Web Analytics Made Easy - Statcounter

عبدالناصر درخشان گفت: در ایرانشهر نزدیک به ۱۴۰ هزار تن خرما در سال برداشت می شود که رقم بالایی است، اما با وجود تولید بالا وضعیت صنایع تبدیلی در ایرانشهر صفر است و هیچ چیز در آن جا نداریم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عبدالناصر درخشان عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار عصرهامون بیان کرد: برای احداث صنایع تبدیلی صحبت هایی را با وزارت صمت انجام دادیم و با سرمایه گذاران متعددی در این باره مذاکره شده است تا اقدامی انجام دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی بیان کرد: منابع غنی در منطقه داریم که می‌تواند برای هزار نفر اشتغالزایی ایجاد کند و کسانی که صاحبان این محصولات هستند از این حیث بیشتر منتفع می‌شوند.

به گفته این نماینده، اگر صنایع تبدیلی در همان شهرستان محل تولید محصول ایجاد شود تولیدکنندگان بیشتر به نفع می برند که متاسفانه در حوزه ایرانشهر و سرباز وجود ندارد.

درخشان اضافه کرد: نیاز داریم دولت خرما را به عنوان یک محصول استراتژیک در منطقه قلمداد کند و باید از نخلداران خرید تضمینی انجام شود تا کشاورز با خیال راحت اقدام به تولید کند و واسطه‌ها و دلال‌ها سود کلان نبرند.

نماینده مردم ایرانشهر، سرباز، دلگان، فنوج، لاشار، بنت، آشار و آهوران در مجلس شورای اسلامی گفت: لازم است دولت تسهیلاتی در منطقه اعطا و در هر منطقه سردخانه های کوچک ایجاد کند تا کشاورزان  بتوانند محصولات خود را در آن منطقه نگه دارند تا به محض بارور شدن درختان، محصول آن ها پیش فروش نشود.

درخشان افزود: در شرایط کنونی واسطه‌ها و دلال‌ها خیلی از محصولات ایرانشهر را پیش خرید می کنند، در این شهرستان نزدیک به ۱۴۰ هزار تن خرما در سال برداشت می شود که رقم بالایی است، اما با وجود تولید بالا وضعیت صنایع تبدیلی در ایرانشهر صفر است و هیچ چیز در آن جا نداریم.

وی ادامه داد: می‌تواند از محصول، تنه، برگ و  شیره خرما استفاده کرد که متاسفانه هیچ کاری تو این زمینه انجام نشده است.

به گفته این نماینده، یکی از دلایل اصلی این ضعف عدم آگاهی کشاورزان ماست که نیاموخته اند از منابعی که خداوند داده است به درستی استفاده کنند، تولیدکنندگان اطلاعات بروزی ندارند و باید برای کسب آگاهی به مکان های دیگر بروند اطلاعات بگیرند، منابع مختلف را ببینند و از تجربیات استان‌های دیگر استفاده کنند تا بتوانند در این زمینه اقدام کنند.

نماینده مردم ایرانشهر، سرباز، دلگان، فنوج، لاشار، بنت، آشار و آهوران در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: به علاوه باید تسهیلاتی را هم دولت در این زمینه در نظر بگیرد و تمهیداتی را اختصاص اتخاذ کنند بخشی مربوط به آگاهی را باید دولت انجام دهد که تا به حال دولت این کار را انجام نداده است جهاد کشاورزی و وزارت کشاورزی این احتمال را در این زمینه انجام نداده است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: صنایع تبدیلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۵۴۵۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علت گرانی شدید قیمت پیاز مشخص شد / پیاز در مزرعه چه قیمتی دارد؟

حسین اصغری، درباره چرایی افزایش قیمت پیاز گفت: درحال‌حاضر برخی از محصولات کشاورزی از مناطق جنوبی کشور از جمله منطقه جنوب کرمان، سیستان و بلوچستان، فارس و... تامین می‌شود و بارندگی‌های شدید در دهه سوم فروردین‌ماه موجب توقف برداشت پیاز به صورت مقطعی شده است.

وی با بیان اینکه ایران یکی از معدود کشور‌های دنیاست که به دلیل اقلیم خاص امکان تولید سبزی و صیفی در چهار فصل سال را دارد، گفت: البته هزینه تولید در فصول سرد بسیار بالاتر است.

مدیرکل دفتر سبزی و صیفی وزارت جهاد کشاورزی اضافه کرد: با توجه به برنامه‌های وزارت جهاد کشاورزی برای ارتقاء بهره‌وری و صرفه‌جویی در مصرف آب، کاهش سطح زیر کشت سبزی و صیفی و افزایش عملکرد در واحد سطح در اولویت اجرا قرار دارد.

وی عنوان کرد: برنامه تولید محصول پیاز با برآورد نیاز کشور با رویکرد رعایت الگوی کشت و تولید متعادل به صورت چهار فصل تهیه و جهت اجرا به سازمان‌های جهاد کشاورزی استان‌های تولیدکننده ابلاغ می‌شود. برهمین اساس برنامه ابلاغی تولید استمرار و بهاره سال زراعی جدید (۱۴۰۳ – ۱۴۰۲) محصول فوق ذکر براساس تاریخ کشت به استان‌های تولیدکننده ابلاغ شده است و براساس این برنامه در محصول تولید زمستان سطح زیر کشت ۱۳هزارو۴۵۰ هکتار با برآورد تولید ۶۴۴هزارو۳۰۰ تن و تولید بهار نیز سطح زیر کشت ۱۲هزارو۲۰۰ هکتار و تولید ۵۷۱هزار و۲۲۰ تن خواهد بود.

وی همچنین اضافه کرد: تولید محصول در زمستان حدود ۸۰۹ هزار تن بوده و تولید بهار بیش از ۶۱۰ هزار تن پیش‌بینی می‌شود که نسبت به برنامه ابلاغی افزایش تولید مشاهده می‌شود.

مدیرکل دفتر سبزی و صیفی وزارت جهاد کشاورزی در ادامه گفت: برنامه تولید محصول در فصل تابستان و پاییز امسال نیز با هدف‌گذاری یک میلیون و ۶۶۶ هزار و۸۲۰ تن ابلاغ و پس از تولید به بازار عرضه خواهد شد.

به گفته وی میانگین قیمت محصول پیاز در فروردین‌ماه امسال در مزرعه حدود ۱۴هزار تومان بوده است.

گفتنی است براساس مشاهدات میدانی از مغازه‌های سطح شهر تهران قیمت هر کیلو پیاز به بیش از ۳۰ هزارتومان رسیده و تا ۳۸ هزار تومان هم بالا رفته است.

منبع: خبرآنلاین

tags # پیاز سایر اخبار آیا قدرت‌های فوق‌بشری واقعیت دارند؟ چطور انسان به این قدرت‌ می‌رسد؟ بعد از فضا چه چیزی وجود دارد، جهان کجا تمام می‌شود؟! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • علت گرانی شدید قیمت پیاز چیست؟
  • علت گرانی شدید قیمت پیاز مشخص شد
  • علت گرانی شدید قیمت پیاز مشخص شد / پیاز در مزرعه چه قیمتی دارد؟
  • افزایش تولید خرما با گرده افشانی نخیلات در فسا
  • دلایل نوسان قیمت پیاز
  • تکمیل ۱۵۰۰واحد نیمه‌تمام صنایع تبدیلی اولویت وزارت جهاد کشاورزی
  • محصول خرما و آبزیان بوشهر در نمایشگاه صادراتی
  • وزارت جهاد کشاورزی نرخ جدید شکر را سریع‌تر اعلام کند
  • مازندران رتبه دوم کشور در سطح زیر کشت توت‌فرنگی
  • ۱۷ هزار تن توت فرنگی در مازندران تولید می‌شود