Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@04:41:38 GMT

کل پولی که از دولت می‌گیریم، فقط یک سوم نیازمان می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۶ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۳۲۱۰۷۰

ایسنا/کرمانشاه معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور بااشاره به بودجه کم این دانشگاه، گفت: نیاز مالی سالانه این دانشگاه حدود سه هزارمیلیارد تومان است،درحالی که فقط هزار میلیارد تومان از دولت بودجه می‌گیریم.

رضا مهدی در مراسم تودیع و معارفه رییس دانشگاه فنی و حرفه ای استان کرمانشاه که امروز (26 شهریور) برگزارشد، با بیان اینکه دانشگاه فنی و حرفه ای از حدود سه سال پیش چند سیاست و رویکرد مهم را پیگیری و در دستور کار قرار داده، اظهار کرد: بحث استانی شدن دانشگاه ها یکی از مهمترین این سیاست‌ها است که در آن بدنبال این هستیم که تکثیر عبث نداشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی تصریح کرد: برای مثال اگر در استانی چند دانشکده فنی و حرفه ای داشته باشیم و در یکی از این ها رشته ای راه اندازی شود، دیگری نیازی نیست دیگر دانشکده ها هم چنین رشته ای را راه اندازی کنند.

معاون دانشگاه فنی و حرفه ای در ادامه ارجحیت جذب نیروهای جوان بومی داخلی را از دیگر رویکردهای مورد توجه این دانشگاه دانست و گفت: در تلاشیم تا نیروهای جوان نخبه دانشگاهی را جذب دانشگاه فنی و حرفه ای کنیم که البته تا به امروز حدود 200 نفر از این نیروها را بعنوان هیات علمی دانشگاه بکارگرفته ایم.

وی همچنین به سیاست دانشگاه در تمرکز زدایی از تهران اشاره کرد و افزود: ایران کشور بزرگی است و قطعا ما در تهران نمی‌توانیم برای هرکدام از استان ها مطابق شرایط خاص خودشان تصمیم گیری کنیم، برای همین انتظار داریم دانشگاه هر استانی مستقل عمل کند، مگر برای کارهایی که نتوانند به تنهایی آن را انجام دهند و نیاز به ورود ما باشد.

مهدی بااشاره به بودجه محدود و اندک این دانشگاه هم گفت: کل پولی که از دولت می‌گیریم، یک سوم نیازمان هم نیست. سالانه به حدود سه هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم، اما فقط هزار میلیارد تومان از دولت می‌گیریم.

وی تاکید کرد: در این راستا، همکاران ما جهاد گونه کار می‌کنند تا این کمبود را جبران کنند، البته صنایع استان ها هم می‌توانند به کمک دانشگاه بیایند و اگر تجهیزاتی و کارگاهی دارند در اختیارمان قرار دهند تا مجبور به احداث چنین زیرساخت هایی نشویم. لذا اگر دانشگاه فنی و حرفه ای در استانی خوب پیشرفت کرد، نشان می‌دهد که در استانش خوب حمایت شده است.

معاون دانشگاه فنی و حرفه ای کشور در ادامه بر افزایش مشارکت دادن دانشجویان در فعالیت‌های دانشگاه هم تاکید کرد و گفت: ضروری است که برخی از کارهای دانشگاه مانند تعمیرات، تزئینات، برگزاری مراسم و... به دانشجویان واگذار شود، حتی اگر آن را بخوبی انجام ندادند هم اشکالی ندارد، چراکه باید چنین کارهایی را یاد بگیرند و بعد وارد جامعه شوند.

وی افزود: رسالت دانشگاه هم براین اساس یعنی تربیت نیروی انسانی کامل است، لذا باید به دانشجویان فرصت دهیم تا خودشان را نشان دهند.

مهدی در بخش پایانی سخنانش از تلاش برای ارتقاء همه جانبه کیفیت دانشگاه فنی و حرفه ای کشور خبرداد و گفت: برای تحقق این هدف نیازمند مشارکت شرکایی همچون آموزش و پرورش هستیم.

وی ادامه داد: از سوی دیگر باید کارگاه های باکیفیت را راه اندازی کنیم که امسال برای این‌کار حدود 200 میلیارد تومان اختصاص داده‌ایم.

به گفته معاون دانشگاه فنی و حرفه ای بکارگیری اساتید باکیفیت، بازنگری در دروس، افزایش کیفیت زندگی دانشجویان برای ایجاد انگیزه از موارد دیگری است که به تحقق این هدف کمک می‌کند.

در این مراسم سلیمان شیرزادی به عنوان رئیس جدید دانشگاه فنی و حرفه ای استان کرمانشاه معرفی و از زحمات رضا کیهانی رئیس سابق این دانشگاه قدردانی شد.

انتهای پیام
 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بودجه دانشگاه فنی و حرفه ای كرمانشاه استانی علمی و آموزشی دانشگاه فنی و حرفه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۲۱۰۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نرخ رشد پایه پولی به ۱۶.۹ درصد رسید

به گزارش قدس آنلاین، بانک مرکزی اعلام کرد با اجرا و پیگیری دقیق سیاست‌های پولی در بانک مرکزی، نرخ رشد پایه پولی در سال ۱۴۰۲ روند نزولی قابل توجهی را تجربه کرد به طوریکه نرخ این شاخص مهم پولی و تأثیرگذار در تورم نسبت به رقم فروردین سال ۱۴۰۲ که ۴۵ درصد بود با ۱۶.۹ واحد درصد کاهش، در پایان اسفندماه ۱۴۰۲ به ۲۸.۱ درصد رسید. رشد پول (بخش سیال نقدینگی) نیز از ۶۵.۲ درصد در پایان سال ۱۴۰۱ به ۱۷.۵ درصد در پایان اسفندماه سال گذشته کاهش یافت. بنابراین با کنترل شاخص‌های پولی اثرگذار بر تورم انتظار می‌رود شاخص نرخ تورم نیز در ماه‌های آتی ارقام پایین‌تری را ثبت نماید.

کاهش قابل توجه رشد پایه پولی در سال ۱۴۰۲ همراه با کاهش رشد نقدینگی در این سال، بخوبی حاکی از توفیق بانک مرکزی در کنترل کل‌های پولی و ایجاد شرایط لازم برای کاهش نرخ تورم در سال جاری و سال‌های آتی می‌باشد. بر اساس آمارهای مقدماتی، حجم پایه پولی در پایان اسفندماه ۱۴۰۲ به رقم ۱۱۰۷۷.۰ هزار میلیارد ریال رسید.

تداوم کاهش نرخ رشد نقدینگی و دستیابی به اهداف پیش بینی شده

بر اساس این گزارش، نرخ رشد نقدینگی نیز طی یک روند نزولی از ۴۰.۶ درصد در پایان سال ۱۳۹۹ و ۴۲.۸ درصد در پایان مهرماه سال ۱۴۰۰ به ۳۱.۱ درصد در پایان سال ۱۴۰۱ و ۲۴.۳ درصد در پایان سال ۱۴۰۲ رسید که این امر، بیانگر توفیق کامل بانک مرکزی در کنترل رشد نقدینگی و حصول اهداف تعیین شده می‌باشد.

بر اساس آمارهای مقدماتی، حجم نقدینگی در پایان اسفندماه ۱۴۰۲ به رقم ۷۸۸۰۸.۹ هزار میلیارد ریال رسید. لازم به اشاره که دستیابی به رقم رشد نقدینگی ۲۴.۳ درصد در پایان سال ۱۴۰۲، در شرایطی حاصل شده است که رقم رشد نقدینگی سالانه زیر ۲۵ درصد آخرین بار در سال ۱۳۹۷ (۲۳.۱ درصد) محقق شده بود.

بدیهی است که کاهش رشد نقدینگی به عنوان یکی از عوامل اصلی شکل‌دهی به تورم، نقش مهمی را در کاهش نرخ تورم در سال جاری و سال‌های آتی ایفا خواهد نمود.

کاهش قابل توجه شاخص‌های پول و شبه پول و انتظار کاهش تورم در ماه‌های آتی

مروری بر عملکرد اجزای نقدینگی حاکی از آن است که رشد پول (بخش سیال نقدینگی) در سال ۱۴۰۲ نیز بطور قابل توجهی کاهش یافته و از ۶۵.۲ درصد در پایان سال ۱۴۰۱ به ۱۷.۵ درصد در پایان اسفندماه ۱۴۰۲ رسیده است.
در مجموع، روند نزولی قابل توجه رشد نقدینگی و رشد پول، مؤید آن است که در سایه ثبات ایجاد شده در سال ۱۴۰۲، از شدت انتظارات تورمی فعالین اقتصادی کاسته شده و در نتیجه انتظار می‌رود که نرخ تورم در ماه‌های آتی ارقام پایین‌تری را ثبت نماید.

لازم به اشاره است ضریب فزاینده نقدینگی نیز در پایان اسفندماه ۱۴۰۲ نسبت به پایان اسفندماه ۱۴۰۱، معادل ۲.۹ درصد کاهش یافته و به رقم ۷.۱۱۲ رسیده است.

در مجموع کاهش رشد نقدینگی، کاهش رشد پایه پولی، کاهش رشد پول و نیز تنزل ضریب فزاینده نقدینگی همگی دلالت بر اثربخشی سیاست‌های پولی بانک مرکزی مبتنی بر استفاده ترکیبی از کلیه ابزارهای سیاست‌های پولی دارد که این موضوع نه تنها در سال گذشته بلکه به صورت موثرتری می‌تواند تأثیر منجر به تداوم پایدار روند نزولی نرخ تورم در دوره‌های زمانی آتی داشته باشد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • کمبود یک هزار عضو هیات علمی در دانشگاه فنی و حرفه ای
  • نرخ رشد پایه پولی ۱۶.۹ درصد کاهش یافت
  • نرخ رشد پایه پولی به ۱۶.۹ درصد رسید
  • ایجاد ۲.۵ میلیون شغل در دولت سیزدهم
  • «همتی» برای چاپ پول نیست! | آمارهای واقعی از وضعیت پولی کشور
  • جریمه سنگین ویسی در آستانه بازی با تراکتور؛ مدیرعامل باشگاه: حقمان را پس می‌گیریم
  • توسعه‌یافتگی در جامعه با اتصال دانشگاه و صنعت محقق می‌شود
  • افتتاح هفتمین نمایشگاه دستاوردهای دانشجویان فنی و حرفه‌ای
  • مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به اصفهان سفر می‌کند
  • برگزاری اولین کنفرانس بین‌المللی هسته‌ای نشان از بلوغ فناوری هسته‌ای ایران است