Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید محمد پاکمهر در مصاحبه با خبرنگار فارس در بجنورد از برگزاری جلسه نمایندگان استان خراسان رضوی، شمالی و گلستان با وزیر راه خبر داد و اظهار کرد: این جلسه به جهت تصمیم‌گیری برای راه‌آهن گرگان، بجنورد، مشهد برگزار و در آن موضوعات مربوط به این مسیر موردبررسی قرار گرفت.

وی از کلنگ زنی چندین‌باره این خط راه‌آهن توسط روسای جمهور مختلف و همچنین برخی مسئولین دیگر کشور تصریح کرد: این پروژه که طی ۱۰ سال گذشته همواره مورد پیگیری نمایندگان و مردم این استان‌ها بوده اما اقدام موثری تاکنون انجام‌نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس مجمع نمایندگان خراسان شمالی ادامه داد: برای اجرای هر کیلومتر از این پروژه، ۲۸ میلیارد تومان اعتبار نیاز است و درمجموع این مسیر ۵۱۰ کیلومتر خط راه‌آهن باید کشیده شود.

وی آستان قدس را یکی از پیمانکاران این مجموعه طی سالیان اخیر عنوان کرد و گفت: فاینانس با کشور چین و همچنین تأمین درصدی از اعتبارات این پروژه از سوی دولت گزینه‌های مختلفی بوده که در سال‌های گذشته مطرح شده اما هیچ گاه به عرصه اجرا نرسید.

نماینده مردم بجنورد، جاجرم، گرمه، مانه و سملقان و رازوجرگلان خاطرنشان کرد: درباره آینده نحوه تأمین اعتبار این پروژه طی یک ماه آینده جلسه‌ای با حضور وزرای راه و شهرسازی، اقتصاد و رئیس‌کل بانک مرکزی و رئیس سازمان برنامه‌وبودجه به همراه نمایندگان و استانداران برگزار و درباره راه‌های پیشنهادی تأمین اعتبار این پروژه بزرگ و مهم تصمیم‌گیری می‌کنند.

وی در انتها فاینانس با کشور روسیه، تأمین مالی از بازار سرمایه یا بورس و همچنین استفاده از صندوق توسعه ملی را مسیرهای پیشنهادی تأمین مالی پروژه راه‌آهن گرگان، بجنورد، مشهد بیان کرد و گفت: این پروژه ازجمله تأکیدات رهبر انقلاب در سفر به خراسان شمالی و همچنین موردتوجه ریاست‌جمهور در سفر به این استان بوده که برای اجرای آن باید باهمت، تلاش، پشتکار و اراده مشکلات را حل کرد.

به گزارش فارس، استان خراسان شمالی تنها استانی است که در کشور از نعمت برخورداری از ایستگاه راه‌آهن در مسیر اصلی برخوردار نیست.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: گرگان مشهد راه آهن خراسان رضوی بجنورد چین روسیه راه آهن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۰۸۴۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور نخستین برات الکترونیکی تامین مالی زنجیره توسط شبکه بانکی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از بانک مرکزی، به منظور گسترش تأمین مالی زنجیره تولید و اجرایی‌سازی شیوه‌نامه اجرایی استفاده از «برات الکترونیکی» که طی بخشنامه شماره (۲۸۳۹۶۲‏‏/۰۰) مورخ (۲۹/‏۰۹/‏۱۴۰۰‬) به شبکه بانکی کشور ابلاغ شده و با تلاش‌های صورت گرفته و فراهم‌سازی الزامات سامانه‌ای و فناورانه و با همکاری بانک‌های صادرات ایران، تجارت و ملی ایران و همچنین وزارت امور اقتصادی و دارایی بهره برداری تجاری از این ابزار در (سوم اردیبهشت ۱۴۰۳) عملیاتی شد؛ به عبارت دیگر نخستین «برات الکترونیکی» توسط دو بانک صادرات ایران و تجارت صادر شد.

در چارچوب این ابزار اشخاص حقیقی و حقوقی می‌توانند به منظور تأمین سرمایه در گردش مورد نیاز فعالیت اقتصادی خود اقدام کنند.

براساس این گزارش؛ «برات الکترونیکی» سندی غیر کاغذی است که با درخواست «برات الکترونیکی» دهنده (براتکش) یعنی خریدار در وجه یا به حواله کرد دارنده «برات الکترونیکی» یعنی فروشنده و بر اساس اعتبار خریدار صادر می‌شود. سررسید این ابزار یک تا دوازده ماهه است و بانک عامل به عنوان رکن برات‌گیر، بازپرداخت مبلغ در سررسید را تقبل می‌کند.

برخی از مزایای برات الکترونیکی بدن شرح است:

- قابلیت انتقال در زنجیره‌های فعالیت‌های اقتصادی - امکان صدور «برات الکترونیکی» تا سقف ۲۰۰ فروش سال گذشته بنگاه خریدار - معاف از برنامه کنترل مقداری ترازنامه بانک مرکزی - امکان تنزیل توسط شبکه بانکی در صورت گذشته یک چهارم از عمر «برات الکترونیکی» یا دو بار گردش در زنجیره

با توسعه استفاده از این ابزار برای کل شبکه بانکی ظرفیت مناسبی جهت تأمین مالی بنگاه‌های اقتصادی در طول زنجیره‌های فعالیت آنها فراهم شده است.

لازم به ذکر است؛ بر اساس بخشنامه مورخ (۲۶/‏۰۱/‏۱۴۰۳)‬ بانک مرکزی به شبکه بانکی امکان صدور ۸۰ هزار میلیارد تومان «برات الکترونیکی» توسط شبکه بانکی در سال‌جاری پیش بینی شده است که می‌تواند در کنار سایر ابزارهای تأمین مالی اعم از اوراق گام و تسهیلات نقش مؤثری در تحقق «اهداف شعار سال» ایفا کند.

کد خبر 6088501 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • بجنورد میزبان جشنواره ملی نوا‌های رضوی
  • حال ناخوش رانندگان تاکسی در گرگان
  • پرداخت ۱۱۷ همت تسهیلات بدون ضامن
  • سابقه چندساله رشد تولید با مشارکت مردم در صنعت نفت
  • تعیین حریم مشهد با طرقبه شاندیز در انتظار ابلاغ وزارت کشور
  • آیت‌الله مهمان‌نواز یک روحانی ولایت‌مدار و بصیر بود
  • تامین مالی طرح‌های صنعت گاز منوط به وصول بدهی‌ ابربدهکار است
  • صدور نخستین برات الکترونیکی تامین مالی زنجیره توسط شبکه بانکی
  • گشایش نمایشگاه هفته مشاغل در بجنورد
  • لزوم تکمیل دیوار ساحلی منطقه جوادیه بجنورد تا پائیز+فیلم