Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‎ها- مراسم احداث مدرسه در روستای محروم چشمه شور قم با حضور مسئولان استانی و مسئولان سپاه استان برگزار شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، پیش ظهر از امروز در یکی از روستاهای بخش مرکزی قم که از مناطق کم برخوردار استان به شمار می‌رود با همکاری سپاه بسیج سازندگی، نوسازی مدارس و به همت یک خیر مدرسه‌ساز مراسم کلنگ زنی احداث یک مدرسه در روستای محروم چشمه شور برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در سال‌های اخیر مسئولان استان به‌ویژه بسیج سپاه سازندگی فعالیت‌های زیربنایی خود را برای افزایش و توسعه زیرساخت این منطقه کم برخوردار هدایت کرده‌اند، به‌ویژه در امر ساخت و نوسازی مدارس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان قم سالانه 2 هزار مترمربع به فضای آموزشی بخش مرکزی اضافه کرده است.

محسن پورگلیان در این مراسم اظهار داشت: بخش مرکزی قم شامل دو دهستان قمرود و قنوات است و قمرود زیر مجموعه ناحیه سه و بخش قنوات زیرمجموعه ناحیه یک آموزش و پرورش است .

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان قم با تأکید بر اینکه در مجموع در بخش مرکزی در 7 سال اخیر عملکرد قابل دفاعی داریم، ابراز کرد: این منطقه از مناطق محروم در زمینه امکانات آموزشی بود و جزء مناطق هدف در توسعه مناطق آموزشی بخش مرکزی است .

کلنگ ساخت مدرسه خیرساز با 4.5 میلیارد تومان اعتبار در کاشان به زمین زده شدساخت مدرسه خیرساز "شهید حسنی" در سیستان و بلوچستانتأمین زمین مورد نیاز برای ساخت مدرسه به همراهی وزارت راه نیاز دارد

وی با بیان بخش‌هایی از تلاش و فعالیت این نهاد در این منطقه محروم افزود: در این بخش با هدایت خیرین، اعتبارات دولتی و تلاش دست‌اندرکاران در سپاه خدمات شایانی از قبیل خدمات احداثی، تخریب و بازسازی، بخش دوم بهسازی و مقاوم‌سازی مراکز آموزشی، بخش سوم استانداردسازی وسایل گرمایشی و سرمایشی و بخش چهارم  تعمیرات دوره‌ای و تعمیرات مربوط به ظاهر و زیباسازی صورت گرفته است.

ساخت 33 پروژه آموزشی در بخش مرکزی طی 7 سال گذشته

به گفته پورگلیان، به لطف خدا با تلاش خیرین و اعتبارات دولتی سالانه به‌طور میانگین 5 فضای آموزشی اضافه و 25 کلاس را در زیربنا 2هزار مترمربع تحویل آموزش و پرورش می‌شود.

وی ادامه داد: استانداردهای کیفی را در کنار این توسعه‌ها مدنظر داریم و تلاش داریم روستایی که 60 کیلومتر از شهر قم دور است اگر ساختمانی ساخته می‌شود تفاوتی با مدرسه در مرکز و بهترین نقطه شهر قم نداشته باشد

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس قم گفت: احداث، تخریب، بازسازی و مقاوم‌سازی فضاهای آموزشی که طی این 7 سال 33 پروژه شامل 150کلاس درس و حدود 15 هزار مترمربع زیربنای آموزشی ساخته و استانداردسازی و تحویل آموزش و پرورش شده است.

گلیان یادآور شد: بعد مسافت و جغرافیایی در خدمات دولتی نباید وجه تمایزی داشته باشد از مجموعه سپاه علی بن ابی‌طالب علیه‌السلام تشکر می‌کنیم که تجربه خوبی در تعمیر مدارس داشتیم و این خدمات از حوزه احداث به تعمیر و بهسازی هدایت کردیم.

ساخت مدارس در مناطق محروم توسط سپاه

معاون هماهنگ‌کننده سپاه علی بن ابی‌طالب علیه‌السلام نیز در بخش دیگری از این مراسم با اشاره به اینکه صاحبان اصلی انقلاب اسلامی محرومان هستند اظهار داشت: وظیفه همه ما این بوده که دستاوردهای انقلاب اسلامی را حفظ کنیم و صاحبان اصلی این انقلاب به فرموده رهبر کبیر انقلاب اسلامی محرومین و مستضعفان هستند در کنار آن‌ها این تلاش و فعالیت‌ها صورت گیرد.

مهدی کبیری پور با بیان اینکه ساخت این مدرسه برای سپاه به‌اندازه ساخت مدرسه در مهم‌ترین جای کشور اهمیت دارد افزود: ما به این دید به این پروژه نگاه کردیم که حضرت امام(ره) فرمودند یک استعداد اگر پرورش یافت می‌تواند دستاوردی برای انقلاب اسلامی باشد، همان‌طور که شهید سردار حاج قاسم سلیمانی روستا زاده بود و امیدی در دل‌های جهانیان ایجاد کرد.

وی عنوان کرد: شاید یک استعدادی از دل این مدرسه برای انقلاب حامل دستاوردهای مهمی باشد قطعاً معلمان این مدرسه هم با این نگاه آمدند برای آن‌ها 4 و یا 5 دانش‌آموز ملاک نیست و بیشتر وقت می‌گذارند و اجر آن‌ها بیشتر خواهد شد.

انقلاب اسلامی خادم مردم و محرومان

فرماندار قم نیز در این مراسم ضمن تقدیر و تشکر از دست‌اندرکاران به‌ویژه خیر مدرسه‌ساز «عربیان» ابراز  کرد: انقلاب اسلامی خود را خادم مردم به‌ویژه افرادی که محروم و ضعیف هستند می‌داند ضعیف به معنی ضعف فرهنگی معنی نمی‌شود بلکه افرادی هستند که از ثروت و رفاه دور هستند.

مرتضی حیدری عنوان کرد: افتخار داریم نخستین  پایگاه آگاهی و مبارزه با جهل و ظلم را برداریم هر قدمی در زمینه مبارزه با جهل برداشته شود برابر است با مبارزه با ظلم و جور انقلاب اسلامی افتخار دارد که در روستاها مساجد، مدارس و دیگر امکانات زیرساختی و خدماتی را به روستائیان ارائه کرده و این امکانات را توسعه دهد.

انتهای پیام/458/ ع

منبع: تسنیم

کلیدواژه: انقلاب اسلامی ساخت مدرسه بخش مرکزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۲۸۵۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکلات معلمان خرید خدمت آموزشی مناطق محروم

وضعیت معلمان باتجربه که به صورت خرید خدمت آموزشی، ۱۰ سال است در خراسان جنوبی مشغول فعالیت در موسسات طرف قرارداد با آموزش و پرورش هستند، نامطلوب است.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، طرح خرید خدمات آموزشی حدود یک دهه است که در کشور در حال اجرا شدن است.

دولت قبل در راستای جبران کمبود معلم در مناطق کم برخوردار و محروم اقدام به اجرای طرحی به نام خرید خدمات آموزشی کرد؛ در این طرح معلم مورد نیاز برای مدارس دوردست توسط شرکت‌ها و موسسات مورد تایید آموزش و پرورش از بین دانش آموختگان دانشگاه‌های مختلف انتخابات و پس از گذراندن گزینش و مراحل مختلف مورد انتظار توسط ادارات کل آموزش و پرورش با برگزاری دوره‌های کوتاه مدت آموزشی به سرکلاس‌های درس فرستاده شدند.

این طرح حدود یک دهه است که در کشور اجرایی شده و برخی نیرو‌های جذب شده در این طرح حالا سابقه تدریس حدود یک دهه‌ای در کلاس‌های شلوغ بالای ۳۰ نفر را دارند.

معلمان با تجربه و دوره دیده‌ای که با کمترین حقوق و دستمزد و آن هم تنها ۷ ماه و نیم در یکسال تحصیلی، علاوه بر مشکلات معیشتی و عدم امنیت شغلی با پرداخت‌های نامنظم روبرو هستند که مشکلات فراوانی را برای زندگی این افراد ایجاد کرده است.

یکی از این معلمان خرید خدمات آموزشی استان خراسان جنوبی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو با اشاره به اینکه حدود ۷ سال است که به عنوان معلم خرید خدمات آموزشی به کلاس درس می‌روم، گفت: هیچگاه حقوق اندک ما توسط موسسه به موقع واریز نشده است، به طوری که تاکنون فقط سه ماه و نیم حقوق دریافت کردیم و مایقی همچنان مانده است.

وی با اشاره به اینکه حقوق معلمان خرید خدمات آموزشی حتی از قانون کارگری هم پایین‌تر است، افزود: سال‌ هاست که مسئولان و دولت‌های مختلف به ما قول و وعده جذب و تبدیل وضعیت را دادند، اما هیچ اقدامی تاکنون صورت نگرفته و همه این وعده‌ها در حد حرف و شعار مانده است، چرا باید من معلم که با آینده سازان کشور سرکار دارم به جای دغدغه تعلیم و تربیت دغدغه کرایه منزل و معیشت داشته باشم.

این معلم خرید خدمات آموزشی با اشاره به اینکه بیشتر همکاران بنده متاهل و دارای فرزند هستند، افزود: شان و منزلت یک معلم نیست که صبح به مدرسه برود و عصر در تاکسی‌های اینترنتی و ... برای تامین معیشت کار کند، کی فرصت مطالعه و آمادگی برای کلاس درس می‌ماند؟

یکی دیگر از معلمان خرید خدمات آموزشی این استان نیز در گفتگو با دانشجو با گلایه از عدم پرداخت به موقع حقوق ها، گفت: شرکت‌های طرف قرارداد آموزش و پرورش مدارس خصوصی و یا موسسات آموزشی هستند که در تامین منابع مالی مدرسه خود مانده‌اند، این‌ها چطور می‌توانند حقوق ما را تا زمان واریز حقوق‌ها توسط وزارت که معمولا نزدیک اسفند ماه است پرداخت کنند؟

او با اشاره به اینکه چرا در آزمون‌های استخدامی به ازای سنوات خدمت معلمان خرید خدمات آموزشی هیچ امتیازی قائل نشدند، گفت: بنده که هر روز باید هم به کلاس درس بروم و هم برای تامین معیشت شغل دوم داشته باشم، بدون هیچ امتیازی باید با افرادی رقابت کنم که در خانه فرصت خواندن و مطالعه برای آزمون استخدامی دارند؟

این معلم خرید خدمات آموزشی با اشاره به اینکه واقعا از این وضعیت سخت و بغرنج خسته و کلافه شده است، اظهارداشت: همه این‌ها یک طرف مصاحبه‌های روزانه معاونین وزیر آموزش و پرورش که هر روز خبر از تعدیل نیرو‌های خرید خدمات می‌دهند ما را بیشتر آزار می‌دهد و انگیزه را از ما گرفته است.

 

به گزارش دانشجو، وضعیت معیشتی معلمان خرید خدمت آموزشی در مناطق محروم کشور، به واسطه عدم تامین اعتبار به موقع توسط این موسسات برای پرداخت حقوق، در شرایط نامطلوبی قرار دارد و نیاز به تصمیمات منطقی در خصوص تغییر وضعیت این دست از آموزگاران کشور هستیم.

دیگر خبرها

  • امسال ۵۰۰ کلاس درس تحویل آموزش و پرورش اصفهان می‌شود
  • تحقق نیمی از تعهدات خیران مدرسه ساز در سال گذشته
  • ساخت آموزشگاه ۶ کلاسه سعدی در بندرخمیر
  • کلنگ زنی احداث سالن چند منظوره ورزشی در روستای سنگان اشنویه
  • ساخت ۱۸۰۰ واحد مسکونی برای محرومان استان مرکزی
  • آبرسانی به ۶۰۰ روستای آذربایجان غربی
  • بهره برداری از مدرسه ۶ کلاسه در سنندج
  • ساخت ۱۱ مدرسه جدید در سیرجان
  • فوران چشمه فصلی سراب کلان بعد از بارش ‌های اخیر + فیلم
  • مشکلات معلمان خرید خدمت آموزشی مناطق محروم