Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-26@13:10:00 GMT

هلند میزبان منظقه‌ سبز و بدون خودرو روی آب

تاریخ انتشار: ۳۱ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۳۷۲۷۰۶

هلند میزبان منظقه‌ سبز و بدون خودرو روی آب

خرونینگن، از شهرهای شمالی کشور هلند، به زودی میزبان منطقه‌ای سبز روی آب خواهد بود که در آن تردد خودروهای موتوری به طور کامل ممنوع است.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، معماران خوش‌ذوق و دوستدار محیط زیست هلندی در حال احداث منطقه جدیدی به نام Stadshavens روی آب هستند که قرار است عاری از هرگونه گاز آلاینده باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ممنوعیت تردد وسایل حمل و نقل موتوری یکی از مهم‌ترین اقدامات معماران فوق در رسیدن به هدف پایداری شهری است که به زودی جامه عمل به خود خواهد گرفت. از سوی دیگر، سازندگان قصد دارند شهر را در پوشش سبز محصور کنند تا از این طریق، هر چه بیشتر پاکی هوا و کاهش اثرات اقلیمی را برای ساکنان منطقه به ارمغان آورند.

مقامات محلی منطقه Stadshavens پس از برگزاری جلسات متعدد با معماران و سرمایه‌گذاران توافقنامه‌ای امضا کردند که طی آن قرار شد تعداد دو هزار و ۴۰۰ خانه مسکونی در منطقه احداث شود و با قیمت مناسب در اختیار ساکنان قرار گیرد. معماران در طراحی منطقه جدید تمام اقشار جامعه را به طور برابر مورد توجه قرار داده و قصد دارند خانه‌هایی برای مالکیت شخصی مردم، مراکز تفریحی، اجتماعی و اداری را به صورت کاملاً پایدار و بدون گاز طبیعی ایجاد کنند.

ایجاد یک منطقه پایدار که در آن تمام مردم از خانه مسکونی خود برخوردار هستند و همچنین شهری عاری از فضای پارک خودرو، بدون هیچ گونه گاز آلاینده در هوا و استفاده از معماری مدرن از مهم‌ترین اهداف طراحان برای ایجاد منطقه Stadshavens روی آب است. اگرچه بخش اعظم این منطقه در مالکیت شهرداری و سرمایه‌گذاران مختلف قرار دارد، با این حال، خانه‌های مسکونی به خریداران فروخته می‌شود تا شهر خالی از افراد بی‌خانمان باشد. شهردار خرونینگن و سرمایه‌گذاران مالک قرار است متحد با هم هزینه‌های لازم برای ایجاد خیابان‌ها، مسیرهای پیاده‌روی و دوچرخه‌سواری، اسکله‌ها و میدان‌ها را که به طور تقریبی ۱۱۰ میلیون یورو تخمین زده شده، تأمین کنند.

کد خبر 445550

منبع: ایمنا

کلیدواژه: خرونینگن هلند نه به خودرو شهرهای جهان پیاده روی دوچرخه سواری دوچرخه شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق روی آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۷۲۷۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت ۳۰ هزار واحد مسکونی با آزادسازی حریم ریلی «منطقه ۱۷ تهران»

به گزارش خبرگزاری مهر، مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی امروز (۶ اردیبهشت) در حاشیه بازدید رئیس‌جمهور از محلات شهر تهران، گفت: خط راه آهن در (منطقه ۱۷ شهری تهران) طی سال‌های اخیر به دلیل ایجاد آسایش و امنیت از روی زمین به زیر زمین منتقل شده است، البته پس‌از این عملیات چندین موضوع از جمله ایمنی تونل احداث شده، تهویه مناسب تونل، روشنایی کافی تونل و همچنین امکان تخلیه سریع مسافران هنگام بحران نیز مورد تاکید قرار گرفته است.

وزیر راه و شهرسازی در ادامه تاکید کرد: طی توافق شرکت راه آهن با شهرداری تهران بنا شد تا زمین‌های روی تونل ریلی زیرزمینی برای رفاه حال مردم واگذار شود. همچنین در این توافق شهرداری تهران، مکلف به مناسب سازی، ایجاد فضای سبز و احداث پیاده رو شد که هم اکنون بخشی از فضای سبز و پیاده روها برای رفاه حال مردم منطقه ایجاد و بخشی از کار باقی مانده است.

وی با اشاره به اینکه اکنون اختلاف نظرهایی در خصوص زمین‌های روی این تونل ریلی زیرزمینی وجود دارد، تصریح کرد: در خصوص حریم‌های مسیر راه آهن باید تصمیم گیری و در حریم ۱۷ متری، ایمنی الزامی است. همچنین ایمنی در حریم ۳۰ متری برخی مناطق نیاز است تا تسهیلگری‌هایی انجام شود.

بذرپاش ادامه داد: در صورت تصویب هیأت وزیران، محدوده ۳۰ متری از حریم ۱۷ متری ریلی که اکثراً نیز بافت فرسوده است امکان نوسازی را پیدا می‌کنند. این حریم‌ها با رعایت حقوقی که باید به دولت و راه آهن پرداخت شود آزادسازی می‌شوند و مجوز ساخت و ساز خواهند یافت.

نوسازی بافت فرسوده شهری سیاست اصلی دولت است

وی با تاکید بر اینکه نوسازی بافت فرسوده سیاست‌های اصلی دولت است، توضیح داد: ۱۳ هزار پلاک در منطقه ۱۷ تهران و در محدوده تونل ریلی وجود دارد که به عنوان پلاک فرسوده هستند و در صورت موافقت هیأت دولت با امکان ساخت و ساز، بافت فرسوده منطقه نوسازی می‌شود.

بذرپاش گفت: با آزادسازی ۱۳ هزار پلاک فرسوده حریم ۳۰ متری تونل ریلی منطقه ۱۷ تهران امکان ساخت ۳۰ هزار واحد مسکونی فراهم می‌شود که گشایش خوبی برای شهر تهران خواهد بود.

کد خبر 6088805 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • ۳۵ هزار واحد مسکونی به مددجویان بهزیستی واگذار شد
  • ساخت ۳۰ هزار واحد مسکونی با آزادسازی حریم ریلی «منطقه ۱۷ تهران»
  • باید ساختمان‌های باشکوه در ایران ساخته شود
  • این خانه بدون کوچکترین تغییر و آسیبی به طبیعت ساخته شده! (عکس)
  • ایجاد ۷ ایستگاه سلامت و خانه بهداشت در همدان
  • نام ماندگار معمارباشی‌ها بر آستان زرافشان جانان
  • ۷۱ هزار نفر در استان قم صاحب خانه می‌شوند
  • بدون حواله هم قهرمان می‌شویم!
  • سایبان خودرو بدون پایه
  • آتش‌سوزی خانه‌ای در بلوار ناصر حجازی