Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل سیاسی وزارت کشور دولت اصلاحات گفت: یکی از دلایل مطرح کردن اظهارنظرهای بی‌محابا و متقاعد شدن برخی از چهره‌های اصولگرا به بیان اظهارنظرهای ناشیانه، ناپخته و به دور از احتیاط، شاید این باشد که برخی از آنها به رانت‌های سیاسی دلخوش هستند.

«علی باقری»، عضو شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان، در این باره که در انتخابات گذشته، اصلاح‌طلبان بیشترین پیروزی را در انتخابات ریاست جمهوری داشته‌اند به خبرنگار سیاسی خبرگزاری برنا گفت: درست است که انتخابات در کشور، براساس یک سری مولفه‌هایی که وجود دارد قابل سنجش است و می‌توان گمانه‌زنی‌هایی را در خصوص نتایج آن مطرح کرد اما سابقه تاریخی نشان داده الزاما، این گمانه‌زنی‌هایی که از یک سال و یا چند ماه قبل صورت می‌گیرد، محقق نمی‌شود غیر از دوم خرداد، در سال 92 هم همین گونه بود که اصلاح‌طلبان توانستند پیروز انتخابات شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

او افزود: در سال 92، به ویژه پس از رد صلاحیت مرحوم آیت‌الله هاشمی رفسنجانی که سوابقش هم موجود است تقریبا شخصیت‌های جناح اصولگرا از پیروزی‌شان بسیار مطمئن بودند و این  پیش‌بینی‌ها را به زبان، می‌آوردند منتهی شرایط، طی چند روز به گونه‌ای تغییر کرد و نتایج  آن شد که شاهد بودیم.

این چهره سیاسی اصلاح‌طلب ادامه داد: بنابراین پیش‌بینی قطعی اصولگرایان مبنی بر پیروزی در حالی است که بنا بر تجربه تاریخی، بنده به آنها توصیه می‌کنم که تاحدودی جانب احتیاط را رعایت کنند چون حداقل دو نوبت به طور بارز در انتخاباتی که خودشان را از پیش، پیروز می‌دانستند شکست‌های تاریخی خوردند.

مدیرکل سیاسی وزارت کشور در دولت اصلاحات با اشاره به اظهارنظرهای زودهنگام برخی اصولگرایان مبنی بر پیروزی در انتخابات 1400 عنوان کرد: به نظر می‌رسد یکی از دلایل مطرح کردن اظهارنظرهای بی‌محابا و متقاعد شدن برخی از چهره‌های اصولگرا به بیان اظهارنظرهای ناشیانه، ناپخته و به دور از احتیاط، شاید این باشد که برخی از آنها به رانت‌های سیاسی دلخوش هستند که در واقع بناست در انتخابات آینده، از آن برخوردار باشند یا اینکه اطلاعاتی دارند که مثلا رقیب اصلی شان که جریان اصلاحات است، امکان رقابت در انتخابات آتی را پیدا نخواهد کرد مثل اتفاقی که در انتخابات مجلس یازدهم افتاد.

باقری ادامه داد: به هر حال اگر اصولگرایان اطلاعاتی از غیب دارند، حالا شاید بتوان به آنها حق داد قضاوت زودهنگام در مورد نتیجه انتخابات انجام دهند، منتهی اگر قرار است انتخابات آینده براساس قانون و براساس مصالح کشور برگزار شود و در آن مشارکت حداکثری همچنان راهبرد اصلی انتخابات که تاکنون اینگونه بوده، باشد، تحقق این راهبرد اصلی مستلزم مشارکت همه جناح‌ها و مشارکت جدی همه جناح‌ها در انتخابات است. همچنین مشارکت همه جناح‌ها در انتخابات هم مستلزم شکل‌گیری یک رقابت جدی و واقعی در عرصه، انتخابات است.

او اظهار امیدواری کرد: ما امید داریم همچنان راهبرد نظام و کشور، جلب مشارکت حداکثری در انتخابات باشد ابزارهای آن هم طبیعتا اگر راهبرد اصلی این باشد، مهیا خواهد شد. ابزار اصلی امکان رقابت واقعی بین جناح‌ها است حالا آن زمان اگر چنین شرایطی رخ داد آن زمان، ان‌شاءالله خدمت دوستان اصولگرا هستیم، بنابراین زیاد عجله نکنند و کمی صبر کنند تا ببینند در انتخاباتی با مشارکت حداکثری، سرنوشت چگونه رقم خواهد خورد. 3

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اصلاح طلبان پیش بینی انتخابات 1400 جناح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۳۹۹۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد صاحبان کارخانه‌های شن و ماسه خوی نسبت به وجود مافیا در این صنعت

ایسنا/آذربایجان غربی صاحبان کارخانه های شن و ماسه خوی نسبت به وجود مافیا در شن و ماسه این شهر انتقاد کردند.

خلیل مسئول یکی کارخانه های  شن و ماسه در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: برخی از کارخانه های شن و ماسه هر ماه بیش از ۳۰۰ دستگاه می فروشند، در حالیکه کارخانه‌های دیگر ۱۰ دستگاه را با زور می فروشند.

وی تصریح کرد: حقوق کارکنان را با زحمت پرداخت می کنیم.

سعید از دیگر مسئولین کارخانه شن و ماسه اظهار کرد: قیمت شن و ماسه را که مصوب استانی ۲۱۰ هزار تومان در تن است به قیمت زیر قیمت مصوب حتی به قیمت ۷۰هزار تومان می فروشند تا بازار را بدست گیرند.

وی تصریح کرد: این بی عدالتی است که به‌خاطر ارتباطات برخی از افراد و کارخانه ها ۱۵ واحد کارخانه شن و ماسه در خوی  دچار بدبختی و ورشکستگی شوند.

حاج ولی از دیگر مالکین کارخانه شن و ماسه نیز اظهار کرد: برخی با رانت اقدام به خرید مواد اولیه بصورت رایگان ویا به قیمت خیلی پایین می کنند و به همین دلیل شن و ماسه را به قیمت خیلی پایین تر از نرخ مصوب که ۲۱۰ هزار تومان در تن است، می فروشند.

وی تصریح کرد: حدود دو هزار نفر بصورت مستقیم از این کارخانه های شن و ماسه نان می‌خورند که با پیدایش مافیا و رانت در شن و ماسه خوی در آینده نزدیک مجبور به تعطیلی کارخانه ها خواهیم شد.

به گزارش ایسنا، تولید شن و ماسه خوی روزانه حدود هشت هزار تن است که کارخانه های شن و ماسه خوی اعلام کردند در صورت ادامه وضع موجود و ادامه رانت و مافیا و رکود کارخانه های شن و ماسه هایشان، اقدام به تعطیلی خواهند کرد که در این صورت حدود دو هزار نفر که بصورت مستقیم از این کارخانه ها نان می خورند بلاتکیف خواهند شد. بنابراین ضروری است از طرف مسئولین مربوطه ‌نسبت به حل مشکل بوجود آمده اقدامات اساسی صورت گیرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • به پایان عمر سیاسی رژیم غاصب صهیونیستی نزدیک می‌شویم‌
  • آرایش سیاسی مجلس جدید چشم‌به‌راه مشارکت مردم است
  • آرایش سیاسی مجلس جدید چشم‌به‌راه مشارکت مردم/ باید کار نیمه‌تمام انتخابات را تمام کنیم
  • آرایش سیاسی مجلس جدید چشم‌به‌راه مشارکت مردم/ باید کار نیمه کاره انتخابات را تمام کنیم
  • مشارکت گسترده در پای صندوق های رای قوام بخش نظام است
  • انتقاد صاحبان کارخانه‌های شن و ماسه خوی نسبت به وجود مافیا در این صنعت
  • ببینید | واکنش جالب چهره سیاسی نزدیک به قالیباف به اختلافات شدید اصولگرایان در مجلس دوازدهم
  • توصیه مهم به مردم در خصوص دور دوم انتخابات
  • چه عواملی در مشارکت سیاسی زنان نقش دارد؟
  • مسیر اجرایی با انتخاب نماینده اصلح ترسیم می‌شود/نمایش نشاط عمومی با مشارکت مردم