Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار مرکزی گفت: اگر پروتکل‌های بهداشتی رعایت نشود برخوردهای انقباضی خواهیم داشت.

به گزارش برنا از اراک، سید علی آقازاده در جلسه ستاد مدیریت بیماری کرونا در استان مرکزی با اشاره به جلسه  ستاد ملی مقابله با کرونا و اعلام آمار نگران‌کننده ابتلا به ویروس کرونا توسط وزارت بهداشت که نشان از ورود به پیک سوم بیماری دارد، بیان کرد: متاسفانه در برخی از استان‌ها در موارد ابتلا و فوتی رکورد زده شده است و به نظر می‌رسد که موج سوم از دو موج قبلی شدت بیشتری دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه دلیل افزایش آمار ابتلا عدم رعایت موارد و پروتکل‌های بهداشتی و توصیه کارشناسان است، افزود: مراسم ها و سفرهای شهریورماه و پایین آمدن درجه حساسیت مردم در رعایت نکات بهداشتی در افزایش آمار دخیل است، متاسفانه در مراسم‌های دهه اول محرم و سفرهایی که انجام شد، با وجود اینکه 80 درصد مردم پروتکل‌ها را رعایت کردند، اما عدم رعایت پروتکل ها توسط 20 درصد از جامعه، در حال حاضر موارد ابتلا را افزایش داده است و مردم همچنان باید نسبت به شرایط حساس باشند.

آقازاده تصریح کرد: در حال حاضر مدارس با 30 درصد ظرفیت فعالند و والدین اگر احساس می‌کنند که در مدرسه یا کلاس درس و حتی مسیر منزل تا مدرسه و بالعکس شرایط بهداشتی خوبی حاکم نیست حتما از آموزش غیرحضوری و مجازی برای فرزند خود استفاده کنند، از طرفی آموزش و پرورش تا زمانی که حتی یک دانش‌آموز از آموزش حضوری استفاده می‌کند باید فضای کاملا استاندارد و بهداشتی را فراهم کند چراکه شاید کودکان کمتر مبتلا شوند.

وی در خصوص بازگشایی آرامستان اراک اظهار کرد: در خصوص آرامستان کنترل خوبی اعمال شد، اما با اعتراضات نسبتا به حقی نیز روبرو شدیم ولی در حال حاضر که مجدد آرامستان بازگشایی شده است شاهد ازدحام جمعیت در این فضا و فضاهایی مثل بازار، پاساژ، اماکن عمومی و پارک، بانک و اتوبوس و ... هستیم که نشان از کاهش حساسیت ها دارد.

وی اظهار کرد: چه کنیم؟ اگر آرامستان را ببندیم، حق مسلم برخی از افراد تضییع می‌شود و اگر باز بگذاریم عده‌ای بی توجه باعث شیوع بیشتر بیماری می‌شوند پس لازم است که مردم شرایط را رعایت کنند.

استاندار مرکزی تاکید کرد: اگر مردم پروتکل های بهداشتی را رعایت نکنند ناچاریم که سخت‌گیری‌هایی را اعمال کنیم و برخوردهای انقباضی داشته باشیم.

وی با اشاره به شرایط ویژه حاکم بر استان‌های همجوار استان مرکزی، گفت: رفت و آمد بین استان مرکزی و برخی از استان‌ها مانند تهران یا قم اجتناب ناپذیر است، اما اگر شرایط نامناسب شود ممکن است در ترددها نیز سختگیری داشته باشیم و در اماکن عمومی مجددا تصمیمات انقباضی اتخاذ شود به همین دلیل قبل از این شرایط از مردم درخواست می‌شود که حتما پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنند.

آقازاده بیان کرد: 80 درصد مردم که موارد بهداشتی را رعایت می‌کننند چه گناهی دارند که باید تاوان عدم رعایت پروتکل‌ها توسط اقلیتی از مردم را بدهند که از روی جهل یا عامدانه موارد بهداشتی را رعایت نمی‌کنند، به همین دلیل در صورت لزوم این افراد شناسایی شوند و برخورد قاطع با آنها صورت گیرد، حتی پرونده تخلفات نیز به سرعت به دستگاه قضایی سپرده شود، مسلما اگر از سوی دستگاه قضا با افراد جاهل یا افرادی که عمدا پروتکل ها را رعایت نمی‌کند برخورد قاطع صورت گیرد، عملکرد موفق‌تری در کنترل شرایط خواهیم داشت.

وی با اشاره به اینکه استان مرکزی به لحاظ جمعیت، استان نوزدهم کشور است، اما به لحاظ موارد فوتی و ابتلا به ویروس کرونا در جایگاه پانزدهم کشور قرار گرفته است، گفت: شرایط خوب نیست و شاید در آینده اگر پروتکل ها رعایت نشود شرایط بدتر هم بشود به همین دلیل فرمانداران در شهرستان ها شرایط را رصد کرده و پرونده های تخلفات را به سرعت به دستگاه قضایی معرفی کنند تا برخورد قاطع صورت گیرد.

استاندار مرکزی تصریح کرد: در این شرایط نباید امید داشت که دنیا به ما واکسن بدهد، بلکه باید تمرکز را بر شرکت‌های دانش‌بنیان مصروف کرد که خوشبختانه برخی از آنها دستاوردهای خوبی داشته اند، حتی اخیرا سرم سازی رازی در اراک موفق به تهیه کیت های تشخیص ویروس کرونا و آنفلوآنزا به صورت همزمان شده است و باید در این راستا همه دستگاه‌های اجرایی از شرکت‌های دانش‌بنیان حمایت کرده و نیاز آنها را رفع کنند.

آقازاده تاکید کرد: اگر ما مسئولان دستورالعمل ها را رعایت نکنیم، قطعا حساسیت مردم هم کاسته می شود بنابراین همه مدیران در استان تا زمان برچیده شدن این ویروس باید توجه جدی به پروتکل‌های بهداشتی داشته باشد و امیدواریم که این اقلیت که موارد را رعایت نمی‌کنند از خواب بیدار شوند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کرونا اراک موج سوم کرونا پروتکل های بهداشتی بهداشتی را رعایت استان مرکزی پروتکل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۴۶۵۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاخ سفید : پاتریوت اضافی برای ارسال به اوکراین نداریم!

علیرغم اینکه آمریکا اخیرا بسته اعطای کمک های بی سابقه به اوکراین را تصویب کرد، اما مشاور امنیت ملی کاخ سفید در ژستی نمایشی مدعی شد که آمریکا برای تقویت توان دفاعی کی‌‎یف تلاش بیشتری نمی کند.

به گزارش مشرق، جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی کاخ سفید با اشاره به عدم تمایل آمریکا برای به خطر انداختن و تضعیف امنیت این کشور، گفت که واشنگتن در عوض بر اتحادیه اروپا و ناتو فشار وارد خواهد کرد تا قابلیت‌های دفاعی‌شان را با اوکراین به اشتراک بگذارند.

ولودیمیر زلنسکی، رییس جمهور اوکراین به تازگی در یک نشست مجازی از حامیان غربی این کشور تقاضای «دست کم هفت سامانه پدافندی پاتریوت» کرد. با این حال، به نظر می‌رسد که اصلی‌ترین حامی کی‌یف، چیزی برای بذل و بخشش ندارد!

سالیوان دراین‌باره گفت: در حال حاضر سامانه‌های پاتریوت آمریکا به منظور حفاظت از نیروهای ما، به سراسر جهان از جمله خاورمیانه ارسال می‌شوند.

وی افزود: اگر توان تولید پاتریوت‌های بیشتری داشته باشیم، ارسال خواهیم کرد. با این حال، تعداد زیادی موشک مورد استفاده در این سامانه‌ها را (برای اوکراین) تامین می‌کنیم.

سالیوان در ادامه گفت: در حال حاضر، کاری که قرار است انجام دهیم این است که با شرکای اروپایی و سایر شرکای خود در سراسر جهان همکاری و بر آنها اعمال فشار کنیم تا سامانه‌های پدافندی بیشتری در اختیار اوکراین قرار دهند.

پنتاگون دیروز در بسته کمک نظامی «بی‌سابقه» آمریکا به اوکراین به ارزش ۶ میلیارد دلار، مهمات پاتریوت بیشتری گنجاند. با این حال، ماه‌ها یا شاید سال‌های طول می‌کشد تا سامانه‌های پدافندی به اوکراین برسد زیرا واشنگتن قصد ندارد تا به ذخایر دفاعی خود متوسل شود. در عوض، در بیانیه کاخ سفید به این موضوع اشاره شده است که «بسته جدید آغاز رویه عقد قرارداد با صنایع دفاعی آمریکاست.»

تولید یک فروند سامانه پاتریوت «ام‌آی‌ام -۱۰۴» در شرکت اسلحه‌سازی «ریتیون» آمریکا بیش از یک میلیارد دلار هزینه دارد. آمریکا در طول این سال‌ها، بیش از یک هزار و ۱۰۰ موشک‌انداز پاتریوت تولید کرده است و براساس برآوردها صدها سامانه فعال و غیرفعال و دپوشده در اختیار دارد. اما تنها یک «واحد» سامانه پاتریوت به اوکراین ارسال کرده است. آلمان و هلند نیز دو سامانه در اختیار این کشور قرار داده‌اند.

منبع: مهر

دیگر خبرها

  • ممبینی خبر داد: افزایش پاداش تیم‌های ملی با یکسری پروتکل‌ها
  • رئیسی: گشت ارشاد مدیران در دستورکار وزیران باشد / خیزش دانشجویان و نخبگان غربی با اعمال خشونت خاموش نمی‌شود
  • پلمب یک واحد قصابی به دلیل عدم رعایت ضوابط بهداشتی در رامهرمز
  • روستای رودریش شهرستان کهگیلویه درگیر اپیدمی بیماری تب مالت است
  • تهران فقیرترین شهر به لحاظ بهداشتی در بین شهرهای کشور است
  • کاخ سفید : پاتریوت اضافی برای ارسال به اوکراین نداریم!
  • خداحافظی سرد با بلینکن در چین+ عکس
  • بیشتر شکایات مردم از پزشکان زیبایی است
  • خداحافظی سرد از بلینکن در چین/ فقط سفیر آمریکا در چین بلینکن را بدرقه کرد + تصاویر
  • ناراحتی ستاره بارسلونا: از این تیم می‌روم!