Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «انرژی امروز»
2024-05-07@10:27:23 GMT

گرمسیری ها از تغییرات اقلیم بیشتر آسیب می بینند

تاریخ انتشار: ۲۶ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۳۱۴۵۴۸

گرمسیری ها از تغییرات اقلیم بیشتر آسیب می بینند

بر اساس پژوهش مشترک دو نهاد آلمانی، جزیره‌‌های گرمسیری بیش از سایر نقاط کره زمین از جانب بلایای طبیعی تهدید می‌شوند. پژوهشگران به این نتیجه رسیده‌اند که امن‌ترین کشور در این رابطه یک کشور حاشیه خلیج فارس است.

به گزارش «انرژی امروز» از دویچه وله، در سال‌های اخیر خشکسالی، زلزله، سیل، طوفان آتش‌سوزی جنگل‌ها و حادثه‌های طبیعی مشابه به امر رایجی تبدیل شده‌اند و در صدر اخبار جهانی، یکی جایگزین دیگری می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

انجمنی به نام «اتحادِ توسعهْ‌ کمک می‌کند»  که از ۹ سازمان امدادی فعال در آلمان تشکیل شده است با کمک  موسسه حق حراست از صلح و حقوق بین‌الملل بشردوستانه وابسته به دانشگاه روهر در شهر بوخوم آلمان (IFHV) پژوهشی در باره تاثیر تغییرات آب و هوایی بر مناطق گوناگون انجام داده‌ که نتایج آن قابل توجه است.

پژوهشگران به این نتیجه رسیده‌اند که تغییرات آب‌وهوایی، جزایر مناطق گرمسیری مانند وانواتو ، تونگا ، دومنیکا ، مجمع‌الجزایر سلیمان و فیجی را بیش از سایر نقاط جهان با بحران محیط‌زیستی مواجه کرده است.

علت اصلی این پدیده، افزایش سطح دریا در نتیجه گرم‌شدن کره زمین عنوان شده است.

قطر در رده پایانی فهرست

پژوهشگران نهادهای نام‌برده، خطرها و آسیب‌پذیری اجتماعی ناشی از سانحه‌های طبیعی در ۱۸۱  کشور را محاسبه کرده‌ و نتایج تحقیقات خود را به صورت جزوه‌ای با عنوان شاخص خطر جهانی ۲۰۲۰ منتشر کرده‌اند.

بر اساس داده‌های این جزوه، مناطق پرخطر عمدتا در اقیانوسیه، آسیای جنوب شرقی، آمریکای مرکزی و آفریقای غربی و مرکزی قرار دارند.

در فهرستی که بر اساس یافته‌های پژوهشگران تهیه شده، قطر در آخرین رده جا گرفته است.

آلمان جزو کشورهایی است که در برابر حوادث طبیعی کم‌تر آسیب می‌ببیند و در رده ۱۶۲ این فهرست قرار دارد.

کلا کشورهای اروپایی رده‌های پایانی این فهرست را به خود اختصاص داده‌اند.

خطر کرونا

پژوهشگران به این نتیجه رسیده‌اند که بیماری همه‌گیر کووید ۱۹ وضعیت حدود ۸۰ میلیون پناهجو را بدتر کرده است.

آنها هشدار داده‌اند که در صورت بروز یک حادثه طبیعی شدید، این افراد و همچنین کارگران مهاجر بیش از دیگران آسیب‌پذیر هستند.

به همین دلیل پتر موکه، مدیرعامل «اتحادِ توسعهْ‌ کمک می‌کند» ضمن بیان این که چنین رویدادی می‌تواند یک فاجعه انسانی به‌بار بیاورد، خطاب به مسئولان تاکید کرده است: «شرایط زندگی پناهندگان و آوارگان باید هر چه زودتر بهبود یابد تا از بروز بحران‌های تازه و فاجعه‌های احتمالی ناشی از پاندمی کرونا جلوگیری شود.»

برچسب هاآلمان تغییرات اقلیمی قطر کرونا

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: آلمان تغییرات اقلیمی قطر کرونا آسیا اروپا انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی نفت خام وزارت نفت وزارت نیرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۱۴۵۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سد کنجانچم دشت مهران را آبیاری می‌کند

ایسنا/ایلام مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای ایلام گفت: سد «کنجانچم» هم اکنون ۳۵ میلیون متر مکعب آب ذخیره در مخزن دارد که عمدتاً از ورودی آب سامانه گرمسیری تأمین شده است.

«صادق علیمرادی» با حضور در ایسنا در این خصوص اظهار کرد: آبگیری اولیه این سد از دو سال پیش از محل روان آب‌های خود سد آغاز شده بود و از آذر ماه سال قبل با ورود آب سامانه گرمسیری به میزان ۳ متر مکعب بر ثانیه به سد، به منبع عظیمی برای زمین‌های کشاورزی دشت مهران تبدیل شده است.

وی با بیان اینکه در سال زراعی جاری بخشی از این آب ذخیره را از طریق شبکه آبیاری کنجانچم به شبکه بزرگ آبیاری مهران تخصیص دادیم افزود: آب سد از طریق دریچه‌های کشاورزی برای ورود به شبکه‌های آبیاری رهاسازی می‌شود.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان ایلام در خصوص شبکه‌های آبیاری استان نیز گفت: کل زمین‌های کشاورزی تحت پوشش شبکه‌های آبیاری استان حدود ۸۶ هزار هکتار است و با بهره‌برداری از سامانه گرمسیری، ۱۸ هزار هکتار، به زمین‌های کشاورزی تحت پوشش شبکه‌های آبیاری استان اضافه می شود.

انتهای پیام 
 

دیگر خبرها

  • ۱۰ دلیل برای بی خوابی در زنان | یک زن چقدر به خواب نیاز دارد؟
  • اگر کف پای شما صاف است؛ بخوانید
  • اعضای بدن شما چند سال دارند؟
  • موسوی: اگر منطقه ناامن شود همه کشورهای آن آسیب می‌بینند
  • ادامه تورهای گردشگری‌ طبیعی به محیط زیست آسیب می‌رساند
  • بهبود کیفیت محصولات کشاورزی با تلاش متخصصان بومی
  • همکاران ما در جنگ نرم دشمن آسیب می‌بینند و طعنه می‌خورند | نباید از چشم مردم مخفی و جهادشان مغفول بماند
  • رتبه دوم هرمزگان در تولید نهال مرکبات در کشور
  • سد کنجانچم دشت مهران پرآب شد
  • سد کنجانچم دشت مهران را آبیاری می‌کند