Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان با بیان اینکه "دانشگاه در حوزه نوع‌آوری با بخش صنعت همکاری کرده است" گفت: به‌زودی نخستین مرکز رشد نوع‌آوری در زمینه زیردریایی و نفت در این دانشگاه ایجاد می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، سید مهدی ابطحی پیش از ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به با توجه به آغاز سال تحصیلی پیش‌رو و دستاوردهای محققان این دانشگاه اظهار داشت: دانشگاه صنعتی اصفهان یکی از 13 دانشگاه بزرگ کشور کشور و جزو 5 دانشگاه برتر فنی و مهندسی‌است و جایگاه ویژه‌ای در فناوری و در دو عرصه ملی و فراملی دارد که فعالیت‌های تاثیرگذار آن مدیون پایه‌گذاری و تعریف درست و مناسب آن بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اگر امروز بحث دانشگاه نسل سه و چهار مطرح است و سه دهه است که پارک های علم و فناوری رونق گرفته، به دلیل پاسخگو بودن دانشگاه به نیازهای جامعه و دید پایه‌ای به این مسئله بوده است؛ این دانشگاه در حال حاضر 14 دانشکده و 8 پژوهشکده عمدتاً تقاضامحور دارد و دو پژوهشکده آن در مشارکت با صنعت، و پژوهشکده آب دانشگاه با شرکت آب منطقه‌ای و سازمان محیط زیست شکل گرفته که این روند ادامه‌دار خواهد بود.

همکاری بخش نوع‌آوری دانشگاه با صنعت

رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان با بیان اینکه دانشگاه در حوزه نوع‌آوری با بخش صنعت همکاری کرده، گفت: به زودی در دانشگاه نخستین مرکز رشد نوع‌آوری در زمینه زیردریایی و نفت ایجاد می‌شود؛ زمانی که صنعت در ایجاد ساختارهای پژوهشی همکاری می‌کند یعنی صنعت به دانشگاه برای حل مشکلات باور دارد چراکه دانشگاه، آینده این سرزمین را می‌سازد و یک نهاد همواره فعال و زنده است.

وی خاطر نشان کرد: 10 هزار دانشجو به نسبت برابر تحصیلات تکمیلی و کارشناسی داریم و همچنین به نسبت برابر دختران و پسران نزدیک می‌شویم. دانشگاه در سه شاخه علوم و فیزیک، ریاضی و شیمی فعالیت دارد و تنها دانشگاهی است که میزبان دانشکده کشاورزی و محیط زیست بوده، زیرا محور توسعه ایران کشاورزی مطرح شده و زمینه استقلال کشور را در بر می‌گیرد.

تشکیل ستاد کرونایی در دانشگاه و تبیین برنامه‌های آموزشی

ابطحی خاطر نشان کرد: اینکه زیرساختی را برای برگزاری آزمون‌ها داشته باشیم موفقیت‌آمیز است و این زیرساخت آموزش غیرحضوری در دانشگاه‌ها به عنوان سرمایه‌ای بزرگ است. از سویی دیگر این فرصت به وجود آمده که دانشجویان به صورت فرد فرد اظهار نظر و مذاکره داشته باشند و به روز کردن محتوا توسط اساتید با دقت بیشتر نیز از دیگر فرصت‌های آموزش مجازی است.

وی مزیت‌های مجازی‌شدن فضای آموزشی را اینگونه شرح داد: احساس تعلق خاطر اساتید به محتوا اکنون تبدیل به احساس رسالت آموزشی در عرصه جهانی شده است؛ ایجاد فضای تعاملی بین المللی درست در اختیار قرار داده شده که نهاد دانشگاه این همگرایی بین کشورها را پیش‌تر از سیاستمداران ایجاد می‌کنند.

دستاوردی جدید از محققان دانشگاه صنعتی اصفهان/ بزرگترین چاپگر سه بعدی کشور طراحی و ساخته شددستاوردی جدید از محققان دانشگاه صنعتی اصفهان / تولید دستگاه الکتروریسی نانوالیاف برای تولید ماسک N95همایش ملی مهندسی سطح به میزبانی دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار می‌شود

پاسخگویی به نیاز جامعه رویکرد دانشگاه صنعتی اصفهان

رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان با بیان اینکه "سه بخش معاونت فرهنگی، دانشجویی و نهاد رهبری در کنار هم یک ساختاری را ایجاد کردند که با تمام دانشجویان تماس گرفته و از شرایط سلامتی، دسترسی به اینترنت، ابزار لازم و وضعیت معیشت آنها و سایر دانشجویان و روند کلاس‌ها پرس و جو می‌کند" گفت: نتایج این ساختار در برنامه‌ریزی دانشگاه موثر بود و همچنین وام شرافتی به دانشجویان نیازمند اختصاص داده شد که به هر نفر در دو سه مرحله 1.5 میلیون تومان تحویل خواهیم داد.

ابطحی تصریح کرد: حدود 3.5 درصد دانشجویان این دانشگاه ابزار اینترنت نداشتند که فراخوانی داده شد تا ابزار لازم برای آنها تامین شود. کسانی که محرومیت دارند و به شبکه دسترسی ندارند، دانشگاه یک خوابگاه برای آنها فراهم می‌کند تا شرایط عادلانه آموزشی برقرار شود.

وی عنوان کرد: این دانشگاه 43 شرکت رویشی و برآمده از دانشگاه دارد و 15 کارخانه از فناوری این دانشگاه به دست آمده، بنابراین می‌تواند نیاز جامعه را حل کند؛ دانشگاه در زمینه استفاده از UVC برای ضدعفونی‌کردن در دنیا پیشتاز است و در زمان آغاز به کار بر این پروژه 8 مقاله در مورد آن وجود داشت و این به معنای یک نگاه جزئی به این مسئله است.

ابطحی با بیان اینکه "طراحی کابین‌های ضدعفونی برای محل‌های پرخطر و خانگی در این دانشگاه انجام و با قطار شهری اصفهان صحبت شده که دو سری دستگاه ضد عفونی کردن را در اختیار آنها قرار دهند" گفت: همچنین نخبگان توانستند در زمینه تولید کلید اصلی ماسک یعنی پارچه به خودکفایی برسند و به طور موازی با ستاد نانو کار کنند؛ خط تولید ماسک N95 نیز راه اندازی شد که تاکنون بالای یک میلیون ماسک تولید کرده است.

وی یادآور شد: یک دستگاه قابل رقابت جهانی در تولید ماسک سه لایه با ظرفیت 100 ماسک در دقیقه از سوی دانشکده نساجی وارد مدار شد.

انتهای پیام/169/س

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دانشگاه صنعتی اصفهان نوع آوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۰۶۰۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری سی‌امین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای در اصفهان

به گزارش خبرنگار مهر، جواد کریمی ثابت با اشاره به برگزاری سی‌امین کنفرانس ملی هسته‌ای ایران و اولین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای ۲۰۲۴ در اصفهان اظهار کرد: این کنفرانس در روزهای دوشنبه، سه شنبه و چهارشنبه در اصفهان برگزار می ود.

وی گفت: در حال حاضر بیش از ۵۰۰ مقاله برای کنفرانس ارسال شده و ۵۰ دانشگاه در فرآیند داوری مشارکت داشتند، همچنین ۱۶ میزگرد فنی و بنرهای تخصصی برای پوشش تمام ابعاد فناوری‌های هسته‌ای تدارک دیده شد.

رئیس انجمن هسته‌ای ایران با بیان اینکه ۱۰۰ سخنران از مقالات برای سخنرانی‌های علمی انتخاب شد، تصریح کرد: در میزگردهای تخصصی ۸۰ سخنران علمی داریم و دانشمندان از کشورهای ۵ قاره و بیش از ۵۰ نفر فعال در مجموعه هسته‌ای میهمان داریم.

وی هدف از برگزاری این کنفرانس را آشنایی صنعت با آخرین پژوهش‌ها اعلام کرد و گفت: دانشجویان موضوعات اولویت کشور را در دستورکار قرار دهند، از صنعت هسته‌ای و دانشگاه‌های کشور و دانشجویان حوزه هسته‌ای برای همه حوزه‌ها حضور دارند.

کریمی ثابت با بیان اینکه در این کنفرانس تحقیقات پژوهشگران در ۴ بخش محتوایی ۱۳ گانه ارائه می‌شود که سخنرانان خارجی نیز حضور مؤثر دارند، گفت: همچنین میزگردهای تخصصی با بیش از ۸۰ سخنران از دانشگاه و صنعت و با حضور پژوهشگران خارجی صورت می‌گیرد و یکی از پنل‌های تخصصی به همین موضوع اختصاص دارد.

وی با بیان اینکه برگزاری اولین کنفرانس با هدایت‌های ریاست سازمان و همکاری مدیر کل و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی انجام شد، ابراز کرد: نمایشگاه آخرین دستاوردهای صنعت هسته‌ای برای دانشجویان و پژوهشگران انجام شد و یکی دیگر از محورهای ارائه محتوا، پوسترها هستند که به مدت ۳ روز، در ۴ سالن در بازه زمانی صبح و عصر تدارک دیده شده و نشان از استقبال بالا و بلوغ صنعت هسته‌ای کشور است، موضوعاتی که در این همایش مطرح می‌شود از معضلات تمامی کشورهای دنیاست.

به گزارش مهر، این کنفرانس با محوریت کاربرد پرتوها، راکتورهای هسته‌ای، فیزیک هسته‌ای و شتاب‌دهنده‌های ذرات، اندازه‌گیری تشعشعات، انرژی همجوشی و پلاسما، چرخه سوخت هسته‌ای ایزوتوپ‌های پایدار و رادیو اکتیو، ایمنی و امنیت هسته‌ای، کشاورزی هسته‌ای، فناوری کوانتمی، آموزش هسته‌ای، حکمرانی هسته‌ای و تغییر اقلیم و نقش انرژی هسته‌ای برگزار می‌شود.

کد خبر 6097097

دیگر خبرها

  • زیردریایی هدایت‌پذیر از راه دور ساخته شد
  • مرکز ملی نوآوری مغز در بیمارستان فیروزگر تهران راه‌اندازی می‌شود
  • برگزاری نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای در اصفهان
  • ساز کوک دانشگاه و صنعت برای تأمین امنیت غذایی/ هزار دانشجوی طرح پویشی به هلدینگ زر می‌روند
  • ایجاد اشتغال پایدار از مسیر اتصال دانشگاه و صنعت می‌گذرد
  • برگزاری سی‌امین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای در اصفهان
  • اصفهان، میزبان نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای ۲۰۲۴
  • رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال
  • شکوفایی صنعت همدان با ایجاد بندر خشک
  • رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال است