  • شرکت‌های دانش بنیان و واحدهای فناور کرمانشاه توسعه می‌یابند