Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس محمد لاهوتی امروز در شانزدهمین نشست هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تهران با بیان اینکه از ابتدای مرداد امسال، موضوع صدور و تمدید کارت بازرگانی به وزارت صنعت، معدن و تجارت واگذار شده است، گفت: پیش از این اتاق های بازرگانی مدارک متقاضیان را دریافت می کردند و فرآیند تمدید و صدور کارت بازرگانی را انجام می داند اما در حال حاضر وزارت صمت و سازمان های استانی،  این پروسه را انجام می دهند که متاسفانه با توجه به نبود زیر ساخت های لازم برای این کار،  فرآیند با کندی بسیار زیاد انجام می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران با اشاره به توافق انجام شده بین بخش خصوصی و دولتی برای صدور و تمدید کارت بازرگانی در وزارت صمت، گفت: دولتی ها معتقدند که این موضوع قانون بوده اما فارغ از اینکه موضوع یاد شده قانون بوده یا توافق، به نظر می رسد که روند فعالیت های ما باید در جهت بهبود محیط کسب و کار تسهیل گری و روان سازی فعالیت های اقتصادی  باشد که متاسفانه در این تغییر هر دو موضوع مورد تهدید قرار گرفته و نه تنها تسهیلی صورت نگرفته بلکه موانعی بیشتری بر سر راه فعالان اقتصادی برای صدور و تمدید کارت بازرگانی قرار گرفته است. 

رئیس کنفدراسیون صادرات اتاق بازرگانی ایران بیان داشت: طی مدت 45 روز گذشته گزارشات زیادی از سوی فعالان اقتصادی به اتاق تهران در خصوص صدور و تمدید کارت بازرگانی گزارش شده که بعضی از این مشکلات نشان دهنده کج سلیقی و بی توجهی به تبعات  این اقدامات بوده چنانچه برای صدور کارت کماکان کارت پایان خدمت حتی از افراد بالای 60 سال مطالبه شده است. 

لاهوتی با اشاره به برگزاری جلساتی در ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا برای برطرف شدن مشکلات اظهار داشت: اولین جلسه در هفته جاری با حضور نمایندگان وزارت صمت و نمایندگان اتاق های بازرگانی برگزار شد و موضوعاتی مطرح شد که مقرر شد با برگزاری جلساتی دیگر مشکلات بیشتر مورد بررسی قرار گیرد و یک نتیجه گیری در مورد آن اعلام شود. 

وی اظهار داشت: البته اخیرا سرپرست وزارت صنعت در راستای حل مشکلات صدور و تمدید کارت بازرگانی به تازگی اعلام کرده اند که فعالیت سامانه های صدور و تمدید کارت بازرگانی اتاق و وزارت صمت به صورت موازی انجام شود در حالی که چنین امکانی وجود ندارد و در برخی موارد امکان موازی کاری وجود ندارد زیرا یک سری از استعلام ها که باید بصورت برخط استعلام شود یا باید برای وزارت صمت ارسال شود یا برای اتاق بازرگانی ارسال شود. 

عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی گفت: حدود 1100 کارت قبل از تغییر  سامانه صدور و تمدید کارت اعلام شد به اتاق ارسال شده بود که با توجه به این تغییر علیرغم اینکه تمام هزینه های این کارتها پرداخت شده و مدارک آن ها کامل بوده اما هنوز صدور و تمدید این کارت ها معطل و بلاتکلیف مانده است. 

عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تهران بیان داشت: همچنین تعدادی کارت که مراحل صدور و تمدید آنها تا نیمه راه پیش رفته بود به علت تغییر سامانه متقاضیان این کارت ها مجبور شدند فرآیند را در سامانه وزارت صمت از ابتدا آغاز کنند. 

رئیس کنفدراسیون اتاق بازرگانی اظهار داشت: از اول مرداد تا 24 شهریور 1398 در مجموع 405 کارت صادر و 1179 کارت نیز تمدید شده است اما از اول مرداد تا 24 شهریور 1399 یعنی از زمان تغییر سامانه تمدید و صدور کارت بازرگانی، در مجموع 125  مورد کارت بازرگانی  در سراسر کشور صادر و 650 کارت بازرگانی نیز تمدید شده است لذا این آمار حاکی از آن است صف متقاضیان طولانی تر شده و زمان تایید نیز طولانی تر شده است. 

وی بیان داشت: کاهش تعداد صدور و تمدید کارت بازرگانی حاکی از وجود مشکلاتی است بنابراین  باید این را بدانیم که هزینه های این مشکلات و تاخیر را تولید کننده، صادرکننده و اقتصاد ایران می پردازد لذا ضروری است که با نگاه ملی به رفع مشکلات صدور کارت بازرگانی بپردازیم تا هر چه سریع تر بتوانیم روند را به شرایط گذشته برگردانیم البته طرح این موضوع به منزله آن نیست که صدور و تمدید کارت بازرگانی در اختیار اتاق قرار گیرد بلکه ما خواستار تسهیل روند و سرعت صدور کارت بازرگانی هستیم. 

لاهوتی اظهار داشت: با توجه به مشکلات بوجود  آمده بهتر بود  در ابتدا سامانه جدید صدور و تمدید کارت بازرگانی به صورت آزمایشی در یک یا دو استان اجرایی می شد و سپس این موضوع به سایر استان ها تسری می یافت. 

انتهای پیام/ 

منبع: فارس

کلیدواژه: وزارت صنعت معدن و تجارت کارت بازرگانی محمد لاهوتی هیات نمایندگان اتاق بازرگانی صدور و تمدید کارت بازرگانی صدور کارت بازرگانی وزارت صمت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۰۲۵۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اثرگذار بودن برگزاری نشست‌ها درتوسعه همکاری‌های تجاری

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ پورنچای دانویواتانا، در آیین گشایش اجلاس اتاق‌های بازرگانی عضو مجمع در اصفهان، با قدردانی از برگزارکنندگان این نشست، تاکید کرد: برای تداوم گفتگو‌ها بین ۳۵ کشور عضو ACD و استمرار تعاملات میان منطقه‌ای، برگزاری این نشست‌ها تاثیرگذار است.
دانویواتانا با تاکید بر ضرورت مبادلات بین اعضای مجمع گفت وگوی همکاری آسیا از طریق ایجاد استاندارد‌ها و وضع قوانین سرمایه‌گذاری افزود: موضوعات گوناگونی مطرح است و نقش حیاتی اتاق‌های بازرگانی در این زمینه بسیار مهم و راهگشاست.
وی از احتمال برگزاری جلسه بعدی این اجلاس در کشور قطر خبر داد وگفت: صرفنظر از علاقه‌مندی به تداوم برگزاری این نشست‌های همکاری، مایل هستیم دست‌اندرکاران به مشکلاتی که در این عرصه وجود دارد، بصورت عمیق بیندیشند تا بتوانیم در پرتو تداوم همکاری‌ها، مشکلات موجود را برطرف کنیم.
پورنچای دانویواتانا ادامه داد: اگر هر کدام از اتاق‌های بازرگانی کشور‌های عضو آمادگی خود را بعنوان سومین میزبان اعلام کنند و داوطلب این کار شوند، در نهایت می‌توانیم به اجماع لازم در این زمینه برسیم.
وی تاکید کرد همکاری‌های چندجانبه را بهبود ببخشیم تا بتوانیم چنین نشست‌هایی را به موفقیت برسانیم، بنابراین باید نتایج توافق‌های کسب شده بصورت گزارش به ACD ارائه و از طریق بهبود شرایط، مشکلات برطرف شود تا در مسیر توسعه مجمع به پیشرفت نائل شویم.
مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا (Asia Cooperation Dialogue) با هدف ارتقاء همکاری و همگرایی منطقه‌ای بین دولت‌ها و سازمان‌های منطقه‌ای آسیا در ژوئن ۲۰۰۲ در «چاآم» تایلند تأسیس شد و اکنون ۳۵ کشور در آن عضویت دارند.
ایران نیز در ژوئن ۲۰۰۴ به این مجمع پیوست و در سال ۲۰۰۹ بعنوان کشور پیشگام همکاری فرهنگی انتخاب شد. در حال حاضر ریاست این مجمع بر عهده کشورمان است.
کشور‌های بحرین، بنگلادش، برونئی دارالسلام، کامبوج، چین، هند، اندونزی، ژاپن، کره جنوبی، لائوس، مالزی، میانمار، پاکستان، فیلیپین، قطر، سنگاپور، تایلند، ویتنام، قزاقستان، کویت، عمان، سریلانکا، بوتان، مغولستان، امارات عربی متحده، روسیه، عربستان، تاجیکستان، ازبکستان، قرقیزستان، افغانستان، ترکیه، نپال و فلسطین، عضو مجمع گفت وگوی همکاری آسیا ACD هستند.
این اجلاس تا فردا در محل اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اصفهان ادامه دارد.

دیگر خبرها

  • رشد اقتصادی در گرو صلح جهانی است
  • اجلاس اتاق های بازرگانی کشورهای عضو ACD-اصفهان
  • ۲۰۰ میلیون یورو ارز حاصل از فعالیت کارت‌های بازرگانی در کردستان بازگردانده شد
  • موضوعات مشترک کشور‌های عضو ACD پیگیری شود
  • اثرگذار بودن برگزاری نشست‌ها درتوسعه همکاری‌های تجاری
  • ۳۰ رئیس اتاق بازرگانی به اکسپو ایران می‌آیند
  • ۳۵۶ مورد کارت بازرگانی جدید در کردستان صادر شده است
  • آسیا با ترویج گفت‌وگو توانمندتر می‌شود
  • کرمان میزبان جشنواره چند رسانه‌ای وزارت میراث فرهنگی است
  • تمدید کارت ویژه مهاجرین افغانستانی