Web Analytics Made Easy - Statcounter

اکبر شیخ علیشاهی روز یکشنبه در گفت وگو با ایرنا میانگین تولید در هر هکتار را ۱۹ تن و بیشترین ارقام تولیدی را مثقالی ، ریش بابا، عسکری،خلیلی، شاهانی و یاقوتی ذکر کرد. 

وی افزود: به دلیل کاهش دما در اوایل فصل بهار و سرما زدگی باغ‌های انگور،در برخی مناطق استان تولید ۳۰ درصد نسبت به سال گذشته کاهش داشت.

تولید هزار و ۵۰۰ تن کشمش 

وی با اشاره به اینکه شهرستان خاتم تولید کننده عمده محصول انگور استان است ، خاطرنشان کرد: یزد از نظر سطح زیرکشت تاکستان در میان ۳۱ استان رتبه ۲۴ و از جهت تولید در جایگاه ۱۹ کشور قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته وی ، سالانه به طور میانگین هزار و ۵۰۰ تن کشمش استحصال می‌شود و شهرستان خاتم در صدر ۱۰ شهرستان استان قرار دارد.

مدیر باغبانی یزد تعداد کارگاه های کشمش دارای مجوز استان را ۲۹ مورد ذکر کرد و گفت: یک مورد به صورت صنعتی و سایر کارگاه ها به صورت سنتی محصول انگور را  فرآوری می کند.

فراروری انگور در ۲۹ کارگاه صنعتی

به گفته وی ، همچنین انگور فرآوری شده به صورت آفتابی، تیزآبی و کشمش به بازار داخلی و چند کشور اروپایی و حوزه خلیج فارس صادر می شود.

وی بیان کرد: البته در شهر هرات مرکز شهرستان خاتم امسال به علت نوسان دمای هوا در اوایل فصل بهار و بارندگی‌ پی درپی در فصل گلدهی، محصول انگور نسبت به سال گذشته حدود ۳۵ درصد کاهش داشت.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی یزد با اشاره به اینکه انگور از محصولات کم آبخواه است، تصریح کرد: افزون بر ۹۰ درصد باغ های میوه اعم از انگور ، زردآلو و هلو  به آبیاری نوین قطره ای تجهیز شده است.

مجموع اراضی قابل کشت استان یزد ۱۷۰ هزار هکتار است که به دلیل تداوم خشکسالی و تغییر الگوی کشت و کشت گیاهان کم آبخواه هم اکنون ۱۱۴ هزار هکتار آن زیرکشت قرار دارد  از این مقدار  ۳۳ هزار و ۱۵۱ هکتار ( ۲۹ درصد) زراعی و ۸۱ هزار و ۱۶۴ هکتار ( ۷۱درصد) به کشت محصولات باغی اختصاص دارد.

بخش عمده درآمد کشاورزان یزد مربوط به بخش باغبانی است که ۷۱ درصد اراضی قابل کشت به محصولاتی مانند پسته، انار، زردآلو ، زعفران، گیاهان دارویی و دیگر محصولات باغی ، اختصاص دارد.

۵۹۰ هزار تن محصول زراعی، ۲۵۳ هزار تن محصول باغی، ۵۳۳ هزار تن محصول گلخانه ای و ۳۹۲ هزار تن نیز محصولات دامی حاصل تلاش حدود ۷۰ هزار کشاورز، دامدار و بهره بردار یزدی در طول سال است.

برچسب‌ها برداشت محصول یزد اراضی کشاورزی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: برداشت محصول یزد اراضی کشاورزی برداشت محصول یزد اراضی کشاورزی اخبار کنکور هزار تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۵۳۱۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برداشت کلزا در مزارع میاندورود

مدیر جهاد کشاورزی میاندورود، گفت: کار برداشت کلزا در مزارع میاندرود آغاز شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، محمدباقر اسفندیاری با اشاره به آغاز برداشت کلزاT اظهار داشت:  پیشبینی می‌شود امسال چهار هزار تن دانه روغنی کلزا در شهرستان میاندرود برداشت شود.

وی به برداشت کلزا از  رقم تراپراشاره کرد و یادآور شد: این رقم با عملکرد دو تن در هکتار در اراضی زراعی بخش مرکزی شهرستان میاندورود در حال برداشت است.

مدیر جهاد کشاورزی میاندورود، گفت: کار برداشت دانه روغنی کلزا در 2 هزار و 116 هکتار از زمین‌های کشاورزی میاندرود آغاز شده است.

اسفندیاری با بیان اینکه کلزا کشت‌ پاییزه محسوب می‌شود و در تناوب زراعی و کاهش بیماری‌ و آفات موثر است، تصریح کرد: توسعه کشت کلزا به عنوان یکی از سیاست‌های اصلی کشاورزی محسوب شده و سبب خودکفایی کشور در تولید دانه‌های روغنی خواهد شد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میاندورود با توصیه به کارشناسان مراکز خرید توصیه از آنان خواست با بهره برداران همکاری لازم را داشته باشند.

اسفندیاری پیش‌بینی کرد: با میانگین عملکرد 2 تن در هر هکتار بیش از چهار هزار تن دانه روغنی کلزا در میاندرود تولید شود.

وی افزود: در منطقه کشت کلزا به عنوان کشت دوم بوده و درآمدزایی، توسعه پایدار کشاورزی و  اشتغال‌زایی و اقتصاد نقش دارد.

 انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برداشت کلزا در مزارع میاندورود
  • پیش بینی برداشت ۸۸۱ تن گل محمدی در خراسان جنوبی
  • صادرات سیر پارس‌آباد به روسیه و آذربایجان
  • سالانه ۳۰ هزار تن کشمش در خنداب تولید می شود
  • سیل و تگرگ، جان مزارع کازرون را گرفت + تصاویر
  • پیش بینی تولید بیش از ۲۴ هزار تن باقلا در گلستان
  • گندم‌های ذخیره شده در مراکز روباز خوزستان خسارت ندیدند
  • برداشت ۴۰ درصد گندمزار‌های سیستان و بلوچستان
  • بارندگی‌های اخیر خسارتی به گندم‌های برداشت شده در خنج وارد نکرده است
  • برداشت گل محمدی از ۵۰۰ هکتار از گلزار‌های خراسان شمالی