Web Analytics Made Easy - Statcounter

براساس گزارش‌ها ویروس کرونا در هند به نسبت سایر کشور‌ها با سرعت بیشتری در حال شیوع است. براساس آمار دانشگاه جان‌هاپکینز، شمار افراد شناسایی شده مبتلا به کووید ۱۹ در جهان از ۳۰ میلیون نفر عبور کرده است. تاکنون همچنین بیش از ۹۴۰ هزار نفر نیز پس از ابتلا به ویروس کرونا جان خود را از دست داده‌اند.

آمریکا، هند و برزیل کشور‌هایی هستند که به لحاظ آماری بالاترین تعداد مبتلایان و جان‌باختگان را دارند، این در حالیست که مجددا موج تازه‌ای از شیوع کرونا در اروپا آغاز شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر کشور‌های نیم کره شمالی زمین همزمان با فرا رسیدن فصل زمستان خود را برای موج دوم شیوع کووید ۱۹ آماده می‌کنند.

در بریتانیا دولت در فکر ایجاد محدودیت‌هایی برای جلوگیری از شیوع مجدد کرونا است. در خارج از اروپا، اسرائیل اقدام به وضع دومین دوره محدودیت‌ها و قرنطینه کرده است.

هشدار سازمان بهداشت جهانی نسبت به افزایش دوباره مبتلایان در اروپا
در قاره آفریقا براساس گزارش‌ها تاکنون بیش از یک میلیون نفر به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند، اما این تنها آمار رسمی است و دقیقا مشخص نیست که در این قاره چه تعداد افراد به کووید ۱۹ مبتلا شده باشند. براساس گزارش‌های موجود تعداد تست‌های تشخیص ویروس کرونا در این قاره بسیار کم بوده و همین امر بر میزان صحت آمار فعلی شک و تردید وارد می‌کند.

آمریکا همچنان بیشترین آمار را دارد و تاکنون ابتلای بیش از ۶ میلیون و ۶۰۰ هزار نفر تایید شده و بیش از ۱۹۷ هزار نفر نیز جان خود را در این کشور از دست داده‌اند.

البته آمار ابتلای روزانه در آمریکا در مقایسه با ماه ژوئیه، روند نزولی به خود گرفته است.


در ابتدای هفته دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا موضوع جدی نگرفتن کووید ۱۹ را با وجود اینکه در یک مصاحبه ضبط شده قبلا به آن اذعان کرده بود را تکذیب کرد.

در هند تعداد مبتلایان از مرز ۵ میلیون نفر گذشت و تعداد روزانه ابتلا در حال حاضر بیش ۹۰ هزار نفر می‌باشد که تاکنون ۸۰ هزار نفر نیز جان خود را از دست داده‌اند.

وضعیت در برزیل نیز مناسب نیست، در این کشور تاکنون بیش از ۴ میلیون ۴۰۰ هزار نفر به کرونا مبتلا شده‌اند و بیش از ۱۳۴ هزار نفر نیز قربانی گرفته است.

از جمله کشور‌های دیگر آمریکای لاتین که ویروس کرونا در آنجا شیوع زیادی یافته می‌تواند به آرژانتین و مکزیک اشاره کرد.

روز پنجشنبه در آرژانتین نزدیک به ۱۳ هزار مبتلای جدید شناسایی شد که تعداد کل مبتلایان در این کشور را به ۶۰۰ هزار نفر رساند.

در مکزیک هم بیش ۳ هزار مبتلای جدید، تعداد کل مبتلایان را به ۶۸۰ هزار نفر رساند.

دیروز دکتر هانس کلوئه، مدیر منطقه‌ای سازمان بهداشت جهانی در اروپا گفته است حتی اگر افزایش تعداد مبتلایان به این ویروس در اروپا نتیجه تست‌های تشخیصی بیشتر باشد بالارفتن آمار مبتلایان در ماه سپتامبر باید زنگ خطری برای اروپا محسوب شود.

کلوئه در یک کنفرانس خبری گفت هفته گذشته شمار هفتگی مبتلایان در اروپا به ۳۰۰ هزار نفر رسیده است.

منبع: فرارو

کلیدواژه: انتخابات آمریکا آیت الله صانعی آمار جهانی کرونا ویروس کرونا کرونا ویروس هزار نفر نیز ویروس کرونا میلیون نفر کووید ۱۹ کشور ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۳۴۷۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شمار قربانیان سیل در کنیا از مرز ۲۲۵ نفر گذشت

آفتاب‌‌نیوز :

بر اساس این بیانیه، سیل‌های یک ماهه اخیر در کنیا باعث تخریب خانه‌ها، جاده‌ها و پل‌های زیادی در این کشور شده و بیش از ۲۱۰ هزار نفر را آواره کرده است.

به گزارش خبرگزاری تاس، همچنین منطقه حفاظت شده ملی «ماسای مارا» که یک جاذبه گردشگری در غرب کنیا است و سالانه ده‌ها هزار نفر از گردشگران خارجی را راهی این کشور می‌کند به دلیل وقوع سیل و طغیان رودخانه تلک دچار آب گرفتگی شده و در پی آن گردشگران در هتل‌های خود محبوس و ارتباط آن‌ها با دیگر مناطق قطع شده است.

به نوشته خبرگزاری تاس، پدیده اقلیمی ال نینو که کارشناسان از آن به عنوان عامل بارش‌های شدید اخیر در شرق قاره آفریقا نام می‌برند، سایر کشور‌های آفریقای شرقی را نیز تحت تأثیر قرار داده است.

در کشور تانزانیا ۱۵۵ نفر بر اثر سیل و رانش زمین جان خود را از دست داده‌اند و در کشور‌های اوگاندا و بوروندی هم تلفات و ویرانی قابل توجهی رخ داده است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • آیفون ۱۵پرومکس، پرفروش‌ترین گوشی جهان شد
  • آمار عجیب مورایس و سپاهان در سال 1403!
  • بدون برد در نقش جهان؛ آمار منفی سال 1403 برای سپاهان!
  • آخرین جزئیات تعداد مبتلایان به تب کریمه کنگو اعلام شد
  • آمار می‌گوید: پرسپولیس «تخت گاز» به دنبال پایین کشیدن استقلال
  • شمار قربانیان سیل در کنیا از مرز ۲۲۵ نفر گذشت
  • آمار پلیس فتا از جرایم غیراخلاقی در اینستاگرام
  • ۸۱ دستگاه خودرو متخلف در مشهد توقیف شدند
  • آمار فاجعه بار: کاش ستاره بارسا برنمی‌گشت!
  • شهدا رفتند تا امروز بزرگترین مستکبران جهان جرئت تعرض به کشور را نداشته باشند