Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیات علمی دانشگاه بین المللی امام رضا (ع) نوشت: مصوبه دو فوریتی شورای پنجم شهر مشهد، کذب بودن ادعا‌های مطرح شده از سوی شورا و شهرداری ثامن، برای تغییر رویکرد در طرح بافت اطراف حرم را ثابت کرد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، شورای اسلامی شهر مشهد در آخرین جلسه علنی خود، طرحی دو فوریتی را به تصویب رسانده که موضوع آن «حفظ حقوق عمومی و خصوصی در اصلاح طرح تفصیلی بافت پیرامون حرم مطهر» است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در این طرح دو فوریتی اولا صلاحیت شورای عالی شهرسازی و معماری برای تصمیم گیری درباره طرح تفصیلی بافت اطراف حرم زیر سوال رفته است و درخصوص اجرای ادامه بلوار شارستان ذکر شده است که عدم اجرای بخش باقیمانده شارستان باعث کاهش شدید نقش ترافیکی کل شارستان و ایجاد مشکل برای تردد زائران و مجاوران شده و همچنین عملکرد تونل انرژی و کانال جمع آوری آب‌های سطحی را مختل می‌کند.

همچنین در بند دال این طرح به حقوق مکتسبه اشاره شده و آمده است: «تاکنون حقوق قانونی متعددی برای شهروندان منطقه ثامن ایجاد و تثبیت شده» است.

اما با توجه به کوچ اجباری بیش از ۷۰ درصد از ساکنان این منطقه و جایگزینی آنان با سرمایه داران، به نظر می‌رسد منظور از شورای شهر مشهد از «شهروندان منطقه ثامن» همین افراد باشد. این امر، شائبه همراهی شورای شهر مشهد با سرمایه گذاران را بیشتر می کند. 

سعید شعرباف، در اینستاگرام خود و در واکنش به این طرح دوفوریتی نوشت:

«مصوبه دو فوریتی شورای پنجم شهر مشهد، به روشنی کذب بودن ادعا‌های مطرح شده از سوی شورا و شهرداری ثامن، برای تغییر رویکرد در طرح بافت اطراف حرم را ثابت و مشخص کرد که این شورا نیز همگام با انبوه سازان و مرتفع سازان، چیزی جز ادامه طرح طاش با چاشنی تخلفات وسیع را پیگیری نمی‌کند و ادعای تغییر رویکرد به سوی مردم و هویت، چیزی جز لفاظی نیست.»   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی  

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: شورای شهر مشهد بافت اطراف حرم شهرداری مشهد بافت اطراف حرم تغییر رویکرد دو فوریتی شهر مشهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۱۲۰۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشتازی شهرداری تبریز در تخفیف۸۰ درصدی صدور پروانه در بافت فرسوده

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد آئینی در حاشیه سفر به تبریز و بازدید از پروژه‌های نوسازی و بازآفرینی شهری در گفتگو با شهریار اظهار کرد: تبریز در حوزه بازآفرینی شهری و نوسازی بافت فرسوده از شهرهای پیشتاز کشور بوده و آذربایجان شرقی نیز در رتبه چهارم کشور در نوسازی بافت فرسوده کشور قرار دارد.

وی با بیان اینکه روند نوسازی بافت فرسوده در کشور شتاب بیشتری گرفته است، افزود: بر اساس تسهیلات نهضت ملی مسکن، تسهیلات ارزان قیمت اشتغالزایی در این حوزه و اجرای بسته ۱۹ بندی که مصوبه شورای عالی شهرسازی و معماری ایران را به همراه داشته، به شهرداری‌ها اجازه داده شد متناسب با شرایط اقلیمی و اجتماعی خود بسته خاص خود را تنظیم کنند که تبریز در این زمینه از شهرهای پیشرو بود.

آئینی ادامه داد: با تمهیدات اتخاذ شده به ویژه توسط معاونت معماری و شهرسازی شهرداری تبریز بسته تشویقی خاص شهر تبریز نیز تدوین و مصوب شد و در حال حاضر اجرایی می‌شود. از شهرداری تبریز جهت پیشتازی در این امر قدردان هستیم و خوشبختانه آمارها نشان می‌دهد روند نوسازی تسریع یافته و در مجموع در کشور نوسازی بیش از ۲۶۲ هزار واحد مسکونی از ابتدای دولت سیزدهم در بافت‌های فرسوده آغاز شده است.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران با اشاره به اینکه آذربایجان شرقی از لحاظ نوسازی بافت فرسوده و بازآفرینی شهری پس از استان‌های تهران، خراسان رضوی و اصفهان در رتبه چهارم کشوری قرار دارد، یادآور شد: همچنین کلانشهر تبریز از لحاظ نوسازی بافت فرسوده در رتبه سوم کشوری قرار دارد.

آئینی با قدردانی از عملکرد معاونت معماری و شهرسازی شهرداری تبریز به جهت تسریع در اجرای مسیرگشایی امتداد ۴۵ متری انقلاب تصریح کرد: کارسازی و اجرای عملیات محور ۴۵ متری که محلات حاشیه نشین و سکونتگاههای غیر رسمی تبریز همچون یوسف آباد، خلیل آباد و احمدآباد را تحت تأثیر خود قرار داده و مرغوبیت ایجاد می‌کند و ثروت مردم در این مناطق افزایش می‌یابد و همین امر باعث می‌شود در آینده نوسازی و مقاوم سازی در این محلات شتاب گرفته و شرایط سکونت بهتری برای مردم ایجاد کند.

وی همچنین با بیان اینکه شهرداری‌ها در مرحله صدور پروانه ساختمانی و مابقی هزینه‌ها مشوق‌های خوبی برای نوسازی بافت فرسوده در نظر گرفته‌اند، ادامه داد: بسته‌های تشویقی برای بافت فرسوده در شهرها حداقل ۵۰ درصد و در کلانشهرهای مشهد و تبریز تخفیف ۸۰ درصدی در صدور پروانه ساختمانی و هزینه‌ها اعمال می‌شود.

کد خبر 6088197

دیگر خبرها

  • تغییر مسیر پرواز تهران-زاهدان-مشهد
  • برگزاری هفتمین اجلاس شورا‌ها و شهرداری‌های مراکز استان‌ها در بوشهر
  • بیش از ۹۵ درصد زیرساخت عمرانی در بافت بوشهر تکمیل شد
  • استقرار شهرداری ویژه بافت تاریخی بوشهر در حال پیگیری است
  • اجرای ۱۸ پروژه شاخص بافت تاریخی قم در سال گذشته
  • پیشتازی شهرداری تبریز در تخفیف۸۰ درصدی صدور پروانه در بافت فرسوده
  • مرمت طرح‌های مشترک میراث فرهنگی و شهرداری در میبد
  • تحقیق و تفحص از مساجد تخریب شده منطقه ثامن
  • پروژه «خانه شهر» تاریخچه و گذشته تهران را به تصویر می‌کشد/ احیای بافت میدان امام‌خمینی
  • انتقاد تند از کریمی قدوسی بعد از ادعای جنجالی اش در حوزه نظامی / نه مسئولیت دارد نه عقوبت می شود!