Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان-چندین پروژه ملی سازمان توسعه منابع انرژی وزارت دفاع (توان) با حضور امیر سرتیپ حاتمی وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح افتتاح و به بهره برداری رسید. خبرگزاری میزان - بنا به اعلام روابط عمومی وزارت دفاع، افتتاح و بهره برداری از بزرگترین مجتمع تولید باتری‌های صنعتی کشور و چندین پروژه ملی سازمان توسعه منابع انرژی وزارت دفاع (توان) در سال جهش تولید، با حضور امیر سرتیپ حاتمی وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح افتتاح و به بهره برداری رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



امیر حاتمی در آیین بهره برداری از بزرگترین مجتمع تولید باتری‌های صنعتی کشور و رونمایی و بهره برداری از اولین توربین بادی مقیاس متوسط بومی کشور ساخت متخصصان صنعت دفاعی گفت: در آستانه گرامیداشت چهلمین سالگرد دفاع مقدس و در سالی که از سوی مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) به نام (جهش تولید) نامگذاری شده است، دشمنان ملت بزرگ ایران اسلامی در صدد اند با ظالمانه‌ترین تحریم‌ها، معیشت و زندگی عمومی مردم عزیزمان را با مشکل و چالش جدی مواجه کنند.   اما متخصصین صنعت دفاعی با کار و تلاش شبانه روزی و جهادی و با تکیه بر ظرفیت‌های بی نظیر داخلی، توانستند در حوزه تامین انرژی برای حوزه‌های مختلف صنعتی کشور، با استعانت از خداوند متعال با افتتاح و بهره برداری از این مجتمع بزرگ و ملی، ظرفیت تولید باتری‌های صنعتی کشور را به ۱۸۰ میلیون آمپر ساعت در سال افزایش دهند، که این دستاوردی بزرگ درشرایط تحریم برای کشور یک افتخار بزرگ محسوب می‌شود.

وی افزود: با بهره برداری از این مجتمع بزرگ تولید باتری‌های صنعتی کشور، بخش قابل توجهی از نیاز صنایع مهم داخلی از جمله در حوزه‌های مخابراتی، نیروگاهی و پالایشگاهی و ارتباطاتی تأمین شده و با این ظرفیت تولیدی، سالانه از خروج میلیون‌ها دلار ارز جلوگیری خواهد شد.

امیر حاتمی تصریح کرد: با دست یابی به این فرآیند‌ها، متخصصین صنعت دفاعی توانستند به دانش فنی پیشرفته طراحی این محصولات دست یابند .   وزیر دفاع اظهار داشت: از این رهگذر جمهوری اسلامی به توان صادرات باتری‌های صنعتی و ارائه خدمات فنی مهندسی، افزایش بهره‌وری، کاهش هزینه‌های تمام شده، صرفه‌جویی ارزی، ارتقای شاخص‌های کیفی، افزایش و ارتقاء رضایت مشتریان، جلوگیری از واردات عمده محصولات خارجی و در نهایت به روزرسانی فناوری تولید باتری دست می‌یابد.   اشغال زایی برای هزار نفر بواسطه اجرای این طرح ها
وی در ادامه افزود، با افتتاح و بهره برداری از این طرح‌های صنعتی به صورت مستقیم و غیر مستقیم برای بیش از هزار نفر شغل ایجاد شده است.

افتتاح آزمایشگاه و مرکز تحقیقات باتری‌های صنعتی سرب اسیدی امیر سرتیپ حاتمی در ادامه، آزمایشگاه و مرکز تحقیقات با تری‌های صنعتی سرب اسیدی را در سازمان توسعه منابع انرژی (توان) وزارت دفاع افتتاح کرد.   وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح این آزمایشگاه و مرکز تحقیقات باتری‌های صنعتی سرب اسیدی را مجهزترین آزمایشگاه در کشور دانست و اضافه کرد: که با راه‌اندازی آن امکان طراحی و نمونه سازی انواع باطری‌های صنعتی سرب اسیدی جدید فراهم شده و ارتقای کیفیت محصولات فعلی و بومی سازی مواد اولیه و قطعات مورد نیاز در کشور را میسر می‌سازد.

وی در ادامه افزود: خط تولید باتری در اندازه آزمایشگاهی با امکانات کامل نمونه سازی و تست، در این مرکز تحقیقاتی، راه‌اندازی شده است، که ضمن تسهیل در فرآیند نمونه سازی و تست، صرفه‌جویی قابل توجهی در هزینه‌ها را به دنبال خواهد داشت.

رونمایی و بهره برداری از اولین توربین بادی مقیاس متوسط در کشور
وزیر دفاع بارونمایی  تصویری اولین توربین بادی مقیاس متوسط در کشور ، تصریح کرد: نظر به طراحی و ساخت اولین توربین بادی مقیاس متوسط ۲۵۰ کیلو واتی بومی کشور، توسط متخصصان سازمان توسعه منابع انرژی وزارت دفاع، اجزای این توربین نسبت به نمونه‌های خارجی کاملا بهینه سازی شده و در این توربین قابلیت جا نمایی مبدل در درون برج منجر به اشغال فضای کمتر و ارتباط بهتر می‌شود.

وزیر دفاع تغییر منطقه کنترل دوربین از کنترل سرعت به کنترل گشتاور، حذف حسگر سرعت و عملکرد بدون حسگر دوربین و تولید انرژی با باد‌هایی با سرعت پایین (۴ متر بر ثانیه) را از ویژگی‌های این توربین برشمرد. بیشتربخوانید فرمانده کل ارتش: آنچه را بخواهیم می‌توانیم بسازیم فرمانده نداجا: وقایع دفاع مقدس را مطابق با واقعیت‌ها بازگو کنیم

انتهای پیام/


برچسب ها: وزیردفاع امیرحاتمی آزمایشگاه صنعتی سرب اسیدی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: وزیردفاع امیرحاتمی تولید باتری های صنعتی کشور سازمان توسعه منابع انرژی بهره برداری وزارت دفاع وزیر دفاع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۵۵۴۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرک صنعتی «کشت و صنعت» لرستان به‌زودی بهره‌برداری می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، ابوطالب شفقت عصر امروز یکشنبه در بازدید از مجتمع کشت و صنعت فجر صفا خرم‌آباد با اشاره به اینکه رویکرد مدیریتی صحیح مهم‌ترین نکته درباره موفقیت این مجموعه است، اظهار داشت: این مدل سرمایه‌گذاری جزو مزیت‌های مهم و اساسی کشت و صنعت فجر صفا است که نتیجه آن افزایش اشتغال، امنیت غذایی، افزایش روحیه و تغییر سبک زندگی را به دنبال دارد.

وی انجام کارهای پژوهشی و تولید محصولات کاملاً ایرانی را از دیگر مزیت‌های این مجموعه عنوان کرد و افزود: سرمایه‌گذار این مجموعه همه اقدامات را با صبر و حوصله و انجام کارهای پژوهشی پیش برده و حتی نژاد دامی که وارد شده، تغییریافته و ایرانی شده است.

استاندار لرستان با بیان اینکه مجموعه کشت و صنعت فجر صفای خرم‌آباد علاوه بر کشت گیاهان دارویی و فعالیت‌های دامی، گردشگری مدرن را دنبال می‌کنند، افزود: این مجموعه می‌تواند در سطح ملی و بین‌المللی پذیرای مهمانان مختلف باشد نیز باشد.

شفقت با اشاره به اینکه شهرک صنعتی این مجموعه به‌زودی بهره‌برداری خواهد شد بر ایجاد زنجیره ارزش دام و تولید پوست و پشم در کشت و صنعت خرم‌آباد تأکید کرد و افزود: باتوجه‌به سطح اراضی این مجموعه، اگر گیاهان دارویی در این مجموعه کشت و عصاره‌گیری شود مردم نیز می‌توانند در هر جای استان نسبت به کاشت و فروش گیاهان دارویی به کشت و صنعت اقدام کنند که درآمد این امر از تولید برخی محصولات رایج کشاورزی می‌تواند بیشتر نیز باشد.

وی ادامه داد: این قابلیت در شهرهای دیگر لرستان نیز وجود دارد تا جایی که بیش از ۵۰ تا ۷۰ نقطه دیگر استان هم این امکان وجود دارد.

استاندار لرستان، تأکید کرد: جهاد کشاورزی باید فرصت‌های سرمایه‌گذاری این چنینی را شناسایی کند و در اختیار سرمایه‌گذاران قرار دهد.

شفقت بازدید دانشجویان و دانش‌آموزان از مجتمع کشت و صنعت فجر صفا را اقدام مثبتی در راستای اشاعه فرهنگ «ما می‌توانیم» دانست و افزود: این اقدام می‌تواند حتی برای سرمایه‌گذاران دیگر الگوی مثبتی باشد و این مدل مدیریتی تسری پیدا کند.

کد خبر 6091372

دیگر خبرها

  • بزرگترین واحد تولید اسپری در تویسرکان آماده راه‌اندازی است
  • دو هزار و ۹۵۰ طرح آماده بهره برداری در بردسکن
  • آیین بهره‌برداری بیش از ۱۵ پروژه تفریحی و گردشگری در مجتمع گردشگری صفه آغاز شد
  • با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • شهرک صنعتی «کشت و صنعت» لرستان به‌زودی بهره‌برداری می‌شود
  • با افتتاح نیروگاه زباله‌سوز، معضل زباله ساری حل می‌شود
  • ۱۰ پروژه درمانی امروز در خراسان شمالی به بهره‌برداری رسید
  • چند پروژه عمرانی دانشگاه یاسوج با حضور وزیر علوم افتتاح شد
  • افتتاح پایگاه اورژانس ۱۱۵ در چغاخور
  • بهره برداری از دومین باشگاه کوهنوردی در زرند