Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-29@20:50:53 GMT

جمع آوری ۶ هزار و ۷۸۸ واحد پلاسمای کووید ۱۹ در کشور

تاریخ انتشار: ۲۶ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۳۱۵۷۶۵

جمع آوری ۶ هزار و ۷۸۸ واحد پلاسمای کووید ۱۹ در کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، سعید محمدی، در جلسه ای که با حضور مدیرعامل سامزان انتقال خون برگزار شد، از انجام ۸ هزار و ۱۳۸ مورد پلاکت فرزیس در سه ماهه اول سال ۹۹ خبر داد و افزود: در مدت مشابه سال قبل میزان پلاکت تهیه شده با این روش ۶ هزار و ۷۸۴ واحد بود که در سال جاری شاهد بیش از ۲۰ درصد رشد بودیم.

طی مدت یادشده به تمامی درخواستهای بیمارستانی برای تهیه این نوع پلاکت پاسخ داده شده است و پلاکت مورد نیاز تامین و در مراکز درمانی توزیع شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استان های تهران، فارس و اصفهان به ترتیب بیشترین آمار تهیه پلاکت به روش آفرزیس را به خود اختصاص دادند.

پیمان عشقی مدیرعامل سازمان انتقال خون، پس از شنیدن گزارش این بخش تاکید کرد: در صورتی که سازمان انتقال خون قادر است تمامی نیاز بیمارستانی به پلاکت فرزیس را فراهم کند دلیلی ندارد که این کار در بیمارستانها انجام شود زیراتامین فرآورده های مشتق از خون از وظایف و ماموریت های سازمان انتقال خون است و روشهای آزموده این سازمان جلوی به خطر افتادن سلامت خون و فرآورده در اثر غربالگری نامناسب اهداکننده را می گیرد.

وی همچنین از معاون فنی و فنآوری های نوین خواست تا سازو کار مناسبی برای یافتن موارد جدید خون های نادر تعریف شود و دلایل افزایش درخواست خون کم لوکوسیت بررسی و گزارش گردد.

تهیه و تامین تجهیزات و لوازم فنی لازم، آموزش کادر فنی و روز آمد سازی دستگاه های آزمایشگاهی و غربالگی بخش دیگری از این گزارش بود.

گزارش شناسایی، تامین و ارسال خون نادر برای بیماران، مدیریت خون بیمار، تدوین دستور العمل ها و دستاوردها و مشکلات این حوزه از دیگر بخشهای این جلسه بود.

در گزارش عملکرد واحد دنورویژلانس (نظام مراقبت از اهداکننده خون) نیز نحوه بسط و گسترش و فرهنگ سازی برای پایش اهداکنندگان و شناسایی پیشرفت ها و موانع این حوزه مورد بررسی قرار گرفت و طرح های پیشنهادی برای اصلاح فرآیند ها مطرح شد. در این گزارش ۹۹ ممیز ۷ دهم درصد از موارد عوارض پس از اهدا غیرشدید اعلام شده است.گفتنی است فراوانی کلی رخداد واکنش‌های عمومی در حین اهدای خون در سطح کشور ۳ ممیز ۷ دهم مورد در هر ۱۰۰۰ اهدا بوده که بسیار کمتر از آمار جهانی است.

گزارش واحد خون بند ناف نیز حاکی از جمع آوری تعداد ۵۸۰ واحد نمونه از مادران داوطلب در بیمارستان ها است که از این تعداد ۳۶ واحد ذخیره شده است.

در این جلسه مرکز نوآوری، هموویژلانس، آزمایشگاه های مرجع سازمان، درمانگاه تالاسمی و دفتر برنامه ریزی، جذب و نگهداری اهدا کنندگان گزارش عملکرد خود را ارائه دادند و راهکارها و موانع مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت.

کد خبر 5025478

منبع: مهر

کلیدواژه: انتقال خون پلاسما وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی ویروس کرونا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی سیما سادات لاری واکسن آنفلوانزا آمار کرونا دیابت بیماری های قلبی و عروقی سعید نمکی بیمارستان بازگشایی مدارس کووید 19 تغذیه دانشگاه علوم پزشکی ایران انسولین انتقال خون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۱۵۷۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شایعه عجیب درباره کلاهبرداری داوود کیم خواننده مشهور کره‌ای در ایران

آفتاب‌‌نیوز :

داوود کیم، یوتیوبر مشهور کره جنوبی که چند سالی است مسلمان شده، از چند روز پیش با اعلام قصدش برای ساخت یک مسجد در کشور خود سروصدای زیادی به پا کرده، اما حالا نحوه تأمین بودجه این مسجد جنجالی شده است. این جنجال پس از اتهام جمع‌آوری کمک‌های مالی از مسلمانان خارج از کره جنوبی از جمله ایران برای پروژه ساخت مسجد در این کشور به وجود آمد.

داوود کیم ۳۰ ساله، یک تولیدکننده محتوای مشهور و تأثیرگذار است که از زمان گرویدن به دین اسلام در سال ۲۰۱۹، محبوبیت زیادی در میان مسلمانان غیرکره‌ای پیدا کرده است. او عمدتاً درباره مسلمانان کره جنوبی و تجربیات شخصی خود به عنوان یک مسلمان کره‌ای محتوا منتشر می‌کند.

اخیراً، کیم پس از اظهار مشارکت خود در تأمین مالی پروژه ساخت مسجد در شهر دایگو و جمع‌آوری کمک‌های مالی از دنبال‌کنندگانش، با نهاد‌های اسلامی رسمی در کره جنوبی درگیر شده است.

مسئله ساخت مسجد در دایگو از جمله موضوعات بحث‌برانگیز میان ساکنان و مقامات این شهر است که کیم از آن برای جلب توجه مخاطبان در کانال یوتیوب خود استفاده کرد.

این ادعا‌ها موجب ایجاد موج انتقادات از سوی نهاد‌های اسلامی رسمی و جامعه مسلمانان در کره جنوبی علیه کیم شد.

آن‌ها او را به گمراه کردن و تلاش برای جمع‌آوری کمک‌های مالی برای منافع شخصی تحت پوشش پروژه‌های ساخت مسجد متهم کردند و خواستار توضیح در مورد نحوه استفاده از پول‌های جمع‌آوری شده از دنبال‌کنندگانش شدند.

اتحادیه اسلامی کره جنوبی نیز در صفحه اینستاگرام خود با انتشار بیانیه‌ای رسمی توضیح داد که تنها نهاد اسلامی رسمی ثبت شده در کشور کره جنوبی که مجاز به ساخت مساجد در این کشور و جمع‌آوری کمک‌های مالی است، اتحادیه اسلامی است و این بدان معناست که داوود کیم صلاحیت قانونی برای ساخت مسجد در کره جنوبی را ندارد.

این اتحادیه با رنگ قرمز نوشت که ادعا‌های کیم برای طرح جمع‌آوری کمک‌های مالی و ساخت مسجد در این کشور هیچ ربطی به اتحادیه ندارد و یک مسئله شخصی است.

کیم از خود دفاع کرد

در همین راستا، کیم از خود دفاع و بر نیت خیرخواهانه خود تأکید کرد. او اشاره کرد که تنها قصد حمایت از جامعه مسلمانان در کره جنوبی و تسهیل زندگی دینی آن‌ها را دارد. با این حال، جنجال در مورد شفافیت و مشروعیت روش جمع‌آوری کمک‌ها و نحوه هزینه آن‌ها همچنان ادامه دارد.

کیم در این باره نوشت: «در مورد مسجد دایگو، من تمام پولی را که دریافت کردم برگرداندم».

داوود کیم با بیان اینکه مقامات تاکنون هیچ اتهامی علیه وی مطرح نکرده‌اند، افزود: «همه این جنجال‌ها در فضای مجازی پس از اینکه تصمیم گرفتم مسجدی در کره بسازم به وجود آمد... فریب دروغ‌های کسانی که از گسترش اسلام در کشور کره می‌هراسند را نخورید.»

وی همچنین گفت: «خدا از همه چیز آگاه است... نیت من برای خداست... و هرگز از ساختن مسجد در کره دست بر نمی‌دارم.»

کیم جای یا داوود کیم، خواننده و یوتیوبر معروف کره‌ای است. او در ۸ آوریل ۱۹۸۳ در سئول متولد شده و در سال ۲۰۱۹، به دین اسلام روی آورده و مسلمان شده است.

منبع: سایت برترینها

دیگر خبرها

  • شایعه عجیب درباره کلاهبرداری داوود کیم در ایران!
  • شایعه عجیب درباره کلاهبرداری داوود کیم خواننده مشهور کره‌ای در ایران
  • حضور سرزده ماسک در چین | تسلای خودران در چین؟
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • نابسامانی جمع آوری زباله در منطقه مسکونی مهر رازی کرمانشاه
  • مراقب باشید؛ این داروها و خوراکی‌ها پلاکت خون را کاهش می‌دهند
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • متصدی واحد جمع‌آوری ضایعات در خواف به حبس محکوم شد
  • نقش کلیدی صندوق‌های سرمایه گذاری بازار سرمایه در جمع‌آوری نقدینگی‌های بلاتکلیف
  • صدور حکم حبس برای متصدی غیرمجاز جمع‌آوری ضایعات