Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-26@03:42:11 GMT

موارد بستری کرونا در کرمان ظرف ۲ روز ۲۰ درصد افزایش یافت

تاریخ انتشار: ۳۱ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۳۶۷۰۷۹

موارد بستری کرونا در کرمان ظرف ۲ روز ۲۰ درصد افزایش یافت

حمیدرضا گلزاری در گفتگو با خبرنگار مهر از افزایش ۱۵ تا ۲۰ درصدی موارد بستری مبتلا به کرونا طی دو روز گذشته در استان کرمان خبر داد و اظهار کرد: کرمان در وضعیت قرمز قرار دارد و توصیه اکید می‌شود که افراد به جز موارد ضروری از منزل خارج نشوند.

وی با تاکید بر لزوم رعایت چهار اصل «استفاده از ماسک»، «فاصله گذاری اجتماعی»، «تهویه مکان ها»، «شست و شو دست‌ها و ضدعفونی و گندزدایی محیط»، اظهار کرد: بنای وزارت بهداشت در زمینه پیشگیری بر این چهار اصل استوار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه‌ای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان از مردم خواست از وسایل نقلیه عمومی که ازدحام ندارند، استفاده کنند و افزود: متأسفانه در زمینه رعایت طرح فاصله گذاری اجتماعی در وسایل نقلیه عمومی خیلی موفق نبوده‌ایم و بر این اساس هفته گذشته در خصوص ساماندهی آنها تصمیماتی اتخاذ شد و برنامه ریزی ها در حال انجام است.

گلزاری گفت: مردم برای خرید مایحتاجشان به فروشگاه‌های خلوت بروند و در شرایط شیوع کرونا به فکر اینکه کدام مغازه اجناس ارزان‌تری عرضه می‌کند نباشند چرا که عموماً اینگونه فروشگاه‌ها شلوغ و پر ازدحام هستند و خطر انتقال ویروس وجود دارد.

وی همچنین به مردم توصیه کرد که برای مدت زمان طولانی بیرون از منزل نمانند و افزود: در هنگام بازگشت به خانه مسائل بهداشت فردی به دقت رعایت شود تا برای سایر اعضای خانواده مشکلی پیش نیاید.

مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه‌ای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان در خصوص استفاده از دستکش هم گفت: استفاده از دستکش ضرورتی ندارد چرا که دستکش آلوده می‌تواند به عاملی برای انتقال ویروس تبدیل شود البته این مساله در خصوص کادر درمان صدق نمی‌کند.

گلزاری با اشاره به ماندگاری بیشتر ویروس روی دستکش و سطوح پلاستیکی، افزود: افراد در هنگام خرید از خوردن و آشامیدن، تماس دست با بینی و صورت خودداری کنند.

وی در خصوص گندزدایی مدارس هم گفت: محیط مدارس باید بعد از ساعت آموزشی به دقت گندزدایی شود و تهویه محیط باید برقرار باشد و این مساله در خصوص ادارات هم صدق می‌کند و گندزدایی بعد از ساعت کاری باید انجام شود.

گلزاری با اشاره به گرانی ترکیبات الکلی افزود: برای گندزدایی سطح از ترکیبات کلر استفاده می‌شود که غلظت آن به مدارس اعلام شده است؛ استفاده از محلول‌های با غلظت بالای کلر می‌تواند مشکل ساز باشد و ایجاد حساسیت و مسمومیت کند، بنابراین متصودیان آ موزش و پرورش در این زمینه باید بر اساس پروتکل اعلام شده عمل کنند.

کد خبر 5029006

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی کرمان ویروس کرونا کووید 19 ویروس کرونا هفته دفاع مقدس شیراز شهرکرد بوشهر آمار کرونا شیوع کرونا توهین به پیامبر کرمانشاه گرگان انتخابات مرحله دوم مجلس یازدهم انتخابات مجلس شورای اسلامی اردبیل خطبه های نماز جمعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۶۷۰۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار شبکه دامپزشکی جغتای در خصوص بیماری سنوروزیس ،گیجی در گوسفندان

 
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،رئیس شبکه دامپزشکی جغتای گفت: سنوروزیس (گیجی) نام بیماری ناشی از سنوروس سربرالیس است. سنوروس سربرالیس مرحله نوزادی تنیا مولتی سپس مولتی‏سپس است.

دکتر ابراهیم سپهر افزود:انگل بالغ در روده سگ و سگ سانان زندگی می‌کند. مرحله لاروی این انگل عمدتا" تمایل به سیستم اعصاب مرکزی بخصوص مغز و نخاع شوکی نشخوارکنندگان دارد که موجب کاهش اشتهای شدید، کاهش بینایی به طورت یک طرفه یا نامتقارن، عدم تعادل در ایستادن و راه رفتن، به دور خود چرخیدن، چرخاندن سر و کوبیدن سر به دیوار توسط دام می‌شود.

وی افزود: وجود سگ آلوده در محیط نگهداری دام و آلوده نمودن علوفه موجود در محیط از طریق دفع مدفوع و همچنین نشستن بر روی علوفه و خوراکی که مورد مصرف دام قرار می‌گیرد، زمینه بیماری سنوروزیس را در گوسفندان به وجود می‌آورند، این نوع کرم و انگل خطرناک ابتدا به داخل خون می‌رود و سپس از طریق خون وارد مغز گوسفند شده و با ایجاد یک کیست نسبتا بزرگ در مغز دام، بیماری گیجی را به وجود می‌آورد

 

دیگر خبرها

  • گلر استقلالی با دستکش سیدحسین مقابل سپاهان
  • تشکیل کارگروه رصد: برای هفته‌های آخر لیگ
  • بازدید اعضای کمیسیون محیط زیست شورای شهر از مرکز کنترل عملیات شهرداری اصفهان
  • جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران
  • شناسایی ۶۱۲ مبتلا به سرخک در ۱۴۰۲/ بیشترین آمار در ۴ استان
  • افزایش موارد حیوان‌ گزیدگی در تربت حیدریه
  • هشدار شبکه دامپزشکی جغتای در خصوص بیماری سنوروزیس ،گیجی در گوسفندان
  • سونامیِ بستری کودکان و نوجوانان انگلیسی به خاطر عوارض سیگار الکترونیکی
  • افزایش حجم آب ورودی به سد‌های کرمان در بارندگی‌های اخیر
  • زباله‌های پلاستیکی یکی از مهم‌ترین آلاینده‌های محیط‌زیست