Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر علی اصغر شیرازی متخصص گوش و حلق بینی از دانشگاه علوم پزشکی ایران در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان،  در مورد عوارض استفاده مکرر از هندزفری و هدفون برای گوش اظهار کرد: استفاده مکرر از هندزفری به پرده گوش آسیبی نمی‌رساند، اما به این خاطر که هندزفری وارد گوش خارجی می‌شود ممکن است آسییب‌هایی به آن وارد کند و حتی باعث  ایجاد حساسیت در گوش شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او بیان کرد: همچنین هنگام استفاده از هندزفری، جرم‌هایی که در داخل گوش وجود دارد در پشت آن باقی مانده و به داخل گوش فرستاده می‌شود که در نهایت به دلیل  تجمع جرم‌ها در داخل گوش، شنوایی فرد دچار آسیب می‌شود. 

شیرازی تصریح کرد: اگر کسی پرده گوشش دچار پارگی و یا سوراخ شده باشد و یا حتی عفونت گوش میانی داشته باشد، استفاده مکرر از هندزفری سبب می‌شود تا این عفونت نیز بیشتر شود و مشکلاتی را برای گوش میانی به همراه داشته باشد.

او ادامه داد: یکی از مسائل مهمی که در رابطه با استفاده از هندزفری باید به آن توجه شود این است که کسانی که به صورت مکرر از هندزفری استفاده می‌کنند به خصوص در مدت زمانی طولانی و با صدای بلند در چنین شرایطی ممکن است آسیب‌های جدی به عصب و حلزون گوش وارد شود و شنوایی افراد را تا حد قابل توجهی ضعیف کند که این آسیب غیر قابل جبران و بازگشت است.

شیرازی گفت: بنابراین افراد نباید مدت زمان طولانی از هندزفری استفاده کنند همچنین لازم است بدانید که به هنگام استفاده از هندزفری نباید صدای گوشی آنقدر بلند باشد که صدا‌های محیط اطراف به هیچ وجه شنیده نشود پس علامت بلند بودن صدای هندزفری آن است که فرد به هنگام استفاده از آن متوجه صداهای محیطی نشود. 

تفاوت عوارض استفاده از هندزفری و هدفون

او در نهایت افزود: استفاده مکرر از هندزفری و هدفون به صورت طولانی مدت آن هم با صدای بلند به عصب گوش آسیب می‌رساند، اما تنها تفاوت آسیبی که بر اثر استفاده از هدفون در مقابل هندزفری به گوش وارد می‌شود این است که چون هدفون وارد مجرای گوش نمی‌شود پس دیگر سبب جمع شدن جرم‌ها داخل گوش نخواهد شد یا کسانی که پرده گوش‌شان به هر علتی که پاره و یا سوراخ شده است و یا حتی عفونت گوش میانی دارند نسبت به کسانی که از هندزفری استفاده می‌کنند کمتر در معرض خطر کم شنوایی قرار می‌گیرند.

بیشتر بخوانید

درمان عفونت گوش با روش‌های خانگی/پادزهر‌های گیاهی عفونت گوش علائمی که زنگ خطری عفونت گوش میانی هستند +علل و درمان

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: عوارض هندزفری اختلالات شنوایی استفاده از هندزفری عفونت گوش گوش میانی داخل گوش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۲۲۵۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلال‌زاده: زیاده‌گویی پارلمان اروپا فقط برای دلخوش‌کنی صهیونیست‌ها است

رییس کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: زیاده‌گویی، تمامیت‌خواهی و مخالفت‌خوانی‌های مکرر پارلمان اروپا در خصوص ایران فقط برای دلخوش‌کنی صهیونیست‌ها است.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، «وحید جلال‌زاده» رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در صفحه شخصی خود در فضای مجازی، نوشت: زیاده‌گویی، تمامیت‌خواهی و مخالفت‌خوانی‌های مکرر پارلمان اروپا در خصوص ایران نه مبنای قانونی دارد و نه الزامی برای شورا و اتحادیه اروپا ایجاد می‌کند و نه گوش شنوایی در ایران دارد. فقط برای دلخوش‌کنی صهیونیست‌ها است.

دیگر خبرها

  • محصولات خودروسازان شهر بم زیر آب رفت!
  • سردرد‌های مکرر نشانه چیست؟
  • تغییر زیاد در مدیریت شهری آسیب‌ جدی به شهر وارد می‌کند
  • مجلس وارد بررسی جزئیات لایحه ارتقای امنیت زنان شد
  • آسیب جدی به بناهای تاریخی کاشان وارد نشده است
  • جلال‌زاده: زیاده‌گویی پارلمان اروپا فقط برای دلخوش‌کنی صهیونیست‌ها است
  • کشت غیراصولی پسته خسارت جبران‌ناپذیری به بهره‌برداران وارد کرده است
  • هندزفری itel T11 Pro چه مشخصاتی دارد؟
  • از هر هزار تولد، یک تا سه نوزاد با آسیب شنوایی متولد می شود/شناسایی۱۶۳ نوزاد ناشنوا در خراسان شمالی
  • مردم قدردان فراجا و «طرح نور»/ سهل انگاری‌ها جبران شود