Web Analytics Made Easy - Statcounter

به دنبال اظهارات رئیس جمهور آمریکا در زمینه پیوستن کشورهای دیگر به جمع سازشکاران با رژیم صهیونیستی، منابع صهیونیستی از ارتباطات فشرده میان مقامات واشنگتن و تل‌آویو برای سازش با تل‌آویو خبر دادند.

به گزارش مشرق، «شمعون آران» تحلیلگر و خبرنگار برجسته مرکز صهیونیستی پخش «صدای اسرائیل»، امروز (چهارشنبه)، از ارتباطات فشرده میان مقامات سودانی با مقامات آمریکایی در راستای سازش با تل‌آویو خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خبرنگار مرکز پخش صدای اسرائیل در حساب کاربری خود در توئیتر فاش کرد که گزارش‌ها حاکی از آن است، در واشنگتن میان مقامات خارطوم و واشنگتن برای عادی‌سازی روابط با تل‌آویو ارتباطات فشرده‌ای برقرار شده است.

آران با ضمیمه کردن تصویری از «امیره عقارب» کاردار سفیر سودان در واشنگتن نوشت که عقارب روز گذشته در مراسم امضای توافق صلح میان تل‌آویو، امارات و بحرین حضور داشته است.

بیشتر بخوانید

ترامپ: عربستان در وقت مناسب به روند صلح می‌پیوندد

پیش از آغاز مراسم امضای توافق صلح میان طرف‌های یادشده در واشنگتن، پایگاه خبری شبکه «الجزیره» نیز به نقل از منابع صهیونیستی در این خصوص گزارش داده بود که برخی از سفرای کشورهای عربی در این مراسم حضور پیدا خواهند کرد.

شامگاه روز گذشته، مقامات امارات و بحرین در حضور رئیس جمهور آمریکا و نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در واشنگتن توافق سازش کشورشان با رژیم اشغالگر قدس را امضا کردند.

امارات بیست و سوم مرداد و بحرین نیز بیست و یکم شهریور اعلام کردند که با رژیم اسرائیل بر سر عادی‌سازی روابط به توافق رسیده‌اند. بسیاری از تحلیلگران بر این باورند که این توافق با وساطت و خواست «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا به عنوان دستاوردی برای انتخابات ریاست جمهوری آمریکا صورت گرفته است.

ترامپ پس از امضای توافق صلح و پیش از سفر به ایالت پنسیلوانیا، بامداد روز چهارشنبه به وقت تهران، در جمع خبرنگاران مدعی شد که دست کم هفت الی نُه کشور به زودی به دایره صلح با تل‌آویو خواهند پیوست.

وی در ادامه اظهاراتش همچنین گفت که «عربستان سعودی نیز به زودی در وقت مناسبه به روند صلح» خواهد پیوست».

دولت آمریکا در تلاش است تا با تحمیل سازش با رژیم صهیونیستی به سودان، نام خارطوم را از فهرست کشورهای حامی تروریسم خط بزند.

در این خصوص، «مورگان اورتاگوس» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا اخیرا در گفت‌وگو به با شبکه سعودی «العربیه» ادعا کرده بود که دولت آمریکا در تلاش است تا به سودان کمک کند و نام این کشور را از فهرست تروریسم خط بزند.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا اعتراضات آمریکا قرارداد ایران و چین سودان رژیم صهیونیستی آمریکا واشنگتن تل آویو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۱۳۹۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراضات دانشجویی در آمریکا می‌تواند به «مردم عادی» هم منتقل شود

«هادی برهانی» استاد دانشگاه مطالعات فلسطین دانشگاه تهران در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به اعتراضات گسترده دانشجویی در آمریکا علیه نسل‌کُشی در غزه اظهار کرد: برخوردهای محدودکننده و خشن پلیس آمریکا علیه دانشجویان که در حمایت از مردم فلسطین دست به برگزاری تجمع‌های اعتراضی زده‌اند، ریشه در هراس دولت‌مردان آمریکا بابت حمایت از رژیم صهیونیستی دارد.

وی ادامه داد: حمایت از رژیم صهیونیستی در آمریکا و کشورهای غربی، بر اساس دروغ بنا شده که در جریان جنگ غزه، بسیاری از این دروغ‌ها افشا شده است.

استاد دانشگاه مطالعات فلسطین دانشگاه تهران با بیان اینکه در اعتراضات آمریکا شاهد حضور «دانشجویان و اساتید یهودی» هم هستیم افزود: در کشورهای غربی و آمریکا، دانشگاه‌ها از موقعیت ویژه‌ای برخوردارند و از سویی این اعتراضات در بهترین دانشگاه‌های آمریکا در حال انجام است که اگر ادامه یابد، امواج تحول و تغییر می‌تواند به «مردم عادی» هم منتقل شود.

برهانی در این‌باره گفت: در صورت انتقال اعتراضات به مردم عادی، دولت آمریکا دیگر نمی‌تواند جلوی آن را بگیرد و همین امر در نهایت تبدیل به خطری برای رژیم صهیونیستی و لابی این رژیم در آمریکا خواهد شد.

وی اضافه کرد: در آمریکا «دموکراسی نیم‌بند» وجود دارد و اگر اکثریت مردم در این کشور، مخالف حمایت از رژیم صهیونیستی باشند، سیاست حمایت از این رژیم دیگر قابل تداوم نخواهد بود و حمایت واشنگتن از تل‌آویو به خطر می‌افتد.

استاد دانشگاه مطالعات فلسطین دانشگاه تهران با بیان اینکه در میان کشورهای غربی، آمریکا تنها کشوری است که هنوز اکثریت مردم در آن از کمک به رژیم صهیونیستی حمایت می‌کنند گفت: تحولات جدید پس از ۷ اکتبر (طوفان‌الاقصی) افکار عمومی در آمریکا را به خطر انداخته که اگر این خطر توسعه یابد، منجر به پایان حمایت از رژیم صهیونیستی در این کشور می‌شود.

کد خبر 6090101 نفیسه عبدالهی

دیگر خبرها

  • سناتور آمریکایی، عادی سازی روابط تل آویو و عربستان را توافقی مخاطره آمیز خواند
  • مهلت ۱۰ روزه تل‌آویو به حماس برای پذیرش شروط خود
  • اعتراضات دانشجویی در آمریکا می‌تواند به «مردم عادی» هم منتقل شود
  • سونامی بین‌المللی علیه مقامات تل‌آویو در راه است
  • جزئیات توافق آمریکا و عربستان برای سازش میان ریاض و تل‌آویو
  • تل آویو: به یک شرط حمله خود را عقب می اندازیم
  • تل‌آویو: در صورت دستیابی به توافق تبادل اسرا، عملیات رفح را به تعویق می‌اندازیم
  • فرود هواپیمای مقامات اسرائیلی در عربستان سعودی / تلویزیون اسرائیل: احتمالا این مقامات برای گفت‌و‌گو درباره عادی‌سازی روابط رفته باشند
  • اندونزی: هیچ عادی سازی روابطی با اسرائیل وجود ندارد
  • موج استعفای مقامات نظامی صهیونیست این‌بار هالیوی را گرفتار می‌کند